Historische rechtszaak onthult dat er in 32 jaar GEEN veiligheidsonderzoek is gedaan naar vaccins, zoals de wet voorschrijft

2

De prominente advocaat voor vaccinatieschade, Robert F. Kennedy Jr., sloot zich aan bij Del Bigtree van het Informed Consent Action Network om de Amerikaanse overheid verantwoordelijk te stellen voor de veiligheid van vaccins.

In de jaren ’70 en ’80 kwamen er steeds meer medische rapporten over vaccinatiekwetsuren bij kinderen. De reacties waren mild tot ernstig en soms dodelijk. De reacties waren vaak het gevolg van een zeer reactief adjuvans van het vaccin dat ernstige allergische reacties, toevallen of auto-immuunziekten veroorzaakte. Het aantal kwetsuren door vaccins was zo groot dat het Amerikaanse Congres zich halverwege de jaren tachtig met de kwestie ging bezighouden.

Vaccinindustrie opereert boven de wet, moet verantwoordelijk worden gehouden

In 1986 ondertekende president Ronald Reagan de ‘National Childhood Vaccine Injury Act’. Deze wet bracht twee belangrijke juridische precedenten in beweging. Ten eerste werd een overheidsrechtbank voor vaccins opgericht om specifieke schadeclaims in verband met vaccins die aan bepaalde criteria voldeden te behandelen. Hierdoor kon de vaccinindustrie doorgaan met het ontwikkelen van nieuwe en bestaande vaccins, zonder failliet te worden verklaard. Dit beschermde de vaccinindustrie ook tegen strafrechtelijke aansprakelijkheid voor doodslag en het veroorzaken van blijvende invaliditeit bij mensen. Deze immuniteitsclausule plaatste vaccinbedrijven boven de wet, waardoor de industrie zonder gevolgen mensen kon verwonden met ondoeltreffende producten. Sinds 1986 heeft deze rechtbank voor vaccins meer dan 4 miljard dollar uitgekeerd aan geselecteerde families die schade hebben geleden door vaccins, en elke maand komen daar nog miljoenen dollars aan schikkingen bij. Er is momenteel niet genoeg geld opzij gezet om alle slachtoffers van vaccinatieschade te compenseren, en elk jaar worden duizenden claims genegeerd.

  Zal de grootste georganiseerde massamoord in de wereldgeschiedenis aan verantwoording ontsnappen?

Dit corrupte precedent bood de vaccinindustrie ook onbeperkte mogelijkheden om het vaccinatieschema voor kinderen uit te breiden, zoals aanbevolen door de Centers for Disease Control (CDC). Nadat de vaccinindustrie in 1986 wettelijke immuniteit had gekregen, werd het vaccinatieschema voor kinderen als gevolg daarvan steeds omvangrijker. Aangemoedigd om winst te maken, zette de vaccinindustrie de CDC onder druk om het aantal kindervaccinaties uit te breiden tot 56 of meer doses tegen de 21e eeuw. Terwijl de federale autoriteiten de afzonderlijke vaccins één voor één goedkeurden, bestudeerde geen enkele wetenschappelijke instantie of overheid het effect dat meervoudige en samengestelde vaccindoses hebben op zich ontwikkelende mensen.

De Amerikaanse regering liegt al meer dan drie decennia over de veiligheid van vaccins

Het tweede deel van de National Childhood Vaccine Injury Act was een nobeler aspect van de wet. Dit deel verplichtte de vaccinbedrijven om elke twee jaar verslag uit te brengen aan het Ministerie van Volksgezondheid en Human Services (HHS) en aan het Congres, met documentatie over onderzoeken naar de veiligheid van vaccins en verbeteringen van de kwaliteitscontrole van hun producten. Toen Robert F. Kennedy Jr en Del Bigtree echter de HHS verzochten om deze tweeëndertig jaar aan veiligheidsstudies van vaccins te verstrekken, werd door de federale regering geen antwoord gegeven. Dit zette Kennedy en Bigtree ertoe aan een gerechtelijk bevel in te dienen om de documenten op te eisen.

De HHS antwoordde: “De zoektocht van het departement naar documenten heeft geen documenten opgeleverd die voldoen aan uw verzoek”. Dit betekent dat de HHS sinds 1986 de wet heeft overtreden en weigert om vaccinbedrijven verantwoordelijk te houden. Er zijn in 32 jaar geen veiligheidsstudies naar vaccins uitgevoerd! De NIH, de FDA, de mainstream media en de CDC liegen al meer dan drie decennia tegen het Amerikaanse volk over de veiligheid van vaccins, waarvoor geen documentatie bestaat.

Bronnen:
Vaccines.news
CairnsNews.org
TimesHerald.com
NaturalNews.com
NaturalNews.com

Iedere overheidsfunctionaris die zijn gezagspositie gebruikt om ouders te dwingen of te intimideren om hun kinderen te vaccineren moet nu ter verantwoording worden geroepen. Elk “vaccinatiemandaat” of elke voorwaarde voor toelating is een daad van dwang, zonder rekening te houden met de mensenrechten en zonder enige wetenschappelijke basis. Geïnformeerde toestemming is essentieel voor elke medische ingreep, vooral voor vaccinaties, die niet op veiligheid zijn getest en nog steeds gezondheidsproblemen veroorzaken bij zowel kinderen als volwassenen.

  Een leger van Corona-marshals om de bevolking tot 2023 te controleren

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccinfabrikanten afgeschermd van alle aansprakelijkheid terwijl neveneffecten zich opstapelen

Vorig artikelGa niet ten onder met de linkse vaccinzelfmoordsekte 
Volgend artikelOpen brief van aartsbisschop Viganò over Covid-19, het vaccin, en de Great Reset
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Essentieel ook is te weten dat de vaccinindustrie bij het ’testen’ van nieuwe vaccins en waarbij gebruik wordt gemaakt van twee groepen met proefpersonen, de ene groep het nieuwe vaccin toegediend krijgt en de andere – zogenaamde placebo – groep ingeënt wordt met een al bestaand vaccin. Van een werkelijke placebogroep is hier dus geen enkele sprake. Del Bigtree en zijn onderzoeksteam heeft dit met behulp van een WOB evenredig aan zo’n duizend rapporten helder kunnen aantonen. Zonder twijfel is dit een van de redenen geweest dat het kanaal van eerdergenoemde is afgesloten door yt. Want: Feitelijke informatie is tegenwoordig ‘Fake News’. Wantrouwen ten opzichte van iets als ‘vaccins’ is meer dan terecht. Stichting Vaccin Vrij is dan ook voor Vrije keuze op basis van – ware – Transparantie. Deze stichting heeft twee jaren moeten wachten op de resultaten van een WOB welke men eens indiende. Dit soort Kennisbanken worden door de respectievelijke overheden volkomen genegeerd inzake inspraak. Voor zover ‘onze democratie’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in