Achtergrond: freepik, Schwab: YouTube, Cirkel: Verenigde Naties

Uitgerekend op de website van het World Economic Forum puzzelen de regiodirecteur van de WHO voor Europa en de Estse minister van Volksgezondheid over de vraag waarom het vertrouwen in de gezondheidszorg zo snel afneemt. Natuurlijk geven ze hun eigen fouten niet toe – bijvoorbeeld in de vorm van schadelijke en ineffectieve massavaccinaties en destructieve pandemiemiemaatregelen. In plaats daarvan is het eerste waar ze over klagen de zogenaamde desinformatie.

“Waarom neemt het vertrouwen in de gezondheidszorg af en wat kunnen we eraan doen?” – Hans Kluge (regionaal directeur WHO voor Europa) en Riina Sikkut (minister van Volksgezondheid van Estland) stellen zichzelf deze vraag. Ja, waarom in hemelsnaam? schrijft Vanessa Renner.

In het artikel van 12 december op de website van het WEF staat meteen aan het begin:

“Het vertrouwen tussen patiënten, gezondheidswerkers en de overheid is geërodeerd om een aantal redenen, waaronder een gebrek aan duidelijke en transparante communicatie en de verspreiding van misinformatie.”

Hoewel wordt gesteld dat de zogenaamde pandemie het verlies aan vertrouwen heeft aangewakkerd, wordt er met geen woord gerept over de manie van maatregelen en verplichte vaccinatie. Het artikel dient ter promotie van de Tallinn Health Systems Conference van 12 tot 13 december, waar de ministers van Volksgezondheid van de WHO-lidstaten in de EU samenkwamen in Estland om hun verbazing te delen over het feit dat politici en instellingen steeds minder vertrouwen genieten onder de bevolking. “Vertrouwen en transformatie” was het motto van de conferentie: vertrouwen is immers de voorwaarde voor transformatie.

Transformatie ten koste van burgers

Spijtig genoeg is de transformatie die de WHO en de EU willen doorvoeren niet gewenst door de bevolking. Het is onmogelijk om vertrouwen op te bouwen zolang je handelt tegen de wil van de bevolking. Tegen de achtergrond van digitale vaccinatiebewijzen zal vooral de huidige digitaliseringsrage niet het enthousiasme opwekken enthousiasme bij iemand die ook maar enigszins kritisch is. Het aftappen van gezondheidsgegevens, die tussen de persoonlijke behandelaars en de patiënten zelf zouden moeten blijven, dient de burger niet. Deze informatie kan immers gemakkelijk tegen hen worden gebruikt – om ongewenst gedrag te bestraffen en om agenda’s zoals “totale vaccinatie” af te dwingen.

  Door ontmaskering hebben de demonen die de wereldwijde ontvolkingscampagne leiden hun plannen voor 2022 - 2024 bekend gemaakt

Organisaties, autoriteiten en zelfs artsen die hun patiënten zonder enig bewijs de experimentele vaccinaties tegen het coronavirus oplegden, hebben absoluut het algemene wantrouwen verdiend. En gezondheidswerkers die hun baan zijn kwijtgeraakt vanwege hun vaccinatiestatus zullen nooit meer vertrouwen kunnen ontwikkelen in dit corrupte en aan de farmaceutische industrie gelieerde systeem. Tegen deze achtergrond is het een aanfluiting dat Kluge en Sikkut hulpeloos stellen dat medisch personeel zich blijkbaar niet meer gewaardeerd voelt. Hoewel ze opmerken dat de politisering van de gezondheidszorg, vooral tijdens de pandemie, tot ontgoocheling heeft geleid, wat is deze uitspraak waard als ze afkomstig is van een WHO-functionaris en een minister die al deze misstanden actief hebben bevorderd? Hebben ze ooit openlijk hun fouten toegegeven en hun excuses aangeboden aan de slachtoffers?

