Afgelopen vrijdag werd ontdekt dat iemand het controversieel standbeeld van de bolsjewiek Vladimir Lenin, die de bloedige staatsgreep in Rusland in 1917 leidde, in het Finse Kotka had gevandaliseerd. Iemand had zogeheten Davidsterren op het beeld gekladderd en “Joodse massamoordenaar” op de fundering geschreven.

Foto: Het gevandaliseerde Lenin-beeld in het Finse Kotka. Foto: ylilauta.org

Het beeld is eerder bekritiseerd toen het 40 jaar geleden door de Sovjet-Unie aan Kotka werd geschonken. Dit komt omdat Lenin de stad in 1907 bezocht.

Nu heeft iemand “Joodse massamoordenaar” op het fundament van het standbeeld geschreven, evenals een davidster, meldt het Finse dagblad Yle. Ook op het hoofd van het Lenin-beeld is een Davidster gespoten.

Er is een aanklacht ingediend, maar tot nu toe heeft de politie geen onderzoek ingesteld.

Op Twitter klagen Joden en hun sympathisanten over de vandalisering, terwijl ze ontkennen dat Lenin een Jood was. De Finse Yle schrijft echter in zijn artikel dat Lenin joodse wortels had.

Asielzoekers zwaar teleurgesteld in Finland: "Ze eisen van ons deel te nemen aan huishoud- en keukenwerk"

3 REACTIES

  1. Lenin was zelf een jood evenals Trotsky ,Beria,Karl Marxs zelfs Stalin zoon van een Georgische Jood en die samen meer dan 5x meer doden op hun geweten hebben dan Hitler.maar nooit over gesproken word.

  2. Klopt het waren allemaal joden, ook de meeste commisarissen en Goelach kampcomandanten zo ookde geheime diensten Tjeka, onder Lenin en NKVD, onder Stalin. Dit door zionisten bedachte systeem heeft zeker 60 miljoen Russen het leven gekost op een vreselijke manier! Van levend villen tot ogen uitsteken tongen uittrekken, geslachtdelen en borsten afsnijden! Dit hoor je nooit, maar lees de schrijver Solschenitzin maar, die heeft dit alles van dichtbij mee gemaakt! Men noemd dit de Holodomor, een vergeten genocide, op de Russen. Ik vrees dat het hier ook die kant op gaat! Communisme via de achterdeur! Als we ons niet gaan verzetten en terug vechten! Het communisme is wereldwijd door zionisten bedacht en heeft meer als 1 miljard levens gekost wereldwijd!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here