Foto ter illustratie

Een “Zwitsers staatsburger” viel dinsdag blijkbaar lukraak andere vrouwelijke klanten aan in een warenhuis in Lugano. Een van haar slachtoffers raakte gewond door steken of snijwonden van een mes. De moslima schreeuwde slogans van de islamitische staat. Ze staat bij de politie al 4 jaar bekend als “islamiste”.

Opnieuw raakten mensen gewond omdat de Europese politiek en de rechterlijke macht, uit “tolerantie”, er niet toe kunnen komen om de burgers tegen moslimterroristen te beschermen.  In een warenhuis in de Zwitserse stad Lugano viel een 28-jarige moslima kennelijk willekeurig geselecteerde klanten aan. Ze stak of sneed een vrouw in de nek, een andere hield ze bij de keel vast en wurgde haar. Ooggetuigen konden haar overmeesteren en hielden haar vast totdat de politie verscheen. Tijdens de daad schreeuwde de moslima “Allahu Akbar” en “Ik behoor tot IS”. Het wapen van de misdaad had ze daarvoor van de keukenafdeling gestolen, meldt Wochenblick.

Verbod op fundamentalistische moslimorganisaties geëist

De 28-jarige dader was al in 2017 door de autoriteiten opgemerkt tijdens onderzoeken naar islamisme en jihadisme. Terwijl linkse partijen zoals gebruikelijk de zaak bagatelliseren, vindt de Zwitserse islamexpert Saïda Keller-Messahli duidelijke woorden. Zij eist het verbod van de “radicaal-islamistische” Moslimbroederschap, de Turks-fascistische Grijze Wolven en Milli Görüs. Zij vermoedt dat het bij de dader om een bekeerlinge gaat, die getrouwd is met een radicaalmoslim. Van zulke stellen zouden er in Zwitserland vele zijn. De Moslimbroederschap zou een terreurorganisatie zijn en niet zoals beweerd wordt een aanspreekpartner van de autoriteiten op het gebied van vluchtelingenhulp, geestelijke verzorging of deradicalisering. Keller-Messahli is winnares van de mensenrechtenprijs van Zwitserland.

Nu 16 vaccins gerelateerde sterfgevallen gemeld in Zwitserland

Deze keer geen verdoezeling

Het is opvallend dat de terroristische aanslag in Lugano niet de gebruikelijke pogingen tot bagatelliseren en verdoezelen teweeg heeft gebracht. De “islamistische” achtergrond werd snel bekendgemaakt. Zelfs de Oostenrijkse bondskanselier Kurz heeft zich onmiddellijk uitgesproken en de moslimterreurdaad veroordeeld. Hoewel de beschreven handeling het vermoeden toelaat dat de vermeende dader een geestelijke afwijking heeft, werd dit keer ook de gebruikelijke snelle diagnose door de media zoals “stemmen gehoord” en “geestesziek” achterwege gelaten.

Tweede moslimterreurdaad binnen enkele weken

In het Zwitserse Morges werd onlangs een Portugees voor een kebabstand door een eveneens bij de politie bekende “islamist” met een mes aangevallen en vermoord.

Zwitserland: Asielzoekers die in hun thuisland vakantie vieren worden met onmiddellijke ingang gedeporteerd

Vorig artikelFacebook belemmerde de verspreiding van nieuws van ‘rechtse sites’ na de verkiezingen
Volgend artikelWaarom Trump zal winnen – “Absoluut beangstigend” bewijs van diepgewortelde fraude
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in