De multiculturele verrijking kent geen werkkleding. We vragen ons af hoe lang hij al zo rondrijdt?

Moslim waarschuwt de Duitsers: “We zullen jullie dochters trouwen en jullie veroveren door middel van geboorten”

Duitsland: 16-jarige zwarte 'vluchteling' bijt vrouw in het gezicht
Vorig artikelZwarte Afrikanen kolonistenkamp in Parijs met geweld ontruimd
Volgend artikelDe olifant in de kamer: de dodelijke griepepidemie van 2017/2018
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

5 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in