Dr. Chinda Brandolino waarschuwt al sinds het begin van de plandemie voor het risico van experimentele vaccins.

De laatste tijd, en gezien de nieuwe informatie over dit onderwerp, heeft Dr. Brandolino de aandacht gevestigd op een mogelijke zombie-invasie, bericht Orwell.city.

Er zij aan herinnerd dat Dr. Astrid Stuckelberger eerder deze maand heeft verklaard dat een Zombiepandemie heel goed mogelijk is dankzij de manipulatie van organismen met behulp van elektromagnetische patronen. Deze patronen zouden gevaccineerde mensen het meest treffen, omdat zij in hun lichaam microtechnologie en receptoren hebben die actief blijven, zelfs als de persoon die ze draagt sterft.

Orwell City brengt de woorden van Dr. Brandolino hieronder.

Dr. Chinda Brandolino: Dit is een beweging die Patria y Familia (Vaderland en Familie) heet, om deze gevoelens in ons volk weer op te bouwen. Zonder familie, lieve kinderen, bestaat er niets. En zij hebben het gezin vernietigd, omdat zij willen dat de individuen alleen zijn, zonder familie, zonder vaderland, overgeleverd aan de genade van het systeem. Manipuleerbare marionetten.

Het is zo krankzinnig, en ik zou u hier zoveel over willen vertellen… Het Center for Disease Control in de Verenigde Staten geeft, merkwaardig genoeg, trainingscursussen voor mogelijke zombie-invasies. Kunt u dat geloven? Wat willen zij met vaccins gaan doen? Wat is het dat zij voorgesteld hebben te doen?


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Astrid Stuckelberger over een mogelijke ZombiepandemieVolg Frontnieuws op Telegram

  2 jonge BBC journalisten overleden aan mysterieuze "korte ziekte" na AstraZeneca-'vaccin'
Vorig artikelDr. Tom Cowan: Het bewijs dat zij leveren dat het virus bestaat, is bedrog
Volgend artikelOekraïne is de doodsteek voor de NAVO
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. https://www.cdc.gov/cpr/documents/zombie_gn_final.pdf
  Een serieus bedrijf maakt hier grappen over? Ik zie niet de humor hiervan in.
  Laatste pagina:
  We hope you enjoyed reading this fictional story. It’s meant to be both educational and entertaining.
  Now that you’ve seen the importance of being prepared, take the time to put together an emergency
  kit with the items included in the checklist on the inside of the back cover.
  You’ll be ready for any kind of disaster, even zombies.

  Uitleg wat CDC is:
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Centers_for_Disease_Control_and_Prevention
  https://www.cdc.gov/

  • Dank Ellen! Dit is echt zo ontzettend abnormaal allemaal.

   Maar 1 ding is zeker; we krimpen en krimpen in mensheid. Waar het vroeger bomvol was van mensen op straat en in winkel centra en winkels, supermarkten en pleintjes, grasvelden, het bos etc. is het nu zo goed als leeg.

   Something is UP….

  • 36 pagina’s …… met afsluitend; een overlevingskit zodat je “eventueel tegen zombies” bent beschermd.
   Dit is het meest bizarre wat ik gelezen heb. En ik heb heel wat gelezen.
   Dit is geen fictioneel gebeuren nee..ja met een knipoog.

   Er wordt té serieus gedaan en er is téveel werk aan besteedt, bijna 40 pagina’s met graphics en teskt!
   Daarbij; het lijkt wel alsof ze ons in een soort gaming plaatsen als karakters.

   Check out Plague.Inc – kwam in 2014 uit of eerder zelfs, en is EXACT waar we NU hedendaags in verkeren!

   P.s. in de folder zie ik een QR code die je kant scannen. Maar ook (los van de QR code) de tekst dat je ALLE paspoorts bij de hand moet hebben. Dus ze gaan ervan uit dat we méérdere paspoorts hebben….

   Ik denk dan aan het V “paspoort” want er staat los daarvan nog identity cards… dus ze verwijzen naar meerdere paspoorts gezien identity separaat is aangeduidt.

   Er staat ook nog bij: For more information visit: http://www.cdc.gov/phpr.

  • CDC heeft een fascinatie voor zombies; als je op hun website zoekt bij de zoekterm, kom je uit op méér dan 10 pagina’s!

   Via; https://search.cdc.gov/search/?query=zombie&dpage=1 zie je alle items.
   Ook dat er specialisten zijn die alles over zombies kunnen vertellen en zelfs geïnterviewd worden.

   Serieus man, WHAT is de fascinatie van die Cults met zombies en virussen en plagen en opofferingen en bloed en vampiers etc. Ga ajb. lekker naar Mars en dáár dit soort spelletjes met elkaar spelen –> corrupte “ELITE” en wetenschappers…

   Wegwezen!!

  • Dat is echt een hele goeie, ik heb er een paar gecheckt en je bent toch wel zo’n € 500 kwijt voor écht een goede….. moeten we toch iets mee hé.

   Anderzijds….. we kunnen bijna nergens op voorbereiden gezien alles zó ontzettend onverwachts kan gebeuren. Zelfde geldt loop je net in de Jumbo rond….. tja.. en om nou elke dag met een tas zo’n kruisboog mee te sjouwen…. vind ik toch ook een wat minder aantrekkelijk idee….

 2. Zombie bescherming, ik lig in een deuk, maar mocht het nodig zijn dan raad ik een goede scherpe machete of samourai zwaard aan en hop laat de koppies maar rollen.
  Het zullen in elk geval niet de zombies zijn uit the walking dead.
  Feit is dat ik dagelijks overal om mij heen al genoeg injectie zombies zie rondlopen die niet reageren op een hallo of hoi wanneer ik ze (zoals ik dat altijd heb gedaan) begroet op straat in de winkel of waar dan ook.
  Dat was in het verleden wel anders.
  We leven in een gebrainwashte, gemanipuleerde en verziekte maatschappij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in