Zweden heeft een nieuwe politieke partij – de ‘Arabische Partij’ wil ‘de rechten van de Arabieren beschermen’

4
617

Nu ziet de Arabische Partij het daglicht met “Eenheid en gemeenschap” als slogan, om “de Arabieren in Zweden te vertegenwoordigen, verantwoordelijkheid te nemen en te werken voor Arabieren in Zweden”.

Zweden heeft onlangs een nieuwe politieke partij gekregen – de Arabische Partij – die volgens de website “een socialistische oriëntatie heeft met bepaalde kapitalistische elementen”. De partij zegt een effectieve integratiebeleid te willen voeren en de rechten van de Arabieren te willen beschermen.

Tegelijkertijd willen ze niet dat de naam van de partij verward wordt met het idee dat ze “staan voor Arabische waarden of dat het de taak van de partij is om Zweden te Arabiseren”. In plaats daarvan wordt de primaire taak van de partij beschreven als “het nemen van verantwoordelijkheid voor onze [Arabische] mensen” – meer in het bijzonder “bestrijding van uitsluiting, verdeeldheid, gebrek aan gemeenschapszin en zorg voor de toekomst”.

De partij beweert ook in haar korte intentieverklaring om “de misdaad en de werkloosheid binnen dezelfde groep met succes terug te dringen”. Iets waarvan gezegd kan worden wat zeer ongebruikelijk is dat traditionele partijen als motief voor hun politieke activiteiten noemen.

Volgens de Facebook-pagina van de Arabische Partij is een vereiste om lid te worden dat men een Arabische afkomst heeft, wat wordt gedefinieerd als “ten minste één van de ouders een een Arabische afkomst van een paar generaties terug heeft”. Men moet ook een Zweedse hogeschool of universiteit scholing hebben en minstens 5 jaar juridische ongestraft zijn.

Volgens Samhällsnytt is de contactpersoon op de Facebook-pagina van de partij een 33-jarige man in Malmö die zelf pas in 2017 in de districtsrechtbank van Malmö wegens onwettige bedreigingen en intimidatie werd veroordeeld tot forensische psychiatrische zorg met een speciale ontslagproeftijd.

Zweedse feministe weigerde asielzoeker aan te geven die haar 12-jarige dochter had aangerand

19-jarige Sophie stopte betaster – kreeg een vuistslag en een glazen fles verpletterd in haar gezicht

4 REACTIES

  1. Nu krijgen dieverdomde feministen een koekje van ekigen,vrouwenonderdrukking en verkrachtinge, als die smerige rradicale moslims macht krijgen! Snappen ze dat niet?

  2. Ik vraag mij dan ook af hoeveel leden zulke nieuwe partij zal hebben: Het zijn een stelletje analfabeten én criminelen en inteelters!
    Vergeet ook de verkrachtingen niet van Zweedse vrouwen en meisjes omdat heel waarschijnlijk hun wijven té lélijk zijn om aan te kijken laat staan aan te raken!!!

    Er uit gooien die rotzakken!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here