Wanneer een nieuw sociaal wangedrocht plotseling in de media wordt bejubeld als de non plus ultra, dan kan men inmiddels met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid aannemen dat het uit de agenda van het WEF voorkomt: nu komt de propaganda voor de hersenchip. En inderdaad, dit is een van de grote innovaties die Klaus Schwab, oprichter en spiritus rector van de wereldvreemde miljardair-big-corporatie-elite club “World Economic Forum”, die zich geroepen ziet om het domme, nutteloze “menselijke vee” (human cattle) samen met de hele menselijke maatschappijvorm volgens zijn ideeën volledig opnieuw op te bouwen. Dit omvat ook het doel van “transhumanisme”, schrijft Niki Vogt.

Natuurlijk wordt dit altijd in de meest fraai klinkende woorden uitgedrukt, waarvan men weet dat de meeste mensen ze als positief zullen opvatten en, voor het ogenblik, zullen beamen, zonder te weten wat hen dan te wachten staat: duurzaamheid, gelijkheid, eerlijkheid, klimaatbescherming. Een daarvan is “Human Enhancement”. Het Engelse woord “enhancement” heeft een iets ruimere betekenis en betekent verbetering, uitbreiding, vermeerdering, versterking, nadruk, toename. “Human Enhancement” is dus de verbetering en optimalisering van de mens. Wat hier bedoeld wordt, is echter niet bewustzijn en mentale kracht of persoonlijkheidsontwikkeling. Het gaat om technische componenten, kunstmatige toevoegingen en installaties in mensen die hen nieuwe vermogens moeten geven.

U kunt dit vinden op de WEF-website onder “Human Enhancement”. Er zijn tatoeages die op de huid worden gedrukt, dunne pleisters van sterk klevende, ingebedde elektronisch geleidende, rubberachtige lagen, die vervolgens zijn uitgerust met zeer specifieke biosensoren. Het ziet er zo uit:

Daarbij wordt ook een schitterend toekomstbeeld geschetst: “Stel je voor dat je op maat gemaakte pleisters ontwikkelt die elektronica bevatten, die biosensoren bevatten. Een verpleegster kan gewoon naar een werkstation gaan en de functies invoeren die voor een bepaalde patiënt nodig zijn,” zegt Franklin. “Dit is het soort print-on-demand functie dat daaraan kan bijdragen.”

Nou, hoe geweldig. De werkslaaf van de toekomst, blij dat hij überhaupt nog nodig is en getolereerd wordt, mag als arbeidskracht niet buitengesloten worden. Hoera, hij krijgt gewoon een pleister opgeplakt en dan komt de verpleegster en programmeert het ding. (Wie gelooft er eigenlijk nog dat ze fysiek naar de werkplek kunnen komen? Dat kan via AI en radiogolven over 5, 6 of 7G.) Alleen: wat als het systeem vindt dat je te duur bent als arbeider of zelfs als opstandige criticus? Het zou heel simpel zijn om het pleistertje zo te programmeren dat de patiënt het helaas niet overleeft.

Of hersenchips. Geweldig spul. Zack! Open de schedel, stop de chip erin en poef! Je hebt een supergeheugen. Wel, zo gemakkelijk zal het waarschijnlijk niet zijn, want we hebben nog geen WEF-ontworpen genetica die de ontwikkeling van een soort USB-aansluiting op het hoofd als foetus mogelijk maken. Op de een of andere manier zal er meer dan alleen de chip in de hersenen moeten gaan om alle programma’s die u wilt downloaden te kunnen uitlezen.

In het WEF-artikel lezen we verder:

  Een inleiding voor de gepropagandiseerden: Angst is de geestdoder

“Een groep van 20 vrijwilligers werd uitgerust met de elektroden en gevraagd deel te nemen aan een trainingssessie. Daar voltooiden ze een eenvoudig geheugenspel. Elke deelnemer kreeg foto’s te zien in een korte presentatie en moest zich dan 75 seconden later herinneren wat hij had gezien. De onderzoekers bestudeerden vervolgens de reacties van de neuronen in de hersenen van de proefpersonen om te zien welke regio’s werden geactiveerd terwijl zij hun geheugen gebruikten. In een tweede sessie werden de implantaten gebruikt om deze specifieke hersengebieden te stimuleren met micro-elektrische schokken.

