Zweeds jongetje ging chips kopen – migrantenbendelid duwt mes tegen zijn rug

1
1347
© Politie

Een Zweeds jochie ging naar de supermarkt Ica om chips te kopen. Hij werd toen door een migrantenbendecrimineel met een mes bedreigd en afgevoerd. Twee migrantenbendecriminelen worden nu gezocht, die verdacht worden van ongeveer 20 overvallen, meldt Fria Tider.

De overval op de Ica-winkel Vårgårda vond plaats in juni vorig jaar. De migrantenbendecriminelen bedreigden zowel het personeel als de klanten – waaronder het twaalfjarige jochie – met een mes en een koevoet. De slachtoffers werden ook gedwongen te gaan liggen.

“Ik was gewoon bang”, zei het jongetje na afloop, schrijft Borås Tidning.

De migrantenbende wordt verdacht van een lange lijst van andere misdaden in de afgelopen jaren. Ze hebben toegeslagen in Vara, Vårgårda, Nossebro, Sollebrunn, Kvänum, Färjestaden, Timmersdala, Markaryd, Mörbylånga en Borgholm, meldt Nyhetsbyrån.

Twee migrantenbendeleden worden nu vervolgd. Twee anderen zijn op de vlucht en worden ervan verdacht in het buitenland te zijn.

De politie heeft een BMW en 10.000 euro in beslag genomen, schrijft Nyhetsbyrån. De migrantenbende zou in totaal ongeveer een 100.000 euro hebben geroofd.

Het gebeuren in de Ica-winkel wekt afschuw op social media, waar het op grote schaal is gedeeld.

Dit is waar de kinderen van Zweden nu in moeten opgroeien, onder het mislukte bewind van Morgan Johansson [Sociaal-Democratische Justitie- en Migratieminister, red.], schrijft bijvoorbeeld Henrik Vinge, fractieleider van de Zweden Democraten in het parlement.

Migrantenbendecriminelen voeren uitgaansverbod in Göteborg in

Bejaarden er uitgesmeten - vrijgezellen uit de derde wereld verhuizen erin

1 REACTIE

  1. De bestrijding van misdaad lijkt toch een stuk lastiger te zijn dan menigeen zich voorstelt. Reeds in tien plaatsen/dorpen/steden/locaties toegeslagen, maar men komt nog niet verder dan er het etiket ‘verdacht’ op te plakken. Nu dan zijn er – zo lees ik – twee migranten-bende-leden opgepakt en dat mocht dan ondertussen ook wel eens tijd worden. Bij recidive worden de sancties – normaliter – zwaarder en in bepaalde gevallen wordt er begeleidende therapie aangeboden, welke men – eveneens in bepaalde gevallen – kan afslaan en/of waarvan simpelweg misbruik kan worden gemaakt. Ik herinner me de door Japanners geslagen putten, overdekt met tralies in Manilla. In tegenstelling tot het gebruik destijds, zie ik een operationele functie voor bepaalde migranten-bende-leden. Valse honden alsook andere ‘besmette beesten’ worden – op commando van Big Brother – afgemaakt, maar een – grootschalige – razzia op migranten-bende-leden of welk uitschot dan ook lijkt geen werkelijke prioriteit te zijn. Het op grote schaal traumatiseren van de wereldbevolking middels talloze strategieën uit de koker van de Heersende Kaste (b)lijkt de meeste prioriteit te hebben en wanneer het allemaal anders mocht zijn, zal ‘men’ dat toch eerst eens dienen te bewijzen. Want hoe opzichtig is het om Europa eerst te overspoelen met migranten vanuit andere, tegenovergestelde, culturen waardoor de criminaliteit door het plafond schiet, om kort daarop te komen met groteske controlemaatregelen en tot overmaat van ramp ook nog overgoten met een Corona-Hoax met alle – van hogerhand opgedragen en van onderaf afgesmeekte – consequenties van dien.

    De poorten van de hel staan open. Hell Gates. Heil Evil Gates?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here