Derde wereld immigranten in Malmö zijn een oproep gestart met de naam “Welkom bij het verzet”. Op zondag verzamelden zich een paar honderd deelnemers in een eerste demonstratie, rapporteert het Zweedse dagblad Sydsvenskan.

Vecht lotgenoten, vecht hard tegen hard – de stad, het land, alles is van ons! Was een van de strijdkreten tijdens de demonstratie, schrijft Sydsvenskan.

Een andere slogan was “Heel Malmö haat racisten”, toen meer dan 200 mensen samenkwamen op het Möllevångstorget op zondag.

Het initiatief “Welkom bij het verzet” werd geïnitieerd door een groep moslim-migranten in Malmö .

We vonden dat we onze eigen stem moesten zijn. Tijdens de verkiezingen werd er altijd gesproken OVER mensen zoals ons, zegt een van de initiatiefnemers, Miriam Negash, tegen Sydsvenskan.

Op zijn Facebook-pagina heeft het netwerk een soort manifestatie gepubliceerd waarin wordt uitgelegd dat heel Zweden het bestaansrecht van immigranten in twijfel trekt.

We kunnen ervoor kiezen om onze eigen beweging op te bouwen , een beweging waar we ons niet langer laten dwingen, waar we terugvechten, waar we burgerlijke moed tonen, waar we voor elkaar opkomen, we zijn immigranten, de tweede generatie. Wij die zijn gevlucht. We zijn geadopteerd, we worden gediscrimineerd, ja, we lijden, want als er één ding is dat we nu weten, niemand anders zal het voor ons doen, zegt het manifest, dat ook is vertaald naar het Perzisch.

Bashiri, 29 jaar, heeft onafgebroken verkracht sinds hij naar Zweden kwam – aanklager: “Ik wil hem uitwijzen, maar het is niet mogelijk”

  Geheim plan: EU lanceert grootschalig vestigingsprogramma voor miljoenen Afrikanen
Vorig artikelOntevreden met zijn luxeleven: Afrikaan steekt asielhuisvesting in brand – 80.000 euro schade
Volgend artikelNa druk van het publiek: Britse regering gedwongen rapport over etniciteit van verkrachtingsbendes te publiceren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. De ware aard verloochend zich nooit. Het wordt steeds duidelijker welke kant de islam op wil.
  We vangen ze bij miljoenen op en geven al onze verzorging op alle mogelijke manier.
  Maar dit is niet genoeg. Wij moeten onderworpen worden aan hun ideologie. Niet goedschiks dan kwaadschiks.
  Maar onderworpen worden we hoe dan ook. Het klimaat is er uitermate geschikt voor.
  De alles gelovende gutmensch, de linkse anti Nederlander partijen en de regering, met zeker hun dubbele agenda.
  De nieuwkomers wordt geen strobreed in de weg gelegd.
  De grote steden worden eerst omvormt, wat al in alle hevigheid gebeurt, daarna de plattelands gebieden en de islamisering is geslaagd.

  • Laten we hopen dat al die mosllims niet uitvoeren wat blanke christelijke franse soldaten in Algerije deden. Verkrachting is binnen de Islam op geen enkele manier toegestaan. De grote vraag is dus wat al deze jonge mannen bezield. Ooit gehoord van gekidnapte kinderen uit oorlogsgebieden en elders die door de blanke elite in kooien gehouden werden, gemarteld werden, gemindprogrammeerd werden met de bedoeling ze in onze maatschappijen los te laten. Zouden deze jongen mannen die kinderen kunnen zijn. Of zwaar getraumatiseerd door oorlogsverledens. Kindsoldaten bijv. In Liberie en Sieirra Leone etc. maakten die zich ook aan de meest gruwelijke misdaden schuldig tegen hun eigen bevolking, zwarte mensen etc. Er staan vids online waarom en wie alle blanken uit wil roeien en dat zijn niet de moslims. Het Christendom zelf werd gepaard met martelingen, gedreigd met anders de dood, gedwongen ingevoerd in NL gepaard met genocide van vele Keltische stammen. Daarna geschiedvervalsing die al die stammen Germaanse stammen noemde. Germania een hele kleine staat ten Noorden van Parijs. Door Rome aan huursoldaten gegeven. Huiselijk geweld tegen vrouwen en kinderen door autochtonen, zelfs moord is ook al decennia niet mis. Niet om dit alles goed te praten. Het is walgelijjk en beangstigend. 1 op de 4 jonge vrouwen in Zweden door niet westerse, meestal illegale mannen verkracht. En ook ik heb die moslims in docus gezien en hun walgelijke kreten en slogans gehoord. Het heeft echter niets met Sunni Islam te maken. Maar de hele islamitische wereld is in ieder geval in Indonesie door Wahabi Islam overgenomen. In Rotterdam probeerden ze dat ook. Eerst een dure moskee financieren en dan macht in het bestuur op eisen. In Amersfoort is de moskee in zijn geheel betaald van de gouden sieraden van vrouwen en geld van lokale moslims. Dus stop je haat en je Mindsfuck. Net zo walgelijjk.

