Een video, opgenomen op St. George’s Day, 24 april 2019, de nationale dag van Engeland aan het strand van de iconische, traditionele Britse arbeidersklasse badplaats Blackpool, aan de kust van Lancashire in Noordwest-Engeland, toont opnieuw de realiteit van de “Grote Omvolking” aan, blanke genocide, die gaande is in Europese landen als gevolg van massale derdewereld Immigratie.

Blackpool, beroemd om zijn kermissen, achtbanen, arcades en andere traditionele activiteiten aan het strand, werd op St. George’s Day volledig overgenomen door niet-blanke indringers – een mix van Afrikanen, Pakistanen, Indiërs en andere van onbepaalde oorsprong, schrijft The New Observer.

Blanken werden simpelweg fysiek van het strand verdreven door de massale niet-blanke invasie, zoals de video, die oorspronkelijk op YouTube was opgeladen, duidelijk liet zien.

De gecontroleerde media en andere anti-blanke politieke activisten beweren nog steeds dat blanke genocide een mythe is die door “racisten” wordt bedreven – maar de feiten tonen allemaal onomstotelijk aan dat het proces van vervanging van blanke mensen door niet-blanken in Europese landen aan de gang is.

Brit: Mijn geboorteplaats Bradford is nu islamitisch grondgebied

Onderzoek: Aantal sterfgevallen onder Britse tieners is met 47% gestegen sinds ze het Covid-19 vaccin kregen, volgens officiële statistische gegevens

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here