Foto ter illustratie

Een baby wiens moeder tijdens haar laatste trimester van de zwangerschap twee COVID-vaccininaties kreeg, werd geboren met bloedingen uit zijn mond en neus, en stierf de dag na zijn geboorte, volgens een recent rapport aan het Vaccine Adverse Event Reporting System van de Amerikaanse overheid, afkomstig van een buitenlandse “regelgevende instantie”, schrijft Lifesitenews.com.

De babyjongen werd geboren in de ochtend van 6 oktober 2021, nadat zijn moeder op 19 juli en 13 augustus twee experimentele mRNA Moderna-injecties had gekregen. Hij werd op 15 oktober verwacht, maar werd met een gewicht van 2.800 gram in het ziekenhuis afgeleverd na een bevalling die werd gekenmerkt door een onstabiele foetale hartslag.

“De dokter zei dat de patiënt na de geboorte huilde. Toen de navelstreng werd doorgeknipt voor de verzorging van de pasgeborene, ontdekte het verplegend personeel dat de patiënt symptomen had van orale en neusbloedingen, en vroeg onmiddellijk aan de kinderarts om hem te intuberen en zuurstof te geven, en hij werd opgenomen in de NICU,” volgens het rapport dat op 18 november door het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) werd ontvangen van een niet-geïdentificeerd buitenlands gezondheidsagentschap. “In de NICU toonde zijn onderzoeksresultaat abnormale bloedstolling, pulmonale bloeding [acute bloeding uit de longen], en hartdysfunctie.”

Volgens het VAERS-rapport (nr. 1879991) over het overlijden na “transplacentale blootstelling” aan het mRNA-vaccin, was het onbekend of er een autopsie was verricht en werd er geen doodsoorzaak gemeld, maar vermoedde de vader van het kind dat het verband hield met het vaccin.

De dood van het kind is een van de 52 gerapporteerde sterfgevallen onder de 30.550 ongewenste voorvallen die vanaf 3 december door VAERS zijn geregistreerd voor kinderen jonger dan 17 jaar.

Onder de andere meldingen:

• Een andere pasgeborene, die in afwachting was van zijn ontslag uit het ziekenhuis, kreeg plotseling problemen nadat zijn moeder op 9 september een tweede dosis van het vaccin van Pfizer had toegediend gekregen. Binnen 24 uur had de baby een aanzienlijke daling van de hartslag, een laag zuurstofgehalte in het bloed waardoor hij blauw aanliep, en hij kreeg problemen met zuigen en slikken. Een echografie van zijn hoofd bracht bloedklonters in de hersenen aan het licht die “niet aanwezig waren vóór de vaccinatie”, aldus het VAERS-rapport, waarin wordt geconcludeerd dat de baby werd overgebracht naar een hoger niveau van zorg voor neurologische evaluatie.

• Een van de onlangs aan VAERS toegevoegde meldingen betreft een vijfjarig meisje in Iowa dat onderliggende gezondheidsproblemen had maar het goed maakte. Zij werd op 18 november geïnjecteerd met het vaccin van Pfizer en werd in het ziekenhuis onder toezicht gehouden. Een dag later werd ze uit het ziekenhuis ontslagen, maar haar vader vond haar polsloos en ademde niet meer. Ze was onverwachts ’s nachts overleden, drie dagen na de injectie.

  Gezonde moeder sterft aan bloedstolsels na inname van AstraZeneca Covid-19 gentherapie

• Een 11-jarig meisje uit de staat Georgia overleed op dezelfde dag dat zij was ingeënt met het vaccin van Pfizer, bedoeld voor kinderen vanaf 12 jaar. In het VAERS-rapport werd geen oorzaak vermeld.

• Een achtjarige jongen uit Wyoming die “volledig gezond en actief” was voordat hij een eerste dosis van Pfizer’s COVID kinderprik kreeg, werd twee dagen later in november opgenomen op een Intensive Care Unit met myocarditis, een inflammatoire levensbedreigende hartaandoening.

• Een voorheen gezond 10-jarig meisje in Oregon kreeg pijn op de borst en ademhalingsmoeilijkheden en werd vier dagen na het krijgen van de prik van Pfizer in het ziekenhuis opgenomen voor myocarditis, ook al had ze een jaar eerder al COVID gehad.

• In september kreeg een 14-jarige uit North Carolina een eerste dosis van het vaccin van Pfizer en de volgende dag kwijlde hij, kon hij alleen nog maar mompelen als hij sprak en verkeerde hij in een “veranderde toestand” op zijn school, toen een ambulance werd gebeld en hij naar het ziekenhuis werd gebracht waar werd vastgesteld dat hij een beroerte had gehad en een operatie onderging om een stolsel uit zijn hersenen te verwijderen.

