Ik was vanochtend op stap in wat ik COVID-land noem, de voorheen vrije provincie Manitoba in de voorheen vrije natie genaamd ‘Canada’… En ik blijf me verbazen over de pure onwetendheid en stomheid van wat men vroeger ‘de mensheid’ noemde, terwijl die achterlijke idioten hun gezondheidsvernietigende gezichtsluiers zo strak over hun gezicht blijven dragen, terwijl ze nog steeds geloven dat er een ‘groot kwaad’ en ‘dodelijk’ belachelijk ‘virus’ bestaat dat ons op de een of andere manier allemaal zal doden… Vroeger schudde ik mijn hoofd van walging om deze achterlijken, maar nu kan ik me alleen nog maar inhouden om hun niet allemaal in hun gezicht uit te lachen, schrijft Northerntruthseeker.

En ja, ik heb de afgelopen weken mijn best gedaan om iedereen die ik tegenkom te vertellen dat de zogenaamde ‘noodtoestand’ in deze provincie begin vorige maand is afgelopen… Ik krijg constant die ‘hert in de koplamp’ blik als ik die idioten dat feit vertel en het feit dat nu die fraude ‘noodtoestand’ is afgelopen, niemand zich meer aan de zogenaamde provinciale ‘richtlijnen’ hoeft te houden… MAAR in plaats daarvan zie ik alleen maar dat deze hersenbeschadigde en ‘vaccinbeschadigde’ achterlijken dat feit gewoon negeren en doorgaan op hun weg naar hun eigen ondergang… Blijkbaar is de schade nu aangericht en zo grondig gedaan aan deze achterlijken dat er nu GEEN hoop meer is om velen van hen terug te brengen tot enig gevoel van realiteit.

Ik ben onder vuur komen te liggen door degenen die deze dodelijke injecties hebben genomen, de stomste mensen te noemen die men zich kan voorstellen. En ja, ik zal deze achterlijken ‘STOM’ blijven noemen, want dat is beter dan ze allemaal een stelletje achterlijke losers te noemen die het verdienen om te sterven… En wat dan nog, als de waarheid vertellen dat deze idioten STOM zijn, op de een of andere manier hard is, en daardoor een paar van mijn toeschouwers verlies?… Ik zal nooit liegen op dit blog en de dingen bij hun naam noemen, daar ben ik altijd al voor geweest…

Oké, ter zake nu, en ik wil de schade behandelen die is toegebracht aan de logica van hen die deze KILL SHOTS hebben genomen, en daarom wil ik het volgende verslag presenteren dat afkomstig is van de “Crack Newz” website op http://www.cracknewz.com, dat is getiteld: “IMMUNE TO LOGIC: The first goal of vaccines is to damage the brains of the vaccinated so they keep blindly taking more shots”… Dit artikel werpt inderdaad een blik op het gebrek aan logica van hen die deze injecties met een zekere dood in hun lichaam hebben genomen, met enkele interessante aspecten en logische redeneringen over waarom mensen inderdaad zo bereid kunnen zijn om in de rij te gaan staan om injecties in hun lichaam te nemen die hen zeker allemaal zullen doden… Hier is dat artikel in zijn geheel, en ik heb mijn eigen gedachten en commentaar om te volgen:

IMMUUN VOOR DE LOGICA: Het eerste doel van vaccins is de hersenen van de gevaccineerden te beschadigen zodat ze blindelings meer injecties blijven nemen

Natuurlijk hebben sommige vaccins in de afgelopen zes decennia levens gered, waaronder het mazelenvaccin en mogelijk het poliovaccin. Maar met vaccinatie komen corrupte ziekteverwekkers, die in laboratoria worden gebrouwen en gekweekt om het menselijke immuunsysteem, het centrale zenuwstelsel en ja, de systemische hersenfunctie af te breken. We hebben gezien hoe dodelijke varkensvirussen (circovirussen genaamd) opzettelijk werden toegevoegd aan rotavirusvaccins voor kinderen. We hebben gezien hoe sterilisatiechemicaliën (hCG) werden gestopt in vaccins die in Kenia, Afrika, werden gepromoot, en poliovaccins die polio letterlijk verspreidden.

