Fotocollage, links © WEC-McCrickard (CC BY-NC-SA 2.0)

Het World Economic Forum promoot een ‘slim masker’ dat je ademhaling volgt en je via een app waarschuwt als je het verkeerd draagt of helemaal vergeet te dragen.

De globalisten achter de Great Reset promoten nu een ‘slim mondkapje’ dat elke ademhaling van de drager bijhoudt.

In een videoclip die vanochtend op het officiële Twitter-account van het WEF is geplaatst, wordt het “masker van de toekomst” aangeprezen, dat is ontworpen door het Chinese bedrijf CirQ Technologies.

Summit News meldt dat het slimme masker je vertelt wanneer je het moet wassen, of je het goed draagt, en je waarschuwt via een sensor die is gekoppeld aan een mobiele telefoon-app wanneer je het thuis hebt gelaten.

Ook de milieuvoordelen van het masker worden aangeprezen, omdat het zou leiden tot een vermindering van het aantal wegwerpmaskers dat op stortplaatsen terechtkomt.

Het feit dat het masker kan bijhouden of u het al dan niet draagt, heeft sommige respondenten doen suggereren dat het uiteindelijk kan worden gekoppeld aan een sociaal kredietsysteem in Chinese communistische stijl.

In China heeft de staat zijn systeem voor het opsporen van Coronavirussen al gekoppeld aan zijn sociale kredietscore, waarbij straffen worden uitgedeeld aan personen die geen mondkapje dragen of sociale afstandsregels overtreden.

Een andere Twitter-gebruiker merkt op hoe in het promotiefilmpje onbedoeld wordt toegegeven dat kooldioxide een belangrijke bedreiging voor de gezondheid is als gevolg van te veel mondkapjes dragen.

De miljardairsclub van Davos lijkt zijn agenda vast te pinnen op het ‘nieuwe normaal’ dat een toekomst van permanente maskermandaten is.

  Katt Williams beaamt dat Hollywood wordt geleid door pedofielen: "Het zijn allemaal kinderverkrachters"

Zoals reeds eerder benadrukt, beweert de oprichter van het Wereld Economisch Forum, Klaus Schwab, in zijn boek, Covid-19: The Great Reset, dat de wereld “nooit” meer normaal zal worden.

Schwab maakte ook duidelijk dat transhumanisme een integraal onderdeel is van “The Great Reset” toen hij zei dat de vierde industriële revolutie zou “leiden tot een samensmelting van onze fysieke, digitale en biologische identiteit,” wat hij in zijn boek verduidelijkt als implanteerbare microchips die je gedachten kunnen lezen.

De proclamatie van de ultra-globalist: “Mens en machine moeten samensmelten”

Vorig artikelFacebook factcheckte arrogant de dood van een vrouw op waarheid en betwist haar zelfgerapporteerde vaccinatiekwetsuren
Volgend artikelBLM monument heeft de eerste dag in Boedapest niet overleefd – “Een anti-Europees en anti-blank symbool”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. Ik hoop dat die kk psychopatische schwab nou toch eens heel snel ongeneeslijk ziek wordt met heel veel pijn. En als het kan, voor gates idem

 2. Het verbáasd me dat er nog geen geheime huurlingen-missie op touw is gezet om zulke megalomane Mafketels uit hun Ivoren Toren te trekken, ze te ontvoeren naar een zwáarbewaakte gevangenis op de Zuidpool, om ze daar te dreigen die héle fokking Resetshit te stáken op straffe van Publiekelijke Vierendelen in den Nakie op een Groot toegankelijk Megastadion (met camera’s vanuit àlle hoeken gefilmd dan) Like the Old Days in Roman Times. ….Op laten vreten door wat Hongerige Leeuwen daarna ..

 3. Je wordt doodgegooid met maskers in de supermarkten (de enige winkels die nog open zijn)
  Dozen vol voor een habbekrats…..en nu gaan ze de maskers verbeteren en “comfortabeler” maken….dit wijst er bepaald niet op dat het maar een tijdelijk iets is….
  Het is nu ook een gigantisch verdienmodel geworden….
  Vervolgens wordt de klimaat en duurzaamheid hoax verder doorgevoerd….
  Rietjes (!!) bv worden van “duurzaam” materiaal gemaakt zodat ze vaker gebruikt kunnen worden, zoiets belachelijks geloof je toch niet…goed voor het milieu…
  Maar het interesseert de elite geen moer dat die polypropyleen rotzooi maskershit ergens heen moet na eenmalig gebruik, en dus net als andere shit op deze planeet in de oceanen verdwijnt….
  En op parkeerplaatsen en in struiken en op straat gesodemieterd worden….
  Dit fantastische build back better beleid wordt door een kleine krankzinnige meerderheid
  doorgevoerd die in een gesticht thuishoort!
  Maskers zijn een symbool van onderwerping!
  Daarom gaan ze nooit meer weg, zolang deze criminelen aan de touwtjes trekken!

  • Wij zijn medeverantwoordelijk dat deze Pshyopaten hun gang kunnen gaan.
   Wat hebben wij als bevolking daartegen ondernomen?
   GEEN ENE REET!
   We staan erbij en kijken erna inplaats van allen op te staan en dit Corrupte Criminele WEF Kabinet af te zetten en op te hangen aan Haagse Lantaarnpalen voor de misdaden tegen eigen bevolking!
   Al 2 jaar lang laten wij ons onderdrukken,tirraniseren!
   Jong en Oud wordt bewust VERMOORD door de MRNA Gifspuiten.
   We weten het maar DOEN VERDORIE NIETS!!
   Verder dan schrijven achter onze veilige toetsenbordjes komen wij niet.
   We krijgen wat wij verdienen voor onze Lafheid.

   • –Wij zijn medeverantwoordelijk dat deze Pshyopaten hun gang kunnen gaan–
    Absolute onzin, ik ben niet verantwoordelijk voor iemands anders zijn psychopate gedrag…

    Het klinkt exact het zelfde als Neem de spuit voor iemand anders zijn gezondheid. Onzin.
    Ik hoef daar niets tegen de te doen dat was de taak van de overheden, dezelfde die allemaal hier nu deel van uit maken. Daar zit de corruptie!!!

    Ik laat me ook al niet sinds 3 jaar onderdrukken, aangezien ik me decennia geleden al had uitgesloten voor deze nep giftige maatschappij, en heel eerlijk er is niet veel verandert behalve dan dat de maskers van al deze monsters/instituten zijn afgevallen.

    En dat de overheid niet veel voor stelde dat kon je in 2005 al heel goed proeven, en ik was er totaal klaar mee. En ben je blijven stemmen? Nee ik niet, waarom?
    Alle opposities zijn net zulke grote lul emmers, meer doen ze niet, geeft het maar tijd.
    2 jaar…….
    En Kijk eens heel goed in een spiegel.

 4. Er is steeds een klimaat verandering geweest

  Dat John Kerry en al enveneens Criminele dochter die de agenda volgen van de heer de duisternis satan de duivel lucifer de in ongenade gevallen licht engel is her wel heel duidelijk.

  Dat Heer van Licht de Rabboeni hen zwijgen oplegt aub het zijn monsters der duisternis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in