De sociaalconservatieve en nationalistische partij in Zweden Sverigedemokraterna, (SD), heeft een nieuw Engelstalig nieuwsprogramma op YouTube gelanceerd met nieuws en commentaar over de situatie in Zweden.

Het YouTube-kanaal Riks van de SD begint nu met het uitzenden van het nieuwe programma “Lets talk about it”, met de Nederlandse Eva Vlaardingerbroek als presentatrice.

Vlaardingerbroek was eerder betrokken bij de landelijke conservatieve politieke partij Forum voor Democratie (FvD). In de première-aflevering vertelt ze over haar eerste week in Zweden en de bomaanslag in Vetlanda.

Het programma wordt opgenomen in de nieuwe studio van SD in Bromma, schrijft Dagens Opinion.

“We krijgen een buitenlandse redactie en gaan in het Engels uitzenden met mensen uit het buitenland”, zegt SD’s hoofdcommunicatie Joakim Wallerstein tegen de site.

Volgens Wallerstein bestaat de doelgroep hoofdzakelijk uit mensen in landen die dicht bij Zweden liggen, met name Noren.

Syrisch gezin Ahmad Suliman krijgt 132 000 euro bijstand per jaar

  Zweedse staatsambtenaren hielden weddenschappen over hoeveel Zweden aan Corona zouden sterven
Vorig artikelYouTube verwijdert ‘dislike’-functie omdat Biden’s WH-content meer ‘Dislikes’ dan ‘Likes’ blijft zien
Volgend artikelVijf sterfgevallen met ‘vaccin’ AstraZeneca in Zweden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. Leuk idee, maar verwacht er weinig van.

    1. Het is op YouTube, bekend om haar censuur. Je moet dus altijd binnen het narratief praten.
    2. Met Eva Vlaardingerbroek? De vrouw die anderen vals beschuldigde van Nazisme? Een directe beschermer van de status-quo.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in