We hebben decennia lang meervoudige doses griepvaccins gezien, ook wel “griepprikken” genoemd, die een overmaat aan kwik bevatten, waarvan bekend is dat het hersenbeschadiging kan veroorzaken. Tenslotte is kwik het meest giftige niet-radioactieve element op aarde. Nu hebben we mRNA-technologie geïntroduceerd in vaccins, waarbij je eigen cellen worden misleid om miljarden giftige spike-eiwitten aan te maken die het vaatstelsel overspoelen, waardoor de toevoer van zuurstof en voedingsstoffen naar de hersenen wordt beperkt.

Het eerste doel van vaccins is het beschadigen van de hersenen

De CDC en CCP creëren immuniteit voor de gevaccineerden, maar niet het soort waar je aan denkt. Vaccins creëren een immuniteit tegen logica, en dat is de enige immuniteit die ze echt bieden. Enige immuniteit tegen het Covid-virus is niet bewezen, en het weinige waarvan men vermoedt dat het bestaat, verdwijnt binnen een paar maanden, waardoor de hele vaccinatiecampagne meer dan waardeloos en ronduit schadelijk wordt.

De belangrijkste redenen waarom mensen zich regelmatig laten vaccineren, en hun kinderen laten vaccineren, is omdat de massamedia hen ervan heeft overtuigd dat het de enige veilige manier is om dat te doen, terwijl de inhoud van diezelfde vaccins hen in een medische verbijstering houdt – een afgerukte gemoedstoestand die gemakkelijk te overtuigen is van de verzonnen, verdraaide en vervalste “veilig en effectief” mantra.

Vaccins voorkomen NIET de besmetting en overdracht van het virus, ondanks wat bijna alle gevaccineerde schapen geloven.

Eén ding is zeker, bijna elke Amerikaan die elk vaccin neemt dat de FDA en CDC aanbevelen, gelooft voor 100 procent dat de vaccins volkomen veilig en zeer effectief zijn, zonder ooit ook maar een greintje wetenschap te hebben gezien om dat te bewijzen. Miljoenen vaccinfanaten beweren dat ze zeer “wetenschappelijk gefundeerd” zijn als het op medicijnen aankomt, maar alleen omdat hun artsen hen verkopen dat ze zich volledig aan de regels houden, wil dat nog niet zeggen dat het een wetenschappelijk gefundeerde naleving is.

Kijk maar eens naar de opioide epidemie. Is dat “wetenschap” voor de verbetering van de mensheid? Zijn opioïden “veilig en effectief?” Worden ze voorgeschreven voor het grotere goed? Zijn ze goed voor je hart en hersenen? Het is tijd om vaccins van dichterbij te bekijken, in het bijzonder de Covid-vaccins, en hun ware functie.

Aanvankelijk was de logica om de Covid-vaccins te nemen om te voorkomen dat je Covid zou oplopen, en dus de verspreiding ervan tegen te gaan. Toen heeft de wetenschap dat ‘nepfeit’ aan flarden geschoten. Daarna dacht men dat de vaccins de gevaccineerden zouden beschermen als ze gewoon samen werden gehoed, maar dat verhaal viel in duigen door de wetenschap.

De CDC had een nieuw narratief nodig. Daarna kwam de theorie dat het vaccin voorkomt dat je een ernstig Covid-geval krijgt. Daarom maken vaccins je stom (immuun voor logica), zodat je je niet alle fouten herinnert die de vaccinindustrie ZOJUIST HEEFT GEMAAKT, en je de volgende grote leugen zult geloven.

Onthoud dat gefluorideerd water het IQ verlaagt, kwik in griepprikken de hersenfunctie schaadt, en dat nu stollingsprikken de hersenen van zuurstof beroven. Indirect zorgen deze geplande gifstoffen ervoor dat de slachtoffers immuun worden voor logica, zodat ze ze zullen blijven innemen en injecteren. Nu komen de “verplichte” Covid “booster” injecties, die helemaal geen vaccins zijn, maar slechts gentherapie die voorkomt dat je lichaam ziektes bestrijdt, inclusief kanker.