• Een 13-jarige uit Maryland kreeg een fatale hartaanval 15 dagen nadat hij een injectie van Pfizer had gekregen.

• Een negenjarig meisje in Zuid-Californië kreeg een aanval van 30 seconden, ongeveer een minuut nadat zij in november haar eerste dosis COVID-vaccin had gekregen.

• Een 16-jarig meisje uit Wisconsin met kanker, waarvan het overlijdensrapport in november door VAERS werd ontvangen, werd de derde ochtend na haar prik in september overleden aangetroffen in haar bed met “excessieve hoeveelheden bloed samen met grote bloedklonters die vaginaal lijken te zijn gekomen”. Volgens het rapport werd geen autopsie bevolen.

Dode peuter uit gegevens geschrapt

Andere recente meldingen aan VAERS betroffen het overlijden van een tweejarig jongetje uit Alaska na een COVID-vaccinatie. De melding van zijn overlijden verscheen kort in verslagen die op VAERS waren geplaatst. In het verslag stond dat de jongen “binnen zes uur na de prik begon te bloeden uit de mond, ogen, neus en oren” en dezelfde avond overleed. Het verslag verscheen kort op de VAERS-website op Thanksgiving Monday in een partij van 14.529 verslagen die werden gedownload, volgens een VAERS-analysewebsite die wordt beheerd door een anonieme datatracker. De ingetrokken rapporten werden vervolgens op 3 december opnieuw op de website geladen, maar het dossier over de dood van de tweejarige bevond zich daar niet tussen.

  CNN-profiel: "Ongevaccineerden moeten door vrienden en familie worden uitgestoten"

Hoewel geen enkel COVID-vaccin is toegelaten voor kinderen vanaf twee jaar, zijn er talrijke meldingen van accidentele vaccinaties van kinderen met doses voor volwassenen, of van kinderen die per vergissing COVID-prikken kregen in plaats van andere vaccins voor hun leeftijdsgroep. Een vier- en vijfjarig broertje en zusje kregen bijvoorbeeld allebei een COVID-vaccin in een volwassen dosis in plaats van een griepprik van een Walgreens-apotheek en kregen daarna hartcomplicaties.

De Food and Drug Administration heeft op 29 oktober 2021 een vergunning voor noodgebruik (EUA) verleend voor het COVID-vaccin van Pfizer voor kinderen van vijf tot elf jaar, zodat in de komende maanden meer gegevens over die leeftijdsgroep bij VAERS kunnen worden verwacht, vooral wanneer er mandaten worden ingevoerd. Het vaccin is experimenteel en maakt gebruik van een nieuwe gentherapie die cellulaire machinerie kaapt om spike-eiwit te produceren waartegen het lichaam antilichamen moet aanmaken.

LifeSite heeft de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC) gevraagd het geval te bevestigen en waarom het uit de databank is verwijderd, maar de mediagroep van het agentschap heeft niet op de vragen gereageerd.

In Canada negeerde de regering zijn vragen en weigerde te antwoorden toen Rick Nicholls, onafhankelijk lid van het provinciaal parlement, de minister van Volksgezondheid van Ontario, Christine Elliot, deze week vroeg naar de gerapporteerde stijging van doodgeborenen onder gevaccineerde moeders in de provincie.

Bloedingsstoornissen

Bloedingsstoornissen worden beschreven in duizenden VAERS-rapporten, waaronder 2.177 registraties van sterfgevallen na COVID-vaccinatie. Veel van deze meldingen bevatten beschrijvingen van patiënten met neusbloedingen, bloed in de ontlasting als gevolg van maagbloedingen, hersenbloedingen, bloeduitstortingen en bloedingen uit de mond.

Eén VAERS-rapport beschrijft een vijf maanden oude baby die borstvoeding kreeg en overleed aan een zeldzame auto-immuunbloedingsstoornis, trombotische trombocytopenische purpura (TTP), nadat hij huiduitslag had gekregen de dag nadat zijn moeder een COVID-vaccin had gekregen.

TTP is gemeld bij een aantal mensen die waren ingeënt met vaccins van AstraZeneca en Johnson & Johnson. In een Noors onderzoek werd het aantal gevallen geraamd op één op 26.000 vaccindoses. Als dit percentage zou worden toegepast op 76 miljoen gevaccineerde Amerikaanse kinderen, zouden 2.923 kinderen naar verwachting de potentieel dodelijke bloedingsstoornis kunnen ontwikkelen.

  Covid-19 ziekenhuisopnames in NSW Australië in slechts 7 dagen verdubbeld; 96% van diegenen is volledig gevaccineerd

Myocarditis/pericarditis

Onder de VAERS-meldingen voor zes- tot 17-jarigen zijn 1.094 ernstige hartaandoeningen, de meeste voor potentieel dodelijke myocarditis en pericarditis, en de meeste (997) na het vaccin van Pfizer.

