© Michael Vadon, (CC BY-SA 4.0)

Terwijl de mainstream media beweren dat de campagnegroep van Joe Biden bijna dagelijks nieuwe stappen zet om in januari het presidentschap over te nemen, blijft president Donald Trump volharden en beweert hij dat er op grote schaal verkiezingsfraude werd gepleegd die binnenkort voor de rechter zal worden gebracht.

Op een recente persconferentie presenteerden de advocaten van Trump wat ze met een openingstoespraak in een rechtsproces vergeleken, waarbij ze het bewijsmateriaal gaandeweg meer in detail zullen presenteren.

Deze dinsdag maakte Trump in een verklaring op social media duidelijk dat zijn team het bewijsmateriaal aan het voorbereiden is om binnenkort zijn rechtszaak aan de rechtbank voor te leggen, die met een grote meerderheid van conservatieve rechters helemaal naar het Hooggerechtshof kan worden gebracht.

De link die Trump deelt, leidt naar Breitbart en gaat over een onderzoek waaruit blijkt dat bijna acht van de tien kiezers van de president van mening zijn dat de verkiezing aan het begin van deze maand is gemanipuleerd.

Trump plaatste vandaag ook een uitzending van Tucker Carlson op Fox News, waarin wordt besproken hoe de media en de grote platforms – met name Google – de verkiezingen op verschillende manieren hebben beïnvloed.

En in een verklaring op maandag stelde Trump dat in sommige deelstaten meer stemmen werden geregistreerd dan mensen die stemden – slechts een van de vele onregelmatigheden bij de verkiezingen. Tegelijkertijd kondigde de president aan: “We zullen winnen!”

“Zal episch zijn”

  Americas Frontline Doctors

Volgens advocaat Sidney Powell, die zelfstandig met het juristenteam van Trump samenwerkt, spreekt het verzamelde bewijs “met overweldigende kracht dat deze software [Dominion] werd gebruikt om miljoenen stemmen van President Trump en andere Republikeinse kandidaten naar Biden en andere Democratische kandidaten te verplaatsen”.

De rechtszaak die ze van plan is binnenkort aan te spannen zal episch zijn.

Over stemsysteem Dominion heeft Frontnieuws eerder gerapporteerd en in een lange beschouwing, verdeeld in drie clips, heeft One America News Network het onder de loep genomen.

Er worden nog steeds meer onregelmatigheden ontdekt en door privépersonen onder de aandacht gebracht.

Media: Trump heeft het opgegeven

De beweringen op dinsdag van de mainstream dat Trump het had “opgegeven” vanwege zijn machtiging aan de CEO van de GSA om Biden’s overgangsteam toegang tot federale middelen te geven, werden door de president verworpen.

Prominente pedofielen in paniek nu Amerikaanse Procureur-Generaal eist alle namen in Epstein’s vluchtlogboeken openbaar te maken

Vorig artikelPennsylvania en Michigan: twee juridische overwinningen voor Trump
Volgend artikelZwarte Afrikanen kolonistenkamp in Parijs met geweld ontruimd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in