Northerntruthseeker opmerkingen: Ja, ook ik heb de laatste bijna 2 volle jaren gezegd dat de LIEGENDE HOERENMEDIA verantwoordelijk is voor het tot moes maken van de hersenen van sukkels en hersendode idioten, en ik moet nog steeds ongelijk krijgen in dat aspect…

En ik heb in diverse artikelen op mijn oude blog behandeld hoe de criminele GATES foundation een programma runde dat in 2016 ‘eindigde’ in Oost-Afrika en met name in Kenia, waar ze tienduizenden mensen injecteerden met een ‘vaccin’ dat gebruikt zou worden om een ’tetanus uitbraak’ te bestrijden die niet bestond, maar in werkelijkheid werd gebruikt om te experimenteren op deze arme slachtoffers met STERILISATIE middelen… Deze misdadigers hebben aan veel mensen in Kenia schade toegebracht die nu permanent door hun ‘prikken’ gesteriliseerd zijn en ze hebben de Keniaanse regering miljarden aan herstelbetalingen moeten betalen voor de schade die ze toen hebben aangericht…

En ja, het is inderdaad vooral door de onophoudelijke hersenspoeling van de liegende hoerenmedia dat zovelen zijn misleid in de valse overtuiging dat ‘vaccins’ goed voor je zijn… MAAR mijn eigen jarenlange onderzoek heeft een ander verhaal aangetoond, namelijk dat zogenaamde ‘vaccins’ in feite de aanzet zijn tot veel van de ziekten die ze zogenaamd moeten bestrijden!

Wat ons natuurlijk leidt naar dit zogenaamde ‘vaccin’ dat nu wereldwijd bij miljarden mensen is ingespoten voor een ‘virus’ dat niet bestaat, en dat wordt gebruikt voor een groot ‘experiment’ op de mensheid met resultaten waarvan zelfs deze eikels die deze zwendel leiden geen idee hebben wat de uiteindelijke uitkomst zal zijn… Dit ‘experiment’ zou in feite pas ergens in het jaar 2024 eindigen!

Waar het op neerkomt is dit… ALLEEN diegenen die GEEN hersencellen hebben, kunnen zo stom zijn om blindelings deze dodelijke injecties in hun lichaam te nemen en daarbij afstandsformulieren te tekenen die hen verhinderen ooit gerechtelijke stappen te ondernemen tegen diegenen die permanente schade aan hun lichaam hebben toegebracht. Velen hebben gezegd dat zelfs ‘slimme’ mensen hiertoe zijn overgehaald, maar ik zie het niet… Degenen met een echt kritisch denkvermogen zijn degenen die logisch en slim eerst vragen stellen en ‘NEE BEDANKT’ zeggen tegen het toebrengen van dit soort schade aan hun systeem. Degenen die in plaats daarvan zichzelf en hun lichaam hebben overgegeven aan een dergelijk kwaad zijn IDIOTEN, DEBIELEN, ACHTERLIJKEN, en de stomste mensen op de planeet en na een jaar van mezelf te ergeren in het pleiten en smeken van mensen om niet zo hersendood te zijn, heb ik het eindelijk opgegeven met hen en kan alleen maar concluderen dat de meeste verdienen wat er op hen afkomt in de komende tijd… Er is op deze planeet geen plaats meer voor dergelijke ignorantie, en wij, de zuivere mensen die “ongevaccineerd” zijn, zullen degenen zijn die een geheel nieuwe en slimmere samenleving zullen creëren.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De meesten die COVID vaccins namen zullen in 2025 dood zijn 



Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelZweedse artsen roepen op tot vaccinstop na onthulling onderzoeksfraude
Volgend artikelHet maakt niet uit dat je het juist hebt, want mensen als Matt Yglesias geven niet om wat waar is
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

59 REACTIES

 1. Een paar dagen voor het “verplichte”mondkapje, zag ik al veel mensen
  lopen met mondkapje, zij konden kennelijk niet wachten en ik moest
  zo verschrikkelijk lachen; ik wilde ze wel toeschreeuwen: “houd ermee op
  idioten”.Die vaccinaties triggeren alleen meer en meer rsistente mutanten,
  waar stevenen we op af? op een volgende lockdown, zgn de schuld van al
  die ongevaccineerden. Hersenloze massa. Zit er iets in het vaccin dat de
  hersenloosheid veroorzaakt?

