Vladimir Poetin heeft officieel voor 60 dagen de staat van beleg afgekondigd in de regio Belgorod. Reden: de Russische Federatie wordt “aangevallen” door ofwel buitenlandse militairen, huurlingen van die buitenlandse militairen, ofwel terroristen.” Kernpunt: Rusland wordt “aangevallen”, schrijft Hal Turner.

Automatisch vertaald uit plaatje, dus lettergrootte en schaling zijn “off”.

Het is niet moeilijk te zien waar dit toe leidt. Als Rusland “aangevallen” wordt, hebben zij toch het recht om zich te verdedigen? Een formele oorlogsverklaring, misschien?

RUSSISCHE TELEVISIE

Vanavond (zondag) zond de Russische televisie een simulatie uit van de lancering door Rusland van een SARMAT-raket, met zijn vijftien kernkoppen, tegen Groot-Brittannië! De tv-commentator zegt dat Groot-Brittannië – hun eilandje – weggevaagd zal worden. Hier, kijk maar:

MAAR WACHT . . . ER IS NOG MEER!

Niet alleen liet het Russische televisienetwerk dit aan het hele land zien, maar zij gingen nog verder . … zij gaven eindelijk toe wat al lang het gerucht de ronde doet dat Rusland een 100 MEGA-ton nucleaire drone torpedo ontwikkeld heeft. Kijk eens wat het Russische volk vanavond op hun televisies te horen kreeg: Groot-Brittannië in zee dumpen door een tsunami van een nucleaire torpedo drone!

In de V.S. heeft misschien wel één van de nuttigste idioten in het Congres, afgevaardigde Adam Kinzinger van Illinois, een volslagen politieke debiel waarvan het beste deel waarschijnlijk langs het been van zijn vader naar beneden is gedruppeld, een gezamenlijke resolutie in het Congres ingediend om het gebruik van militair geweld (AUMF) binnen Oekraïne toe te staan “als Rusland chemische, biologische of nucleaire wapens gebruikt”.

Naar mijn mening zou die gezamenlijke resolutie – in werkelijkheid – een oorlogsverklaring van de VS aan Rusland zijn. Laten we onszelf niet voor de gek houden met het diplomatieke taalgebruik.
Tegen de tijd dat die wet wordt aangenomen, zullen de VS waarschijnlijk al in oorlog zijn met Rusland, al het andere zijn diplomatieke kleinigheden.

  Simon Kuper wint de Ben Hodges prijs voor fabulisme

VALSE VLAG (VV) OP KOMST?

Voor degenen onder ons die goed hebben opgelet, gaat dit wetsontwerp de V.S. de wettelijke mogelijkheid geven om militair in te grijpen, zodra de lang geplande en vaak geruchtmakende VV in Oekraïne plaatsvindt.

De snelheid waarmee het wetsontwerp in stemming gebracht moet worden, moet synchroon lopen met, of eerder zijn dan de ontplooiing van de nodige Amerikaanse troepen naar Oost-Europa, die bijna voltooid is.

Mijn eigen persoonlijke schatting is dat de Amerikaanse troepen langs Oost-Europa op ongeveer 50.000 staan, en de nodige op ongeveer 60.000, samen met 10.000 Britse troepen (het V.K. had altijd ongeveer 1/5e van de Amerikaanse troepen in een oorlogstheater).

Het V.K. zal, zodra de 2 dagen geleden aangekondigde lichting van 8.000 ingezet is, 10.000 troepen in Oost-Europa hebben.

Ik geef het een week of wat voordat alles op zijn plaats is voor de VV, dus ook over dit wetsontwerp zou niet later dan volgende week donderdag gestemd moeten worden.

Wat, heel handig, hoogstwaarschijnlijk zal samenvallen met het EU-verbod op Russische olie, om de “redenering” achter de VV te “geven”, door te beweren dat Poetin en Rusland hard getroffen zullen worden door dit olieverbod, vandaar, in “wanhoop”, een chemische / biologische / nucleaire aanval in Oekraïne zullen gebruiken.

Let op de timing van de aanneming van de gezamenlijke resolutie van Kitzinger. Dat is het signaal dat wij in direct gevaar zijn.

Bereid u nu voor alsof uw leven ervan afhangt. Het lijkt mij dat dat zeer binnenkort het geval zal zijn.

INTUSSEN IN HET PENTAGON

De Verenigde Staten zeggen dat zij “niet inschatten dat er een dreiging is van het gebruik van kernwapens en geen bedreiging van het NAVO-grondgebied [door Rusland].”

