De lijst met compagnons van Jeffrey Epstein die door een Amerikaanse rechter is vrijgegeven, heeft opnieuw de verdenking doen oplaaien dat de pedofiele financier een bron was voor de Israëlische inlichtingendienst Mossad.

Op woensdagavond werd de Israëlische ex-premier Ehud Barak geïdentificeerd in de bomscherpe dossiers. Hij was premier van 1991 tot 2001 nadat hij 35 jaar in de IDF had gediend en opklom tot chef van de generale staf, schrijft Niamh Harris.

Het blijkt dat Epstein Barak minstens ZESTIG keer heeft ontmoet.

Voormalige inlichtingenofficieren, waaronder ex-Mossad agent Ari Ben-Menashe, hebben beweerd dat Epstein een spion was voor Israël die zijn relatie met ‘nuttige idioot’ prins Andrew gebruikte om informatie te verzamelen.

De Mail Online meldt:

Hoewel hij slechts vluchtig wordt genoemd in de nieuwe dossiers – een slachtoffer van Epstein werd gevraagd of ze Barak ooit een massage had gegeven – wordt er al lange tijd gespeculeerd over zijn relatie met de financier.

Barak ontmoette Epstein zo’n 36 keer en werd in 2016 gefotografeerd toen hij zijn herenhuis in Manhattan binnenging met een sjaal om zijn gezicht. Jonge vrouwen werden diezelfde dag in en uit het huis gezien.

Voormalige Israëlische spionnen hebben verklaard dat Epstein’s internationale sekshandel een valstrikoperatie was om waardevol ‘kompromat’-materiaal te verkrijgen om politieke en zakelijke elites te chanteren.

Prins Andrew, die ook op de nieuwe lijst staat, was volgens een ex-inlichtingenagent Epsteins ‘nuttige idioot’ en werd door de financier beschreven als zijn ‘Super Bowl trofee’ voor zijn machtige connecties.

Tijdens hun vriendschap nodigde Andrew Ghislaine Maxwell en de financier uit voor high society evenementen in Londen. Ze mochten zelfs op het landgoed Balmoral van de koningin verblijven. In die tijd was Andrew de internationale handelsgezant van het Verenigd Koninkrijk en hielp hij de regering om het zakendoen in het buitenland te bevorderen.

  Expert biologische oorlogsvoering waarschuwt: WHO zal mensen verlagen tot de status van dieren om meer controle te krijgen

Maxwell – die optrad als Epstein’s madam – is ook nauw betrokken bij de vermeende honeytrap-operatie. Haar vader Robert Maxwell, een Britse krantenmagnaat, zou een Mossad-agent zijn geweest en zou de link hebben gelegd tussen Epstein en de inlichtingendienst van Jeruzalem.

Net als Epstein’s vermeende ophanging in afwachting van zijn proces, heeft Maxwell’s dood op zijn jacht – The Lady Ghislaine – voor de kust van Spanje in 1991 de verdenking van moord gewekt.

Prins Andrew werd niet gechanteerd, hij werd gebruikt als een nuttige idioot”, vertelde voormalig Mossad-agent Ari Ben-Menashe aan RT International. “Hij werd gebruikt om een aantal beroemdheden binnen te halen.”

Ben Menashe werkte van 1977 tot 1987 voor de Israëlische militaire inlichtingendienst.

Zijn beschuldigingen werden bevestigd door Epsteins voormalige ‘mentor’ Steven Hoffenberg, die beweerde dat Epstein zijn relatie met de prins zijn ‘Super Bowl trofee’ noemde.

Wijlen de financier had in 2014 ook meerdere ontmoetingen met het huidige hoofd van de CIA, William J Burns.

Epstein beweerde informatie te hebben die zowel Hillary Clinton als Donald Trump uit de algemene verkiezingen van 2016 zou houden, volgens zijn broer.

Mark Epstein vertelde The New York Post op woensdag: “Hier is een directe quote: “Als ik zou zeggen wat ik weet over beide kandidaten, zouden ze de verkiezingen moeten annuleren.” Dat is wat Jeffrey me in 2016 vertelde.

Prins Andrew ontkent heftig alle aantijgingen tegen hem en schikte vorig jaar een civiele zaak van $16 miljoen met Epstein-slachtoffer Virginia Roberts, voorheen Giuffre, die de royal beschuldigde van verkrachting.

