Zweedse vrouw vervolgd – zei dat moslima “mooier zou zijn zonder hijab”

1

Een vrouw van in de vijftig wordt nu bij de rechtbank van Jönköping vervolgd voor het “beledigen” van een moslimvrouw die bij een apotheek werkt. De moslima begon te huilen en voelde zich “zeer beledigd” omdat de 50-jarige zei dat ze mooier zou zijn zonder een hijab, meldt de Zweedse staatsradio P4 Jönköping.

Het was in de herfst dat de vervolgde 50-jarige vrouw medicijnen zou ophalen bij een apotheek in Jönköping. De vrouw merkte toen op dat een medewerkster van de apotheek een hijab droeg.

De beschuldigde vrouw zou naar verluidt hebben gezegd dat de moslima “mooier zou zijn zonder” en vroeg zich af of iemand haar had gedwongen om het aan te doen, volgens P4.

Toen werd de moslima zo gekwetst dat ze begon te huilen. De politie heeft het incident zeer serieus genomen en de aangeklaagde en de aanklaagster ondervraagd. Daarnaast zijn er verschillende getuigen gevonden en zijn er bewakingsbeelden van het incident opgenomen.

P4 geeft niet precies aan om welke misdaadcategorie het gaat.

Bontkraag verjaagt Zweedse vrouw van haar zitplaats in de metro

  Deense partijleider van Stram Kurs gaat de koran onderdompelen in varkensbloed en urine in Malmö
Vorig artikelVijf zwarte kinderen door zwarten doodgeschoten afgelopen weekend – Families beschuldigen BLM van het negeren van zwart-op-zwart moorden
Volgend artikel27-jarige boos op Trump – vermoordt blanke man
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. Die vrouw heb er nog over nagedacht hoe ze dat nou vriendelijk kon brengen, is het weer niet goed.
    Ze had ook kunnen zeggen, je ziet er gewoon niet uit met die theedoek op je kop.
    Het is ook nooit goed bij die gasten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in