  • Nou ik zal u zeggen; aangezien velen gevaccineerd zijn nu en ik niet weet wat zij uitademen of overbrengen, wil ik mijn mondkapje (zelf laten ontwerpen) met alle plezier op doen. Uit zelfbescherming voor die kunstmatige wezens die er volop om me heen lopen en kuchen en niezen.

   In deze video is helder, kort, duidelijk en vooral zorgwekkend uitgelegd wát de gevaccineerden in zich hebben laten spuiten..maar ook dat hun witte bloedcellen met 75% verminderd zijn. Het zijn als het ware wandelende zombies aan het worden die afhankelijk van de booster shots worden.
   Dus mij niet gezien zónder mondkapje bij die mensen in de buurt; https://rumble.com/vo8nkb-doctor-explains-the-covid-19-vaccine-ingredients-and-side-effects.html. GA ZO DOOR THIERRY!!!

 2. (GA ZO DOOR THIERRY bedoel ik mee dat hij toch écht wel een volksvertegenwoordiger is nu. Als 1 van de weinigen heeft zijn partij VOOR gestemd om jongeren, kinderen NIET te verplichten zichzelf te moeten bewijzen met een QR code ==> Motie over – nooit minderjarigen discrimineren op basis van hun medische status. DENK, FvD, JA21, PVV, SGP, BBB en Gr. v. Haga hebben TEGEN gestemd. De andere partijen allemaal VOOR ..) !

 3. Epifyse. De klier die heel veel regelt in het lichaam, physiek en mentaal. Informeer jezelf er over, en hoe de gifspuit er op inwerkt.

  • Die Kamala Harris is inderdaad knettergek joh! Ze begint te zeggen dat iedereen die met covid in het hospitaal ligt, ook gevaccineerd is (wat klopt), en iedereen die nu dood is aan de covid was ook gevaccineerd, en wat een tragedie dit verlies is (alsof het haar een ruk uitmaakt dat die gasten dood zijn) en dan komt ze tot een zot orgasme als ze uitspuugt “and it is time, it is time, to roll up your sleeve and get the shot!” en ze staat met een gekke verwrongen bek te grijnzen als ze het zegt. Hoe gekker kan het worden. Uit welke krochten komen dit soort fanatieke debielen toch vandaan. Dus nu is het praatje er door: alle covid-zieken zijn gevaccineerd, alle covid-doden zijn ook gevaccineerd, dus jij moet nu ook gevaccineerd worden. Hahahahaahahahahhha!! ik lig op de grond…. De schapekudde loopt al te draven om als eerste bij de giftrog te komen!! Die Kamala, jongen, this bitch gaat het voor elkaar krijgen.

   • Ja, idd knettergek die Kamala als doorgesnoven klant van GGZ.
    Combineert prima met demente Biden. Voorwaarde is natuurlijk dat je geestelijk gestoord bent of dement, om als marionet van de Illuminatie mee te kunnen werken aan de wereldwijde genocide.

  • Ritalin heeft ook een andere kant.
   Het is tenslotte een ordinaire amphitamine. Met behoorlijk wat bijwerkingen. Zo ken ik een kind die door ritalin haar nieren heeft verloren en nu een niertransplantatie heeft moeten ondergaan. Bij jeugdigen werkt homeopathie heel goed bij die klachten.
   Maar ja homeopathie is kwakzalverij.

 4. Ik wil verder niet lullig doen, maar hetgeen er is beschreven in dat oude Openbaring 13:16-18 is gestaafd aan dit artikel toch echt nog niet zo helemaal gek. Voor degenen die geïnteresseerd zijn, mogen het zelf even gaan opzoeken. En dan dit; hetgeen ik heb overgenomen vanuit een epistel: Voorhoofd = gedachten. Naam = autoriteit / doel. Het nummer van een man = het octrooinummersysteem van de mensheid. Het nummer is 666 = Microsoft Patent # 666. Het Griekse woord voor wat is vertaald als “merkteken” is khar’-ag-mah, en het betekent een kras of ets, iets dat de huid doorboort! Een VACCIN.