Corruptie en ondermijning van de democratie

Alleen al de publicatie van dit artikel op de website van het WEF toont aan waarom de WHO en al diegenen die in haar naam handelen steeds minder worden vertrouwd. Je kunt erover twisten hoeveel macht het World Economic Forum en zijn leden wereldwijd werkelijk hebben, maar feit is dat het WEF een symptoom is van de ziekte die de wereldbevolking het leven zuur maakt. Niemand daar houdt zich bezig met mensen als vrije individuen. Voor globalisten is de bevolking over het algemeen een massa vee die zo goed mogelijk beheerd, gecontroleerd en benut moet worden.

Dit forum is in de eerste plaats een samenwerkingsverband van zakenmensen en politici die altijd specifiek die crises propageren waar ze zelf het meest van profiteren – door de herverdeling van (belasting)geld, dat massaal naar bepaalde industrieën wordt gesluisd, of door het gezamenlijk promoten van totalitaire structuren om (lucratieve) macht te verwerven en te behouden. De voortdurende strijd tegen kritische informatie is hiervan het beste voorbeeld.

  Het is tijd om niet te gehoorzamen aan de COVID mandaten

Niets van dit alles is verenigbaar met democratische principes. Of is u gevraagd of uw belastinggeld moet worden gebruikt om niet-concurrerende groene technologieën te subsidiëren en experimentele farmaceutische producten te kopen en aan het volk op te dringen? Is u gevraagd of u voorstander bent van de aanval op de nationale soevereiniteit in de vorm van het WHO-pandemieverdrag en de amendementen op de Internationale Gezondheidsregeling? Vertrouwt u erop dat aanhangers van het WEF en organisaties die openlijk samenwerken met het WEF in uw voordeel handelen en alleen het beste met u voor hebben? En zo niet, hoe groot is de kans dat u dat vertrouwen ooit zult kunnen opbouwen?

Na de jaren van het coronavirus is het – om het vriendelijk uit te drukken – gewaagd om openlijk te vragen waarom het vertrouwen in het internationale gezondheidsbeleid is geschokt. Het laat zien dat de verantwoordelijken duidelijk niet geïnteresseerd zijn om de situatie onder ogen te zien en het roer om te gooien. En het maakt ook duidelijk waarom mensen er goed aan doen achterdochtig en voorzichtig te blijven.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Globalisten gebruiken geoengineering “weerwapens” om steden te vernietigen zodat ze kunnen herbouwen met een politiestaat infrastructuur, waarschuwt analistVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOekraïense voorbereidingen op het Russische Armageddon: Dubbele verdedigingslinie in Chernihiv 
Volgend artikelCanada begint burgers met ‘long COVID’ te euthanaseren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

43 REACTIES

 1. Allemaal maar dan ook allemaal of het de politici,medici of influencers zijn moeten begeleid worden naar het touwtje.!🧐😜🖕💉⚰️

  • PÚÚR BIOLOGISCH KÙRKDROOG VLAS-, of HENNEPKOORD,
   daze’t zèlf nog horen kraken !
   ENIGE FUTIELE METERKES IS AL GENOEG !

   ” KERMIS in D’ HELLE ” ( ‘de hel’) ….

 2. WHO en WEF vragen zich af: Waarom vertrouwen mensen ons niet?

  Je snapt het niet, elke dictatuur begint toch met vertrouwen. Als ze je zeggen hang je hoofd in die strop, leg ‘m op een hakblok of neem nog een paar spuitjes, dan is het toch allemaal omdat ze het zo goed met ons voor hebben?

 3. “WHO en WEF vragen zich af: Waarom vertrouwen mensen ons niet?”
  Doorgaans zijn vragen nooit dom.
  Maar in dit geval……..

  Het is te vergelijken met aan nabestaanden vragen van een overleden dierbare, of men verdriet heeft.

  Mijn god, dat soort gasten sporen niet.

