De eerste zelfbenoemde feministische regering ter wereld is al 6 jaar aan de macht en het aantal verkrachtingen is met 41% toegenomen. De cijfers zijn beangstigend en roepen veel vraagtekens op – tegelijkertijd verklaren de verkrachtingscijfers de dalende opiniepeilingen van de regering.

De woorden “Zweden” en “verkrachting” zijn in veel delen van de wereld bijna synoniem geworden, in die mate dat het meest bekeken verslag op het internet over Zweden begint met: “Welcome to Sweden. This is the number one rape capital of Europe”, schrijft auteur Luai Ahmed op Samhällsnytt.

De 11 minuten durende video die 5 jaar geleden door YouTube-blogger En Arg Blatte Talar (Een Boze Buitenlander Spreekt) werd uitgebracht, is tot nu toe bijna 4 miljoen keer bekeken, 129.000 keer leuk gevonden en slechts 6.800 keer afgekeurd.

Buiten Zweden is het beeld van Zweden donkerder dan de feministische regering het probeert te doen laten lijken door de ongebreidelde verkrachtingsstatistieken te wijten aan #MeToo, met de zogenaamde toegenomen bereidheid tot aangifte, en haar nieuwe definities van woorden.

Het beeld van Zweden werd niet plotsklaps zwart geschilderd in 2017 toen de Amerikaanse president Donald Trump zei: “Kijk wat er gisteravond in Zweden is gebeurd”, waarbij hij verwees naar een documentaire van Fox News over het verband tussen de onveiligheid in Zweden en het onverantwoordelijke immigratiebeleid.

Al in 2012 bracht het VN-Bureau voor Drugs en Criminaliteit een alarmerende kaart uit die door de Zweedse mainstream met linkse verklaringen onder het tapijt werd geveegd. De kaart toont het aantal verkrachtingen per 100.000 inwoners, en Zweden staat aan de top.

  Open grenzen politicus en vrouw aangevallen, vastgebonden en in elkaar geslagen door asielzoekers

 

Arrogant en onkundig beheer van het multiculturalisme

In Zweden is de minimumstraf voor verkrachting sinds de jaren zestig van de vorige eeuw twee jaar, ongeveer vijftien jaar voordat de Riksdag besloot dat het land “multicultureel” zou worden.

Aan de ene kant betekende het multiculturalisme dat verschillende culturen naast de Zweedse cultuur moesten bestaan. Tegelijkertijd werd aangenomen dat de Zweedse staat de problemen van andere culturen – waaronder de sociale – kon oplossen.

Maar hoe kan de staat omgaan met multiculturalisme als ze zich niet bewust is van de onverenigbare waarden van andere culturen met Zweden?

In andere culturen waar bijvoorbeeld de sharia-wetgeving heerst, varieert de straf die een rechtbank aan de daders oplegt. In Saoedi-Arabië bijvoorbeeld is er geen geschreven wet die verkrachting specifiek strafbaar stelt of straf oplegt, maar de daders worden meestal veroordeeld tot zweepslagen of executie.

In culturen als de Libische en de Jemenitische heeft de wet geen betekenis. De zaak wordt aan de familie overgelaten, omdat het als een schande wordt beschouwd die door naaste familieleden moet worden behandeld, waarbij de staat zich niet mee moet bemoeien. De familie van het slachtoffer kan besluiten om actie te ondernemen tegen de dader, die zelfs zo ver kan gaan tot het doden van de dader.

Als de verkrachting algemeen bekend is, moet het slachtoffer ook worden gestraft omdat ze de familie in verlegenheid heeft gebracht. Afhankelijk van de familie wordt de vrouw vermoord of wordt ze gedwongen te trouwen met de verkrachter.

Het vermoorden van verkrachte vrouwen wordt niet beschouwd als “haat”, maar als een soort “liefde voor de vrouw”. Ze wordt dan “gered”, zoals gerapporteerd in een BBC-rapport in 2011.

  Savile Town in Engeland is volkomen etnisch, religieus en cultureel homogeen - precies zoals de omvolkers die om diversiteit schreeuwen willen

Geloven dat de Zweedse wet, die voorziet in ongeveer twee jaar gevangenisstraf voor verkrachting, de gevolgen van twee miljoen overzeese immigranten kan opvangen, is op zijn zachtst gezegd arrogant, naïef en onwetend.

De sociaal-democraten hebben besloten de minimumstraf te verhogen van twee naar drie jaar. In juni 2018 beloofde minister van Justitie Morgan Johansson dat “een onderzoek naar de straffen op handen is”. Het is nu 2020 en de wet is nog steeds ongewijzigd.

Met de opiniecorridor in het land en de media is het inmiddels iets verbeterd. Het probleem kan niet meer worden ontkend wanneer het elke week wordt vermeld en het aantal gerapporteerde verkrachtingen met 5-8 procent per jaar toeneemt.

De criminoloog Jerzy Sarnecki, die voorheen de oververtegenwoordiging van immigranten in de misdaadstatistieken de schuld gaf aan “sociale klassenverschillen”, erkende vorig jaar in een televisieprogramma van het staatskanaal SVT dat er meer verklaringen zijn dan sociaal-economische factoren.

De jonge mannen die zich aan verkrachting schuldig maken, komen vaak uit landen waar de visie op vrouwen anders is dan hier in Zweden, wat absoluut juist is.

In dezelfde evaluatie benadrukten de debater en voormalig politieagent Mustafa Panshiri dat het belangrijk is om eerlijk over de problemen te kunnen praten.

We zullen hier in de toekomst meer van zien als we niet eerlijk gaan praten over waar dit aan te wijten is, en uitleg geven over de culturele verschillen die er bestaan. Is er dezelfde visie op vrouwen, gendergelijkheid, feminisme in Zweden als bijvoorbeeld in Afghanistan?

De miljoenenvraag die door Farkhunda Malikzada had kunnen worden beantwoord; de 27-jarige moslim-Afghaanse vrouw die valselijk werd beschuldigd van het verbranden van de koran en door een menigte in centraal Kaboel werd mishandeld en levend verbrand terwijl honderden mannen toekeken en filmden.

  Brit: Mijn geboorteplaats Bradford is nu islamitisch grondgebied

Bronnen:

Zweden: Asielzoeker vervolgd voor grove verkrachting van driejarig meisje – gaf het kind geslachtsziekte

Vorig artikel“Op verzoek kunnen wij Europese identiteiten leveren”
Volgend artikelIk werd verkracht en levend verbrand door een asielzoeker, waar is mijn opstand?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Beetje misleidend om niet te vermelden dat een ongewenst bericht versturen via sociale media waarvan melding wordt gedaan ook als verkrachting wordt gerekend. Meer mensen gebruiken sociale media, dus de hoeveelheid van dit soort berichten neemt ook toe. Dit is al uitgebreid onderzocht door het nationale bureau ter preventie van criminaliteit.

    Ze hebben sowieso een hele brede definitie van wat verkrachting is. Maar ja, zeker niet relevant om te benoemen?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in