Gewelddadige aanvallen in supermarkten nemen toe in Duitsland. In het district Asperg bij Stuttgart eindigde er zelfs een met politieoptreden, nadat woedende hamsterende klanten dreigden een winkel in brand te steken en de caissière te doden.

Na soortgelijke gevallen in het Ruhrgebied, in Bremen en in Hamburg is nu voor het eerst in de rustige “Ländle” een openlijke ruzie uitgebroken over basisvoedingsmiddelen – die door de algemene crisissituatie steeds schaarser worden en dus gerantsoeneerd worden – waarbij de strijdende klanten, over wier culturele afkomst de pers karakteristiek zweeg (en dus meer onthulde dan zij verzwegen), minder geïnteresseerd waren in beschaafde omgangsvormen en bemiddeling om het conflict vreedzaam op te lossen, maar veeleertot het uiterste overgingen: toen een “groep van vijf mannen” in het mooie stadje Asperg in het district Ludwigsburg eergisteren wegens de grote vraag meer flessen bakolie wilde kopen dan de winkel in Asperg in het district Ludwigsburg momenteel per persoon verkoopt, brak er een ruzie uit. In nauwelijks verstaanbaar nieuw-burgerduits uitten twee mannen van de groep hun woede en weigerden, volgens de “Frankfurter Allgemeine Zeitung” (FAZ), de kwantiteitslimiet te aanvaarden, schrijft Theo-Paul Löwengrub.

Na een snelle escalatie, waarbij ze verwensingen en scheldwoorden schreeuwden en macho-sterke taal gebruikten, scholden de twee uiteindelijk luidkeels de kassière uit – en toen deze de directie belde en dreigde de politie te bellen, bedreigden ze haar verbaal met geweld terwijl ze de winkel verlieten. Een 36-jarige werknemer, aldus de FAZ, nam toen de moed op, bewapende zich met een deegroller en volgde de groep naar hun auto om hen te confronteren. Geen goed idee van de kant van het personeelslid: de twee mannen van de groep toonden niet alleen “weinig bereidheid om te praten”, maar pakten decoratiestenen uit een stenen bak in de nabijheid en wilden daar de 36-jarige mee te lijf gaan. Toen hij vluchtte, gooiden zij de stenen naar hem, aldus de politie. De mislukte steniging had blijkbaar geen onmiddellijke gevolgen voor de “groep mannen”; het politierapport zwijgt er althans over. Er is een “onderzoek” aan de gang, staat er – een standaard parafrase voor weinig of geen juridische gevolgen.

  Ze hebben... problemen met luchtmacht

Integratiestoring ontmoet deficiëntieverschijnselen

In dit geval, dat paradetypisch is en geenszins een plaatselijk (“Asperger”) syndroom, culmineren als het ware twee parallelle ontwikkelingen, waar Duitsland op afstevent: knelpunten en tekorten in het aanbod enerzijds – en een brutalisering van de omgangsvormen en het gedrag van de mensen, versneld door de voortdurende probleemmigratie, waarop de term “mislukte integratie” exemplarisch van toepassing is. De vertegenwoordigers van de parallelle maatschappijen staan vooral het dichtst bij zichzelf, en denken in hun getraind gevoel van aanspraak weinig aan consideratie, “solidariteit” en afstand doen. Zolang de hoorn des overvloeds van de welvaartsstaat stroomt en de aardappelduitsers voor volle schappen, verwarming en elektriciteit zorgen, hebben zij daar geen last van.

Maar als het erop aankomt, barst het vernis van de vermeende verrijkende multiculturele samenleving al snel – en er wordt gejammerd en gemoord. De links-groene transformatoren die ons beide gebracht hebben – het tekort (als gevolg van een onverantwoordelijk-ideologisch energiebeleid met hoog risico) en de tijdbom van de migratie: zij zullen zich allang teruggetrokken hebben in hun omheinde gemeenschappen achter hoge muren als het zover is, waar zij hun fundamenteel valse mensbeeld kunnen blijven koesteren – terwijl buiten de hel losbreekt.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Wereldwijde ineenstorting van gewassen nu een zekerheid… wijdverspreide hongersnood zal de planeet aarde van 2022 – 2024 teisteren… het is in gang gezet en kan niet meer gestopt wordenVolg Frontnieuws op Telegram

  Tucker waanzin is goed voor Amerika
Vorig artikelRusland stopt met gasleveringen aan Europa
Volgend artikelProfessor Bhakdi: Covid-vaccinatie zal wereldwijd de toename van tuberculose en kanker aanwakkeren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

23 REACTIES

  • In Europa gaat men niet akkoord met de eis van Putin om gas en olie uitsluitend te kunnen kopen met de Roebel.( voor onvriendelijke landen t.a.v. Rusland)
   Dus, rarewereld, gewoon nog even geduld hebben tot de aanvoerlijnen stagneren danwel stoppen omdat er nagenoeg geen brandstof meer voorhanden is.
   Heb jij familie waar je tzt kunt gaan eten?

