De politie van New York had het publiek gevraagd hen te helpen een zwarte man aan te houden die een 92-jarige blanke vrouw meedogenloos tegen een brandkraan sloeg.

Niet lang daarna heeft de NYPD een verdachte gearresteerd voor het slaan van een 92-jarige vrouw tegen een brandkraan. De video blijkt een zwarte man in een paars overhemd te laten zien die de andere kant op liep in de richting van een oudere vrouw op de stoep en haar op de grond sloeg toen ze voorbij liep. De verdachte bleef lopen terwijl hij naar de vrouw keek, die op het trottoir lag.

De oude vrouw sloeg haar hoofd tegen een brandkraan en begon te bloeden. Een voorbijganger zag de aanval en belde 911. Een ambulance heeft haar met spoed naar het nabijgelegen Beth Israel ziekenhuis gebracht.

Wie zou toch dit soort gedrag veroorzaken?

Waarom verbergen ze deze gewelddadige aanval voor jou? 

  Pfizer's experimentele mRNA-vaccin doodt beroemde CNN juridisch analist die de injectie bejubelde
Vorig artikelVertrouw niemand
Volgend artikelCulturele Revolutie heeft het voedsel bereikt – Uncle Ben is racistisch
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Deze dappere neger komt zeer binnenkort naar Nederland om op te treden op de diverse “demonstraties” met als toetje : plunderingen. Bij deze gelegenheid zal de man worden voorgesteld aan Yasser Feras, alias Jesse Klaver, Robje Jetten en Halsema, tevens zal hij door Halsema worden benoemd tot ereburger van Amsterdam en zullen hem de daarbij behorende versierselen worden omgehangen.
  De kans is groot dat hem een ere-penning wegens vertoonde dapperheid zal worden overhandigd door ons aller Pinokkio Rutte.

 2. Dat krijg je als je die negers een podium geeft en ze ophemelt en beschermd. Ze gaan denken dat ze onaanraakbaar zijn. Pak ze allemaal op en drop ze in Afrika. Blijkbar hebben ze nog een heel sterke band met dat continent. Kunnen ze op zoek naar de nazaten van de stamhoofden die hun voorouders verkocht hebben.

 3. En zo als gebruikelijk, altijd de meest zwakkere op straat uitzoeken.
  Had daar een flinke kerel gelopen dan was ie nog op zij gestapt deze laffe neger.

 4. White Guilt – of pandering broken beings – at fault

  https://newyork.cbslocal.com/2020/06/16/92-year-old-woman-shoved-on-manhattan-sidewalk/

  The NYPD has a suspect in custody, caught on camera assaulting an elderly woman in Gramercy Park.
  It’s not his first arrest. Police sources tell CBS2 he’s been arrested more than 100 times before on a slew of charges. ..an anonymous tip led to the arrest of 31-year-old Rashid Brimmage in Harlem Tuesday. Police sources say he’s a registered sex offender who has been arrested about 101 times. Some include assault, harassment, resisting arrest and persistent sexual abuse. He’s due in court in July for arrests from earlier this year.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in