Juist. Dat zeiden ze een paar dagen geleden ook al.

Op die dag merkte ik tijdens mijn radioprogramma op dat wij deze Pentagon-evaluatie hetzelfde gewicht en dezelfde waarde moeten toekennen als de evaluatie die zij gemaakt hebben over de Taliban in Afghanistan. Het was immers het Pentagon dat ons zei: “Wij schatten niet in dat de Taliban binnen twee weken het hele land Afghanistan zullen innemen.”

  Washington smeekt om een preëmptieve nucleaire aanval van Rusland

De Taliban hebben echter heel Afghanistan in veel kortere tijd ingenomen, en hebben de mensen van het Pentagon met hun staart tussen de benen het land uitgejaagd, en terwijl ze wegrenden … hebben ze voor 85 miljard dollar aan militaire uitrusting voor de Taliban achtergelaten om te kunnen pakken.

Tot zover de evaluaties van de Amerikaanse regering.

COMMENTAAR

Voeg bij al het bovenstaande de ontmoeting van Pelosi (#3 in lijn van opvolging als President van de VS) met Zelinsky vandaag en de ontmoeting van Minister van Defensie Austin en de CJCS Miley met Zelensky afgelopen zondag, en het wordt steeds duidelijker dat de VS Oekraïne gekozen hebben als de heuvel waarop de veldslagen van de Derde Wereldoorlog zullen beginnen.

Ik begrijp niet waarom de politici in DC van BEIDE partijen zo heetgebakerd zijn om een kernoorlog te laten beginnen … Zijn zij werkelijk zo DOM en STOM, of denken zij dat zij er persoonlijk een Hunter Biden stijl uitbetaling voor zullen krijgen?

Wij weten allemaal dat het militair-industrieel complex van de VS nog nooit een potentiële oorlog heeft gezien die zij niet wilden zien groeien en groeien en groeien, en deze oorlog is daarop geen uitzondering.

Eisenhower waarschuwde ons al in 1959 voor die Onheilige Alliantie … maar helaas hebben wij zijn waarschuwingen al tientallen jaren in de wind geslagen, ten koste van vele duizenden Amerikaanse levens, om nog maar te zwijgen van de honderdduizenden (miljoenen?) onschuldige burgers “daarginds”.

Wat de alfabetische bureaus en HUN wensen betreft … wel, wij zien allemaal wat er gebeurd is met de enige President die op 23 november 1963 geprobeerd heeft tegen hen op te staan. Sindsdien heeft geen enkele President de moed gehad om tegen hen op te staan, of hen de mond te snoeren wat betreft hun oorlogskoorts.

  Poetin's oplossing: Een gefragmenteerd, tandeloos Oekraïne gescheiden door een 100 kilometer breed niemandsland

Wel … WIJ, de VS, hebben de heuvel Oekraïne gekozen waarop de strijd zal beginnen.

Ik bid voor het volk van Oekraïne.
Ik bid voor het volk van Rusland.
Ik bid voor de andere volkeren van Europa die in deze tornado verstrikt zullen raken.
Ik bid voor het volk van de Verenigde Staten, dat vergeten schijnt te zijn waarom het volk van de VS vanaf onze stichting machtig heeft geprobeerd om buiten de Europese conflicten te blijven, totdat wij eerst in Wereldoorlog 1 werden gelokt (een oorlog waarin zowel mijn grootvader als mijn vader dienden) en daarna in Wereldoorlog 2 werden geduwd.

Verschillende Europese volkeren hebben elkaar al duizend jaar bevochten, en de VS die zich met hun gekibbel gaan bemoeien, zullen daar NIETS aan veranderen. Zij zullen elkaar blijven bevechten, zelfs nadat de huidige affaire is afgelopen, zelfs als dat de dood van 3/4 van hen tot gevolg heeft.

Kom in orde met God. Goede raad voor elke tijd, maar iets waar u misschien wat dieper over na wilt denken nu de meeste van onze politici staan te dringen om aan boord van de oorlogstrein te komen, nu die het station begint te verlaten.

