Een video, opgenomen op St. George’s Day, 24 april 2019, de nationale dag van Engeland aan het strand van de iconische, traditionele Britse arbeidersklasse badplaats Blackpool, aan de kust van Lancashire in Noordwest-Engeland, toont opnieuw de realiteit van de “Grote Omvolking” aan, blanke genocide, die gaande is in Europese landen als gevolg van massale derdewereld Immigratie.

Blackpool, beroemd om zijn kermissen, achtbanen, arcades en andere traditionele activiteiten aan het strand, werd op St. George’s Day volledig overgenomen door niet-blanke indringers – een mix van Afrikanen, Pakistanen, Indiërs en andere van onbepaalde oorsprong, schrijft The New Observer.

Blanken werden simpelweg fysiek van het strand verdreven door de massale niet-blanke invasie, zoals de video, die oorspronkelijk op YouTube was opgeladen, duidelijk liet zien.

De gecontroleerde media en andere anti-blanke politieke activisten beweren nog steeds dat blanke genocide een mythe is die door “racisten” wordt bedreven – maar de feiten tonen allemaal onomstotelijk aan dat het proces van vervanging van blanke mensen door niet-blanken in Europese landen aan de gang is.

Brit: Mijn geboorteplaats Bradford is nu islamitisch grondgebied

  Verkrachter duwde fles in de vagina van zijn slachtoffer maar ontloopt deportatie – het strafbare feit is niet ernstig genoeg
Vorig artikelDe realiteit van de Grote Omvolking in Frankrijk
Volgend artikelWanneer de migrantencriminaliteit de middenklasse bereikt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, en denk maar niet dat ze ooit nog weggaan of verwijderd kunnen worden, ze zijn er voor altijd, en gaan ons verdrijven, hoe dan ook.

  2. Ze planten zich voort als konijnen (ik heb het tegen mijn zin even netjes geformuleerd) in tegenstelling tot de autochtone bevolking dus dan weet je hoe snel het gaat. Uit de EU, Nexit, stem massaal FvD anders gaan we dezelfde kant op. Is al gaande dus denk er maar over na. Andere zogenaamde rechtse partijen doen teveel water bij de wijn zodat het nooit wat wordt. Zelfs de PVV laat weten geen breekpunten te hebben bij een eventuele kabinetsformatie.

    • De blanke nataliteit is veel te laag, maar dat is wel onze eigen schuld, terwijl tal van etnische minderheden maar “laden en lossen” in kraambedden. Het zou me niet verbazen dat er in die kraamklinieken zelf gepaard wordt ter procreatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in