   • Nog een spreekwoord zegt: het verliezen van vertrouwen, “gaat met de snelheid van een Renpaard”.
    Het vertrouwen winnen, “komt met de snelheid van een slak met een gebroken poot”
    Misschien kunnen we Rutte vragen, of hij deze spreekwoorden aan zijn baas wil doorgeven, daar zal z’n baas heel waarschijnlijk erg blij mee zijn.
    Of ze gaan samen zich afvragen wat ze met die spreekwoorden moeten doen.!
    Lui die zitten op de hoogste posities, zijn vaak niet de slimste.!

 4. Misschien moeten Schwab en dat soort lui Euromuntjes in het openbaar uit gaan delen om hun imago een beetje op te vijzelen net als die ouwe Rockefeller.

 5. Als ge de mens tot slaaf wilt maken door cash geld af te Schaffen en de cbdc wilt opdringen dan is dat niet Meer dan normaal. Trouwens van narcisme gesproken🙄!
  Zelfs vrije wil en het individu willen ze ook verbieden en daar dienen die vaccins dan voor door in verbinding te komen via de nanotechnologie dat in de vaccins zitten= besturen op afstand

 6. Mensen mogen mij feliciteren, het is nog steeds dezelfde kleinering, dezelfde vernedering, hetzelfde opportunisme van demonen. Het zijn deze die ik heb beloofd met een doel te zullen verzamelen. Waarom is dat zo gemakkelijk? Vanwege hun onwetendheid en verwaandheid over me zien zij dit als hun grootste voordeel. Hun willekeurige en reactionaire vernederingen heb ik alleen maar gerationaliseerd op dezelfde manier waarnaar zij enkel streven (tot aan de politiek, dit is het systeem waarmee ik ze allemaal samen zal vernietigen met zichzelf) nadat ik hen daartoe alle kansen heb gegeven. Ze kunnen alleen maar leren van hun fouten, want ze respecteren alleen zichzelf, wie anders, en ik leef om hun kanker eerlijk aan de oppervlakte te zien komen alsof hun voorzichtigheid als het extra lage kenmerk van kleinheid en betutteling waar het om draait niet bestond. Geen land is daartoe zo geschikt. Wetenschap over iets anders dan de statische materie, dus menselijk gezien, heet filosofie, en die is hier afwezig. De enige filosofie boven materie ligt in de seks, en ik heb de bewijzen dat die draait om machtsspelletjes en misbruik. Dat is de statistiek. Zonder het prestige van mij is het haat. Ik sta erop de rauwe vorm te zien en naar waarheid te beoordelen, zodat ze hier de rest van hun toekomst vele kleine miezerige leventjes over kunnen nadenken om zichzelf te realiseren wanneer ze niet meer kunnen veranderen en met die innerlijke armoede voor altijd verhongeren in de hel.

 7. “Waarom neemt het vertrouwen in de gezondheidszorg af en wat kunnen we eraan doen?” – Hans Kluge (regionaal directeur WHO voor Europa) en Riina Sikkut (minister van Volksgezondheid van Estland) stellen zichzelf deze vraag. Ja, waarom in hemelsnaam? schrijft Vanessa Renner.

  Sporen die lui wel?

  • I agree,

   and one of the main symptoms is that they don’t know that they are very sick, they always think the rest of the world is crazy. It would really matter if they wouldn’t have so much power in organized crime syndicates where the more sick one is the higher up they go!

  • Alles is onbetrouwbaar op dit moment. Geloof niks van wat je ziet online. Ai gaat zo snel, het is niet te geloven. Hoe lang waren we verbaasd wat Photoshop kon. Ai is nog 1000 keer indrukwekkender. Verbaas je, kijk erna en geniet ervan maar realiseer je dat alles fake is. Alleen als je tegenover elkaar zit en en elkaar in de ogen kunt kijken kun je misschien een beeld krijgen van de degene die tegenover je zit. Misschien.

