Zwarte Afrikanen kolonistenkamp in Parijs met geweld ontruimd

2

Middenin de binnenstad van Parijs hadden hoofdzakelijk zwarte Afrikaanse asielzoekers een tentenkamp opgericht. De actie herinnert aan globalistisch aangestuurde provocaties in de afgelopen jaren – want ook in andere West-Europese steden werd door asielzoekers en klimaatextremisten steeds opnieuw illegale tentenkampen opgezet. In Parijs was het geduld van de autoriteiten nu op. De wetsovertreders werden met geweld door de politie verwijderd.

De asielzoekers zetten hun kamp heel brutaal op de Place de la Republique in het stadscentrum van Parijs op. Onderzoek heeft aangetoond dat, zoals zo vaak het geval is met dergelijke acties, dat het niet het initiatief van de buitenlanders zelf was. Ze worden geïnstrumentaliseerd door globalistische NGO’s. In dit geval is de groep “Utopia56 ” verantwoordelijk voor het ophitsen van de migranten. De NGO speelt als sinds 2016 met vuur tegen de rechtsstatelijkheid, toen ze werd opgericht om illegale migranten in het kamp van Calais te steunen, aldus Wochenblick.

Dit is niet het eerste kamp dat door deze en andere groepen op exact deze plek werd opgericht. In de zomer werd een gelijksoortige actie door “Utopia56”, “Concede” en “Artsen zonder Grenzen” aangewakkerd. In ieder geval kan worden aangetoond dat deze laatste gefinancierd is door een van de drijvende krachten achter de massamigratie, de miljardair George Soros.

Maandagavond heeft de politie het kamp ontruimd. Dit was niet zonder weerstand. “Bewoners” en activisten weigerden het terrein te verlaten. Ze moesten worden verdreven met knuppels en traangas. In Parijs zouden tot 400.000 migranten dakloos zijn of in opvangcentra wonen.

Imam in Frankrijk roept op tot onthoofding van critici op de islam

 

  VN-chef eist na de islamitische onthoofding van Franse leraar respect voor moslims en hun "heilige symbolen"
Vorig artikelTrump benadrukt: “We zullen winnen”
Volgend artikelGeen grap: Afrikaanse pakketvervoerder bij postbedrijf DHL naakt aan het werk
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in