De samenkomst van meerdere rode waarschuwingen staart ons aan, die allemaal wijzen op een grote “gebeurtenis” van het een of andere type in de komende weken of maanden.

Wat het ook is, deze nieuwe catastrofe zal de ineenstorting van het oude wereldsysteem versnellen, een ineenstorting van economieën en politieke structuren die al aan de gang is, en de weg vrijmaken voor de Grote Reset of, zoals sommigen het noemen, de Nieuwe Wereldorde. Ik noem het het beestensysteem, schrijft Leo Hohman.

Het is onmogelijk om de timing van zo’n gebeurtenis te voorspellen, maar ik geloof dat we te maken hebben met een grote schok die ruwweg binnen de komende drie tot negen maanden, hooguit een jaar, zal plaatsvinden.

De reden is eenvoudig. De miljardair-globalistische oligarchen willen een situatie teweegbrengen die digitalisering (van geld en mensen), ontmenselijking (mensen vervangen door transhumane hybriden), vernietiging (van alle culturele normen, man/vrouw-geslachten, het vermogen om zich voort te planten zonder technologie, enz.) en ontvolking (van degenen die als “nutteloze eters” worden beschouwd). Dit zijn de “Vier” die nodig zijn om de totale controle te bewerkstelligen die globalistische technocraten willen uitbreiden over al het menselijk gedrag in een geherstructureerde wereld die wordt geleid door kunstmatige intelligentie en gebaseerd is op de eliminatie van al het gebruik van fossiele brandstoffen door de gewone man (niet-oligarchen). Als alleen de oligarchen toegang hebben tot fossiele brandstoffen en alleen de oligarchen zich mogen voortplanten en van de vrijheid van meningsuiting mogen genieten, dan eindig je met een één-wereld slavenstaat. En dat is precies het doel.

De Vier worden dus gebruikt om tot de vijfde en laatste te komen, namelijk dystopie. In de ogen van de globalistische roofzuchtige klasse bereiken zij hun utopia, maar voor de rest van ons zal het een levende hel zijn, een dystopia.

Deze globalistische oligarchen konden maar zoveel van de oude wereldorde vernietigen met Covid en ze hebben nog een grote crisis nodig om al hun dystopische doelen te bereiken, die zijn opgenomen in de Agenda 2030 Duurzame Ontwikkelingsdoelen. Ze hebben taalspelletjes gespeeld, die doen denken aan Orwelliaanse newspeak, om ons te laten denken dat de SDG’s utopia zullen brengen. In werkelijkheid zullen de massa’s de nachtmerrie van een dystopie tegemoet gaan.

Als de globalisten druk blijven uitoefenen op hun minions in de nationale hoofdsteden om hun groene nieuwe deals en “netto-nul”-campagnes in te voeren, zal de massa uiteindelijk wakker worden en deze globalisten komen halen. Dat ontwaken is al begonnen, en daarom is het dringend nodig dat ze een regelrechte Derde Wereldoorlog escaleren, met hongersnood en tekorten, zo snel als ze kunnen.

Het venster van de door Koning Charles geïnitieerde “Grote Reset” is aan het sluiten en dus is het tijd om dubbel zo hard te werken aan vernietiging en ontvolking. Als ze dat niet doen, zullen ze nooit tot volledige digitalisering en ontmenselijking komen, het einde van de menselijke geschiedenis, zoals Yuval Harari in de video hieronder uitlegt.

Rusland is een obstakel voor hun plannen voor een echt éénwereldsysteem. Niet omdat Poetin een soort held is, maar vanwege het Russische volk en hun wil om te overleven onder een puur Russische leider. Zij zullen geen marionet van het World Economic Forum accepteren, zoals de VS, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland en Europa hebben geaccepteerd om over hen te heersen. Ze vinden een autoritaire sterke man niet erg, maar het moet wel een echte Rus zijn die de leiding heeft.

  Nieuwe Italiaanse premier belooft in opzwepende overwinningstoespraak Italië te verdedigen tegen Schwab's WEF

Rusland en Poetin zijn misschien wel voor digitalisering, maar niet voor de andere Drie – ontmenselijking, vernietiging van alle culturele normen en ontvolking, grotendeels door de sterke invloed van de Russisch-orthodoxe kerk, die veel traditioneler blijft denken dan de rooms-katholieke kerk.