 2. Welk verzet?? Verzet komt gewoonlijk van de inheemse mensen en niet van barbaarse indringers die denken zich alles te mogen toe-eigenen wat niet van hun is en waar ze totaal geen recht op hebben…eruit schoppen dat tuig!!

 3. Een vaak gehoorde uitlating : de Islam is niet te verenigen met onze Westerse cultuur maar dit is een understatement want de Islam HAAT, VERACHT , BESPUUGT de westerse cultuur , die is verdorven en moet worden uitgeroeid .
  Maar maakt dat de dominees dochter Angela wijs , die ontvangt de Islam met open armen;
  ” Wir schaffen das ” en weet zowaar door haar politieke macht Macron en vele anderen te overtuigen.
  TRIEST TRIEST TRIEST maar waar !!

  • Dat klopt helemaal niet. Je hebt je duidellijk nooit verdiept in de Islam of de Sunni Koran gelezen. Verdiep je ook eens in hoe Fransen te keer gingen in Algerije. Daar is dit alles niets bij. Of koning Leopold uit Belgie in de Congo. In de Islam behoort dit deel van de wereld tot de niet islamitische wereld en dienen moslims zich aan te passen aan de hier heersende wetten, normen en waarden. Christendom, Jodendom, alle mensen van het boek dienen ook gerespecteerd te worden. Verkrachting, geweld naar vrouwen meer dan het slaan van haar hand ook niet toegestaan. De vraag is dus Wie zijn deze mannen en door wie of wat worden ze aangestuurd,. Misschien is zowel de bijbel als de Koran een Mindprogramma. Vlgs Prof Ashraf Ezzat heeft de Exodus nooit plaats gevonden en waren joden nooit slaven in Egypte, ook kende Egypte nooit regeerders die de titel Pharaoh droegen. De moslilm Avicenna. Spanje bracht Europa uit de donkere middeleeuwen wordt hier gedoceerd aan de Universiteit van Amsterdam. Heel veel van de moderne kennis komt uit de arabische wereld.. Westerse soldaten hebben zich wereldwijd in oorlogen schuldig gemaakt aan verkrachting van lokale bevolking, vaak van kinderen. De Bolsjewieken verkrachtten massaal duitse burgers, vrouwen, mannen en kinderen bij hun inval in Duitsland. Sommige vrouwen wel 100 x en sommmigen zelfs als ze al dood waren. Kinderporno in het Westen is giga toegenomen met gruwelijke misdaden gepleegd door westerse mannen in beeld. Westerse pedofielen in Shri Lanka, Filippijnen etc is ook niet mis In Brazilie worden 5 jarige meisjes als hoer misbruikt door westerse blanke mannen. Dus kijk eens in de spiegel van je eigen soort. Black people are the true Israelites op Youtube roept op tot moord van alle blanken. Zij zijn gesticht door 2 zwarte amerikaanse mannen, Vrij Metselaars in de USA. Het is complex. Maar er is een groep die het grootst deel van de mensheid, mogelijk alle blanken uitgemoord wenst te zien. Zij hebben niets goeds in de zin richting moslims. Hersenspoeling van jou en van hen gebruikt om maatschappijen te ontwrichten. BLM oa gefinancierd door George Soros.

   • Gertrude weet het, ze woont zelf op Ameland en heeft zich ingelezen en is goed in reproduceren. Weg met alle persoonlijke ervaringen, gewoon de kop in het zand Gertrude, goed bezig. Domme doos.

 4. Gelukkig komen er dankzij de EU en Soros nog 75 miljoen bij, welkom mannen, breek onze landen maar af, tenslotte is het allemaal van jullie toch?

 5. Gertrude, ik heb respect voor uw mening, linkse mensen nooit voor de onze, betaald u de kosten van de immigratie zelf eens, via uw belastingformulier, mocht die mogelijkheid bestaan, eens zien hoeveel er zich zouden aanmelden om de kosten te dragen, neem die goede jongens eens als buur, neem er eentje in uw huis, lekker samen wonend met uw dochter, ga jij maar lekker werken, zullen eens zien, enkele tijd later, als u eerlijk bent, wat u dan denkt en ervaren heeft. Ga eens wandelen in een migranten buurt als vrouw, riskeer eens gewoon om hun niet aflatende toenadering af te wijzen, ervaar het eens zelf, en laat het ons weten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in