Een asielzoeker uit Eritrea wordt beschuldigd van grove kinderverkrachting. Dit nadat de moeder van het driejarige meisje een gezondheidscentrum had bezocht waar werd vastgesteld dat het meisje besmet was met een SOA. Deze was te herleiden tot de Eritrese man die dezelfde ziekte heeft.

Foto: Link: Meisje’s slaapkamer; rechts: vermeende kinderverkrachter © Politie

De man die in de Attunda districtsrechtbank wordt aangeklaagd is 32 jaar oud en woont in de gemeente Sundbybergs, in het noorden van de provincie Stockholm. Volgens het Zweedse bevolkingsregister is hij een Eritrese staatsburger en werd hij op 26-02-2010 in Zweden geregistreerd, aldus Samhällsnytt.

Besmette het meisje met een geslachtsziekte

De vermeende kinderverkrachter

Hij wordt verdacht van verkrachting van het driejarige meisje in een huis in Sollentuna in het noorden van de provincie Stockholm in januari of februari van dit jaar. Volgens het politieonderzoek ontdekte de moeder dat het meisje een ziekte had gekregen waarvan ze vermoedde dat het een SOA was, schrijft het Zweedse dagblad Mitt i Stockholm.

Tijdens een bezoek aan het medisch centrum van Tureberg stelde een arts vast dat dit het geval was en waarschuwde hij de politie. Bij de bemonstering werd vervolgens vastgesteld dat de verdachte asielzoeker besmet was met dezelfde bacteriestam als het meisje.

Heeft na tien jaar een Arabische tolk nodig

Bij politieverhoren heeft de migrant een Arabische tolk nodig – dit ondanks het feit dat hij minstens sinds 2010 in Zweden is. Hij ontkent de misdaad.

Immigrant verkrachtte een 10-jarig Zweeds meisje honderden keren

  Dagelijkse COVID-doden in Zweden staat op NUL, terwijl andere landen zich klaarmaken voor meer lockdowns
Vorig artikelAsielzoeker onthoofdt 1-jarig meisje in Duitsland: de onthoofding van de Hamburgse justitie
Volgend artikelCafé kan drankvergunning geweigerd worden – te dicht bij de moskee gelegen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

 1. Wat een walgelijk verhaal zeg dit.

  Ik erger me groen en blauw aan die stemmingmakerij berichten over “buitenlanders” en “Black Live Matters” en Arabische misdadigers. Echt het meest lage van het lage aan informatie waar mijn brein niets mee kan.

  Dit verhaal is echt walgelijk.
  Roept vragen op; wáár was die moeder van dat kind?
  Waarom heeft niemand deze jongen éérder door gehad?
  Hoe is het mogelijk dat deze jongen onbehandeld met een soa rondloopt?

  Hoe kan het dat de moeder naar het gezondheids centrum ging omdat ze een SOA vermoedde i.p.v. dat ze tijdens het wassen van haar kind opmerkelijkheden zag….die direct aanleiding waren tot verdenking van misbruik….

  Onsamenhangend (Bizar walgelijk) verhaal met vele info die niet duidelijk is. Dit is een rondlopende misdadiger….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in