Vijf sterfgevallen met ‘vaccin’ AstraZeneca in Zweden

0

In Zweden zijn nu in totaal vijf sterfgevallen gemeld als  bijwerkingen van vaccinatie met het ‘vaccin’ van AstraZeneca. Het Zweedse Bureau voor Medische Producten heeft twee Zweedse gevallen van bloedstolsels gemeld bij het Europees Geneesmiddelenbureau, EMA.

Een van de doden is een vrouw van in de 60 in Skåne die een bloedprop kreeg nadat zij het vaccin had gekregen.

Een aantal landen heeft het gebruik van het AstraZeneca serum opgeschort omdat het vermoeden bestaat dat het bloedklonters veroorzaakt.

“Waar het EMA verder naar kijkt, is de combinatie, wanneer je tegelijkertijd een bloedstolsel en een laag aantal bloedplaatjes hebt”, vertelt Karin Vengemyr, hoofd van de groep bijwerkingen van het Bureau, aan Fria Tider.

Volgens Vengemyr zijn er in Zweden nu twee gevallen die aan dit beeld beantwoorden. Naast de dode vrouw in Skåne, heeft nog een vrouw last van de bloedstolsel symptomen.

Ze is zo ziek dat ze hulp nodig heeft met ademhalen, onder andere. We wachten op verdere medische informatie over haar”, zegt Karin Vengemyr.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dit zijn de asielhufters die de 97-jarige Elsa beroofden en mishandelden

  Het toekomstige wapen tegen Covid: een neusspray?
Vorig artikelZweden-Democraten lanceert internationaal nieuwsprogramma over ultra politiek correct Zweden
Volgend artikelMedicijnbedrijf veroordeeld voor doodslag – duizenden gestorven door dodelijk medicijn
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in