Eigenlijk zou het een geweldige avond moeten worden voor een jonge vrouw uit de omgeving van Venetië. Ferragosto, een van de grootste Italiaanse feestdagen, stond immers voor de deur.

Maar op deze 15e augustus, die de 15-jarige met vrienden op het strand van Lignano wilde doorbrengen, moest ze een martelgang ondergaan, zoals steeds meer Europese vrouwen door buitenlandse verkrachters moeten ervaren, meldt de Wochenblick.

Minderjarige asielzoekers

Een 16-jarige en een 17-jarige asielzoeker overweldigde het meisje terwijl ze op het strand op haar vrienden wachtte. Een andere minderjarige buitenlander keek bij de groepsverkrachting toe. Aansluitend lieten ze het 15-jarige meisje achter op het strand, bedekt met blauwe plekken. Daar werden haar vrienden zich bewust van haar geschreeuw en konden ze eindelijk hulp inroepen.

Albanezen en Egyptenaren

Dankzij evaluaties van bewakingscamera’s in de omgeving konden de drie minderjarige zedendelinquenten, twee Albanezen en een Egyptenaar worden geïdentificeerd. Ze werden naar een jeugdgevangenis gebracht, het meisje is in psychologische zorg en is nog steeds in shock.

Lega-afgezant eist chemische castratie

Pierpaolo Roberti, veiligheidswoordvoerder van de regio en lid Salvini’s Lega, eiste hardere straffen, waaronder chemische castratie, en riep op tot een stopzetting van de immigratie.

Italië: 60% van de migranten-pensioentrekkers heeft nog nooit gewerkt

  Zwarte vakbondsman: "De Italianen die ons niet willen, moeten Italië verlaten"
Vorig artikelLinksen manipuleren video: Nepnieuws over vermeend politiegeweld in Duitsland
Volgend artikelZweden heeft een nieuwe politieke partij – de ‘Arabische Partij’ wil ‘de rechten van de Arabieren beschermen’
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. Lega afgezant eist chemische castratie. Waarom niet de meest eenvoudige én goedkoopste oplossing voor dit groeiende beestachtig gedrag ? Testikels van de verkrachter pletten tussen twee platte stenen. Je voelt er niks van mits je jouw vingers er niet tussen houdt.

  2. Tie-wrap zeer strak om het fluitje, valt’ie er na enige tijd vanzelf af. Kunnen de heren ook netjes zittend plassen, als ze het overleefd hebben tenminste.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in