Culturele Revolutie heeft het voedsel bereikt – Uncle Ben is racistisch

5
© Chris / Flickr (CC BY-NC-SA 2.0)

In verband met de linkse rellen in de Verenigde Staten en Europa heeft men zich ook op standbeelden en cultuur uitdrukkingen zoals televisieseries gestort. Nu zijn de klassieke voedingsproducten aan de beurt voor de culturele zuivering, zoals Uncle Ben’s rijst waarvan het bedrijf heeft aangekondigd dat het een verandering zal ondergaan.

In de afgelopen 24 uur besloot het Amerikaanse bedrijf Quaker Oats Company, dat eigendom is van PepsiCo, zijn pannenkoekenstroop Aunt Jemima te herzien waarvan men denkt dat het “gebaseerd is op een raciaal stereotype”.

Kort daarna volgde het bedrijf Mars met zijn rijstmerk Uncle Ben’s.

“Als een globaal merk weten we dat we de verantwoordelijkheid hebben om een standpunt in te nemen om een einde te maken aan raciale vooringenomenheid en onrechtvaardigheid”, zegt een verklaring.

Verder is men van mening dat als men naar de zwarte klanten luistert dit het juiste moment om het visuele merk van Uncle Ben’s verder te ontwikkelen. Tegelijkertijd wordt gesteld dat men op dit moment niet precies weet wat er gaat veranderen en wanneer, maar dat men alle mogelijkheden evalueert.

Zwarte geschiedenis

Aunt Jemima is gebaseerd op Nancy Green, een voormalige slavin die bekend werd als de Pannenkoekenkoningin. Ze gebruikte haar rol en fortuin om tegen armoede en voor gelijke rechten te strijden.

Tv-serie ‘Cops’ wordt beëindigd – reden: George Floyd’s dood

  Tucker Carlson interviewt Dr. Peter McCullough over wereldwijde samenspanning om bestaande medicijnen die COVID-patiënten effectief behandelen te onderdrukken ten gunste van "vaccins"
Vorig artikelZwarte man slaat 92-jarige blanke vrouw tegen de grond
Volgend artikelNieuw wetsvoorstel om IT-giganten aan te kunnen klagen voor selectieve censuur
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Die zogenaamde zwarte klanten kopen volgens mij helemaal geen Uncle Bens rijst maar halen rijst altijd in grote balen van 5-10Kg.
  Blijkbaar lopen ze door de winkel speurend naar artikelen waar ze wat te zeiken over kunnen bedenken.

 2. Wanneer is ons drop aan de beurt ? En wat gebeurt er met het z.g. zwart-op-wit poeder ?
  Wanneer krijgen z.g. zwarte gaten een meer passende naam ?
  Er bestaat nog een sigarettenmerk : Black Beauty, kan niet meer.
  Laat dat onwijze volkje stoppen met deze onzin : het “aanklagen” van voedsel !!
  Het toont alléén maar aan hoe KLEIN dat volkje is !!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in