  De Covid-19 vaccinatie massamoord

Hoewel de overeenkomst geen formele erkenning van aansprakelijkheid of een verontschuldiging bevatte, stond erin dat hij accepteerde dat Roberts een ‘slachtoffer van misbruik’ was en dat hij zijn vriendschap met Epstein betreurde.

Epstein werd in het spionagespel geïntroduceerd door Ghislaine’s vader Robert, volgens Mossad-agent Ben-Menashe die beweert de ‘handler’ van de Britse mediatycoon te zijn geweest.

Een vriendin van de Maxwells, Laura Goldman, verklaarde verder dat ze niet alleen geloofde dat Robert Maxwell een Mossad-spion was, maar ook dat Ghislaine zijn werk voortzette.

Journaliste Julie K Brown, die de zaak Epstein oprakelde voor de Miami Herald, wees op de griezelige overeenkomsten tussen de dood van zowel Epstein als Maxwell.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Hoe vaak heeft zionist Robert F. Kennedy Jr. op Epstein’s Lolita Express gevlogen?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWetenschapper Bill Gates geeft toe: “50% van de gevaccineerde mensen zal spoedig sterven”
Volgend artikelNAVO plant valse vlag in Zwarte Zee om WO III te lanceren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. het is was en blijft Onvoorstelbaar, dat de wereld vol Nuttige Idioten zit waar de de Zionistische Drugsdealers handig gebruikt van blijft maken…alle Presidenten van de US sinds Roosevelt hingen én hangen nog meer dan ooit aan het Schandaaldraadje…en geloof vooral maar Niet dat dit in de vs ooit zal veranderen..ze zijn Allemaal gecomprimeerd… iemand anders komt eenvoudig niet/Nooit meer aan de macht in dit Amerika… tenzij een implosie er een eind aan maakt..of.. Poetin/ Xi-Jing-Ping…

 2. De Britse dj & radiopresentator Mark Devlin heeft uitstekend werk verricht door de publicatie in 2016, 2018 & 2021 van ‘Muzikale waarheid’ over de geheime & sinistere agenda van de muziekindustrie en waarvan madonna het satanistische uithangbord is.
  Erick van Dijk heeft de drie delen vertaald en dit zijn de drie links:
  https://www.robkalmeijer.nl/downloads/ebooks/muzikale_waarheid_1.pdf
  https://www.robkalmeijer.nl/downloads/ebooks/muzikale_waarheid_2.pdf
  https://www.robkalmeijer.nl/downloads/ebooks/muzikale_waarheid_3.pdf

  Mark gaat onverdroten verder met zijn zoektocht en dit heeft geresulteerd in o.a. deze podcast over hiphop https://www.youtube.com/watch?v=k4pDNSiqnuk&t=322s , maar deze podcast slaat werkelijk alles. Hij duurt ruim twee uur en is min of meer een vervolg van ‘Muzikale waarheid’ deel drie met de nodige onthullingen over o.a. The Beatles: https://www.youtube.com/watch?v=JOgtriB3IgE

 3. Er zijn van die heel bizarre ‘toevalligheden’

  Zo rond de tijd dat de beruchte Rockefeller’s kwamen met hun voorspellende Lockstep Scenario gebeurde er nog iets bijzonders.

  Er kwam een film uit over een pandemie met een wel heel bijzondere adviseur.

  Keer op keer blijkt later dat er talloze aanwijzingen waren voor grote rampen die de mensheid hebben getroffen.

  De planners in de achtergrond laten ons dit op allerlei manieren weten en een veel voorkomende manier is via Hollywood films.

  Zo hadden we in 2011, een jaar na het Lockstep Scenario, en een jaar voor de voorspellende openingsceremonie van de Olympische Spelen in Londen de bekende film Contagion. >>>

  https://niburu.co/het-complot/19315-er-zijn-van-die-heel-bizarre-toevalligheden

 4. epstein leeft waarschijnlijk nog in tel aviv beach

  en ja hij werkte voor de mossad om regeringsleiders en bekende mensen te chanteren, in 2002 begon de fbi ook mee te doen (werkte epstein ook voor( , mueller chanteerde congress.

  fbi opgericht ten tijde van de fed oprichting bedoelt om de (((maffia((( te beschermen.

  voor 911 kijk naar de film poster van medusa touch uit de jaren 70, deze film geproduceerd door admitted mossad agent en vriend van bibi netanyahu arnon milchan, die ook fight club maakte waar de torens neergingen…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in