Als ik gelijk heb en de globalistische oligarchen hebben nog een schokkende gebeurtenis gepland binnen de komende drie tot negen maanden, dan betekent dat ook dat het raam om je voor te bereiden ook aan het sluiten is.

Degenen die niet op hun hoede zijn voor wat komen gaat, zullen merken dat ze voor hun overleving volledig afhankelijk zijn van precies de verkeerde mensen. Ze zullen overgeleverd zijn aan de genade van het globalistische kartel. Aangezien dit een roofzuchtige klasse van psychopaten is, wilt u voor niets van hen afhankelijk zijn.

Als de krantenkoppen van vandaag in een vacuüm zouden worden bekeken, zouden ze geen waarschuwingssignalen afgeven. Maar als u ze in hun totaliteit bekijkt, wordt het duidelijk dat er iets groots staat te gebeuren dat de wereldmacht voor altijd zal herschikken en onze vooruitzichten zal veranderen.

Waar het op neerkomt, is dat dit geen tijd is voor vooringenomenheid.

We zitten al in het beginstadium van de Derde Wereldoorlog met Rusland in Oost-Europa, in Syrië, en met Afrika en Azië die zich klaarmaken om ook te ontploffen.

Ik denk dat het onvermijdelijk is dat de Derde Wereldoorlog verder escaleert tot het uitbreken van een directe dagelijkse oorlog tussen de twee grootste nucleaire machten van de wereld, ruwweg verdeeld door Oost en West, met de VS/NAVO/Australië/Japan/Zuid-Korea aan de ene kant, en Rusland/China/Iran/Noord-Korea aan de andere kant.

De VS en Groot-Brittannië, samen met de rest van hun NAVO-vazalstaten, hebben deze oorlog met Rusland mogelijk gemaakt door de militaire alliantie van de NAVO voortdurend uit te breiden naar het oosten, tot in de achtertuin van Rusland. NAVO-politici en-bevelhebbers praten al minstens 20 jaar over hun “opendeurbeleid”, en dit is als zout in een open wond strooien wat betreft Rusland en zijn geschiedenis van invallen vanuit het westen. In 2008 nodigde de NAVO Oekraïne uit om lid te worden van het bondgenootschap op voorwaarde dat het aan bepaalde criteria zou voldoen, en dat was werkelijk de druppel. Sinds die toenadering was het slechts een kwestie van tijd voordat Rusland zijn troepen naar Oekraïne zou sturen. Het is niet anders dan wanneer Israël regelmatig zijn troepen naar Palestijnse gebieden stuurt om die gebieden “schoon te vegen” van raketten, wapens en munitieopslagplaatsen. Het zou u verbazen hoeveel conservatieven begrijpen dat Israël tussen zijn Palestijnse neven en nichten moet leven zonder dat die neven en nichten tot de tanden bewapend zijn, maar ze begrijpen niet dat hetzelfde concept voor Rusland en Oekraïne geldt.

Terwijl de naties zich opstellen en de gevechtslinies trekken voor de Derde Wereldoorlog, is India de wildcard. Dit is niet het oude India. Het is de snelst groeiende natie, het heeft veel technische expertise en het kan een enorm leger op de been brengen. Het zou het verschil kunnen maken in wie de Derde Wereldoorlog wint, afhankelijk van aan welke kant het zich schaart.

  American Cancer Society: Patiënten behandelen is schadelijk voor de planeet - ze zouden moeten sterven

Als de Derde Wereldoorlog eenmaal uitbreekt, krijgen we te maken met een landelijke dienstplicht in de VS op weg naar een verkiezingsjaar, wat betekent dat er mogelijk een burgeroorlog uitbreekt op Amerikaans grondgebied op hetzelfde moment dat we betrokken zijn bij een wereldoorlog.

Dan hebt u te maken met cyberaanvallen, mogelijke valse vlag-aanvallen, een nieuwe en angstaanjagendere pandemie, een historische hongersnood en verstoringen van de bevoorradingsketen verergerd door oorlog, of een combinatie van het bovenstaande, allemaal veroorzaakt door een intensivering van de Derde Wereldoorlog.