Volgens de studie was het apparaat in staat de geheugenprestaties met 30% te verhogen. De onderzoekers hopen dat deze methode in de toekomst kan worden gebruikt als hulpmiddel om het geheugen, het gezichtsvermogen of de beweging te verbeteren.

“We schrijven de neurale code om de geheugenfunctie te verbeteren,” zei Dong Song, hoogleraar biomedische techniek aan de University of Southern California (…). “Dit is nog nooit eerder gedaan.”

Van daaruit is het nog maar een kleine stap naar het lezen van iemands herinneringen en gedachten rechtstreeks uit de hersenen of het selectief invoeren van valse herinneringen … en het WEF heeft hierover ook een paar berichten op zijn site staan.

Wat leuk, er is een AI die onze gedachten kan lezen en er een beeld van kan maken. En – bijna grappig – deze bijdrage op de pagina van het WEF begint met de volgende inleidende tekst:

“Het idee is niet nieuw: in sciencefiction uit de jaren vijftig en zestig werden door gekke dokters vaak vreemde apparaten op het hoofd van mensen geplaatst om hun gedachten te ontcijferen. (…)

Nu haalt de realiteit de fantasie in. Vorig jaar publiceerden AI-deskundigen in China, de VS en Japan onderzoek waaruit blijkt dat computers functionele magnetische resonantiebeeldvormingsapparatuur (of fMRI) – die hersenactiviteit meet – kunnen gebruiken in combinatie met diepe neurale netwerken om te reproduceren wat mensen denken. die menselijke hersenfuncties nabootsen.”

In een recente studie van het Japanse ATR Computational Neuroscience Laboratories en de universiteit van Kyoto konden wetenschappers zelfs aantonen dat deze apparaten “daadwerkelijk beelden ‘reconstrueren’ of ‘genereren’ op basis van hersenactiviteit”. Dit is hoe het eruit ziet.

Dat is nog niet alles: wetenschappers van de Carnegie Mellon University (VS) beweren dat ze heel dicht bij “gedachten lezen” zijn en meer kunnen dan alleen beelden reproduceren. Zij gebruiken algoritmen die de signalen van de hersenen kunnen decoderen en “diepere gedachten” kunnen aflezen. Bijvoorbeeld, hele zinnen als “de overstroming beschadigde het ziekenhuis”. Deze technologie kan complexe processen begrijpen die zijn uitgedrukt als hele zinnen, die ook semantische eigenschappen in de gedachtezinnen begrijpen, zoals mensen, handelingen en plaatsen en hoe deze met elkaar in verband staan. Om dit te doen, kunnen ze precies begrijpen in welk gebied van de hersenen deze gedachten plaatsvinden. Zij hebben dit gebruikt om een kaart van het menselijk brein te maken, die u hier kunt zien.

  Het masker staat voor slavernij

De leider van dit onderzoek, Marcel Just, zei: “Deze vooruitgang maakt het voor het eerst mogelijk gedachten met meerdere termen te decoderen. Dit is waar de meeste menselijke gedachten van gemaakt zijn.”

Het WEF of de heer Klaus Schwab is duidelijk zeer geïnteresseerd in deze methoden om de mensheid via hersenimplantaten of iets dergelijks om te vormen tot “Borgs“. Een zoekopdracht op YouTube onder “WEF Brain Chip” levert een aantal interessante video’s op.

En nu wordt het interessant. Wat we allemaal denken als we dit lezen en nog steeds alles op een rijtje hebben, wordt hier verrassend openhartig (ten dele) aan de orde gesteld:

“Ja, er bestaat vrees dat wij moordmachines zouden kunnen ontwikkelen die werken met de snelheid van het menselijk denken, maar evenzeer zouden dergelijke vorderingen mensen kunnen helpen die niet in staat zijn te spreken of te bewegen, en ook de directe vertaling in vele talen kunnen versnellen zonder de noodzaak om elektroden in mensenhoofden te implanteren. (Let wel: het een sluit het ander immers niet uit!)

Velen, waaronder technisch ondernemer Elon Musk, zijn enthousiast over de mogelijkheden die dergelijke technologieën kunnen bieden aan het leven van mensen met een handicap, maar onderzoekers en overheden moeten nog precies bepalen hoe ze ervoor kunnen zorgen dat ze de mensheid ten goede komen in plaats van haar te schaden.

