Corona-uitstrijkje: testers schuiven PCR-staafje in de hersenen van vrouw – ruggenmergvloeistof loopt uit de neus

5
6135
Foto ter illustratie, via Anonymousnews

Een Amerikaanse vrouw klaagde over misselijkheid en hoofdpijn na een Coronatest. Later bleek: het uitstrijkje had een deel van haar hersenen beschadigd, ze heeft door de Coronatest ernstige schade opgelopen.

Een vrouw van in de 40 besloot een Coronatest te doen. Om dit te doen, liet ze een uitstrijkje uit haar neus halen. Volgens het chirurgisch vaktijdschrift ‘JAMA Otolaryngology – Head & Neck Surgery‘ had de vrouw een scheur in een segment van haar hersenen opgelopen toen het uitstrijkje werd ingebracht. Daarna kwam er ruggenmergvloeistof uit haar neus.

Metaalsmaak in de mond

Na de Coronatest, die werd uitgevoerd via een uitstrijkje in de neus, was de patiënt misselijk. Ze klaagde over hoofdpijn, nekstijfheid, gevoeligheid voor licht, braken en een “metaalachtige smaak” in haar mond.

Ruggenmergvloeistof lekte uit de neus

De klachten waren zo erg dat de vrouw naar het ziekenhuis ging. Daar ontdekten de artsen dat het ruggenmergvocht, dat de hersenen zou moeten beschermen, lekte uit een smalle scheur in de neus van de patiënt.

De patiënt had een misvorming

Verdere tests toonden aan dat de vrouw al een ziekte had die een factor was in de complicaties van de Coronatest. Ze had een encefalocele, een aangeboren aanlegstoornis van de hersenen, dit is een misvorming waarbij delen van de hersenen niet goed gevormd zijn.

Door middel van een operatie konden de chirurgen het gat dichten waaruit het ruggenmergvocht lekte. Ze vulden het met een zacht weefseltransplantatie.

Merkwaardige bevinding: immuniteit tegen Covid-19 reeds in 2015

Stampt Aziatische man op het hoofd - keer op keer

5 REACTIES

 1. Ik ben er werkelijk totally, totally (!!!!!!) spuugziek van. Van dat hele Cut Corona Circus inclusief alle in de maat lopende Zombies … Maar ja, wat moet je hé?! Mijn gang naar de supermarkt vandaag heb ik als een shock ervaren, welke me er overigens niet van weerhield mijn bek open te trekken. We leven in Fucking Zombieland.

  Onlangs deelde een laboratoriummedewerker me mee dat normaliter ‘dit soort’ uitstrijkjes plaatsvinden d.m.v. een wattenstaafje aan de binnenzijde van de wang of er wordt een bloedmonster afgenomen, maar niet of nooit door middel van een staaf in je neus tot aan je hersenen.

  WTF !!! WHO ???!!!
  HEY SLAPERS … WORDT NOU EENS FF WAKKER !!!
  WANNEER JE NOG HERSENCELLEN OVER HEBT ………….

  En … wanneer je in staat bent om het een en ander te communiceren naar je medemens; doe. Ikzelf ben er amper tot niet toe in staat. De stoom komt mijn oren uit !!! Realistisch Doemdenken is een van mijn sterke punten; het Doemscenario betreffende de Corona Casus komt vanuit de World Hell Organisation en er zijn vele, vele medeplichtigen, waar onder (alweer) Frau A. Merkel.

  Check: Crimes against Humanity – Dr. Reiner Fuellmich – 03/11/2020
  https://www.youtube.com/watch?v=kr04gHbP5MQ

  https://humansarefree.com/2020/10/top-lawyer-dr-reiner-fuellmich-those-responsible-for-the-corona-fraud-scandal-must-be-criminally-prosecuted-for-crimes-against-humanity.html

  https://corona-nuchterheid.nl/

  https://gezondverstand.eu/

  https://www.wanttoknow.nl/gezondheid/corona-kwestie/mondkapjes-idiotie-en-no-know-rutte/

  FUCKING ALIENS !!

  https://humansarefree.com/2020/10/gates-foundation-doubles-down-on-misinformation-campaign-at-cornell.html

 2. ‘GEVAARLIJKE LEKKEN

  Als zich kleine scheurtjes in de bloedvaten vormen dan kan het gebeuren dat stoffen die normaal gesproken geweerd worden zich toch toegang weten te verschaffen tot de hersenen. Dit veroorzaakt problemen en komt onder andere voor bij sommige vormen van kanker of infecties. Daarnaast zijn er aanwijzingen dat een verzwakte barrière voorafgaat aan een aantal neurodegeneratieve aandoeningen. Het is ook mogelijk dat dit de ziekte versnelt of bijdraagt aan het ontstaan er van.

  Zo zijn er bijvoorbeeld onderzoeken die wijzen op lekkage in de bloed-hersenbarrière bij mensen met multipele sclerose (MS). Bij deze aandoening komt een grote hoeveelheid aan witte bloedlichaampjes in de hersenen terecht. Wanneer deze bloedlichaampjes toegang tot de hersenen hebben vallen ze het myeline aan. Dit is de isolerende laag tussen de zenuwcellen. Schade aan myeline leidt tot de verwoestende symptomen van deze aandoening.’

  https://herseninstituut.nl/brainfacts/bloed-hersenbarriere/

   • ‘Door deze uitdagingen zijn onderzoekers nu bezig met het ontwikkelen van creatieve manieren waarmee de slagbomen tijdelijk open gaan om medicatie de kans te geven door te dringen in de hersenen.’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here