© Freepik

Het Verenigd Koninkrijk is een van de meest Covid-19 gevaccineerde landen in de wereld. Vijfenzeventig procent van alle volwassenen is nu naar verluidt volledig gevaccineerd en nog eens 12% heeft ten minste één dosis gehad. Dat zou geweldig zijn als ze niet experimenteel waren en werkelijk werkten, want het VK staat aan de vooravond van een derde golf, midden in de zomer, en de meerderheid van de stervenden zijn de volledig gevaccineerden, bericht Dailyexpose.co.uk.

Van de 68 miljoen mensen in het land hebben meer dan 47 miljoen ten minste één dosis gekregen, en meer dan 39 miljoen zijn op 10 augustus 2021 volledig gevaccineerd.

Toch sterven er om de een of andere eigenaardige reden nu meer mensen aan Covid-19 dan mensen die vorig jaar op hetzelfde tijdstip stierven, toen er nog geen experimentele injectie werd aangeboden. Op 10 augustus 2021 bevestigde het VK dat er 146 vermeende Covid-19 sterfgevallen waren, met een 7-daags gemiddelde van 88,9 sterfgevallen per dag.

Spoel echter precies een jaar terug en het VK bevestigde dat er op 10 augustus 2020 18 vermeende Covid-19 sterfgevallen waren, met een 7-daags gemiddelde van 12,7 doden per dag.

De mainstream media willen u doen geloven dat de stijging van het aantal Covid-19 sterfgevallen nu te wijten is aan mensen die niet zijn gevaccineerd, maar uit officiële gegevens van Public Health England blijkt dat zij tegen u liegen.

Het rapport van Public Health England, getiteld “SARS-CoV-2 variants of concern and variants under investigation in England, Technical briefing 20,” onderzocht 300.010 Delta-infecties tussen 1 februari en 2 augustus, waarvan 151.054 gevallen werden waargenomen bij ongevaccineerde personen en 47.008 gevallen werden waargenomen bij volledig gevaccineerde personen die ten minste 14 dagen na hun tweede dosis geïnfecteerd raakten.

  Begrafenissen stijgen met 15%, crematies met 10% in 2021 vergeleken met 2020 toen er geen covid "vaccins" waren

Het sterftecijfer bij volledig gevaccineerden bedraagt 0,85 procent, een veelvoud van het sterftecijfer bij ongevaccineerden, dat 0,16 procent bedraagt. Er werden 402 sterfgevallen gemeld bij de volledig gevaccineerde personen, tegenover 253 sterfgevallen bij de ongevaccineerden.

Volledig gevaccineerden bleken ook vaker in het ziekenhuis te worden opgenomen dan hun ongevaccineerde tegenhangers. Van de 47.008 volledig gevaccineerden belandde 2,88 procent (1.355 personen) in een ziekenhuis. Van de 151.054 ongevaccineerden werd slechts 1,95 procent (2.960 personen) in het ziekenhuis opgenomen.

We kunnen ons voorstellen dat u wel eens van seizoensgebondenheid hebt gehoord? De seizoensgebonden cyclus van virale aandoeningen van de luchtwegen wordt al duizenden jaren algemeen erkend, aangezien de jaarlijkse epidemieën van verkoudheid en griep de menselijke bevolking in het winterseizoen als een uurwerk treffen.

De twee belangrijkste factoren die daartoe bijdragen zijn de veranderingen in de milieuparameters en het menselijk gedrag. Studies hebben het effect aangetoond van temperatuur en vochtigheid op de stabiliteit van het respiratoire virus en de overdrachtssnelheid. Recenter onderzoek wijst op het belang van de omgevingsfactoren, met name temperatuur en vochtigheid, bij de modulatie van de intrinsieke, aangeboren en adaptieve immuunreacties van de gastheer op virusinfecties in de luchtwegen.

Dus waarom zien we een stijging van vermeende Covid-19 infecties en sterfgevallen midden in de zomer wanneer seizoensgebondenheid aan het werk zou moeten zijn en de meerderheid van de Britse volwassenen een Covid-19 vaccin hebben gehad? Kan het zijn dat het Covid-19 vaccin de schuldige is?

Stephanie Seneff, een senior onderzoeker aan het Computer Science and Artificial Intelligence Laboratory (MIT CSAIL) van het Massachusetts Institute of Technology, zegt dat de situatie doet denken aan een fenomeen dat bij andere vaccins wordt gezien en dat antilichaamafhankelijke versterking (ADE) wordt genoemd.