En ondanks deze snelle ontwikkelingen hier en op aanverwante gebieden, zoals genbewerking en het samensmelten van mensen en computers, zijn we niet dichter bij wereldwijde overeenstemming over de ethische en morele normen die in deze brave new world vereist zijn”.

We kunnen alleen maar aannemen dat wij dat ook niet zullen doen, en zelfs als we dat wel zouden doen, zouden dat alleen maar mooie woorden zijn waar het globale elitaire establishment zich niet aan houdt. Zij weten heel goed dat de mensheid zeer spoedig zal inzien dat de mooie woorden als duurzaamheid, gelijkheid, rechtvaardigheid, klimaatbescherming niets anders waren dan zand in hun ogen. Dat het volk vol vertrouwen, argeloos en bijna slaapwandelend gelukzalig een globale totale dictatuur is binnengewandeld. De nieuwe meesters van de Nieuwe Wereldorde zullen niet in schaamte opstappen. Zij zullen ook gebruik maken van alle mogelijkheden van bewaking en bespionering tot aan gedachtenlezen en “elimineren van ongewenste personen”.

Zoals altijd wordt de hersenchip-agenda van de NWO/WEF nu al de wereld in geduwd. De media slaan al op de trommel. Als met een druk op de knop rollen zij de doelstellingen van het WEF of van de heer Klaus Schwab af. Dit is nu ook het geval met de Berliner Zeitung. Hier wordt heel duidelijk gesteld wat ons te wachten staat met de zich snel ontwikkelende “neurotechnologie”. Bijvoorbeeld dat we verbonden zullen zijn met 5G en het Internet of Living Things (internet van levende dingen). Dat zegt alles, nietwaar?

De Weense biotechnoloog Markus Schmidt werkt aan het internationale onderzoeksproject “Future Body”. In het interview legt hij heel nuchter en realistisch uit waarom wij mensen zullen blijven versmelten met technologie en waar de kansen en risico’s van neurotechnologie liggen:

  De cultus van veiligheid explodeert

“Neurotechnologie omvat diverse technologieën en processen die rechtstreeks in wisselwerking staan met ons zenuwstelsel, bijvoorbeeld via brein-computer-interfaces. Dit omvat bijvoorbeeld het “Internet of Living Things”, waarmee de hersenen op het netwerk moeten worden aangesloten, of implantaten in het lichaam, waardoor men nieuwe zintuigen krijgt. (…) Op dit moment gaat het bij neurotechnologie nog om technologieën voor zieken of gehandicapten. Maar de optimalisering gaat door en binnenkort zullen deze technologieën waarschijnlijk ook door gezonde mensen worden gebruikt. (…) Je hoeft natuurlijk niet mee te doen aan deze trend, maar het wordt wel steeds moeilijker. Als u vandaag denkt hoe het zou zijn om zonder telefoon, computer en bankrekening te leven, beseft u hoezeer wij daarvan afhankelijk zijn. En zo zal het in de toekomst zijn. Op een gegeven moment is het bijna niet meer te doen om niet mee te gaan.”

Maar dan zegt hij ook:

“Zonder een hersenchip, word je een tweederangs persoon, ook al ben je gezond. Anderzijds zou er ook een selectievoordeel kunnen zijn voor degenen die geen hersenchip hebben. Misschien omdat ze dan niet kwetsbaar zijn voor cyberaanvallen.”

Je zou het ook zo kunnen zeggen: alleen degenen die niet zo’n hersenchip hebben, kunnen niet zomaar via de dataleiding naar de hersenen worden geëlimineerd. Of het nu gaat om een terroristische cyberaanval die mensen weerloos achterlaat of een gerichte “neutralisatie” door de overheid, technisch is er nauwelijks verschil.

En een andere verklaring is interessant. In antwoord op de vraag “In veel science fiction films, ontwikkelen robots een eigen leven. Kan dat ook gebeuren met implantaten?” antwoordt Schmidt :

“Deze films richten zich op robots die steeds menselijker worden. Wij doen echter onderzoek naar mensen die als het ware robots worden – de cyborgisering van de mens. Het kan natuurlijk zijn dat implantaten ook een eigen leven gaan leiden.”

