© cookbookman17 / Flickr (CC BY 2.0)

FENIXX KLASSIEKEN

Een 53-jarige man uit Stockholm is veroordeeld voor intimidatie omdat hij in een pendeltrein bacon at in het zicht van drie vrouwen in hijab.

Het was op de pendeltrein tussen Väsby-Märsta in Stockholm waar de man bacon te eten in het gezichtsveld van de drie vrouwen in hijab, schrijft marsta.nu.

Volgens de aanklacht zou de man demonstratief recht voor de moslimvrouwen varkensvlees hebben gekauwd en hen daarna hebben gevolgd toen ze van plaats veranderden, meldt Fria Tider.

Dit voorval duurde een paar minuten. De man werd door de moslima’s ook beschuldigd dat hij zou hebben gezegd dat hij moslims haat.

De man werd deels beschuldigd van intimidatie en deels wegens opruiing tegen een etnische bevolkingsgroep. Voor dat laatste misdrijf werd hij echter vrijgesproken omdat er geen bewijs was.

De 53-jarige man is veroordeeld voor intimidatie en moet 900 euro boete en 550 euro smartengeld aan elke moslima betalen.

De man ontkent de misdaad en beweert dat hij alleen maar zijn bacon wilde opeten. De officier van justitie verwijst echter naar de getuigenverklaringen van een treinconducteur en een andere medereiziger, zowel als de beelden van een bewakingscamera. Volgens de versie van de man volgde hij de moslimvrouwen om zich te verontschuldigen in het geval dat ze er aanstoot van zou hebben genomen.

Subway verwijdert ham en spek uit bijna 200 winkels en biedt alleen halal vlees aan na “krachtig geformuleerd verzoek” van moslims

  “Jullie dochters zullen een hoofddoek dragen”
Vorig artikelNieuwe studie: gevaccineerde kinderen blijken “significant minder gezond” dan niet-gevaccineerde
Volgend artikelNieuw Zweeds project: politie stopt ’s nachts met patrouilleren – moet in plaats daarvan slapen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

12 REACTIES

 1. Waar iemand trek in heeft moet ie zelf weten.
  Maar ik heb nog nooit iemand in het openbaar een stuk spek of andere soorten zien opeten.
  Een stuk fruit of zo maar nog nooit een pakje vleeswaren.

 2. Dan heb je mij niet gezien york ham kopen in Albert Hein en buiten gelijk opeten daar in Rotterdam waar van alles woonachtig zijn. Ik do dat vaker als ik trek in heb. Zo doen vrije mensen, ook in de dictatuur van nu.

  • Ik zei alleen dat ik het nog nooit gezien had.
   Wel een hema worst of een kroket maar nog nooit een pakje vleeswaren.
   Ook nooit een kuipje smeerkaas b.v. Maar misschien bestaat dat ook wel.
   Maar het is dus niet ongebruikelijk, zeg jij.

   • Als ik honger heb en dan stop ik vlot bij een supermarkt en koop daar bv gekookte ham en eet dat gewoon op, of bananen of zo en waarom niet?
    En die extreme moslims moeten eens kappen vind ik anders verwacht ik een grote opstand.
    Toen ik in het zuiden van de zee lag kwam een moslima langs ons liggen een een duikerspak en ik zei tegen mijn man en kinderen nu gaat mijn hesje uit en hoppa dat gebeurde dus ook en ze pakte haar zoontje en ging elders liggen en deze dame weet nu dat er niet iedereen ervan gediend is en er dames zijn die zich op deze manier verzetten, want ik laat mij als vrouw zijnde niet in een afgrond induwen en mijn rechten afpakken en dat van onze dochters en kleinkinderen.

 3. Kijk da’s nou typisch linkse imbecilerie.

  Moslims zijn de nieuwkomers; die moeten zich aanpassen; wij niet aan hun.
  Als het ze niet aanstat: retour Sahara. of zoals de familie van maxiama deed: boven oceaan uit het vliegtuig laten.

  • Tegenwoordig moeten wij ons blijkbaar aanpassen aan de vreemdelingen, ja, de groeten. ZIJ moeten zich aanpassen of de gebruiken van hun gastland respecteren en dulden of anders rechtsomkeer en terug naar land van herkomst! Heel simpel!

 4. Ik eet regelamtig negerzoenen en jodekoeken in het openbaar en dan smak ik er ook nog bij.
  Laat ze de jkeren krijgen die kaakerlakken

 5. Ik hen laats een bakje salde buiten bij de supermarkt genuttigd
  had geen lepel of fork, dus de plastic deksel dubbel gevouwen. en mijn salade genuttigd;
  C:)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in