Een vrouw van middelbare leeftijd die op een zogeheten AMV-verblijf (Alleenstaande Minderjarige Vluchtelingen) werkte, begon een seksuele relatie met een minderjarige asielzoeker en nam hem op in haar huis. Waar hij haar 12-jarige dochter aan seksueel geweld blootstelde. – “Ik was bang dat hij zou worden teruggestuurd naar Afghanistan”, verklaarde de vrouw.

Foto: Niet de betreffende moeder uit het artikel, maar een van de andere Zweedse vrouwen die mannelijke ‘vluchtelingenkinderen’ in hun huis uitnodigen.

Het meisje vertelde tijdens de zitting dat haar moeder, die rond de 45 jaar is, had gewerkt in een verblijf voor minderjarige asielzoekers in Sölvesborg, schrijft Fria Tider.

Toen een van de asielzoekers ‘meerderjarig’ werd en niet meer in de accommodatie kon blijven, begon de moeder een verhouding met hem en liet hem in haar thuis intrekken.

Al snel voelde de Afghaan zich aangetrokken tot de 12-jarige dochter van de vrouw en wilde het meisje constant knuffelen en kussen.

Op een zaterdagavond  toen ze een kaartspel speelden en het ‘vluchtelingenkind’ alcohol dronk, wilde hij met de dochter dansen. Toen de moeder naar het toilet ging, bracht hij zijn hand onder de jurk en in het slipje van het 12-jarige meisje en trok zijn vingers heen en weer.

Het meisjes raakte van streek en rende de slaapkamer in. Ze vertelde aan haar moeder wat er was gebeurd. Maar nadat ze de asielzoeker met zijn aanranding had geconfronteerd, liet de vrouw haar Afghaanse vriendje niettemin in haar huis wonen.

Mocht blijven – na het seksueel geweld

“Hij mocht bij ons in huis blijven wonen, maar dat voelde erg vreemd voor mij”, zei het meisje tijdens de rechtszitting.

De dag erna weigerde de 12-jarige om van school naar het huis van haar moeder terug te gaan en nam contact op met haar vader, die van haar moeder is gescheiden. Omdat de moeder weigerde haar nieuwe vriendje bij de politie aan te melden, heeft de vader het gedaan.

  HIV in Nederland - asielzoekers achter 39% van de gevallen

“Mamma wilde geen politie-aanmelding doen omdat ze bang was dat hij [de Afghaan] Zweden zou moeten verlaten”, zei het meisje.

De vrouw heeft dit tijdens het proces zelf bevestigd. Ze verklaarde dat ze “bang was dat hij zou worden teruggestuurd naar Afganistan”.

“Ik hou heel veel van hem”

“Ik hield zoveel van hem dat ik besloot dat hij bij me kon blijven wonen”, zei de moeder.

De 12-jarige had ook aan haar oudere zus verteld, die ook getuigden, dat de moeder tegen haar had gezegd dat ze “niets moest vertellen” over wat er gebeurd was.

Na een tijdje koos de Afghaan er echter zelf voor om te vertrekken. En nu kan de vrouw opgelucht uitblazen – de Afghaan mag namelijk na zijn veroordeling voor het seksueel misbruik van haar dochter toch in zweden blijven. Omdat de officier van justitie geen deportatie heeft geëist.

In plaats daarvan komt de asielzoeker weg met een voorwaardelijke straf van 100 uur gemeenschapswerk voor seksueel misbruik, omdat hij beweert dat hij ten tijde van het misdrijf 18 jaar was .

“Als in plaats daarvan gevangenis als straf was gekozen, zou er tot 3 maanden gevangenisstraf worden veroordeeld”, schrijft de rechtbank van Blekinge in het vonnis.

Op zoek naar een huis voor een “fantastische jongen”

De grote betrokkenheid van de moeder voor de Afghaan is nog duidelijk aanwezig.

In een groep op Facebook van Zweedse vrouwen die zich inzetten tegen uitwijzingen van Afghanen schrijft ze dat ze een “19-jarige knul” heeft, die niet langer een vaste verblijfplaats heeft en zich daar “vreselijk ongerust” over maakt.

