FENIXX KLASSIEKEN

Derde wereld immigranten in Malmö zijn een oproep gestart met de naam “Welkom bij het verzet”. Op zondag verzamelden zich een paar honderd deelnemers in een eerste demonstratie, rapporteert het Zweedse dagblad Sydsvenskan.

Vecht lotgenoten, vecht hard tegen hard – de stad, het land, alles is van ons! Was een van de strijdkreten tijdens de demonstratie, schrijft Sydsvenskan.

Een andere slogan was “Heel Malmö haat racisten”, toen meer dan 200 mensen samenkwamen op het Möllevångstorget op zondag.

Het initiatief “Welkom bij het verzet” werd geïnitieerd door een groep moslim-migranten in Malmö .

We vonden dat we onze eigen stem moesten zijn. Tijdens de verkiezingen werd er altijd gesproken OVER mensen zoals ons, zegt een van de initiatiefnemers, Miriam Negash, tegen Sydsvenskan.

Op zijn Facebook-pagina heeft het netwerk een soort manifestatie gepubliceerd waarin wordt uitgelegd dat heel Zweden het bestaansrecht van immigranten in twijfel trekt.

We kunnen ervoor kiezen om onze eigen beweging op te bouwen , een beweging waar we ons niet langer laten dwingen, waar we terugvechten, waar we burgerlijke moed tonen, waar we voor elkaar opkomen, we zijn immigranten, de tweede generatie. Wij die zijn gevlucht. We zijn geadopteerd, we worden gediscrimineerd, ja, we lijden, want als er één ding is dat we nu weten, niemand anders zal het voor ons doen, zegt het manifest, dat ook is vertaald naar het Perzisch.

Bashiri, 29 jaar, heeft onafgebroken verkracht sinds hij naar Zweden kwam – aanklager: “Ik wil hem uitwijzen, maar het is niet mogelijk”

De zelfmoord van Frankrijk – De Grote Omvolking is aan de gang

3 REACTIES

 1. De ware aard verloochend zich nooit. Het wordt steeds duidelijker welke kant de islam op wil.
  We vangen ze bij miljoenen op en geven al onze verzorging op alle mogelijke manier.
  Maar dit is niet genoeg. Wij moeten onderworpen worden aan hun ideologie. Niet goedschiks dan kwaadschiks.
  Maar onderworpen worden we hoe dan ook. Het klimaat is er uitermate geschikt voor.
  De alles gelovende gutmensch, de linkse anti Nederlander partijen en de regering, met zeker hun dubbele agenda.
  De nieuwkomers wordt geen strobreed in de weg gelegd.
  De grote steden worden eerst omvormt, wat al in alle hevigheid gebeurt, daarna de plattelands gebieden en de islamisering is geslaagd.

 2. Welk verzet?? Verzet komt gewoonlijk van de inheemse mensen en niet van barbaarse indringers die denken zich alles te mogen toe-eigenen wat niet van hun is en waar ze totaal geen recht op hebben…eruit schoppen dat tuig!!

 3. Een vaak gehoorde uitlating : de Islam is niet te verenigen met onze Westerse cultuur maar dit is een understatement want de Islam HAAT, VERACHT , BESPUUGT de westerse cultuur , die is verdorven en moet worden uitgeroeid .
  Maar maakt dat de dominees dochter Angela wijs , die ontvangt de Islam met open armen;
  ” Wir schaffen das ” en weet zowaar door haar politieke macht Macron en vele anderen te overtuigen.
  TRIEST TRIEST TRIEST maar waar !!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here