Dit zal geen tijd zijn voor zwakke christenen of zwakzinnige westerlingen die gewend zijn aan hun vermaak en comfort.

Zoals de zaken er nu voorstaan, voorzie ik dat minstens drie of vier van de bovenstaande scenario’s tegelijkertijd zullen plaatsvinden. Denk eens aan de impact die dat zou hebben op de alledaagse samenleving.

Hieronder staan enkele gegevens die wijzen in de richting van een catastrofale gebeurtenis die de wereld voor altijd zal veranderen. (Opmerking: Deze zijn onderzocht en onlangs besproken door mijzelf en Brannon Howse in zijn show, Brannon Howse Live).

 • CNN: Nuclear activity highest in years at sites in China, Russia and U.S.
 • Smoke seen rising from Idaho national lab which tests advanced nuclear weaponry.
 • Pope Francis says world is on brink of nuclear war, worst since 1962.
 • Increasing reports of U.S. war planes training overhead coming in from all over the country.
 • FEMA sets October 4 nationwide emergency alert test.
 • U.S. orders $290 million worth of anti-radiation sickness tablets.
 • New York City broadcast public service ads on how to survive a nuclear attack.
 • Russia’s Defense Minister stated over the weekend that attacks are taking place on Russian territory outside the special operations zone. Russia now sees the U.S. and Great Britain as parties to the current war and will allow itself to attack decision-making centers in the Ukraine. That would presumably include Ukrainian president Zelensky. Imagine if Russia took him out and how the West would exploit that in terms of propaganda messaging.
 • King Charles meeting with French President Macron in Paris last Wednesday through Friday. Macron skipped the UN meeting in New York in order to meet with the King. (Charles is the Father of the global sustainable development movement and a major proponent of eugenics and depopulation. I wrote about this on my Substack last week.)
 • Deagel Corp., which has ties to the CIA, predicted in 2014 that the U.S. would lose 68.5 percent of its population by the end of 2025; the U.K. would lose over 75 percent and most Western European nations would also lose 30 to 50 percent.
 • Free speech and political dissent are under attack in formerly free nations. These are the nations we once thought were the good guys – the U.S., Canada, E.U., U.K,, Australia and New Zealand. All are cracking down in very visible ways on free speech. Pastors and journalists (such as Pastor Artur Powlawski in Canada and journalists Owen Shroyer and Stephen Horn in the U.S.) are being jailed for simply expressing ideas that challenge the government-mass media narratives. Jucinda Ardern, the former prime minister of New Zealand, has become the new face of global censorship, and she is being given the biggest platforms to spout her authoritarian ideas, speaking last week before the U.N. General Assembly on the need to crack down on “disinformation,” which of course is all speech that globalists don’t agree with on climate change, war in Ukraine, Covid and vaccines, etc. She has been rewarded for her evil ideas with not one but two fellowships at Harvard University.
 • Poland becomes first NATO member, other than Hungary, to question the open-ended funding of Ukraine’s corrupt government in its border dispute with Russia. Poland wants to ‘cool down’ Ukraine. If the U.S. and Great Britain sense that the coalition of the willing is starting to break up, they will accelerate the attacks on Russian territory in an effort to “strike while the iron is hot.”
 • VP Kamala Harris becomes Biden’s “Gun Czar” as the War on the Second Amendment throttles into overdriveThe Biden administration announced Thursday that Harris will oversee the first-ever White House Office of Gun Violence Prevention. Harris will be in charge of enforcing current laws and collaborating with state and local officials to push anti-gun measures at every level.
 • Several big banks including Wells Fargo and Bank of America announced plans to close 38 bank branches in and around New York City by the end of the year.
  Bill Gates' WHO zegt dat klimaatverandering massale vaccinaties tegen migrerende muggen vereist