  De oorlog tegen blanke vrouwen: Hoe feminisme & diversiteit schadelijk zijn voor hen

Ze vraagt ​​in de groep of een van de andere vrouwen van middelbare leeftijd deze “geweldige jongen wil overnemen”.

In 2017 heeft debater en YouTube-profiel “En arg blatte talar” (EABT) (Een boze buitenlander spreekt zich uit), ook bekend als de Angry foreigner, een video op YouTube geplaatst waar hij een poging doet een verklaring te geven aan het fenomeen met de zogenaamde onbegeleide minderjarige vluchtelingen die massaal door middelbare en oudere vrouwen in Zweden worden omhelst. Zijn video, in Engelse taal en meer dan een half uur lang, is inmiddels meer dan 250.000 keer bekeken.

In de video doet EABT een poging om voor zijn Engelstalig publiek het fenomeen van de zogenoemde Zweedse “Batikheksen” te verklaren.

“Dit soort vrouwen is uitgegroeid tot een levende mime op het internet vanwege hun belachelijk overdreven immigratie-activisme. Het lijkt erop dat ze een onbevredigde passie hebben voor een licht getinte jonge penis”, zegt hij.

Hij beschrijft de talloze voorvallen van Zweedse alleenstaande vrouwen van middelbare leeftijd en ouder, die de mannelijke ‘vluchtelingenkinderen’ in hun huis uitnodigen, en hoe ze in Facebookgroepjes elkaar vertellen dat ze hun bed delen met deze Arabische jongens, en deze zogenaamde vluchtelingkinderen gebruiken als “toyboys”. Veel van deze Zweedse vrouwen plaatsen foto’s op Facebook en andere sociale media terwijl ze met hun Arabische aanwinsten poseren.

“Wat Zweden heeft bereikt is de grootste import van gigolo’s in de menselijke geschiedenis. En laat de belastingbetalers opdraaien voor deze immorele seksorgie, en benoemt dit als “humanisme”, zegt EABT.

“Dit is geen vluchtelingencrises, dit is een globalistisch bordeel”

“Sweden took in refugee children who aren’t actually children, it was insanely expensive, and now feminist social workers are having sex with them. Welcome to a class on the Swedish phenomenon Batikhäxa!

What we’re seeing here isn’t a migrant crisis. It is the biggest import of gigolos in human history, and the taxpayers are picking up the tab. All while actual children are starving in the conflict area. This is a scandal unlike anything, please share the video.

As for whether or not these migrants are being exploited: I think it’s a mixed bag. I’m sure that some of them are more than willing. While others are genuinely being abused. In one of the articles I brought up the migrant got in touch with another employee at the asylum house, to tell them that he was scared. He was scared of one of the other employees whom he’d had ”sexual relations” with.

I’ve also read other articles where the migrants were promised marriage and a future in Sweden if they did certain things, then got cheated out of it anyway, and for someone who absolutely doesn’t want to get deported it’s pretty obvious that’s not a situation of consent right there. That’s exploitation and extortion. This is typified most clearly in the case with the Arboga woman.

Keep in mind that some of them actually are young teens, while others are adults, but no matter the age you can still get blackmailed. Extortion doesn’t have an age limit. Some people believe men can’t be sexually exploited, but that’s a destructive notion. As I said: Imagine the reactions if we had reversed the genders in this situation.”

Deugman werd anaal verkracht door asielzoeker – voelt zich schuldig over de deportatie van de verkrachter

Vorig artikelDeugman werd anaal verkracht door asielzoeker – voelt zich schuldig over de deportatie van de verkrachter
Volgend artikelPro-migranten vrouwtje brutaal vermoord door migrantenvriendje
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Ik vermoed dat de moeder van dit door een “vluchteling” aangerande 12-jarig meisje, stinkend jaloers op haar dochtertje was !!! Om die reden deed zij géén aangifte in de hoop dat zij óóit ook nog een a.d. beurt zou komen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in