Een ZEER kleine groep van controlefreaks, die de meerderheid van de rijkdom in de wereld bezit of beheert en enorme politieke invloed uitoefent, is van plan ons te dwingen te voldoen aan hun plannen om de wereld te vormen naar het beeld van hun waanzinnige ideeën. Uw intrinsieke waarde en de kwaliteit van uw leven, en dat van uw kinderen en toekomstige generaties, wordt u ontnomen. Hun tactiek om de controle over de bevolking te verkrijgen is instabiliteit in het heden, bevordering van negativiteit voor de toekomst, en uiteindelijk onderwerping aan het “algemeen welzijn” voor iedereen, schrijft John Hale.

Ze hebben de mate van onze mogelijke instemming met hun plannen getest met een fictieve gezondheidscrisis en met het overhalen van regeringen om de fondsen voor hun werk en de controlesystemen voor de uitvoering ervan beschikbaar te stellen. Met zowel subtiele als brute middelen ondermijnen zij de structuur van een stabiele, morele samenleving.

Subtiel: door tientallen jaren van links-gecontroleerd onderwijs, voortdurende low-level propaganda die steeds luider wordt, het verdraaien en misbruiken van wetenschappelijke gegevens, het demoniseren van historische normen en waarden, geleidelijke verplaatsing van gemeenschappen.

Brutaal: door het gebruik van proxies zoals gewelddadige en destructieve BLM- en Antifa-groepen, vrijlating van door de mens veroorzaakte virusziekten, gedwongen vaccinatie van nationale bevolkingen met ongeteste geneesmiddelen, gedwongen verwijdering van persoonlijke vrijheden in lockdowns, ongecontroleerde illegale immigratie van onderdrukkende culturen.

Maar hoeveel mensen zien dat er één centraal kwaad is, waarvan de tentakels zich uitstrekken over alle terreinen van het leven: politiek, wetenschap, cultuur, religie, onderwijs en gezondheid? Als in een WEF-diagram zijn ze allemaal verbonden met een centrale controle en filosofie.

  Thierry Baudet waarschuwt: "De Nieuwe Wereldorde is onder ons, grootste gevaar van ons leven" (Nederlands transcript)

Het fundament van het succes en de lange levensduur van onze westerse cultuur is gebaseerd op de beginselen van de christelijke filosofie en geloof, de orde die zij in de samenleving brengen, en de rechten en vrijheden die zij aan individuen geven om het beste uit hun leven en mogelijkheden te halen. Dat alles ligt onder vuur.

Het gezin is het fundament van de samenleving, de lijm die haar bijeenhoudt. Zonder gezin is er geen stabiliteit voor kinderen, geen veilige haven in moeilijke tijden, geen bescherming tegen negatieve invloeden van buitenaf, en geen ouderlijk model voor het leven. Het gezin is de vijand van de ultra-vermogende intriganten die de wereld opnieuw willen vormgeven, die verwarring willen zaaien en chaos willen brengen om de normen en orthodoxen te ondermijnen die tot nu toe vorm hebben gegeven aan een succesvolle, morele samenleving. In plaats daarvan hebben we de vernietiging van het kerngezin, vervangen door een oproep tot een gecentraliseerde “familie” van een sociale constructie die zowel de vaderfiguur als de moederfiguur afschaft.

Seks en seksualiteit zijn essentieel voor het leven. Er zijn man en vrouw, ontworpen voor liefde en voortplanting. Zonder beide is er geen voortzetting van het leven mogelijk. De absolute basisvereiste voor het aanvullen van de bevolking zijn man/vrouw paren. Maar in de wereld van de controlefreaks zijn gewone of huiselijke burgers te overvloedig, dus corrumperen zij de geest van kinderen met de normalisering van disfunctionele identificatie op basis van geslacht, waardoor hun begrip van relaties instabiel wordt en het onnatuurlijke wordt genormaliseerd.

Onderwijs moet kinderen in staat stellen inzicht te krijgen in waarheden; in de wetenschap, in de natuur, in het leven, en leren zelf na te denken en vragen te stellen. Maar onze scholen, hogescholen en universiteiten zijn gekaapt door links, die het als hun taak zien om kinderen en jonge volwassenen te indoctrineren met de orthodoxies en leugens van de cultus die zij aanbidden, en elke vrije gedachte en uitdaging te ontmoedigen.

  HET EINDE VAN DE MENSHEID - Zoals gepland door de wereldleiders

Mensen moeten kunnen profiteren van de vruchten van hun arbeid. Die vruchten zijn nu voorbehouden aan regeringen via verhoogde belastingen, subsidies en heffingen om de obsceen dure mondiale agenda’s te betalen die door de machtswellustige en obsessief dictatoriale elite worden doorgedrukt. U zult dus weinig of geen geld overhouden om de dingen te kopen waarvan u geniet, die uw leven verbeteren en verrijken.

