via Twitter screenshot/TheBlaze composite

Een taart gebaseerd op de “Make America Great Again”-slogan die werd gedeeld op de Facebook-pagina van een bakkerij, veroorzaakte een woedend BLM-protest voor de deur van een New Yorkse bakkerij in het weekend, meldt de Times Union.

Er verscheen echter al snel een grote groep vaderlandslievende Amerikanen die de MAGA-taarthaters in aantal overtrof.

Rachel Dott, die eigenares is van Coccadotts Cake Shop in Albany, New York, schopte een links wespennest open na het delen van een taartfoto die ze in juli op social media plaatste. Een ‘racistische’ taart in de vorm van een rode pet, versierd met de campagneleus van president Donald Trump in 2016: “Make America Great Again”.

Volgens berichten in social media veroorzaakte de taart een woedend dispuut met beschuldigingen van racisme tegen de winkeleigenaresse, dat zich uiteindelijk ontwikkelde tot een mobilisatie van linkse activisten.

In de oorspronkelijke post, die sindsdien blijkbaar is verwijderd, stond dat de bakkerij de taart op bestelling had gemaakt.

Na woedende reacties over de taart koos de bakkerij ervoor om de post te verwijderen, en schreef: “Nou, dat escaleerde snel. Triest dat we meteen werden gesard om een bericht te verwijderen en haatberichten werden geplaatst over een foto van een taart die een klant had besteld! Walgelijk. #YouWin.”

Racisme moet weg

Bill Gates over zijn aanstaande Covid-19 vaccinatie: "Je hebt geen keuze" - en kan nauwelijks zijn lachen inhouden

Linksen verzamelden zich buiten de bakkerij van Albany en schreeuwden: “Hey, hey, ho, ho, racism has got to go!”, en meer van dat linkse gedram. Rachel Dott, de eigenares, en andere medewerkers bleven naar verluidt binnen tijdens het geschil.

Tegendemonstranten, echter, verschenen in drommen, volgens de Times Union, en “overtroffen de Black Lives Matter demonstranten sterk in aantal, zwaaiden met Amerikaanse vlaggen en moedigden passerende voertuigen aan om te toeteren ter ondersteuning”.

De bakkerij heeft sindsdien haar Facebook-pagina opgeheven.

Afro-Amerikanen zijn het zat – schoppen BLM linksen uit hun buurt

3 REACTIES

  1. Het kan niet anders dan burgeroorlog worden, zodra bekend is dat Trump zal winnen zullen links cq democ-rats geweld toepassen, wat een tegenreactie zal uitlokken. Het is zeer goed mogelijkdat er staten zullen zijn die zichzelf van de unie afscheiden. Als dat gebeurd zal de dollar direct vallen….

    …en zal de euro ook mee vallen….en links hier ook met geweld de straat opgaan, tegelijk met moslims maar niet samen….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here