Lampedusa: Illegale migranten landen tussen badgasten

1

Wat in voorheen in het zuiden van Spanje gebeurde, is nu ook gefilmd op het zuidelijkste eiland van Italië, het eiland Lampedusa: Aanlandig van illegale immigranten op een strand op klaarlichte dag.

Backup:

Het nieuwe spannende Italië

  Zwangere vrouw geweigerd door ziekenhuis vanwege Covid protocollen, ze stapt in de auto en verliest de baby
Vorig artikelWalgelijke homopropaganda: eersteklassers moeten onder de regenboogvlag marcheren
Volgend artikelZwarte BLM-aanhanger gearresteerd na het bewusteloos schoppen van een onschuldige blanke man
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in