  😉

  • Ja, al talloze malen heb ik het hoofdstuk 13 van het laatste Bijbelboek: Openbaringen op internet doorgegeven, naast Jesaja H. 24 (b.v. over de lockdowns) en Romeinen 1 b.v. van af vers 17 of zo.
   Hier staat het in Jesaja 24 : vooral 5 met name, maar leest u toch aub het gehele hoofdstuk en treft u maatregelen voor de oneindige Eeuwigheid.
   https://www.bible.com/nl/bible/328/ISA.24.NBG51

   Het wordt bevestigd in het Nieuwe Testament, Romeinen 1 vers 17 en verder, maar leest u eventueel ook dat hele hoofdstuk. Tot uw Eeuwige Zaligheid of tot eeuwig afgrijzen.
   https://www.bible.com/nl/bible/328/ROM.1.NBG51

   In Openbaringen 13 vers 16 en 17 staat dat Het Beest, de Anti-Christ zal komen en zal maken dat men niet meer kan kopen of verkopen zonder…. Leest u het zelf alstublieft, liefst het hele hoofdstuk [of de hele Bijbel, natuurlijk] :
   https://www.bible.com/nl/bible/328/REV.13.NBG51

   • P.s. Romeinen 1 van af vers 17 gaat erover dat wij De Grote Schepper aller dingen terzijde hebben gesteld en onze “eer” geven aan het geschapene.
    Dan komt Gods oordeel, hoe lankmoedig is De Heere God, nu lijkt het tij niet meer te keren, maar individueel IS er altijd hoop, maar de regering gaat nu richting onderwerping aan de anti-christ.
    De adepten van Kl. Schw. doen hun uiterste best de A.C. in het zadel te helpen, zelfs 2 partijen met de C in hun naam. KS heeft gezegd: mijn leerlingen verliezen nooit… Macron, Merkel (eerder) Rutte, Kaag, Kuipers, Biden iplv Trump. You name it.
    Zijn het geen landverraders?

 5. ik vind het jammer dat er een zo vernederende taal naar gevaccineerden gaat.
  Om je doel te bereiken, althans de kansen daartoe groter te maken zou een liefdevoller taalgebruik beter zijn , lijkt mij.
  Iedere partij is van mening gelijk te hebben.
  Werd er bij de aanvang niet geschreven dat er snel millioenen mensen zouden sterven ?
  Binnen enkele weken, maanden ?
  Helaas menen de waarheid in pacht te hebben, kan vaak zo verkeerd uitvallen.
  Laten we elkaar voor, of tegen vaccinatie niet zo veroordelen maar met liefde benaderen .
  wie er gelijk heeft, zo dat al belangrijk is zal de V E R R E tijd ooit leren.
  beste groet aan allen.
  ton welling

  • ‘wie er gelijk heeft, zo dat al belangrijk is’

   Ton welling = lief.

   Ik voel geen schuld.

   Koningin Maxima: ‘Dat is wel een beetje dom.’

   • Ik vergat Maxima te noemen in het rijtje van adepten van KS, (die al 83 jr is)
    zie foto internet en de hele wereld met enkelen lijkt te beheersen.
    WEF, NWO, Dzu kreet rieset.
    Boek KS. (Gideon van Meijeren YT)

  • Je hebt gelijk Ton. Veroordeel de gevaccineerden niet, op het moment dat je dat doet ben je even fout als zij (wanneer zij de ongevaccineerden veroordelen)

   • Om je begrip en inzicht te verhogen:
    Wij veroordelen de gefukzineerden niet. Wij veroordelen alleen het feit dat we meegsleurd worden in hun bagger, of dat nou uit hun stupiditeit voortkomt of uit hun ontwetendheid. We hebben geprobeerd iedereen te waarschuwen toen we de rode vlaggen zagen wimpelen in de Wind des Doods. Maar het gekke is dat de gefukzineerden de niet-gefukzineerden WEL veroordelen vanwege het feit dat de niet-gefukzineerde geen behoefte heeft aan dat zgn “vaccin” en het dus afslaat. Maar niemand veroordeelt jou om dit “vaccin” te nemen. Je mag er gerust 100 nemen, als je dat fijn vindt. Maar veroordeel niet diegenen die het niet nodig achten! En DWING ze niet! En VERACHT ze niet omdat ze geen “vaccin” willen! En vooral, behandel ze niet als gevaren! Want, JIJ bent gevaccineerd! Bovendien ben JIJ degene die nog steeds gevaarlijke ziektekiemen kan uitstoten! Het risico om met JOU om te gaan ligt dus bij de niet-gefukzineerde! Dus wat zal het jou nog uitmaken dat er een kerngezond iemand rondloopt die niet snottert of hoest en die niet een “vaccin” heeft genomen? Wat maakt dit JOU als gevaccineerde toch in godsnaam uit?? Vertel? Wij willen dit zo graag horen uit de bek van het paard zelf! Wat is je angst in godsnaam? Waaom zanik je dat er tweedeling is? Waar ben je zo verdomde bang voor als je lekker gevaccineerd in je vel rondhuppelt? Kun je een ander niet alleen laten als die geen “vaccin” nodig heeft? En waarom niet?