Weet u niet hoe krankzinnig dit WERKELIJK aan het worden is? Niet overtuigd hoe gevaarlijk het allemaal is? Let dan eens op wat de Russische Minister van Buitenlandse Zaken zondagavond laat in Moskou heeft gezegd: “Het feit dat de Oekraïense president Volodymyr Zelensky Jood is, doet niets af aan zijn nazisme. Adolf Hitler “had ook joods bloed”.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Britse regering eist Derde WereldoorlogVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelZullen wij sterven voor de Nieuwe Wereldorde?
Volgend artikelAmerika drijft Europa in een nucleaire oorlog
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

32 REACTIES

 1. Maar dat is natuurlijk om hun eigen volk stil te houden. Als die zich veilig voelen kan putin zijn strijd in oekraine doorzetten. Pure propaganda. Wel heel slim.

  • Tja, maar de bevolking in Rusland is voorbereid op een nucleare aanval, een grote stad kan in minder dan 10 minuten volledig in schuilkelders zitten. Da’s doeltreffend. Vertel me eens, waar wordt dat in een Westers land geoefend? Inderdaad.
   Hopelijk heb je gelijk en is het pure propaganda. Helaas ben ik niet overtuigd…

 2. Kan iemand mij vertellen of Rusland ooit een false flag operatie heeft uitgevoerd …. misschien heb ik dingen gemist maar ik ken er geen.

  Van Amerika ken ik er vele: Golf van Tonkin, Pearl harbor, 9/11, MH17, massavernietigingswapens van Irak, gifgas Syrië, Joegoslavië etc etc.
  En dan hebben we nog operatie Paperclip en operatie Gladio.

  • Peter: heel eenvoudig, antwoord is neen.
   De grootste terroristische organisatie ter wereld beschuldigde altijd al anderen voor hun misdaden. Overheid.
   Na ons de spreekwoordelijke ‘zondvloed’?

  • Hoi Peter,

   De enige geloofwaardige claims van Russische false flags die ik ken zijn van de voorbereidingen (in Rusland) voor de tweede Tsjetstjeense oorlog. In die tijd zijn er echt heel gekke dingen daar gebeurt. Na die tijd niet meer zover ik dat weet. De enige false flag die nu enigsinds geloofwaardig is is het zinken van hun vlaggeschip de Moskva. Dat is echt een raar verhaal. Als het een false flag is is het voor binnelandse consumptie niet voor het starten van een oorlog.

   Het is niet voor niets, Rusland probeert inmiddels voor decennia (twee en een half) zichzelf te positioneren als een land dat zich aan de regels houdt die op internationaal niveau gelden. Daar betalen ze nu gelijktijdig de prijs voor als dat ze oogsten. Het niet Westen steunt ze want ze zien een land dat zich aan de regels houdht maar tegelijk betalen ze een hoge prijs aangezien het westen lijkt te denken, ha die lui spelen volgens de regels dus pakken we ze want dat doen we niet (de regels volgen)…… Op het westen na is de wereld klaar met dat soort spelletjes.

   Groeten,
   Hugo

   • Hoe kan het zinken van dat schip een valse vlag zijn, als ze er niet op gereageerd hebben? Als dat inderdaad een VV was, dan zouden we nu hier niet meer aan’t praten zijn…

  • Lees het boek van Tim Weiner dat gaat over de geschiedenis van de C.A.I met als titel:
   EEN SPOOR VAN VERNIELING !!!

  • Conform de boeken “the art of war”en “Mein Kampf” : als je een misdrijf begaan hebt, beschuldig dan je tegentander; tegen de tijd dat het uitkomt, zal niemand de waarheid geloven….

   Denk dat ik een bed in de kelder breng (Roemenie)

  • Hoi Lee1990,

   Even wat positiefs voor je Lee1990. Dit is op zijn max verontrustend. Dit soort dingen doen groot machten altijd als ze bedreigt worden. Zie het als een spelletje bluf poker voor gevorderden. Ik kan ze helaas geen experts noemen dus dat maakt het wel wat linker.

   Zie ook mijn eerdere reactie op dit draadje. Het probleem van Rusland nu is dat ze zo vaak hebben gedreigd en nooit hun tanden hebben laten zien de afgelopen 2.5 decennia. Altijd de dreigingen niet opgevolgd en met de staart tussen de benen vertrokken. Keer op keer.

   ik moet zeggen logische keuzes om de dreigingen niet waar te maken want Rusland had tijd nodig om zich voor te bereiden op wat komen ging (en nu gaande is). Sommige van die projecten zijn basically mislukt (zoals de gehypte Armada tank) maar velen zijn gelukt.

   Dus het westen is inmiddels gewend om de Russiche bluf te callen om maar in (geo politieke poker) termen te blijven noemen. Zeker omdat de 1e fase van de invasie van Ukraine een mislukking was. Nog meer vuur op het ego van het westen.

