Krijg je Covid-certificaat in een chip in je hand of elders onder de huid. Het wordt steeds populairder om een chip in het lichaam te plaatsen met verschillende soorten informatie en nu kun je ook je Covid-certificaat in de chip plaatsen, meldt het Zweedse dagblad Aftonbladet.

De nieuwste trend in Zweden is het gebruik van een computerchip met je coronavaccinatiebewijs in je hand. Aftonbladet heeft twee mannen geïnterviewd die de procedure hebben ondergaan, schrijft Friatider.se.

Een van de mannen, Hannes Sjöblad, zegt dat hij zijn vaccinpaspoort in zijn linkerarm heeft.

Het enige wat hij hoeft te doen is zijn mobiele telefoon tegen zijn arm te houden en het vaccinpaspoort wordt in de telefoon gescand.

Aftonbladet interviewt ook een andere man, Olle Helkimo, terwijl hij “zich laat chippen”.

“Het is zo ontzettend “meta” om het vaccinpaspoort daar te hebben”, zegt hij.

Als hij de chip in zijn linkerhand laat injecteren, roept Olle Helkimo uit:

“Dit voelt geweldig. Ik voel me een beter mens.”

Het Zweedse Bureau voor Volksgezondheid heeft onlangs aangekondigd dat het vaccinatiepaspoorten gaat invoeren voor evenementen boven de 100 personen.

Vanaf 1 december hebben de Zweden een vaccinpaspoort nodig om naar theaters, concerten en andere grote evenementen binnen te kunnen gaan.

Microchippen is vrijwillig… voor nu, maar geef het wat tijd en de Covid tirannen zullen het verplicht stellen om mensen te laten deelnemen aan de maatschappij, schrijft Thegatewaypundit.com.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Zweden geeft toe dat mensen niet in hoger percentage sterven door pandemieVolg Frontnieuws op Telegram

  15-jarig meisje dood na vaccinatie - Procureur-generaal: Aangezien deze bijwerking bekend was, kan ook hier niemand wettelijk verantwoordelijk worden gesteld
Vorig artikelEU-landen gaan beginnen met het beboeten en opsluiten van burgers die het COVID-19 vaccin weigeren
Volgend artikelMargarita Zikou: 48-jarige Griekse politica prees het vaccin aan en is nu “plotseling” overleden aan hartproblemen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

27 REACTIES

 1. Man man man wat een dom volk loopt er rond op deze aarde. Succes met je gechip mensen, ik ga steeds verder weg van technologie, klaar mee. Doe mij maar een blokhut, geen 220V, geen water, geen niks niet. Bos, meertje, houtvuur, kaarsjes en wat goede boeken. Stik in je technologische domme wereld.

  • Eens! Ik deed al niet mee, wel het hoogst noodzakelijke en ook ik ga me steeds verder terugtrekken van alles wat met alle “G” s, WiFi, apparatuur hierop.. Smart komt er al niet in.
   Internet teruggedraaid naar bekabeling en ik gebruik het met mate.

   Net zoals in het verleden, ik heb al die dingen zien komen en weet dus ook hoe het zonder is.

  • “Doe mij maar een blokhut, geen 220V, geen water, geen niks niet. Bos, meertje, houtvuur, kaarsjes en wat goede boeken.”

   Je wens wordt sneller vervult dan je denkt.

  • Hoi , ik verschiet ervan , dacht dat scandinavische landen , voorliepen op ons , inzake humanisme , nodigen ze uit BIJVOORBEELD SOMALIERS , en ze denken , wat zijn wij toch fijne mensen , stockhom verkrachtings hoofd stad van Europa . OOG OM OOG

 2. En Zweden werd opgehemeld vanwege de verstandige coronamaatregelen…Je ziet, er zit altijd een adder onder het gras. Dat chippen populair was daar wisten we natuurlijk al.

 3. Certificate Of VaccinationID

  Covid-19 is geen ziekte.
  Het is een project gestart in 2015 en staat voor Certificate Of Vaccination ID.
  Dit project is gekoppeld aan een project van Bill Gates genaamd ID 2020.
  Het houdt in dat je lichaam je paspoort wordt.
  That is the plan.

  In de eerste plaats zijn virussen geen levende organismen of levende microben zoals bacterieen. Ze hebben geen ademhalingssysteem en ook geen kern of voedselverterend systeem. Virussen zijn niet levend en daarom ook niet besmettelijk.

 4. Het aller ergste vind ik dat er nu steefs meer regeringen ons straks gaan beboeten met hoge boetes als we ons wijgeren te laten vaccineren. HOE KAN DAT NOU?

  • Dat kan omdat wij toestaan dat ZIJ dit doen.
   Let maar eens op wat er gebeurt als wij massaal de hakken in het zand zetten en “stop” zeggen.
   Ik denk wel dat iedereen, met of zonder vaccinatie, schouder aan schouder moet staan.
   Dan is het systeem machteloos.
   Het addertje onder het gras: we zijn als samenleving niet solidair genoeg, er is teveel scheiding in twee kampen.
   Als er meer schapen wakker worden, staan we samen sterk en kunnen een vuist maken.
   Of ben ik nu te optimistisch? ?

   • Ik vrees van wel.
    De gevaccineerde denken simpel “ik krijg geen boete” en fuck de rest.
    Ikke Ikke ikke…. zonder te beseffen dat ze later ook een boete krijgen wanneer de derde, vierde etc. booster moet.
    Als dan de vaccinatieschade aan het licht komt en de overheid gewoon doorgaat… spijt spijt spijt… maar dan is het te laat.
    Boete of geen boete… het gaat er niet in al zou ik moeten onderduiken.
    Misschien is er in Amsterdam wel een zolderkamer met boekenkast beschikbaar.

    • Gelukkig heb ik zelf ook een zolder, met heel veel boekenkasten ?
     Alle gekheid op een stokje, de ontwikkelingen volgen elkaar nu erg snel op.
     Ik kan er met mijn verstand niet bij dat mensen niet zien wat er gebeurt.
     Ik hoop voor ons allemaal dat we hier uiteindelijk goed uitkomen.

   • In principe zijn er al meer dan genoeg mensen wakker. Het probleem is dat zij verdeeld zijn, en zelfs die dat niet zijn zijn niet verenigd.

 5. En die chip tussen wijsvinger en duim zal geen schade geven?
  Wel eens naar REUMA handen gekeken?
  En uiteindelijk zullen daardoor ook hart/longproblemen optreden.

 6. Rare jongens daar in Zweden maar stap voor stap komen er dus nieuwe dingen bij eerst QR code en nu de chip ongelooflijk en ook dat hij dan zegt ik voel mij ineens een ander mens ik voel me geweldig heeft hij er ook een halsband bij gekregen ik heb zes honden en die zijn allemaal gechipt voor het geval ze weglopen z.n vrouw zal wel blij zijn weet ze in elk geval wel waar hij s.avonds uithangt haha wat een sukkel

 7. Deze chips (het zijn dezelfde chips als die uw huisdier krijgt, alleen wat meer opslag) zijn al sinds 2018 redelijk populair in Zweden. Ze worden voornamelijk gebruikt voor bedrijfsdiensten (zoals bijvoorbeeld een elektronische wallet voor de kantine en deurpassen), maar er kan veel meer op. Die ruimte wordt dus nu ook gebruikt om de C19 pas op te zetten.
  Het is niet nieuw. Het is gewoon opnieuw in het nieuws.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in