 8. Dat WEF, WHO, RIVM OMT ARTSEN, GGD, LAREB, EMA,FARMACEUT Bedrijven, Wereldgezondheidzorg, Regeringen, school directeuren, meesters/ juffen, MEDIA, KRANTEN, en de rest Zij die er allemaal aan mee werken/gewerkt hebben met dat BIO GIF tegen de mensheid te gebruiken Wat nooit gekeurd zijn alleen door eigen slagers die het vlees keurden ( wat al een illegale onethische corrupte zooi is Waar de mens nooit voor gestemd of gekozen hebben WEF is een illegale onethische criminele zwendel zooi zij die in het zwartboek waar vele Farmaceut bedrijven in staan vermeld Zie Astra Zenega PFIZER en meerdere farmaceut bedrijven en hun criminele Bedrijven vriendjes en hun corrupte illegale zwarte geldstromen binnen harken Waar zij geen belastingen over betalen Hoezo KLAASJE SCHAAP met jullie BIO GIF injectie en jullie moordpraktijken met vele doden en verminkt mensen Maar wij zijn geen proefkonijnen of rioolratten voor deze illegale onethische criminele zwendel criminelen voor jullie illegale geldstromen binnen kunnen harken en vele doden of verminkte mensen achter laten waar jullie gewoon schijt aan hebben KLAASJE SCHAAP wacht tot je voor het tribunaal staat met je corrupte criminele vriendjes KLAASJE SCHAAP dan zal het lange donkere dag worden KLAASJE SCHAAP voor wat jullie hebben uitgevreten met jullie Moordende misdaden tegen de mensheid Waar de DOODSTRAF op staat Klaasje schaap een WEF crimineel wat in dat DAVOS BRUSSEL zitten Ursula von der LIJKEN!!!!!!!!!!

 9. Netanyahoo dreigt weer eens met zijn “holo-jokertje”. En vraagt voor de verandering geen dollars of de (gratis) bouw van holoco$t-musea op kosten van de lokale buitenlandse belastingbetalers, maar “geloof in het koshere woord” :

  https://www.thetruthseeker.co.uk/?p=277775

  Hij zal vooraf zijn Kol Nidre-gebedje wel braaf gedaan hebben heheh

  Pssst : Even over de “betrouwbaarheid” van Rothschildistan … ehh … “Israel” :
  https://jamesperloff.net/from-the-arab-platoon-to-hamas-israels-abu-nidal-strategy/

  • Beste Glimworm,
   Wil je alsjeblieft stoppen om telkens dezelfde comment te plaatsen onder verschillende artikelen.
   Het lijkt wel dwangmatig wat je doet.
   Men zal jouw comment, na 1x keer te hebben gelezen, wel begrijpen.
   Met op, en aandringen wek je zelfs weerstand op hetgeen je wil bereiken.
   Rutte, de Jonge en anderen hadden daar ook een handje van.

  • Sterk artikel. Alles wordt zwaar verdraaid in de MSM én Hollywood. Daaraan is zichtbaar door wie dat alles wordt gerund.

   Het artikel samenvattend in een citaat:
   ‘It was the Israeli mindset that, in order to keep the lands which they had stolen during the 1967 Six-Day War, it was necessary to equate Palestinians with “terrorists” as a pretext to justify refusal to conduct negotiations.

   Hollywood began helping out by making movies that would support this new narrative. In Black Sunday (1977), Palestinian terrorists attempt to wipe out the fans at the Super Bowl with a shrapnel bomb, but the plot is foiled by a Mossad agent, saving 80,000 American lives.’

   Er is sindsdien weinig veranderd. Het wordt alleen steeds heftiger.

 10. omdat ze generaties van de leugens en bedrog gebruik maakte in elke tegenstand ,
  in elke procedure in hun eigen recht($)praak en eeuwenlang konden “winnen”
  zijn ze zover van realiteit afgedreven en in hun eigen fantasiewereld getrapt dat ze werkelijk denken dat we graag door hun worden berooft en verkracht.

  het zijn ernstige psychiatrische stoornissen die zo lang gevoed zijn dat ze werkelijk geloven dat we voor hun hell op aarde graag vrijwillig zullen lijden en sterven.

  “wat een eer moet dat voor de uitgebuite zijn om voor onze nw0 ge-offert te mogen worden”
  applaus !! aanbid mij …?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in