Minstens vijf kinderen tussen 6 en 11 jaar werden tijdens het vierde vakantieweekend van juli in de VS doodgeschoten.

De slachtoffers zijn onder andere Secoriea Turner, een 8-jarige uit Atlanta die in de auto van haar moeder zat toen een schutter het vuur op het voertuig opende. De schietpartij gebeurde niet ver van het Wendy restaurant waar Rayshard Brooks vorige maand werd gedood, schrijft Caldronpool.

“Ze was pas 8 jaar oud. We begrijpen de frustratie over Rayshard Brooks. Maar daar hadden wij niets mee te maken. We zijn onschuldig. Mijn kind deed geen kwaad”, zegt haar moeder Charmain Turner.

Royta De’Marco Giles Jr, een 8-jarige uit Alabama, werd neergeschoten en gedood in het kruisvuur van een vuurgevecht in het winkelcentrum Riverchase Galleria. De jongen was net klaar met de tweede klas.

Natalia Wallace, een 7-jarige uit Chicago, werd in het voorhoofd geschoten toen ze met andere kinderen in een tuin speelde. De politie zegt dat een voertuig tot dichtbij de kinderen optrok alvorens drie individuen te voorschijn kwamen en in de richting van de groep begonnen te schieten.

Jace Young, een 6-jarige uit San Francisco’s Bayview buurt, werd neergeschoten terwijl hij met zijn zus naar vuurwerk keek op een verjaardagsfeestje. Hij werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht waar hij later stierf.

Davon McNeal, een 11-jarige uit Washington DC, was op bezoek bij familie in Zuidoost Washington toen hij in het hoofd werd geschoten door een verdwaalde kogel. Hij liep het huis van zijn tante binnen om een telefoonoplader op te halen.

  Vicepresident van de VS buigt niet en verklaart: ”All lives matter", ongeacht huidskleur

Davon’s grootvader, John Ayala bekritiseerde Black Lives Matter voor hun stilzwijgen over zwart-op-zwart moorden, wat suggereert dat het de beweging alleen maar kan schelen als de politie de trekker overhaalt.

Iedereen zegt we zijn het zat, we zijn het zat, we zijn de schietpartijen in de gemeenschap zat. Iedereen rent hier rond alsof ze Uzi-sjouwende drugszuigende psychopathische moordmachines zijn. ‘Black Lives Matter, Black Lives Matter.’ Black Lives Matter lijkt het alleen als een politieagent een zwarte persoon neerschiet. Hoe zit het met alle zwart-op-zwart misdaden in de gemeenschap?

Secoriya Williamson, de vader van 8-jarige Secoriea Turner die dichtbij restaurant Wendy werd gedood, bekritiseerde ook de beweging tijdens een publieke verklaring.

Ze zeggen dat Black Lives Matter. Je hebt je eigen vermoord… Je hebt een kind vermoord, zei hij.

Twee zwarte tieners neergeschoten door Antifa – waren zogenaamd fascisten

Vorig artikelAnsumana verkrachtte een 8-jarig meisje tot bloedens toe – Ouders: Onmogelijk, wij zijn moslims en bij ons gebeurt zoiets niet
Volgend artikelZweedse vrouw vervolgd – zei dat moslima “mooier zou zijn zonder hijab”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. De Joden spelen perfect de politiek van de Frankfurter Schule omdat ze identiteitspolitiek hebben uitgevonden en weten dat het vernietigen van een cultuur (zoals ze deden met het Duitse volk) nodig is voor de overname. De onwetendheid van BLM denkt dat ze de Amerikaanse cultuur opnieuw creëren om een ​​meer zwarte machtsinfusie te krijgen.

    Het hele BLM-spel is om zwarten te gebruiken om de Amerikaanse witte cultuur neer te halen. Vanaf de oprichting van de NAACP was dit de Joodse Modus Operandi met kleurlingen, vooral zwarten. Zodra hun agenda is voltooid, zal de Joodse macht BLM met een dichtgeknepen neus opzij duwen als dood gereden dier.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in