   Nu ziet het verhaal er wat anders uit in de tweede fase maar het westen ziet dat anders. Decennia van succes bluf callen doet dat. Zeker als degene die bluft ook nog eens in de eerste fase van zijn oorlog tegen jouw proxy leger grote obstakels aanloopt.

   In mijn ”arm chair general” idee is dat Rusland nu echt vaart moet maken om waanzinnige ideeen ala (en dt is echt wat NAVO aan het uitvoeren is) is dat ach ja, Donbass regio moet zo lang mogelijk stand houden zodat er een nieuw leger in het Westen van Ukraine kan worden opgebouwd, Uiteraard met NAVO wapens en troepen. Klinkt absurd, is het ook maar gebeurt wel.

   Wat echt absurd is is dat Rusland nog steeds! het westen bevoorraad met grondstoffen die ze kunnen gebruiken (en zullen gebruiken) om wapens te maken. Ik had niet graag te maken gehad met een situatie zonder hun grondstoffen.

   Echt zoland Rusland blijft zeggen, ok, jullie hebben ruim 300 miljard van ons gestolen (via ”bevriezingen van rekeningen”) blijven we met jullie handelen maar op een andere manier zal Ruslandse dreigingen door het westen worden gezien als bluf. Zou ik ook doen als ik in hun schoenen stond. Kom op zeg. Voeg eens daad bij woord maar liever niet via nukes.

   Even een ramble, hoop dat je wat geeft over na te denken. Ik licht eea graag toe want zo een breed spectrum.

   Hoe dan ook,
   Groeten,
   Hugo

   • De eerste fase van de acties waren in het geheel geen mislukking maar een groot succes, maar dat hebben blijkbaar alleen militaire strategen en kenners begrepen.

    Kiev niet ingenomen? Odessa of Kharkov ook niet? Exact, dat was nooit de bedoeling, maar zou als dat gedurende de troepenbewegingen mogelijk zou zijn geweest mooi meegenomen zijn. De werkelijke bedoeling van alle snelle troepenbewegingen was het vastzetten van Oekraïense troepen daar waar ze het minste kwaad konden doen en intussen de grote slag om de Donbass voorbereiden en tevens vrijwel alle Oekraïense militaire infrastructuur uitschakelen op wat grote doelen na die de Russen het liefst heel hadden gehouden, maar vervolgens toch hebben moeten vernietigen.

    Dat is op wat kleine details na allemaal geslaagd.

    Ondertussen wordt het Oekraïense leger grondig vermalen zonder noemenswaardige verliezen aan de Russische kant en dat terwijl fase 2 nog niet eens vol aan de gang is.

    “Bluf”, zeg je? Syrië was duidelijk niets van dat en heeft zeer effectief de incompetentie van het westen en Israël in het Midden-oosten aangetoond, en de plannen van de VS definitief in de wielen gereden.

    300 miljard “gestolen”, dat valt nog te bezien, maar de waarde van de investeringen van het westen in Rusland bedragen ongeveer 500 miljard en het confisceren daarvan wat zeker gebeuren gaat vereffent een en ander lijkt me.

    De bluf dat gas en olie door onvriendelijke landen in roebels betaald moeten worden is werkelijkheid en de EU is in grote problemen, Rusland niet.

    Wacht maar even af, Oekraïene is done, NATO ook, maar het zal nog even wat tijd duren voordat dit duidelijk wordt.

 3. heel goed opgemerkt door de schrijver. we moeten het in orde maken met God. dus erkennen dat we de hel verdiend hebben en God te voet vallen. Dan zouden we nog vrede met God kunnen krijgen. lees met name de Romeinenbrief en Galatenbrief. deze wereld gaat nu snel ten onder, maar de satanisten met name zullen het eeuwig van God verliezen

 4. Als Putin/de Russsen nu eens open kaart speelde met hun en ons verleden, maar nee.
  Ook daar bij wet compleet dichtgetimmerd.
  Dat mag dan niet perse een valse vlag oid zijn, wel een cruciaal en funest etterende nagel in de doodskist van ‘het westen’, ernstig genoeg lijkt me.

  Dat interview met voice over, Russisch en Italiaans, kan er weinig kaas van maken maar, Lavrov was druk op 1mei.
  Nog een paar leuke quotes van Lavrov uit een ander interview

  “MILITARY EXPERTS ARE PAID TO SPECULATE, LET THEM CONTINUE”

  “If you can’t sleep at night because of what’s happening of Russia-Ukraine, imagine it’s happening in Africa or middle East, or imagine Ukraine is Palestine and Russia is the USA”

  En wie weet, als het nodig is voor de agenda, waren ze eerder ook niet bang voor neveneffecten.

