Vijf sterfgevallen met ‘vaccin’ AstraZeneca in Zweden

0
994

In Zweden zijn nu in totaal vijf sterfgevallen gemeld als  bijwerkingen van vaccinatie met het ‘vaccin’ van AstraZeneca. Het Zweedse Bureau voor Medische Producten heeft twee Zweedse gevallen van bloedstolsels gemeld bij het Europees Geneesmiddelenbureau, EMA.

Een van de doden is een vrouw van in de 60 in Skåne die een bloedprop kreeg nadat zij het vaccin had gekregen.

Een aantal landen heeft het gebruik van het AstraZeneca serum opgeschort omdat het vermoeden bestaat dat het bloedklonters veroorzaakt.

“Waar het EMA verder naar kijkt, is de combinatie, wanneer je tegelijkertijd een bloedstolsel en een laag aantal bloedplaatjes hebt”, vertelt Karin Vengemyr, hoofd van de groep bijwerkingen van het Bureau, aan Fria Tider.

Volgens Vengemyr zijn er in Zweden nu twee gevallen die aan dit beeld beantwoorden. Naast de dode vrouw in Skåne, heeft nog een vrouw last van de bloedstolsel symptomen.

Ze is zo ziek dat ze hulp nodig heeft met ademhalen, onder andere. We wachten op verdere medische informatie over haar”, zegt Karin Vengemyr.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dit zijn de asielhufters die de 97-jarige Elsa beroofden en mishandelden

Trudeau gaat compleet nazi: Canadese politie klopt op de deuren van Canadezen die op Facebook hun steun betuigden aan Trucker's For Freedom 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here