  • Bij aanvang werd er nooit verteld dat dit een experiment was. Bij aanvang werd er nooit verteld dat er miljoenen mensen zouden sterven. Mensen werden er vrijwillig ingeluisd, en wilden niet luisteren naar diegenen die ze probeerden te behoeden. Al twee jaar lang!!!! Ja, laten we vooral de “vaccinatie” met liefde benaderen!!!!

 6. Ik heb het al lang opgegeven. Of het nu komt door de prikken, of de media-hersenspoeling, of het gedegenereerde socialistische debiele onderwijssysteem, een combinatie of wat dan ook, de geprikten zijn verloren.
  Er valt niet mee te redeneren, ik ken diverse zeer intelligente, goed opgeleidde mensen waarmee ik over de jaren over allerlei onderwerpen kon discussieren, maar dit onderwerp kan gewoon niet worden besproken. Bewijs, studies door gerenommeerde wetenschappers, zelfs de overheidsdata die uitwijst dat er iets niet klopt, men wil er niet eens naar kijken.
  Zelf denk ik dat meespeelt dat het voir dergelijke personen domweg te moeilijk en pijnlijk is om toe te moeten geven dat ze zijn bedonderd, dus mag er niets mag worden getoond dat die werkelijkheid hard aantoont.
  Steeds meer geprikten die ik ken hebben problemen; ik vermoed dat het binnen 2 jaar over is en ze massaal beginnen te sterven, ook omdat zo veel medewerkers in de gezondheidszorg zijn geprikt en er dus een giga-tekort aan zorg zal zijn.
  Ik zal doorgaan me voor te bereiden om 2-3 jaar door te kunnen komen, daarna zullen de gezonde overlevenden nieuwe gemeenschappen moeten opbouwen.

  • Mensen zijn nu al levensgemeenschappen op aan het bouwen: het is beter te doen als je nog allerlei spullen kunt kopen die kunnen helpen met bouwen e.d.. Zoek in je omgeving en sluit je aan :).
   Niet lang meer voor het zo leeg is dat je een stukje land kunt claimen. Zorg dat je goede zaden in huis hebt (geen GMO). Succes!

  • Ik mis vaak de opmerking dat elke prik de werking van het immuunsysteem vermindert totdat men een soort van AIDS krijgt…

 7. In feite is niet het vaccineren de boosdoener van de “hersenbeschadiging” maar het gevolg van door de overheden gemaakte misbruik van het kuddegedrag van de mens!

  • Inderdaad, zie virussen als de vuilniszakken die aan de straat worden gezet. Eens in de zoveel tijd, meestal zo rond de winter ergens, komt de vuilnisauto (de helpers, de cellen van het immuunsysteem) langs om het afval mee te nemen en te verbranden (griepje, verhoging, lichte koorts). Heb je teveel afval in je lichaam dan raakt de vuilverbranding overbelast en kan het systeem vastlopen. Dan ben je ernstig ziek of je gaat gewoon dood. Oplossing: minimaliseren, gezonder eten, drinken, gezondere omgeving opzoeken en zorgen dat er niet teveel afval wordt geproduceerd.

 8. Goed artikel, maar misschien is het verstandig om je virusgeloof nog even kritisch onder de loep te nemen. Een geloof is namelijk maar een geloof, niet gestoeld op feiten. En dit geldt voor het bestaan van ALLE “virussen”.