En later:

“Je moet oppassen dat je de technologie niet te vroeg op mensen loslaat en dat ze dan ziek worden of zichzelf vernietigen. Maar waarom zouden we de status quo bevriezen? Het is een evenwichtsoefening, een voortdurende heronderhandeling en discussie.

Vraag: Heeft u er vertrouwen in dat de mensheid in de toekomst op verantwoorde wijze met neurotechnologie zal omgaan?

Nee, dat heb ik niet. Er zijn aspiraties voor verantwoord onderzoek en innovatie, maar we zijn nog lang niet aan het eind van de streep. We slaan steeds nieuwe wegen in en ik ben bang dat we daar rampen gaan zien.”


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Het Economisch Wereldforum promoot het ‘Smart Masker’ van de toekomst dat je waarschuwt als je het vergeet te dragenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelHet VK ervaart een stijging van het aantal Covid-19 sterfgevallen ondanks dat het zomer is en 75% van de volwassenen gevaccineerd is, maar meer gevaccineerden sterven…
Volgend artikelDe vijf belangrijkste Covid waarheden die ons hadden kunnen redden van zelfvernietiging
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

30 REACTIES

 1. Al vaker gezegd in ik blijf het zeggen het zijn zieke geesten die elimineert moeten worden
  In zweden lopen er al 5000 gekken rond met een chip in hun hand daarmee kunnen ze betalen in weet niet nog meer
  Claus schwap die mongool mag mijn ship er bij hebben maar aan mijn lijf geen polonaise

 2. Dat schreef ik al, dat we allemaal zo worden als de Borg’s.
  En mijn pa heeft al jaren een printje in ze hoofd wat met draadjes zit verbonden in ze brein om ze gehoor beter te laten werken.
  Hij was 1 van de eerste proef konijnen omdat ie nogal doof was geworden, samen met vele andere.
  Volgens werkt het niet zo goed als dat ze beweren.

  • Je ziet ze wel eens lopen misschien.
   Die hebben zo’n magnetisch rond plakkertje achter op hun hoofd zitten waar een draadje aan zit naar een apparaatje achter ze oor.

   • Ja ik krijg over 2 weken een andere hoortest omdat ik er mogelijk zo een nodig kan hebben ?. Getver, maar beter van te voren weten, want ik ga toch keihard inzetten op zo n ander, buiten mn oren.

      • Ik ben zo onderhand een specialist in gehoor zaken geworden.
       Mijn hele leven hoor ik er al over i.v.m. mijn behoorlijk dove pa.
       Vroeger soldeerde ik al allerlei toepassing om het beter te laten werken met plugjes die ik er in soldeerden.
       Ik had een hele berg aan hoor apparaatjes om iets op uit te proberen.
       Maar dat kan al jaren niet meer, alles is microscopisch klein geworden.
       Maar heel veel kan je er tegenwoordig al mee wat betreft allerlei toepassingen.

       • Je ziet ze bijna niet eens meer zitten. Ik loop al drie jaar bij verschillende oorspecialisten nu vorige week pas gehoord dat een hoorapp kan. Ongelofelijk. Je kan ze op je pc bedienenen, Bluetooth, noem maar op. Ik wil alleen maar beter verstaan. Zit beide rond 60/70 db verlies met tinnitus. Dus dan wil je zelf niet teveel opzoeken. Een toeter aan mn oor had mij al blij gemaakt kan ik je zeggen! ?

        • Dan ben je al behoorlijk doof met zoveel verlies.
         Een gesprek kan je dan al niet meer horen tussen 2 mensen of wat ze tegen je zeggen.

        • Nee inderdaad. En dat in anderhalf jaar. Is een bijzondere tijd geweest. Als je maar weet waar t over gaat, lukt t nu redelijk, maar ze moeten heel duidelijk praten. Verhoorning van de trommelvliezen. Je leert in ieder geval goed op jezelf zijn en soms is t ook erg lekker om bepaalde dingen niet te horen. En de tinnitus zorgt ervoor da je je goed kan concentreren. Gelukkig zijn we nu aanbeland op t moment dat alles een verbetering zal zijn. Maar liever geen CI.

        • Sluit je vooral niet af van de wereld.
         Dat is een fout die veel dove mensen maken, door zich terug te trekken.

