Statistieken tonen aan dat het totale sterftecijfer in Zweden in feite in de jaren 1990 en 2000 hoger lag dan tijdens de huidige pandemie.

De officiële Zweedse staatsstatisticus Örjan Hemström verscheen onlangs in een documentaire van een uur die werd uitgezonden op de linkse Zweedse televisiezender SVT. Tijdens het interview onthulde hij dat het totale aantal sterfgevallen tijdens de pandemie van het Coronavirus lager is dan tijdens enige andere pandemie in de afgelopen honderd jaar. Bovendien zijn de sterfgevallen zelfs lager dan tijdens sommige perioden waarin er helemaal geen pandemie was, schrijft rairfoundation.com.

Ondanks de lage sterftecijfers heeft Zweden in januari voor het eerst sinds het begin van de pandemie een verplichte lockdown ingesteld.

Zweden was een van de weinige landen ter wereld die niet dezelfde strenge volksgezondheidsmaatregelen hebben opgelegd als in de rest van Europa. In plaats daarvan vertrouwde de Zweedse regering er vooral op dat het publiek de officiële gezondheidsaanbevelingen vrijwillig opvolgde.

Uit de statistieken blijkt dat het totale sterftecijfer in Zweden in de jaren 1990 en 2000 zelfs hoger lag dan tijdens de huidige pandemie. Ondanks deze verhelderende statistieken heeft Zweden de eerste lockdown van het land sinds het begin van de Coronapandemie doorgevoerd.

In januari keurden de Zweedse wetgevers een noodwet goed die de linkse regering toestaat “speciale beperkingen in te voeren voor zowel bepaalde activiteiten als plaatsen”, – zoals vermeld in een verklaring op de website van het parlement.

De wet staat de regering toe het aantal mensen in winkels, bedrijven en openbare gelegenheden, waaronder theaters en zwembaden, te beperken. De autoriteiten kunnen ook boetes opleggen aan personen die de regels inzake het Coronavirus overtreden, en bedrijven bevelen te sluiten in geval van overtredingen.

  Vrouwen klagen over ernstige menstruatiestoornissen na COVID-injecties - zelfs als zij de injecties niet hebben gehad!

De maatregelen hebben burgers woedend gemaakt, omdat zij schade ondervinden aan hun bedrijf en hun leven te lijden hebben onder de verschillende voorschriften die naar verluidt vanwege het Coronavirus zijn opgelegd.

Bekijk de volgende clip uit de SVT-documentaire met demograaf Örjan Hemström. Zoals de officiële Zweedse staatsstatisticus laat zien, is het Coronavirus de minst dodelijke pandemie geweest sinds 1900. Het aantal sterfgevallen tijdens pandemieën zoals de Hongkong-griep en de Spaanse griep ligt veel hoger dan bij het Coronavirus.

Berichtgeving & video via rairfoundation.com.

-Maar hoeveel meer dan normaal stierven er tijdens het Coronavirusjaar 2020? Om dat uit te zoeken vroegen we statisticus Örjan Hemström van Statistiek Zweden, die onderzoek doet naar sterfte. Tijdens dit jaar van de pandemie – hoeveel meer stierven er?

Ongeveer 7.000 meer dan de laatste vijf jaar. Maar het was op en neer gedurende het jaar.

-Kunt u ons dat laten zien?

In het begin hadden we minder doden dan in de afgelopen jaren. Maar eind maart zagen we een grote stijging, en we hadden een sterfteoverschot tot juni. Maar van juli tot oktober was het weer normaal, ik bedoel even weinig of minder doden dan in de jaren daarvoor. En dan in november en december zien we weer dat het aantal sterfgevallen is gestegen. In totaal dus zo’n 7.000 meer dan de laatste jaren.

-Maar springt 2020 er historisch gezien uit wat sterfte betreft?

Dan moeten we het aantal sterfgevallen vergelijken met de omvang van de bevolking om de verschillende jaren beter te kunnen vergelijken. Vanaf 1900 zien we een vrij hoog sterftecijfer dat naar beneden ging totdat we deze grote stijging in 1918 zien, met een grote piek.

  Zweedse politie "machteloos" tegen migrantenbendes - 5.000 criminelen met vuurwapens

-En dat is de Spaanse griep, die verschrikkelijke griep?

Precies. Dat is de ergste pandemie die we hebben gehad, die de meeste levens heeft gekost sinds 1900. Daarna daalde het sterftecijfer tot WO2, waar het op en neer gaat en dan weer daalt tot de Aziatische griep.

-Maar je kunt het nauwelijks zien.

Het was geen grote stijging.

-Dat was aan het eind van de jaren 50?

Precies, eind jaren 50. In de late jaren ’60 hadden we ook een grote pandemie – de Hong Kong griep. Die laat ook niet veel zien

-Een kleine rimpeling aan de oppervlakte.

Ja. Vanaf 1990 en daarna zien we een duidelijke daling van het sterftecijfer, minder doden per hoofd van de bevolking. En dan 2020 zien we een piek.

-Een kleine groei?

Ja, dus we zijn terug bij de sterfte van 2012.

-Maar als je vergelijkt met de Spaanse griep was het sterftecijfer veel hoger?

Ja, veel meer sterfgevallen in 1918 dan in 2020. Vooral in verhouding tot de bevolking, die in 1918 miljoenen minder was.

-De curven laten dus zien dat het niveau van de oversterfte hetzelfde is als tien jaar geleden, en in een langer perspectief heeft de mensheid te maken gehad met ergere pandemieën dan die waarin we ons nu bevinden.

Zweden stopt met PCR-tests – RNA van virussen kan nog maanden na infectie worden opgespoordVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikel“Raadsel”: Corona-uitbraak bij gevaccineerden in verpleeghuis
Volgend artikelNieuwe studie: COVID-19 infectie geeft levenslange immuniteit
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

 1. ‘Dan moeten we het aantal sterfgevallen vergelijken met de omvang van de bevolking om de verschillende jaren beter te kunnen vergelijken.’

  Ik denk dat we niet zouden moeten opkijken van hogere sterftecijfers in de nabije toekomst. Niet alleen vanwege de aanstaande covid-‘vaccin’-doden, maar ook vanwege het nabije overlijden van de babyboomgeneratie in combinatie met het overlijden van een deel van de eveneens niet onsterfelijke niet-Europese-‘Merkel/MarrakeshPact’-immigranten.

  De omvang van de diverse bevolkingsgroepen in Europa is zich gestaag doch absoluut zeker aan het uitdijen en alles geheel volgens plan – van omvolking naar ontvolking – met behulp van het chronisch bezuinigen op de (medische) zorg en het afschalen van o.a. I.C.Unit capaciteit. Allemaal heel logisch. Vraag maar aan Mark en z’n vriendje Hugo.

  Onderstaande informatie – en in het verlengde van bovenstaande – begrijp ik dan ook eigenlijk niet en mist mijn inziens enig perspectief. De eerste vraag die ik zou willen stellen, is: Heeft Birmingham een islamitische begraafplaats?

  ‘Een burger van de Britse stad Birmingham heeft opgevraagd hoeveel teraardebestellingen en crematies er historisch gezien zijn uitgevoerd binnen de stad.

  Hier het resultaat:’
  https://herstelderepubliek.wordpress.com/2021/05/28/pandemie-u-wordt-zwaar-belazerd/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in