De vrijheid van denken en van meningsuiting behoort tot het verleden. Geef een verkeerde mening, uit uw bezorgdheid of kritiek op iets wat u ongezond, gevaarlijk of immoreel vindt, en u kunt door gehersenspoelde vrienden en familie verstoten worden, bezoek krijgen van de politie, voor de rechter verschijnen of uw baan verliezen. We zouden vrij moeten zijn van de ketenen van een autoritaire overheid, maar we worden omsingeld door dictaten en opgelegde normen van twijfelachtige moraal en overheersende controle.

Eugenetica (de devaluatie van het leven tot handelswaar) is een groeiend thema in de propaganda van de globalisten. U en ik zijn wegwerpartikelen, met een beperkt nut. Als we niet goed genoeg functioneren om de arbeid, diensten en belastingen te leveren die zij willen, en een last voor de staat worden, waarom dan niet ons doden?

Zij noemen het de Grote Reset. Ik noem het een Grote Regressie; geen individuele vrijheid meer, geen open vragen en weloverwogen afwijkende meningen, geen mogelijkheden meer om de horizon te verbreden en onze levenskwaliteit te verbeteren.

Dit is neergekomen op een oorlog tussen degenen die de suprematie over de menselijke bevolking van de planeet willen verkrijgen, en die menselijke bevolking die uit de greep van zo’n kwaadaardige cabal moet komen. Zij gebruiken de verdeel-en-heersstrategie om af te leiden van hun algemene doel. Laat mensen ruziën over individuele kwesties, laat ze verzanden in kleinere bijzonderheden, zodat ze de opdoemende reus die hen zal vergaren niet herkennen.

  Waarom de Globalistische Elite de Georgia Guidestones moest vernietigen in 2022

In de roman War of the Worlds van H.G. Wells werden buitenaardse indringers die de aarde overnamen, verslagen door een onzichtbaar virus, ongevaarlijk voor de mensheid, maar dodelijk voor de indringers. Kan onze aangeboren geest van moed, vrijheid, waarheid en moraliteit dat virus zijn dat de veroveraars overwint die onze rechten en vrijheden willen stelen en ons terugbrengen naar de tijd van landheren en lijfeigenen? Alleen door het centrale gevaar te onderkennen, ons niet te laten afleiden door een bepaald probleem, de agenten en propagandisten van de “Grote Reset” van de globalisten te verwerpen en er sterk op te staan in al zijn vele vormen, kunnen we misschien binnenkort allemaal zeggen dat we de Grote Regressie hebben verslagen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

“Bill Gates, die zo roekeloos uit zijn keelgat kraait dat de mensen naar de lantaarnpalen kijken in elk land waar hij landt”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHet succes van de Oekraïense psyops is geïsoleerd tot de verloederde imperialistische landen
Volgend artikelGEHEIM CDC-VERSLAG: Sinds de start van Operatie Warp Speed zijn ten minste 1,1 miljoen Amerikanen “plotseling gestorven”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

25 REACTIES

 1. Als ik kijk op veel sites hoe mensen reageren dan moet ik constateren dat mensen in hun eigen bubbel leven.
  Men doet niets anders dan zogenaamd nieuws deponeren zonder de moeite te nemen te reageren op nieuws van elkaar.
  Het schijnt dat mensen niet meer weten wat discussiëren is of hoe het moet.

  Vandaar dat ik het idee heb dat het eerst nog veel erger moet gaan worden voordat mensen echt wakker gaan worden. Ik zie dit gedrag het meeste bij jongeren. Jongeren betalen ook veruit het meeste met hun telefoon app.

  Ik heb alleen apps op mijn mobieltje die ik niet kan verwijderen en van die apps heb ik zoveel mogelijk uitgeschakeld.

  • Op het moment er een mobieltje op de markt komt met een ander besturingssysteem dan van meta en er geen standaard apps op staan schaf ik die aan.

    • Ja die ken ik. Maar ik gebruik het liefst zo weinig mogelijk mijn mobieltje en neem het nooit ergens mee naar toe.

     Wie echt contact met mij wil komt of langs of schrijft mij aan.
     Al mijn vrienden staan in mijn adresboek en als iemand mij belt die niet in mijn adresboek staat neem ik niet op. Ook beantwoord ik dan geen sms’jes.

     Ik heb geen DigD of andere apps van de Roverheid. Ik verdom dat.