Conclusie: Er komt oorlog aan, samen met al zijn nare bijproducten. Dit omvat toenemende inflatie en de-dollarisering, tekorten aan voedsel, brandstof en basismedicijnen, en een steeds intensievere aanval op alle vormen van vrijheid van meningsuiting, vrijheid van godsdienst, vrijheid van verkeer, vergadering, het Tweede Amendement, enz. We moeten ons verzetten tegen deze aanval op onze vrijheden, terwijl we weten dat geen mens of menselijke organisatie ons komt redden. Wij dragen de verantwoordelijkheid voor de veiligheid van onze gezinnen. Iedereen die nog steeds op zoek is naar een snelle oplossing in het stemhokje, let niet op de tekenen en signalen. We zullen november 2024 niet halen zonder nog een grote gebeurtenis mee te maken, die veroorzaakt wordt door de globalisten en hun volgelingen die de Luciferiaanse haat tegen Gods grootste prestatie delen – menselijk leven dat naar Zijn beeld geschapen is. We moeten sterk staan in onze overtuigingen, zowel politiek als religieus, en weigeren te buigen voor het beestensysteem, terwijl we weten dat onze Vader in de hemel de ultieme troefkaart in handen heeft en dit netwerk van kwaad ten val zal brengen op Zijn tijd en volgens Zijn schema.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Het alibi van tirannen – Psychologische oorlogsvoering om een wereldwijde autocratie in te voerenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelRusland waarschuwt: Amerikaanse M1 Abrams tanks die Oekraïne binnenkomen, “zullen branden”
Volgend artikelEinde aan de HEGEMONIE van de DOLLAR: Russische oliegigant gebruikt nu yuan en roebel voor exportafrekeningen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

 1. “Globalisten hebben opnieuw een schokkende gebeurtenis gepland in hun streven naar de “Vier”: Digitalisering, Ontmenselijking, Vernietiging en Ontvolking”

  Vandaar dat Schwab op bezoek kwam bij de satanist demissionair MinPres, Nederland is één van de gidslanden die de NWO inluidt.

  Eén kleine greep uit het nieuws van de week

  Vlees van dieren die mRNA-vaccins hebben gekregen mogelijk spoedig in de schappen
  https://www.ninefornews.nl/vlees-van-dieren-die-mrna-vaccins-hebben-gekregen-mogelijk-spoedig-in-de-schappen/

  Baudet overhandigt zijn boek aan minister De Jonge, luister naar wat hij zegt
  https://www.ninefornews.nl/baudet-overhandigt-zijn-boek-aan-minister-de-jonge-luister-naar-wat-hij-zegt/

  Waarom is Klaus Schwab vandaag in Den Haag?
  https://www.ninefornews.nl/waarom-is-klaus-schwab-vandaag-in-den-haag/

 2. Of we nu wel of niet binnenkort nog meer ellende over ons heen krijgen , het is verstandig om je praktische vaardigheden te ontwikkelen of bij te houden wat betreft het vergaren en verbouwen van je eigen voedsel , het produceren van voldoende schoon drinkwater , schuilplaats/woning bouwen , eenvoudige EHBO en natuurlijke remedie skills , on-/gewapende verdediging en dergelijke. Boekenkennis is niet genoeg , het beste is om praktisch te oefenen.
  Ook al hebben we dit hopelijk niet nodig , altijd handig om te kunnen. En ook fun om te doen/leren (voor het hele gezin 🙂 )

 3. CLif high voorspeld dit ook,maar nog voor half januari 24. Zijn a.i. computer gaf een groter event aan dan 9/11 om precies te zijn 13 x meer release language dan bij 9/11. Dus iets wat 13 x zo een grote impact heeft. Ook de remoteviewers club geeft een groot event aan of meerdere achter elkaar. Zowel clif als de remoteviewers voorspellen iets met een uitlating zoals aarbevingen en vulkaan uitbarstingen die waarschijnlijk worden opgeroepen …..maar het zou natuurlijk ook spontaan kunnen zijn. Suspisious observers geeft een enorme waterkoeling aan dat ook op korte tijd effect zou kunnen hebben op de natuur.
  Hoe dan ook er zi iets aan te komen, lif high zit er meestal een maand naast , hij denkt dat er iets te gebeuren staat tussenhalf november en half januari. Dus een maandje opschuiven dan.
  Hoe dan ook voor het geval van voor twee maanden eten in huis hebben en dierenvoeding. Ik blijf op dit gebied met deze fuckers die met onze voeten spelen een holbewoner die een flink rantsoen bij houd.😶‍🌫️

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in