Hassan wilde alleen maar even naar de tapijtwinkel gaan en een bidmatje kopen – maar de dag eindigde met een achtervolging door politiehelikopters en een dramatische arrestatie. Hij had met een pistool een politieman bedreigd en bovendien de vrouw van de politieagent in haar gezicht gespuugd met de dreiging dat hij haar kinderen zou “neuken”. Daarvoor had hij het wapen getrokken tegen twee wegwerkers. – Fuck de politie! Fuck Zweden!, schreeuwde Hassan.

Foto: ‘Hassan’ wordt gearresteerd © Politie

Op 2 augustus 2018 waren een politieman en zijn vrouw op weg naar naar de tapijtwinkel Rusta in Svågertorp in Malmö toen Hassan met zijn auto kwam aanrijden. De 27-jarige moslim parkeerde illegaal door zijn auto op de  rijrichting vlak voor de ingang van de winkel te plaatsen, schrijft het Zweedse nieuwsorgaan Fria Tider.

Toen de politieman en zijn vrouw, samen met andere mensen op de parkeerplaats, Hassan confronteerde, wuifde hij hen simpeltjes weg en ging de winkel in. De politieman ging hem achterna en toen ze bij de drukke rij voor de kassa stonden, vroeg hij hem nogmaals om zijn auto te verplaatsen.

Hassan antwoordde: “Wat wil je, je moet me niet vertellen wat ik moet doen!” De vrouw van de politieman legde uit dat ze het tapijtje dat de Arabier wilde kopen zou vasthouden terwijl hij naar buiten ging om zijn auto te verplaatsten.

“JIJ ZWEEDSE KUT, HOER! IK ZAL JOU EN JE KINDEREN NEUKEN!, schreeuwde Hassan.

Hij schreeuwde ook dat alleen de man van de vrouw hem mocht aanspreken. De vrouw koos er toen voor om de 27-jarige in zijn nek te spuwen. Hassan reageerde met twee keer in haar gezicht te spugen.

  Savile Town in Engeland is volkomen etnisch, religieus en cultureel homogeen - precies zoals de omvolkers die om diversiteit schreeuwen willen

Toen liep de 27-jarige de winkel uit, maar de politieman ging hem achterna en greep hem in zijn nek. Ze kwamen op de grond terecht en stonden op, waarna Hassan stenen op de politieagent begon te gooien. Een van de stenen trof de nek van de politieagent, hij raapte toen zelf een steen op voor zelfverdediging en vertelde de moslim dat hij een politieagent was en dat Hassan was gearresteerd.

Maar Hassan grijnsde alleen maar en ging naar zijn auto. De politieman, die vanwege rugproblemen niet kon rennen, belde de politieautoriteit en legde de situatie uit. De 27-jarige moslim reed een stukje weg, maar draaide plotseling om en reed snel terug naar zowel de politieagent als zijn vrouw. Toen hij hen naderde, reed hij langzaam, hief zijn arm op, en terwijl hij grijnsde richtte hij een pistool op het echtpaar .

Beiden waren erg bang en de vrouw begon te beven.

“Omdat ik dagelijks met moordzaken in Malmö werk, weet ik hoe weinig iemand nodig heeft om zijn wapen te gebruiken. Ik was in mijn burgerkleding onbeschermd en kon mijn vrouw ook niet beschermen. Tijdens de 28 jaar dat ik als politieagent heb gewerkt, heeft nog nooit iemand een pistool op me gericht”, zei de politieagent tijdens het proces.

Toen de politieman en de vrouw een paar minuten bij hun auto hadden gestaan, vlogen er plotseling stenen door de lucht. Het bleek Hassan te zijn, die zich achter een auto had verstopt en met stenen gooide. De politieman vertelde Hassan opnieuw dat hij gearresteerd was. Toen antwoordde de 27-jarige: “Kom op dan, kom op dan, kom op dan”, en liep naar de vrachtruimte achter de winkel.

  Er zijn twaalf Duitsers nodig om te werken en belasting te betalen om de kosten van slechts één migrant te financieren

De politie had inmiddels patrouillewagens en een politiehelikopter richting Hassan gestuurd, die nadat zijn Fiat werd gevonden in Hyllie later op dezelfde dag werd gearresteerd.

Een soortgelijke gebeurtenis had zich een paar maanden eerder, 31 mei 2018, in Arlöv voorgedaan. Hassan was toen met zijn twee kleine kinderen op weg naar de kleuterschool toen hij op wegwerkers stuitte die hij begon uit te schelden.

De wegwerkers drongen er bij hem op aan om zich tot de gemeente te wenden als hij klachten had.

– FUCK ZWEDEN! FUCK DE POLITIE!, antwoordde Hassan.

De moslim schreeuwde dat hij de wegwerkers in hun hoofd ging doodschieten en trok een pistool uit zijn broek. Daarna stapte hij in zijn auto en reed verder. Beide wegwerkers meldden het incident later aan de directie, omdat ze de dreiging serieus namen en stijf van afschuw waren, zij deden zelf geen aangifte, maar werden door de politie gecontacteerd.

De 27-jarige ontkent dat hij deze dreiging heeft uitgesproken of met een pistool heeft gezwaaid, toen hij werd voorgeleid, schrijft het links-liberale dagblad de Expressen.

Het huisonderzoek toonde aan dat de pistolen waarmee hij gedreigd had gasluchtdrukwapens waren.

Uit publieke documenten blijkt dat Hassan is geboren in april 1991 en een Deens staatsburgerschap bezit. Hij heeft zeven eerdere vonnissen in zijn strafregister. Het Deense strafregister toont vonnissen die verder teruggaan in de tijd.

Op 6 september 2018 maakte de rechtbank van Malmö het vonnis bekend. Hassan is veroordeeld wegens mishandeling, twee gevallen van grove onwettige bedreiging, poging tot geweld tegen een ambtenaar, ernstige bedreiging tegen een ambtenaar en drugsovertredingen. Het vonnis was een jaar en vier maanden gevangenisstraf. Hij moet ook een schadevergoeding van 1.500 euro betalen aan de vrouw van de politieman, 2.000 euro aan de politieman en 1.500 euro aan een van de wegwerkers.

  In het aangezicht van het islamisme hebben onze elites ons verraden

Hassan heeft eigenlijk een andere naam.

Dit zijn de asielhufters die de 97-jarige Elsa beroofden en mishandelden

Vorig artikelWie is George Soros?
Volgend artikelHet Franse leger staat klaar om het veroverde grondgebied van moslims terug te veroveren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Als dit soort ernstige feiten in Nederland zouden plaatsvinden, hoor of zie je daar niets van. Hoe vaak zou zoiets hier al niet zijn voorgevallen ?

 2. Hey Hassan,

  Ik heb met je te doen hoor.
  Ga lekker naar Brussel of Amsterdam.
  Wat ik steeds begrijp van Judith Sargentini is, dat ze erg gewillig is, om jou soort tegemoet te komen.

  En wil je eens iets anders; Rob Jetten schijnt altijd er belangstelling voor te hebben!

 3. Seems only a matter of time, until this lunatic actually kills someone.
  He needs to be designated as mad, and quarantined in a secure establishment, indefinitely!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in