 5. Hebben jullie al de zorgwekkende atoom simulatie van 5 jaar geleden op BBC gezien? Met zoals event 201 in 2019 een simulatie was om de covid pandemie te oefenen, hebben ze de nucleair ook al geoefend.
  Huiveringwekkend. Ze willen echt een reset van de aarde. De zionisten willen alles vernietigen om weer op nieuw te kunnen beginnen. Het alleenrecht met enkel het elitaire clubje. Bizar.
  Zo’n reset is niet nieuw. In de tijd van Tartaria gebeurde hetzelfde.
  Sterkte iedereen
  Link naar BBC:

  https://eindtijdklok.org/2021/03/31/5-jaar-geleden-maakte-de-bbc-een-simulatie-uitzending-over-de-start-van-wereldoorlog-3-tussen-rusland-en-de-navo/

 6. (Huiveringwekkend. Ze willen echt een reset van de aarde. De zionisten willen alles vernietigen om weer op nieuw te kunnen beginnen. Het alleenrecht met enkel het elitaire clubje. Bizar.)

  Maar dan vraag in me toch af, als al die landen met kernraketten gaan schieten.
  Hoe ga je dan in godschristusvredesnaam over nieuw beginnen. Er is geen begin meer om over nieuw te beginnen. Dan zijn we terug in het stenen tijdperk. De 4de wereldoorlog zal uitgevochten worden met stokken en stenen. De mens zal uiteindelijk zichzelf vernietigen, We maken er 1 grote bende van. Er is maar 1 aarde. Dom soort zijn we toch.

  • De zionisten hebben zich hierop al decennia voorbereid. Bill Gates gaf aan dat hij voor 5 jaar voedsel heeft in z’n bunker. Ze hebben allemaal bunkers. Hele centra onder de grond. Helemaal voorzien van een luxe en langdurig leven met zwembaden, alles erop en eraan. Ze hebben ook alles bewaard wat maar bewaard kan blijven groente-, fruitzaden etc.
   Het is niet te bevatten hoe slecht deze mensen zijn. Ze willen 99% uitroeien
   Als je een bunker hebt, heb je geluk.

 7. in Amerika worden de grenzen niet meer efficiënt bewaakt sinds Biden presidentschap zijn er 2,5 miljoen mensen illegaal het land binnen gekomen
  ook hebben de leftes een Ministry of truth aangesteld, wat disinformatie is wordt nu wettelijk bepaald door de overheid

 8. wat denken zij nou (NATO EU WEF) dat ze zullen slagen daar waar Napoleon en Hitler hebben gefaald?
  nu de Great reset voor hun op rolletjes verloopt
  waarom een nucleaire reactie van Rusland naar het westen provoceren?

  in naam der democratie is het westen hypocrieter dan ooit!
  onze vrijheid en privacy gaan verloren
  een verontrustende en beangstigde tijd ligt voor ons

  wij hebben te maken met politici tech en media die zijn gecapituleerd aan Davos

 9. Wat een onzin allemaal. Er zijn geen atoombommen, zijn er nooit geweest en zullen er nooit zijn. Mensen, wordt toch eens wakker en ga op onderzoek uit. Er is maar een dreiging, en dat is de onophoudelijke indoctrinatie van de media. ALLES IS LEUGEN. En de nieuwtjes van de “alternatieve” kant zijn niet veel beter.

 10. Mijn grijze nekharen gaan overeind staan bij het zien van de tweede simulatie, die een tsunami laat zien tot aan de Nederlandse kustlijn, en daar vervaagt.
  DAT lijkt mij niet erg realistisch!
  Als er zo`n enorme tsunami richting Nederlandse kust komt, wordt Nederlands volledig overspoeld.
  Iets wat ik “mis” in bovenstaande simulatie.

 11. Als de VK door een onderwaterdrone wordt vernietigd dan is de tsunami zo groot dat het zelfs England zo ver
  “overspoelt” dat ook de Westkust van Nederland er aan gaat. Is dat nu het doel? Denk maar aan Tsjernobyl. Wanneer een land door nucleaire bommen wordt vernietigd zoals Poetin stelt dan begrijp ik niet wat het nut ervan is als het land dan voor misschien wel honderden jaren onbruikbaar is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in