Zwitsers worden aangespoord om zich voor te bereiden om in hun eigen land een minderheid te worden

4
2529

Een socioloog die zelf naar Zwitserland is geëmigreerd, zegt in een interview met een krant dat de massa-immigratie naar het land een “eenrichtingsverkeer” is en dat “er geen weg terug is”. Tegelijkertijd dringt hij er bij de Zwitsers op aan om zich met migranten te integreren en zich voor te bereiden op het worden van een minderheid.

Ganga Jey Aratnam immigreerde 25 jaar geleden vanuit Sri Lanka naar Zwitserland. In het interview met Tages-Anzeiger zegt hij dat de Zwitsers de historische gewoontes en tradities van het land moeten laten varen, aangezien de bevolking wordt vervangen en “hyper-diversiteit” zal worden erkend als de nationale cultuur. Tegelijkertijd is hij van mening dat de Zwitserse cultuur niet verloren gaat zonder dat deze “zich ontwikkelt”.

Breitbart meldt dat hij op de vraag of hij toegeeft dat een dergelijke verandering overweldigend kan zijn voor de Zwitsers, antwoordt dat dit de reden is waarom hij van mening is dat er integratiecursussen moeten zijn voor de autochtone bevolking.

“We hebben al integratiecursussen voor immigranten. Dat is een goede zaak. Zulke cursussen zijn ook nodig voor de autochtone bevolking omdat ze langzaam in de minderheid raken”.

Verder is hij van mening dat het in het belang van de Zwitsers is om meer vertrouwd te raken met de migranten en als de lokale bevolking zich niet aanpast, zullen zij de verliezers zijn in hun eigen land.

Bejaarden zijn de verliezers

Voorbeelden van deze verliezers zijn volgens hem de ouderen die “worstelen” met buitenlanders en “gefrustreerd” raken als ze in verpleeghuizen wonen waar 90 procent van het personeel uit het buitenland komt.

Zwitserland: Meer dan 80 procent van de Somalische migranten heeft een uitkering

Als de deur eenmaal is geopend voor immigratie uit de derde wereld, is er geen houden meer aan en is er zelfs geen gelegenheid meer om het proces te vertragen, beweert Aratnam.

“Als de diversiteit eenmaal is geopend, is het onmogelijk om te stoppen”.

Zal doorgaan, ongeacht de wetten

Welke wetten de regering ook toepast, de immigratie zal doorgaan met gezinshereniging en andere soorten mogelijkheden die verband houden met de mensenrechten, zegt hij, en merkt terloops op dat allochtone vrouwen meer kinderen baren dan de Zwitsers.

Wanneer Tages-Anzeiger erop wijst dat ongeveer 90 procent van de asielzoekers een sociale uitkering ontvangt en de meerderheid van de Eritreeërs na vele jaren in het land nog steeds niet werkt, is Aratnam van mening dat er meer inspanningen nodig zijn en dat er hier nog onbenutte mogelijkheden zijn.

Het nieuwsblog Samhällsnytt meldt dat er een paar jaar geleden in Zweden een opmerkzame en bekritiseerde staatscampage was met dezelfde retoriek, dat het oude Zweden niet terugkomt en dat de Zweden geen andere keuze hebben dan dit te accepteren.

Blackpool, VK, demonstreert de realiteit van de Grote Omvolking

4 REACTIES

  1. dit mag never ever gebeuren..ook al moeten we er de 3de wereld oorlog voor starten : dit MOET gestopt worden tegen elke prijs..liever dood dan alien in eigen land…waar is de ss als je die nodig hebt..schoon vegen ons continent en alle immigratie en diversiteits liefhebbers erbij..ranzige kanker landverraders

  2. Ook in Nederland hoor je dezelfde retoriek. En als je die ter discussie stelt dan ben je een racist, xenofoob en weet ik veel wat nog meer. Het begint bij de linksen al met de stelling dat de Nederlandse identiteit niet bestaat. Docenten in het hoger onderwijs willen je dit maar al te graag inwrijven. Ik weet wel een ding; als de blanke bevolking verdwijnt, dan verdwijnt ook de welvaart. Want wie werkt dan voor de uitkeringen van de nieuwkomers. Een retorische vraag me dunkt.

  3. Deze Sri-lankese socioloog zal in de komende decennia naar zijn thuisland worden gerepatrieerd, samen met zijn kinderen en kleinkinderen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here