  Dr. Roger Hodkinson: Ambtenaren die COVID vaccins, lockdowns pushten verdienen GEVANGENISSTRAF

Volgens een studie gepubliceerd in september 2020 in het tijdschrift Nature Microbiology: “Een potentiële hindernis voor op antilichamen gebaseerde vaccins en therapeutica is het risico van verergering van de ernst van COVID-19 via antilichaam-afhankelijke versterking (ADE). ADE kan de ernst van meerdere virale infecties verhogen, waaronder andere respiratoire virussen zoals respiratoir syncytieel virus (RSV) en mazelen.”

In een andere studie, gepubliceerd in 2012, ontwikkelden proefdieren die waren geïnjecteerd met experimentele coronavirusvaccins versterkte longaandoeningen. Als gevolg hiervan concludeerden de onderzoekers: “Voorzichtigheid is geboden bij het toepassen van een SARS-CoV-vaccin bij mensen.”

Volgens Seneff hebben verschillende studies aangetoond dat coronavirusvaccins kunnen veranderen hoe menselijke immuunsystemen reageren op infecties. Bovendien kunnen de vaccins slapende infecties zoals herpes activeren, wat kan leiden tot symptomen van Bell’s Palsy of gordelroos.

“Het is voor mij denkbaar dat de laser-beam specificiteit van de geïnduceerde antilichamen teniet wordt gedaan door een algemene verzwakking van de aangeboren immuniteit… Ik vermoed ook dat massale vaccinatiecampagnes de snelheid kunnen versnellen waarmee de vaccin-resistente mutantstammen dominant worden onder alle SARS-CoV-2 [coronavirus] stammen,” zei Seneff.

Als het geen zomer was, zouden we de mogelijkheid kunnen overwegen dat de huidige gegevens ons laten zien dat de vaccins niet werken. Maar het is, en seizoensgebondenheid moet een rol spelen, net als in 2020 toen er geen experimentele Covid-19 injectie werd aangeboden. Dat betekent dat de kans groot is dat de “vaccins” de infectie juist verergeren, en het lijkt erop dat de autoriteiten dat zeker weten.

De chief medical officer van Engeland, professor Chris Whitty, heeft het publiek van tevoren gewaarschuwd dat de vermeende Covid-19 pandemie “niet zijn laatste verrassing heeft opgeworpen” en dat er in de toekomst nog verschillende golven van infecties zullen volgen. Hij verwacht een toename van het aantal gevallen tijdens de winter.

  Moslimbevolking van Engeland overschrijdt voor het eerst drie miljoen - christenen blijven afnemen

“Op middellange termijn verwacht ik een verdere toename van het aantal gevallen in de winter, in de late herfst/winter… omdat we weten dat de winter en de herfst de virussen van de luchtwegen bevoordelen en het dus zeer verrassend zou zijn als dit specifieke, zeer overdraagbare virus van de luchtwegen niet ook zou bevoordelen”, zei Whitty.

Griepinfecties kunnen ook toenemen in de winter. In een interview met BBC Radio 4 zei prof. Anthony Harnden, plaatsvervangend voorzitter van het Gezamenlijk Comité voor Vaccinatie en Immunisatie, dat griep tijdens het winterseizoen een “potentieel groter probleem” zou kunnen zijn dan COVID-19. Hij wees erop dat wanneer de griep in zeer lage aantallen heeft gecirculeerd, zoals de afgelopen jaren het geval is geweest, de immuniteit onder de bevolking daalt. “En het komt terug om ons te bijten,” zei hij.

We hebben het gevoel dat het een winter wordt als nooit tevoren.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Britse verpleegkundigen vertellen aanstaande moeder dat ze “haar baby zullen PCR-testen zodra het geboren is, omdat het niet langer haar eigendom is” wanneer deze zich niet in haar buik bevindtVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelShedding – Volksgezondheidsfunctionarissen weten: onlangs gevaccineerde mensen verspreiden de ziekte
Volgend artikelZonder vaccinatie en hersenchip een tweederangs mens
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Het wordt steeds erger en gekker wat ze er aan over kunnen houden.
  Staat er in het ene artikel dat ze er een HIV besmetting van kunnen hebben, krijgen ze nog last van herpes ook.
  Dat is tenminste nog te herkennen aan een koortslip als je dat ziet.
  Dat loop je al op als iemand jou een zoen geeft die daar last van heeft.
  Gelukkig nooit last van gehad.

 2. Alle cijfers en alle logica zijn een farce aan het worden.
  Het “officiële deel” is ROT TOT OP HET BOT.
  Die immense rotheid is schijnbaar het nieuwe normaal.
  Realiteit en oprechtheid zijn momenteel taboe.

 3. Een was os land trots op de gezondheid dienst nu is juist deze instellingen die ons bedreigen waarom doen zij dat mensen nu aan gaar het om hun baantje te beschermen dan is het nog erger dan ik ik meen, uit eindelijk zullen zij ook eraan gaan maar wel met hun angsten en dat alleen lijk mij geen prettig gevoel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in