Een asielzoeker uit Eritrea wordt beschuldigd van grove kinderverkrachting. Dit nadat de moeder van het driejarige meisje een gezondheidscentrum had bezocht waar werd vastgesteld dat het meisje besmet was met een SOA. Deze was te herleiden tot de Eritrese man die dezelfde ziekte heeft.

Foto: Link: Meisje’s slaapkamer; rechts: vermeende kinderverkrachter © Politie

De man die in de Attunda districtsrechtbank wordt aangeklaagd is 32 jaar oud en woont in de gemeente Sundbybergs, in het noorden van de provincie Stockholm. Volgens het Zweedse bevolkingsregister is hij een Eritrese staatsburger en werd hij op 26-02-2010 in Zweden geregistreerd, aldus Samhällsnytt.

Besmette het meisje met een geslachtsziekte

De vermeende kinderverkrachter

Hij wordt verdacht van verkrachting van het driejarige meisje in een huis in Sollentuna in het noorden van de provincie Stockholm in januari of februari van dit jaar. Volgens het politieonderzoek ontdekte de moeder dat het meisje een ziekte had gekregen waarvan ze vermoedde dat het een SOA was, schrijft het Zweedse dagblad Mitt i Stockholm.

Tijdens een bezoek aan het medisch centrum van Tureberg stelde een arts vast dat dit het geval was en waarschuwde hij de politie. Bij de bemonstering werd vervolgens vastgesteld dat de verdachte asielzoeker besmet was met dezelfde bacteriestam als het meisje.

Heeft na tien jaar een Arabische tolk nodig

Bij politieverhoren heeft de migrant een Arabische tolk nodig – dit ondanks het feit dat hij minstens sinds 2010 in Zweden is. Hij ontkent de misdaad.

Immigrant verkrachtte een 10-jarig Zweeds meisje honderden keren

Drie Zweedse oudjes na dubbele vaccinatie overleden - aan Corona

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here