Na de onthulling van onderzoeksfraude bij een onderaannemer van Pfizer roepen 16 artsen en wetenschappers nu op tot stopzetting van de Covid-19 vaccinatie in Zweden, bericht Friatider.se.

Op 2 november onthulde het British Medical Journal (BMJ) dat een onderaannemer van Pfizer waarschijnlijk op grote schaal fraude heeft gepleegd met het onderzoek tijdens de fase III-studie van het Covid-vaccin van Pfizer in het najaar van 2020.

De onthulling, die nauwelijks media-aandacht heeft gekregen, is gebaseerd op informatie die is verstrekt door klokkenluidster Brook Jackson, in september 2020, de regionale directeur in Texas van de onderzoeksorganisatie Ventavia Research Group, die meewerkte aan de proeven met vaccins van Pfizer.

Uit de getuigenis van Jackson blijkt dat het bedrijf gegevens heeft vervalst, deelnemers heeft ontblind, onvoldoende opgeleide vaccinatoren in dienst heeft genomen en traag is geweest met de follow-up van bijwerkingen die in het fase III-onderzoek zijn gemeld. Het personeel van de kwaliteitscontrole werd overweldigd door het aantal problemen dat zij ontdekten.

Na Ventavia herhaaldelijk op de tekortkomingen te hebben gewezen, stuurde Brook Jackson op 25 september 2020 een e-mail met een klacht naar de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA). Ventavia ontsloeg haar later die dag. Om haar kritiek te onderbouwen, verstrekte Jackson BMJ tientallen interne bedrijfsdocumenten, foto’s, geluidsopnamen en e-mails. BMJ staaft haar getuigenis met verklaringen van vele voormalige werknemers van Ventavia.

Het artikel in het British Medical Journal onthult ook dat de FDA nooit een audit heeft uitgevoerd bij het bedrijf waar mevrouw Jackson werkte. In het artikel wordt beschreven dat de FDA te weinig middelen heeft om klinische proeven te beoordelen. Van 2000 tot 2005 werd slechts ongeveer 1% van alle studies geëvalueerd, en sindsdien is het aantal evaluaties gedaald. In augustus 2021 publiceerde de FDA een overzicht van het aantal beoordelingen van de Covid-vaccin studies van Pfizer. In totaal waren 9 van 153 onderzoekslocaties onderzocht, wat neerkomt op 6 procent van de onderzoekslocaties.

  Met 'Ziekte X' het 'dekmantelverhaal' voor de komende massale sterfgevallen als gevolg van de vrijlating van de nieuwe biowapens van de globalisten, zal hun 'bloedlust' niet ophouden voordat ze worden gestopt

De 16 artsen en wetenschappers in Zweden die de nieuwe petitie hebben ondertekend, schrijven dat zij “hetgeen het BMJ heeft gemeld als uiterst ernstig beschouwen”.

“Het ondermijnt het vertrouwen in Pfizer, dat verantwoordelijk is voor het testen van het vaccin, en in de veiligheid van het vaccin dat momenteel in Zweden wordt gebruikt, honderdduizenden van hen zijn kinderen,” schrijven de artsen.

Voorts merken zij op dat de omvang van het aantal gemelde bijwerkingen van het Covid-vaccin ook “gigantisch” is: zo zijn er in de tien maanden van vaccinatie in Zweden 83.744 bijwerkingen gemeld, wat meer dan 10 keer meer is dan alle per jaar gemelde bijwerkingen in de voorgaande jaren voor alle geneesmiddelen en vaccins, in totaal ongeveer 25.000 stoffen.

“Zo’n 20 studies hebben aangetoond dat de werkzaamheid van het vaccin zeer gering is. Uit een van deze studies, een Zweedse, bleek dat het vaccin gedurende ongeveer twee maanden een goed effect had, dat het vaccin van AstraZeneca na vier maanden geen effect had tegen de Deltavariant en dat hetzelfde gold voor het vaccin van Pfizer na zeven maanden,” schrijven de artsen.