  Quote: “Natuurlijk hebben sommige vaccins in de afgelopen zes decennia levens gered, waaronder het mazelenvaccin en mogelijk het poliovaccin”.
  Dit is pertinent onjuist, het is nooit bewezen dat deze gifspuiten mazelen of polio hebben verbannen of helpen voorkomen. Integendeel zelfs, er zijn inmiddels onderzoeken die aantonen dat die spuiten de mensen vergiftigen/ ziek maken. O.a. Del Bigtree van The Highwire is hier al jaren mee bezig. Na “vaccinatie” zijn er vele mensen die toch de “ziekte” hebben opgelopen. Ziekte tussen aanhalingstekens, want AL deze zogenaamde ziektes komen gewoon door aantasting van het immuunsysteem om wat voor reden dan ook. Lucht- grond- watervervuiling, eerdere gifitige injecties, gifitige toevoegingen aan voedsel etc etc. Mazelen = GEEN “virus”. Polio = GEEN “virus”. Allemaal leugens waar ook velen in de nieuwe/ alternatieve media nog altijd intrappen.

  Tip voor iedereen: Lees dit boek eens en laat een wereld voor je open gaan: Vaccine-nation: Poisoning the Population, One Shot at a Time van Andreas Moritz.

 9. Ik ben. an mening dat het intelligentiepeil van de schrijver van dit artikel aardig is gezakt.
  Ook het taalgebruik t.o.v. de wel gevaccineerden vind ik ronduit beledigend en getuigen van stupiditeit. Zo ga je niet om met je medemensen door het afgeven van zo een slecht visitekaartje van je zelf.
  Het spijt mij zeer, maar dit juist vergroot de tegenstellingen en werkt contraproductief, tenzij je vijandschap wilt.
  Tot slot; eerst werd iedereen getracteerd op een overlevingskans na vaccinatie van slechts enkele dagen. Nu is dat ineens verruimd naar enkele jaren. waarom ???
  Op deze wijze wordt deze site als het trekken aan een dood paard. Zeer ontmoedigend allemaal.
  Overigens mijn beste groeten,
  ton welling.

  • Ik begrijp wel hoe die man zich voelt. Verder vind ik het intelligentiepeil om me heen in zijn algeheel behoorlijk gezakt de laatste twee jaar. Of misschien was dat altijd al zo, het komt nu alleen duidelijker naar voren.

   Trouwens, hoe lang ben jij al bezig mensen te waarschuwen en te behoeden?

   • Als zogenaamde herboren christen maak je je nu schuldig aan hoogmoed dude .
    Quote je “Verder vind ik het intelligentiepeil om me heen in zijn algeheel behoorlijk gezakt” smakeloze niet inhoudelijke opmerking.
    Born Again Alien .. Hoogmoed betekent te hoge dunk van zichzelf.

    ?

    • ‘De rat achter de plint’ – Het knechtje van satan – De razzia van Cor Nietdus.

     Zelfs als een christen je zegt dat hij van je houdt nadat je deze hebt onder gekotst, ga je aan de gang deze af te zeiken aan de hand van wezenloze stellingnamen. En neen, ik was het niet die je zei van jou te houden. Dat doe ik namelijk niet. Punt. Ofwel wanneer je erover door wilt zeiken; je kunt m’n rug op en m’n reet af.

     • PP.s ik trek mij terug .
      Je mag het terein hebben.
      Jouw post is de druppel Greengo
      Voor een oude man blaas je hoog van de toren .
      Ik zou je het boekje van https://andrewtonneman.wordpress.com/2008/01/15/depression-p-c-kuiper/
      Prof. Kuiper was van 1961 tot 1984 hoogleraar psychiatrie aan de Universiteit van Amsterdam. Hij was destijds zeer invloedrijk, maar maakte onverwachts een diepe depressie mee, waarbij hij zelf dacht dat hij inmiddels overleden was. Over die depressie gaat zijn boek ‘Ver heen’.

      Ik heb nog bij toeval een deeltje liggen .
      Wens je een fijne tijd verder .

