Zweeds jongetje ging chips kopen – migrantenbendelid duwt mes tegen zijn rug

3
© Politie

Een Zweeds jochie ging naar de supermarkt Ica om chips te kopen. Hij werd toen door een migrantenbendecrimineel met een mes bedreigd en afgevoerd. Twee migrantenbendecriminelen worden nu gezocht, die verdacht worden van ongeveer 20 overvallen, meldt Fria Tider.

De overval op de Ica-winkel Vårgårda vond plaats in juni vorig jaar. De migrantenbendecriminelen bedreigden zowel het personeel als de klanten – waaronder het twaalfjarige jochie – met een mes en een koevoet. De slachtoffers werden ook gedwongen te gaan liggen.

“Ik was gewoon bang”, zei het jongetje na afloop, schrijft Borås Tidning.

De migrantenbende wordt verdacht van een lange lijst van andere misdaden in de afgelopen jaren. Ze hebben toegeslagen in Vara, Vårgårda, Nossebro, Sollebrunn, Kvänum, Färjestaden, Timmersdala, Markaryd, Mörbylånga en Borgholm, meldt Nyhetsbyrån.

Twee migrantenbendeleden worden nu vervolgd. Twee anderen zijn op de vlucht en worden ervan verdacht in het buitenland te zijn.

De politie heeft een BMW en 10.000 euro in beslag genomen, schrijft Nyhetsbyrån. De migrantenbende zou in totaal ongeveer een 100.000 euro hebben geroofd.

Het gebeuren in de Ica-winkel wekt afschuw op social media, waar het op grote schaal is gedeeld.

Dit is waar de kinderen van Zweden nu in moeten opgroeien, onder het mislukte bewind van Morgan Johansson [Sociaal-Democratische Justitie- en Migratieminister, red.], schrijft bijvoorbeeld Henrik Vinge, fractieleider van de Zweden Democraten in het parlement.

Migrantenbendecriminelen voeren uitgaansverbod in Göteborg in

Vorig artikelPrijswinnende journalist stelt vast: de mainstream media zijn corrupt
Volgend artikelTrump roept zijn supporters op om Fox News te verlaten – plannen om eigen nieuwszender te starten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. De bestrijding van misdaad lijkt toch een stuk lastiger te zijn dan menigeen zich voorstelt. Reeds in tien plaatsen/dorpen/steden/locaties toegeslagen, maar men komt nog niet verder dan er het etiket ‘verdacht’ op te plakken. Nu dan zijn er – zo lees ik – twee migranten-bende-leden opgepakt en dat mocht dan ondertussen ook wel eens tijd worden. Bij recidive worden de sancties – normaliter – zwaarder en in bepaalde gevallen wordt er begeleidende therapie aangeboden, welke men – eveneens in bepaalde gevallen – kan afslaan en/of waarvan simpelweg misbruik kan worden gemaakt. Ik herinner me de door Japanners geslagen putten, overdekt met tralies in Manilla. In tegenstelling tot het gebruik destijds, zie ik een operationele functie voor bepaalde migranten-bende-leden. Valse honden alsook andere ‘besmette beesten’ worden – op commando van Big Brother – afgemaakt, maar een – grootschalige – razzia op migranten-bende-leden of welk uitschot dan ook lijkt geen werkelijke prioriteit te zijn. Het op grote schaal traumatiseren van de wereldbevolking middels talloze strategieën uit de koker van de Heersende Kaste (b)lijkt de meeste prioriteit te hebben en wanneer het allemaal anders mocht zijn, zal ‘men’ dat toch eerst eens dienen te bewijzen. Want hoe opzichtig is het om Europa eerst te overspoelen met migranten vanuit andere, tegenovergestelde, culturen waardoor de criminaliteit door het plafond schiet, om kort daarop te komen met groteske controlemaatregelen en tot overmaat van ramp ook nog overgoten met een Corona-Hoax met alle – van hogerhand opgedragen en van onderaf afgesmeekte – consequenties van dien.

    De poorten van de hel staan open. Hell Gates. Heil Evil Gates?

  2. Pak geen kinderen of vrouwen , of mensen die er niets mee te maken hebben , zoek uit wie je vijand is , en denk duizend maal na , voordat uzelf wilt handelen , en bereid bent te sterven , voordat je anderen overtuigd tot laffe daden . overal ter wereld betalen juist de gewone mensen , door wat hun leiders beslissen , Als U leest de Guide Stones , die staan in de Amerikaanse staat , Georgia ,,, en met de uitspraak van de moeder van de huidige rockefellers ( op film te zien ) waarin ze verklaard ” als mijn zonen oorlog willen , zal er oorlog zijn , als ze dat niet willen , dan niet . Het maakt de richting duidelijk ( namelijk het aantal mensen terug te dringen naar 500 miljoen ) die genomen is door de cabal ( een groepje rijken ) namelijk de wereld en de mensen in het verderf storten , terwijl zij , de aanstichters willen overleven , met behulp van AI in de mensen die ze nodig hebben als bedienden .

  3. Mensen in Amerika zelf , moeten de F E D aanpakken , ze hebben de Kennedy’s en andere presidenten vermoord , het geld in Amerika wordt gedrukt door particulieren , !!!!!!!!!!! ??????????

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in