Ze gaan verder:

“Het sterke vermoeden dat delen van de klinische proef voor het vaccin van Pfizer niet op een wetenschappelijk aanvaardbare wijze zijn uitgevoerd en waarbij de studieresultaten niet als betrouwbaar kunnen worden beschouwd, gekoppeld aan de grote hoeveelheid gemelde vermoedelijke bijwerkingen na vaccinatie, vele van ernstige aard, baart ons als artsen, wetenschappers en immunologen grote zorgen. Niet in de laatste plaats voor kinderen die met Covid-19 een uiterst laag risico lopen op ernstige ziekte, maar wel op ernstige bijwerkingen. Het feit dat de werkzaamheid van het vaccin al na enkele maanden aanzienlijk is afgenomen en zwak is tegen de Deltavariant van het virus, draagt bij tot onze conclusie dat de Covid-19 vaccinatie in Zweden moet worden opgeschort totdat de risico/baten-berekeningen voor alle leeftijdsgroepen zijn gemaakt. Ons standpunt wordt ingenomen in het licht van de onthulling in het BMJ en wat we nu weten over de risico’s voor de patiënt.”

  Het kwaadaardige bedrog achter de covid hoax

Het beroep is door deze mensen ondertekend:

Nils Littorin, MD; phd in klinische microbiologie
Magnus Burling, specialist in algemene geneeskunde,
Sture Blomberg, specialist in anesthesie en intensive care; universitair hoofddocent
Ragnar Hultborn, specialist in oncologie; emeritus hoogleraar
Lilian Weiss, specialist algemene chirurgie; universitair hoofddocent
Ann-Cathrin Engwall, immunoloog en viroloog; doctoraat in moleculaire celbiologie met een Immunologische focus
Sebastian Rushworth, stagiair
Maria Papadopoulou, oogarts
Carina Ljungfelt, specialist in algemene geneeskunde
Christina Malm, specialist in algemene geneeskunde,
Bo Jonsson, specialist in algemene Psychiatrie; md
Anette Stahel, msc in biomedicijn,
Nina Yderberg, specialist in kinder- en jeugdpsychiatrie
Dinu Dusceac, specialist in cardiologie; phd
Margareta Andersson, specialist in algemene geneeskunde
Hanna Åsberg, specialist in algemene geneeskunde


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Nu ook in Zweden: Acht keer meer zieken met vaccin dan zonderVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelBlijf kalm: Het eindspel is begonnen
Volgend artikelImmuun voor Logica: Het eerste doel van deze dodelijke vaccinaties is het beschadigen van de hersenen van de gevaccineerden zodat ze blindelings meer dodelijke vaccinaties blijven nemen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

  1. Het authentieke artikel van BMJ is zeer de tijd waard om ook te lezen. Wat een grote frauduleuze business. Bedrijven en Stichtingen die verschillende ‘Awards’ toegekend hebben gekregen, herbergen de grootste criminelen. De Food & Drugs Administration – FDA is net zoals het Amnesty ene grote drekhoop. Er gaan vele miljarden in om terwijl ze het verdommen om hun werk te doen! Er de kantjes vanaf lopen! Ongeacht of het mensenlevens kost! Wanneer je hiertegen een klacht indient / actie onderneemt, wordt je simpelweg ontslagen! Hulde voor deze mensen die hun taken wel serieus nemen, waaronder Mevrouw Brook Jackson.

  2. Ik ben ik face book geschorst voor 24 uur omdat ik de waarheid zei dat belgen debielen als ze feesten laten doorgaan zoals de opening van het carnavals seizoen en dat terwijl enkele honderden meter van de Nederlandse grens alles is gecanceld vanwege besmettingsgevaar ingeent of niet wel te verstaan!!!! Blijkbaar is de moderator een of ander Hollander van boven de rivieren die niet weet wat carnaval is en wat dat inhoudt,,, die ze al twee jaren niet meer uitbundig hebben mogen vieren…in die provincie Ook in het voetbal in Nederland vooral in de provincie limbug zijn diverse wedstrijden in het amateurvoetbal niet kunnen doorgaan vanwege de vele afmeldingen i.v.m. met corona en het niet in het bezit zijn van een QR code Ja zelfs een scheidsrechter keerde huiswaarts omdat zijn vrouw geen QR code bij zich had om de wedstrijd in de openlucht mocht bijwonen… Al met al een bizarre dictatoriale ontwikkelen onder het gewone klootjesvolk dat zich laat leiden door waanzinnige leiders wereld wijd wel te verstaan!!!!!!!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in