Screenshot

Op het YouTube-kanaal van het Witte Huis van president Biden blijven de “dislikes” van de video’s de “likes” massaal overtreffen. Daarom heeft het videoplatform aangekondigd dat het een nieuw ontwerp aan het testen is dat het aantal dislikes aan het zicht onttrekt.

De maatregel werd op 30 maart via Twitter aangekondigd, met YouTube die verklaart, “in reactie op feedback van de makers rond welzijn en gerichte afkeer campagnes, zijn we een paar nieuwe ontwerpen aan het testen die de dislikes van het publiek niet tellen”.

Als gevolg hiervan zullen alleen de accounts die de video’s publiceren in staat zijn om de verhouding tussen dislike en like te zien.

De aankondiging volgt op een Frontnieuws artikel dat benadrukt hoe de nieuwe president van de VS op het officiële YouTube-kanaal van het Witte Huis de commentaarfunctie onder de daar geplaatste video’s heeft gedeactiveerd, en zich nu waarschijnlijk ook aan de massale verkleining van ‘likes’ ten opzichte van ‘dislikes’ op zijn YouTube-kanaal ergert.

De “populairste president ooit” lijkt weinig supporters te hebben die voor hem in de bres springen om de duimpjes omhoog te schroeven.

Peking Joe totaal ongeliefd op het White House-kanaal: commentaarfunctie uitgeschakeld

  Biden's voorsprong neemt af na de onthulling
Vorig artikel38 “volledig gevaccineerde” mensen testen positief op COVID-19
Volgend artikelZweden-Democraten lanceert internationaal nieuwsprogramma over ultra politiek correct Zweden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in