Zweedse migrantengetto Rinkeby © Milliped / Wikipedia (CC BY-SA 4.0)

Na 18.00 uur is er een avondklok voor bewoners van Tensta. Wie de avondklok breekt, riskeert het slachtoffer te worden van ernstig geweld. Dit wordt gemeld door politiecheffin Therese Rosengren aan TV4. Het is echter niet de politie die de avondklok heeft uitgevaardigd of op straat patrouilleert, maar migrantenbendecriminelen die het gebied hebben overgenomen.

“Het waren mensen uit deze groepen die op straat waren en de burgers vertelden dat je niet buiten mocht zijn na 18:00 uur. Dat verspreidde zich natuurlijk als een lopend vuurtje onder degenen die in het gebied wonen”, zegt Therese Rosengren, hoofd van politiegebied Rinkeby.

De avondklok trok in augustus van dit jaar de aandacht van de politie toen ze merkten dat er na 18:00 uur ongewoon weinig mensen in het centrum van Tensta waren. Tegelijkertijd werd bekend dat migrantenbendeleden een avondklok hadden afgekondigd. Geen enkele bewoner van Tensta Centrum wil in een interview met TV4 in beeld verschijnen, maar verschillende getuigen verklaren dat de migrantenbendeleden gewapend zijn, drugs verkopen, zich dreigend gedragen en meermaals uitgaansverboden hebben uitgevaardigd, meldt het Zweedse nieuwsportaal Samhällsnytt.

Zes criminele migrantenbendes in het gebied

De politie zwijgt over de situatie en welke migrantenbendes een avondklok hebben uitgevaardigd. In wat wordt beschreven als een poging om hen geen extra macht te geven, heeft de politie ervoor gekozen om de bendes nummers te geven in plaats van namen, omdat de namen, eenmaal gepubliceerd in de media, vaak dienden als marketing voor de criminelen. De migrantenbendes hebben in het verleden hun media-beruchte namen gebruikt voor chantagedoeleinden en om hun macht te doen gelden. De politie verklaart dat er zes criminele migrantenbendes in het Järva-gebied zijn, waarvan er minstens twee met elkaar in oorlog zijn.

  COVID-19 maatregelen - Dit is waarom niemand over Zweden wil praten

Volgens politiecheffin Rosengren maken kinderen vanaf tien jaar deel uit van de migrantenbendes. Op de vraag wat mensen die blootgesteld zijn aan bendegeweld tegen de politie zeggen, antwoordt Rosengren: “Ze voelen een sterke angst. Het zijn vaak jonge mensen die ernstige criminelen zijn, maar ze hebben een groot geweldskapitaal en de burgers weten dat”.

De socialistische minister van Binnenlandse Zaken is zich niet bewust van de situatie

Minister van Binnenlandse Zaken Mikael Damberg (Sociaal-Democraten) verschijnt in de rapportage als ongeïnformeerd over de situatie in het Järva-gebied. Hij kwam erachter dat criminelen in het centrum van Tensta meermaals een avondklok hadden uitgevaardigd door de verslaggever die hem interviewde. “Ik heb er nog nooit van gehoord”, zegt Damberg tegen de verslaggever.

De minister van Binnenlandse Zaken zegt dat hij “ervan uitgaat dat de politie de informatie zeer serieus neemt en ervoor zorgt dat duidelijk wordt dat in Zweden de Zweedse wet van toepassing is, voor iedereen gelijkelijk”.

Waarom de Zweedse politie ervoor heeft gekozen om haar wettelijke geweldsmonopolie niet te handhaven, blijkt niet uit het verslag. Aan de andere kant beweert de minister van Binnenlandse Zaken dat “de politie haar positie naar voren heeft geschoven” en dat “de politie niet zal terugkrabbelen”. In de afgelopen maanden zijn in het gebied vier moorden en acht pogingen tot moord gepleegd.

Migrantenbendecriminelen voeren uitgaansverbod in Göteborg in

Vorig artikelBiden’s voorsprong neemt af na de onthulling
Volgend artikelJapan zal naar verwachting meer dan een miljoen ton radioactief water in de Stille Oceaan dumpen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. Moslims en ander buitenlands tuig zullen de komende jaren nog andere wetten opleggen, wacht maar af, en de meerderheid kijkt maar toe , en gaan zich onverwijld onderwerpen aan dit tuig en geloofsfanatiekelingen.
    Echt niet te geloven dat onze mensen, zo hun rechten, sociale voorzieningen, geloof en cultuur laten afnemen en vernietigen. Begrijpe wie kan, maar ik niet.

  2. Luc,
    Binnen enkele eeuwen zullen wetenschappers hun hoofd nog breken over deze “collectieve zelfmoord”, die geleid heeft tot de ondergang van een beschaving. Hoe is dit kunnen gebeuren ?? Erasmus schreef eeuwen geleden “Lof der Zotheid”.. nu is het wachten op een boek “Lof der lafheid…”, want dat is het. De “lafheid” met bijkomende zelfverachting en zelfvernedering is nu de “norm” geworden… een norm die wordt aanbeden als het Gouden Kalf indertijd. Hier staan we voor een muur die de Alpen doen verzinken tot een molshoop. De lafaards kussen met volle overgave de zweep, waarmee ze afgeranseld gaan worden. En hier schieten verdere woorden tekort.

  3. Waarom slopen ze die jarenvijftigse forensendorpen niet. Zweden verdienen stukken beter en migranten gaan maar hun eigen land opbouwen in plaats van in onze contreien in de uitkering en de misdaad te hangen.

  4. Tja dat ingevoerd krapul voert uit wat er in de koran staat om te beginne de jihad en neem het land van de ongelovige tot het uwe enzo…
    Zet daar toch gewoon het leger op met Orban zou het niet waar zijn en ze zouden zelfs de kans niet krijgen om het zo ver te laten komen. Als hier niets tegen gedaan word dan is dit een uitvoering van het kalergi plan

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in