   Inmiddels is de bakolie en het broodmeel al uit de schappen, de rest zal vast nog wel komen t.z.t.

    • Je moet nagaan of je brandstofpomp daar wel tegen kan. Vervangen van brandstofpomp is een dure reparatie. Verder is E10 natuurlijk ook voor sommige motoren / auto’s schadelijk, bijvoorbeeld voor 1az-fse motoren, maar nog veel meer andere motoren.

     • E10 verpest alle kleine tweetaktmotors, met name pakkingen, koppakkingen carburators, cilinder wanden.
      Leve het millieu–zoveelste volkomen mislukking.

      In oudere tractors en diesels werkt zonnebloem olie prima, als je het half om half doet…

 1. 1 fles olie per persoon bij de kassa. Wat doe je dan? Je loopt een paar keer meer naar binnen en je hebt de hoeveelheid die je wilt hebben. Dan hoef je niet te dreigen en geweld te plegen. Hier in Frankrijk is er nog volop genoeg in de streek waar we wonen gelukkig. Ook is er nog genoeg meel te verkrijgen tot nu toe. Maar helaas alles word veel duurder in een korte tijd dat je denk, WAT! Je hebt amper je bodem van je boodschappen karretje vol en je betaald je al scheel. Tis dat ik suiker ziekte heb anders was het voor mij brood met suiker de oplossing. Nu hebben we leuke kuikens aangeschaft zodat we straks een lekker eitje als ontbijt hebben. Gras genoeg voor ze en straks graszaad plukken voor ze zodat ze de winter goed doorkomen en als je groente afval klein maakt, daar kunnen ze ook lekker van smullen. Is wel veel werk maar dan heb je wel gezonde eitjes en een goede hok kan je maken van oud pellethout. We zijn hiermee drie dagen zoet geweest maar de hok is nu goed stevig en lekker warm voor de winter. Kijk goed welk merk kuiken je aanschaft want er zijn kippen die veel leggen en die heel weinig eieren leggen. Wij hebben de leghorn die legd pl min 270 eieren per jaar. In de winter kan je ze ook meer laten leggen door met een tijdschakelaar een led lampje op tijd s morgens aan te laten gaan. Voor een gemiddeld gezin heb je 400 aardappelen nodig zodat je 1 warme maaltijd hebt per dag. 11 aardappelen gaan in 1 vierkante meter. Evt heb je kennissen waar je hun grond vol ermee mag zetten evt 50/50 doen met ze. Neem de vroege aardappel zodat je in juni al de nieuwe aardappel hebt. Want hoe langer je ermee wacht en het voedsel schaarser word dus te meer kans heb je dat anderen er stiekum er mee ervan door gaan. Ook voor je raam kan je je groentes zetten met andere planten ertussen zodat ze niet zo opvallen. https://www.youtube.com/watch?v=gm4QcPQV0Xs voor mensen die een balkon hebben kan je op deze manier toch nog eten zetten en als ze groter zijn is het zelfs mooi op je balkon.

 2. Zonnebloem olie fucking duur.
  Vorige week 2ltr 10€
  Gaat de goede kant op .
  Tanken .. neem slachtofferhulp mee “:P
  Overal in Olland plukkjes azc .. tel uit je winst als dat op de rooftoer gaat .
  En vergis je niet binnenkort ook in dit theater ..
  In het verleden had je reclame de ware koffiegeest .
  Alochtoon die zei “Tot ziens bij U thuis .. ) 😀
  Néxt!! 😛

 3. Bordjes maken waarop in arabisch staat “dit is haram, besmet met varkensvlees”…en die bij de producten waar tekort van is.

  Wir schaffen das….

  • De mentaliteit en cultuur die momenteel op onoverzichtelijke schaal geïmporteerd wordt laat zich niet afschrikken door bordjes met welke tekst dan ook…

 4. Gut in israel beginnen ze weer met aanslagen; ach ja, de rammedan; (rammen dan?)

  In mexico city kwam een vliegtuigje neer in een supermarkt; die nam het tekort aan zonnebloem olie wel errug serieus…..

  Trouwens: de olie die nu verkocht wordt is de productie van vorig jaar; heeft NIETS met productiekosten te doen; alleen de supermarkten ruiken geld….
  ———————-
  Hier kostte kunstmest 50kg, 20 euro; nu een zakje van 25kg 50euro… ook onzinnig, want de hele productie voor dit voorjaar was al voor de winter gemaakt.

 5. Maar net als met de bestedingsbeperking van weleer, moet er een prijscontrole zijn; geen verhogingen toestaan.
  Maar wat kan je van die linken verwachten?

 6. “zij zullen zich allang teruggetrokken hebben in hun omheinde gemeenschappen achter hoge muren als het zover is,”

  Dit zijn ze vergeten. In 2003 werd de opkomst van gated communities gevreesd. Die zijn er niet. Je kunt zo bij de rijken naar binnen lopen. “Wenn ihre Behörde Sie nicht mehr schützen könne” luidt de ondertitel van een van de boeken van Kopp Verlag. Het grootste gevaar is dan een eventuele hond.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in