  • ” Tot slot; eerst werd iedereen getracteerd op een overlevingskans na vaccinatie van slechts enkele dagen. Nu is dat ineens verruimd naar enkele jaren. waarom ??? ”

   Het verschil zit in het feit dat gevaccineerden met reeds onderliggende ziekten aanmerkelijk sneller overlijden aan de gifprikken in tegenstelling tot gezonden die eveneens de gifprikken hebben genomen.
   Laatstgenoemden ontwikkelen in aanvang allerlei klachten en worden daarna chronisch ziek, alvorens te overlijden.

 10. Ik vind het over het algemeen dusdanig gewauwel geworden allemaal , dat ik voor voorlopig maar eens even stop.
  Ik ben nog steeds niet gevaccineerd omdat mijn gevoel, mijn intuitie nee zegt.
  Dat is anders dan veel van alles dat hier maar geventileerd wordt.
  Graag allen alle goeds gewenst en Gods Zegen.
  ton welling

 11. Enfin, prettig dat Gommers hier voor 1 keer de waarheid spreekt.
  De griep is nooit verdwenen, ondanks de jaarlijkse uiteraard niet-werkende- griepvaccins.
  De schapen-massa denkt echter dat dit wel gaat lukken met de gifprikken voor het ” corona- virus. ”

  https://twitter.com/Nora_D_L/status/1381709289232928785?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1381709289232928785%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.ninefornews.nl%2Fsay-what-diederik-gommers-corona-is-een-verkoudheidsvirus%2F

 12. N.a.v. de opmerking van Fleur, de “doorgesnoven” Kamala, bedacht ik me hoe fnuikend een verslaving aan harddrugs is. Hebben jullie opgemerkt dat junkies blind en doof zijn voor de gevolgen van hun daden? Functionele junkies zijn daardoor uitstekende kandidaten voor uitvoering van opdrachten. Zoals je weet is NL de coke hoofdstad van EU, en er worden heel wat lijntjes opgesnoven dagelijks. We kennen inmiddels al een functionele verslaafde in de regering, Bug-eyed Hugh. Bug-eyed, stramme kaken, vreemde gebaren met de tong, schichtig om zich heen kijken, e.d. De signalen zijn makkelijk te herkennen. Het zou je daarom niet moeten bevreemden dat die man totaal geen connectie heeft met de gevolgen van zijn acties. Hij heeft alleen maar oog voor zijn beloning, en niet voor de wanhoop om zich heen. Hij KAN het als verslaafde niet zien of horen. Vandaar dat het hem ook niet treft wat je schrijft, wat je brult op het Malieplein, of hoe lief je ook bent tegen hem; het raakt hem slechts zijdelings, want alleen de verslaving motiveert hem en verhindert hem daarbij sociale stimulansen te internaliseren. Ik durf te wedden dat de dienaars van de Lijkenvreters geselecteerd worden op die kwaliteiten. Bovendien was Bug-eyed Hugh al een goede kandidaat, want hem ontbreekt ook de capaciteit tot strategisch denken. Hij kan alleen uitvoeren. En dat in combinatie met een harddrug verslaving maakt hem een teflon don voor het leed dat hij mensen aandoet, en niet in het minst een uitstekend werkpaardje voor het corona karretje. Vergis je niet, Bug-eyed Hugh gaat echt geen ander dansje doen.

 13. Ik vrees dàt we niet aardig tegen idioten met smoelenlappen en injecties kunnen zijn. Teveel geïndoctrineerden en wat “ze” willen wordt waarheid.

  Voordat teveel hersendode zombies rondlopen moet het tij gekeerd worden.
  We zijn zelf verantwoordelijk voor onze toekomst en wat er gebeurt door niets te doen en aardig te zijn tegen degemen die dit allemaal al hebben laten gebeuren? Zie de geschiedenissen..
  Dacht het niet (meer).

 14. Wat is dit voor iets.
  De gevaxxte zijn net zulke slachtoffers zo niet erger.
  Daarnaast zijn het ook broers, zussen, moeders, vaders, kinderen van ons.
  Ik ben ook wel eens boos maar het is nog geen tijd om je menselijkeid zomaar aan de kant te zetten.
  Want zo wordt je mijns inziens deel van het probleem.

 15. Heb meer dan 2 jaar discriminatie ondergaan, omwille van niet gevaccineerd te zijn….en ik ben er fier op dat ik tenminste geen schaap was en nooit zal zijn…!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in