        • Ik heb, nadat ik vorig jaar een onhebbelijk mens werd, in januari met een piek in mn tinnitus even voor ‘onbepaalde’ tijd afstand genomen van iedereen en ook gemeld waarom. Alleen niet van mijn zoon. En dat was soms teveel. Ik heb geprobeerd om t als ‘cadeau’ te zien. Het was om te janken. Was heel verdrietig en best wel wanhopig, maar ben inderdaad naar mezelf gaan luisteren. En zie er ook wel voordelen in en heb ook heel erg op mezelf moeten lachen. Mijn vader had ook tinnitus en dat durfde ik niet op te zoeken, omdat ik wist dat dat alleen edger kan worden. Maar het gaat bijzonder goed moet ik zeggen. Ik luister nu vooral naar mezelf en dat is het cadeau. Dank je wel Bert

 3. Of je nu voor of tegen bent, weet wel dat we midden in een magnetic pole flip zitten. Dat gaat normaal al veel met je doen, maar nog méér als je lichaam electronica bevat.

   • Alles wat goed bedoeld is kan ook negatieve dingen brengen. Wij mensen (vele) maken gebruik van Electronica en opzich is het handig als we dit direct kunnen aansturen ipv met een tussenoplossing zoals een afstandsbediening of echte draaiknop.

    Of zoals ik dit typ op me telefoon.. via me gedachten naar me vingers naar me telefoon naar frontnieuws… er kunnen stappen tussenuit….

    Wat is wenselijk…. straks kunnen we real life virtueel mario kart spelen en kunnen we ons brein uploaden…. je kunt eeuwig blijven leven.

    Ik weet niet of je er gelukkig van wordt en of van bewust bent dat je op een harde schijf staat…

    Je kunt een kopie van jezelf creëren.. al dan niet als chatrobot…

  • Covid en the great reset domineren het nieuws…..maar ondertussen gaat de migranten import door en worden aan de lopende band vrouwen verkracht, mensen beroofd en kinderen en jonge vrouwen ontvoerd, waarbij de NO-GO gebieden een prominente rol aan het spelen zijn. Het misbruiken van blanke meisjes door geimporteerd schuim nen zelfs het ontvoeren en geforceerd trouwen zoals dit in Engeland al bijna traditie is geworden heeft ondertussen ook hier wortel geschoten. En niet zo zuinig ook. En Interpol zwijgt dat het een kunst aan het worden is. Het hele immigratie en raketgeleerden en apothekers hierheen halen en dan alles qua misdrijven aan cultuur wijten is geen “clash of cultures” maar wolven die bij een schaapskudde mogen logeren…: opzettelijk je eigen volk in gevaar brengen noemen we dat, verraad !
   En de journalisten hoeren weer met de regering mee….

   Bijltjesdag zal welkom zijn…..

   Binnenkort meer.

 4. Tinnitus, dat zijn toch iets van oor suizingen of een harde piep de hele tijd horen?
  Ik ben in de loop der jaren erg handig geworden met een soort van allerlei zelf bedachte had gebaren.
  Een kruisschroevendraaier, een kruisje met je vingers en een draai beweging. enz.
  Omdat ik wel eens zat te sleutelen met de man.
  Je moet er wat geduld voor over hebben en de meeste hebben daar geen zin in,
  Dat kan vervelend zijn. Dat begrijp ik.
  Ik heb zelf iemand met een pc om leren gaan die aangeboren zo goed als doof was en ook zo praten.
  Bijna onverstaanbaar. Maar het is me gelukt met veel geduld.

  • Ik reageer even op t tinnitus, lees ik de rest morgen even
   Eigenlijk hoor je t in je hoofd. Ik hoor geen stilte. Ik hoor een snelweg (klinkt als) suizen als de zee en een piep. Links harder als rechts. Maar als er geluid is, een gesprek of muziek dan valt het weg.

   • Precies, lijkt dat gehoorzenuw zijn eigen gang gaat. We zien dat ook bij Parkinson de tremoren. Medicinale paddenstoelen als cordyceps brengen verbeteringen. Je moet wel de juiste passende paddenstoel hebben. Zenuwen moeten gevoed worden om weer normaal te functioneren. Zo werkt agaricus blazei goed bij ms. Bij tinnitus heb ik nog niet de best passende kunnen ontdekken helaas.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in