     • Zeer goed van U.
      Ik zelf heb nog nooit een ‘mobieltje’ gehad. Vanaf het begin nooit vertrouwd, en terecht blijkt wel.
      PC noodzakelijk, maar geen apps, en een hoop tracking mogelijkheden verwijderd.
      Schrijven dus, en een ouderwetse telefoon met draad.

      • Ja die draad. Helaas niet meer via koper en draad, maar ook via glasvezel. Allemaal stapjes op weg naar de volledige controle begrijp ik steeds beter.

 2. Ik vind het een goed geschreven artikel, dank hiervoor.
  Ik ben ik, ik kan niet zo heel veel.
  Ik kan wel de waarheid vertellen en delen met mensen die bang zijn voor de waarheid.
  Dit is mijn bescheiden bijdrage aan de vrije wereld.
  Deze verhalen zoals hier beschreven zijn voor mij de waarheid.
  En deze verhalen deel ik, liefst met mensen die dit juist niet willen.

 3. Hoi Peterus, google op ‘Snowden’ en ‘smartphone’ en je hebt de (helaas vaak uitverkochte) google-vrije, microsoft-vrije etc. mobiele telefoon die je zoekt. Er zijn verschillende modellen.

 4. “Ze” zijn te lokaliseren, dat weet de schrijver van dit artikel drommels goed. De macht is vrijwel volledig in handen van de maçonnieke sekte die het licht schuwt. Je kunt ze gemakkelijk herkennen aan hun gedrag omdat ze van nature geen moreel besef hebben en geen geweten. (Reptielen) Schoolvoorbeelden: Rutte, Kaag en Willem Alexander. Kortom vrijmetselaars die verboden moeten worden en opgesloten.

 5. Volledig eens met het beschreven verhaal maar hoeveel % van de bevolking begrijpt nu werkelijk wat er op het spel staat en waar het heen gaat.
  Denk dat van de wakkeren nog niet eens 10% begrijpt wat eraan komt.
  En wat betreft de telefoon zijn het nog maar een paar kleine stapjes en je hebt zo’n “goedgekeurde” telefoon nodig voor je e-ID en CBDC wat weer afhankelijk wordt van je prikstatus. We zitten niet ver meer van het einddoel af! Dan het gebruik van social-media waar steeds meer data verzameld wordt en we hollen allemaal mee de fuik in.

 6. Bijna helemaal goed maar toch een kanttekening. Uit het onderzoek van Fuelmich is duidelijk gebleken dat het geen ongetest vaccin was waar een groot deel van de mensheid mee is ingespoten. Al in 2004 is men ermee begonnen en in 2009 lag alles klaar. De patenten die ze er op aangevraagd hebben, hebben hen tevens verraden. Ze wisten precies wat ze gemaakt hadden en wat de uitwerking zou/zal zijn. Het is allemaal met voorbedachten rade.

  • Ja, dat van die patenten klopt! Ik geloof dat het zo is: moord met voorbedachten rade door de neomalthusiaanse eugenetisten van de Club van Rome, het WEF, etc. om de wereld te ontvolken. Die paar maanden die Big Pharma zgn. nodig had in 2020 om die ‘vaccins’ te ontwikkelen zijn nep, om de voor covid19 angstige wereldbevolking te misleiden.

 7. De Grote Reset (in het Engels: Great Reset, ofwel de Grote herstart) is een voorstel van het World Economic Forum (WEF) om na de coronapandemie de wereldeconomie duurzaam opnieuw op te bouwen.

 8. Alle smartphones vernietigen is de enige juiste oplossing. Terug naar de oude vertrouwde Nokia 3310 (oude versie) of iets vergelijkbaars. Er bestaat een mogelijkheid z.g. pixel telefoons te voorzien van een veilig besturingssysteem. De gebruiker dient zichzelf wel goed onder controle te hebben door er niets op te zetten wat uit de google winkel komt !!!! Doe je dat wel ben je het haasje. By the way: ook de iPhone staat vol met google zooi: ook die moet je vernietigen.

  • Nokia 3310 straks niet meer werkzaam doordat 3G en 4G worden uitgeschakeld. Dan over naar de Bakkies e.d. Ook een optie. De oude versies van blik tot blik met een draadje ertussen lijkt me niet echt een optie :-).

   • Denk dat het niet alleen de phones zijn maar dat we zelf ontzettend veel uit handen hebben gegeven. 15 jaar terug werd er gewaarschuwd voor big data en iedereen lachte het weg. Inmiddels weten we wat sociale netwerken voor rol spelen en toch blijft iedereen daar hangen…

    • Mee eens, maar ik denk dan ook aan alle slimme apparaten die veel mensen inmiddels in huis hebben.
     Ben niet zo van de sociale netwerken, mijdt dat zoveel mogelijk en dat kan heel goed.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in