Health Canada meldt 1.428 gevallen van myocarditis/pericarditis onder 1.598 hartaandoeningen, waarbij mensen met een gemiddelde leeftijd van 27 jaar, maar kinderen zo jong als 11, werden getroffen. Het agentschap ontving 1.138 meldingen van beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg over bloedingen en bloedstollingsstoornissen na COVID-vaccinatie in Canada.

De meeste verwondingen in VAERS zijn neurologisch, volgens Robert F. Kennedy, Jr., voorzitter van de Children’s Health Defense, die eerder deze week getuigde voor een Louisiana House Health and Welfare Committee dat een wetsvoorstel overweegt om COVID vaccins toe te voegen aan het verplichte vaccinatieschema voor kinderen in de staat.

Pfizer loog

Kennedy zei dat Pfizer ten minste één ernstig letsel bij een kind in de vaccinatieproef, waaraan slechts 1100 kinderen deelnamen, verborgen heeft gehouden. Maddie De Gary, een 12-jarig meisje uit Cincinnati, Ohio dat deelnam aan de proef van Pfizer en onmiddellijk koorts en toevallen kreeg, is blijvend gehandicapt door het vaccin, maar Pfizer doet alsof ze niet bestaat. “Ze zit levenslang in een rolstoel. Ze kan alleen eten via een voedingssonde door haar neus,” zei Kennedy. “Ze was een van de 1100 kinderen. Toen we teruggingen en naar de studie van Pfizer keken, zeiden ze dat Maddie De Gary buikpijn had. Dus, ze logen.”

“Als één op de 1000 kinderen er zo aan toe is, is dit een verwonding die 75.000 [Amerikaanse] kinderen zal treffen,” als 76 miljoen Amerikaanse kinderen gedwongen worden gevaccineerd, voegde Kennedy eraan toe.

Kennedy noemde het COVID-vaccin het “dodelijkste vaccin dat ooit is gemaakt,” en toonde een grafiek met COVID-vaccinverwondingen die door de Amerikaanse regering zijn geregistreerd in acht maanden sinds de uitrol, meer dan de helft van alle vaccinverwondingen die in 33 jaar bij het agentschap zijn geregistreerd.

Tot dusver is het gebruik van de experimentele injecties voor kinderen in sommige regio’s van het land laag gebleven. In Butte Country, Californië, is slechts 3% van de in aanmerking komende kinderen onder de 12 jaar dubbel gevaccineerd en heeft 6% één injectie gekregen. In Shasta County heeft slechts 4,7% van de kinderen een eerste dosis van Pfizer’s lucratieve experimentele injectie genomen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

HIV bevestigd bij gevaccineerden!Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDeze 46 kinderen zijn vermoedelijk door de C-19 prik gestorven
Volgend artikelWHO data onthult: Covid-“vaccins” veroorzaken psychiatrische stoornissen bij honderdduizenden mensen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Ik ken een opa van een moeder die is geinjecteerd tijdens haar zwangerschap. Dit omdat haar familie in Rusland woont en daar ”gewoon” heen wilde kunnen gaan. Die baby heeft nu allemaal huidklachten. Uiteraard geen bewijs maar weer meer anecdotisch bewijs.

  Groeten,
  Hugo

 2. Moeten we medeleven hebben met onderontwikkeld uitschot dat in deze tijd vindt (wsl helemaal niet denkt) dat voortplanten verantwoordelijk is?
  Psychobillie heeft in één ding gelijk: veel te veel mensen en het gepeupel is absurd dom

  • Het “gepeupel”, is de regering.
   En volgens mij bent u ook lid van “’t gepeupel”, want wat lees ik absurde domheid, dat met uw vingers is getypt.

   Amen

 3. De kinderen zijn de dupe
  Het zijn de domme ouders die dit creëeren
  Welke idioot stelt zijn kinderen nu bloot aan iets dat helemaal niet goed uitgetest is ongelooflijk
  Er is niet een kind van acht jaar dat zegt ja hoor die mij maar een prikkie
  Die ouders moeten vervolgd worden
  Ik heb zelf geen kinderen ik hou er ook niet van
  Maar om ze op die manier om te brengen gaat wel erg ver
  Je mishandelt nooit en te nimmer
  Kinderen bejaarden of dieren blijf met je handen af van de zwakke groep in de samenleving

 4. En er wordt dan ook nog eens misbruik gemaakt van de grenzeloze loyaliteit van hele sociale kinderen, als de ouders al sceptisch zijn over de vaccinatie dan willen die kinderen hem toch om ‘een ander’ te beschermen.
  Voer voor zeer foute propaganda.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in