Als de wereld eerlijk zou zijn, dan hebben we ook niemand nodig om over ons te regeren. Als de overheid eerlijk zou zijn, dan hebben we niets te verbergen. Als politici eerlijk zouden zijn, dan hebben we ze niet nodig. Als de media eerlijk zou zijn, ja dan, schrijft gastauteur Niccos.

In de aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen in 2012 stond de SP boven de PvdA in de peilingen. Dat was bijzonder en Emile Roemer was goed bezig links op zijn kaart te zetten. Totdat de mainstream media zich ermee ging bemoeien, want die zagen blijkbaar liever de PvdA aan haar zijde. De hele reguliere media begon haar campagne met het opzetten van de VVD tegen de PvdA. Hierdoor verschoof het linkse electoraat van de SP naar de PvdA en zo kwam Diederik Samsom aan de macht in Rutte II. Emile en de SP hadden het nakijken. Duidelijk werd, voor mij en helaas niet voor iedereen, dat de mainstream media had gekozen voor de PvdA ten koste van de kiezers initiële keuze de SP.

Iets vergelijkbaars heeft zich ook voorgedaan in de VS waar de Democraten en hun mainstream media liever Joe Biden zagen dan Bernie Sanders. Waar als je echt links bent je ten aller tijde voor Bernie zou kiezen, want die is tenminste echt. De reguliere media schotelen het volk voor wat dat volk moet denken en vinden. Het is met zoveel zaken, steeds meer tegenwoordig, een stortvloed aan propaganda en narratieven.

Maar het wordt voor mijn gevoel erger, er is meer aan de hand heb ik het idee. De afgelopen Tweede Kamerverkiezingen deed zich iets vreemds voor. Het kabinet was afgetreden omwille van haar rol in de Toeslagenaffaire. Heel slim deden ze dat voordat er verkiezingen waren, want anders hadden ze na de verkiezingen moeten aftreden en dan was het een ander verhaal geweest. Tenminste, zo leek het. Ze traden af en twee maanden later zaten precies dezelfde partijen en precies dezelfde kopstukken weer in het kabinet. Je vroeg je op z’n minst af hoe dat kon, dat het volk deze lieden toch weer hun stem gaf.

  Verkiezingen in Nederland - Bent u nog steeds ont-stemd?

En wat zien we nu in de peilingen voor de aankomende Provinciale Statenverkiezingen? De VVD met kampioen liegen en bedriegen MR krijgt er blijkbaar 3 virtuele zetels bij. Dat is toch vreemd, want nu hebben we pas net het zoveelste ‘vernietigende’ rapport gekregen over de gaswinning in Groningen. Is het volk dan echt zo afgedwaald dat het gewoon blijft stemmen op lieden die willens en wetens het land naar de kloten helpen?

Of… of… kunnen we die peilingen misschien helemaal niet vertrouwen. Zijn die peilingen net zo gemanipuleerd als zoveel andere zaken. In de VS zien we de bewijzen boven tafel komen over verkiezingsfraude. Gemanipuleerde systemen bijvoorbeeld. Wat nu als de systemen bij ons ook gemanipuleerd worden (en zijn). Dan is het logisch dat de peilingen hierop moeten voorsorteren. Anders gaat het volk teveel nadenken en vragen stellen. Wanneer ze weten dat de VVD weer de grootste wordt, dan moeten die peilingen daar ook alvast op wijzen.

We kunnen als burgers bij de tellingen aanwezig zijn in de stemlokalen. Nou nou, dat is bijzonder zeg. Het lijstje dat vervolgens wordt doorgestuurd naar een centraal systeem kan zeker niet veranderen en dat centrale systeem is ook helemaal tip top in orde. Net als al die andere overheidssystemen die zo goed werken zeker. Digid is twee dagen niet bereikbaar en dan opeens weer wel. De ICT bij de belastingdienst werkt zo geweldig. Het UWV heeft ook zo’n goed systeem. En de gemeenten hebben niets te klagen over hun systemen, dat werkt allemaal heel eenvoudig en heel goed samen. Ahum. Statistieken worden ook nooit gemanipuleerd. Wetenschap is altijd objectief en waarheidsgetrouw. Bluh. Enzovoort.

  Geen Rijk is voor de Eeuwigheid

En dat is het toch zo vreemd dat burgers het vertrouwen verliezen. Degenen die aan de touwtjes trekken zorgen er nooit voor dat het vertrouwen wordt hersteld, ze versterken door hun woord én daad alleen maar het wantrouwen. Dat begint al met het ontkennen en niet willen accepteren dat burgers terecht wantrouwen hebben. Ze begrijpen niet dat als een verkoper eenmaal het vertrouwen is kwijtgeraakt, de klant nooit meer terugkomt. Door hun monopoliepositie kunnen ze blijven zitten en mooi weer blijven blaten, maar het wordt alleen maar erger. Tot een burgeroorlog aan toe. Dat is namelijk waar de polarisatie vandaan komt, de politiek en haar persstituees.


GREAT RESET DOSSIER

Sluitend bewijs: Covid-19 was gepland om de Nieuwe Wereldorde te lancerenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWerd de aardbeving in Turkije en Syrië door de mens veroorzaakt?
Volgend artikelDe laatste grootschalige aanval op Duitsland
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

75 REACTIES

 1. op yutube te zien huig plug op de parkeerplaats van een groot amerikaans peilingbedrijf werkt in opdracht van onze regering duur dus betrouwbaar nee dus er werd niet eens gewekt wel salaris voor 100 man de peiling die daar gemaakt word komt toch uit beter bedrijf kan je niet hebben

  • Wat dacht van Maurice de (Herders)Hond… die kreeg met cojona ruimte om even te doen alsof jij betrouwbaar is, zodat mensen zijn peilingen blijven geloven. Peilingen zijn een middel om mensen als schapen te herden.

   • Maurice de Onbetrouwbare Hond heeft aandelen in de ventilatie-industrie met zijn “aerosolen” waarin een niet bestaand “virus” zich verspreidt in de klaslokalen. De enige betrouwbare partij, de FvD wordt door Maurice in de grond gepeild. Maurice houdt zich niet bezig met de vrijmetselarij die ons land van hoog tot laag regeert waardoor het zinloos is om te gaan stemmen als de loges bestaan. JFK had het over ‘secret societies’ kort voordat hij werd vermoord.

 2. Inderdaad : NEEN.

  Al vele jaren, vertrouw ik de uitslag niet. Die komt nooit overeen met de paar redelijk onafhankelijke peilingen van een tijdje voor de verkiezingen.

  De grootste boosdoener is de NPO = belastinggeld = Staats-Omroep ” propaganda en censuur.
  Met de [ overheid / EU ] opgekochte kranten, weekbladen, regio-media.
  RTL, SBS. zitten in een zelfde, links/globalistische schuitje.

  TK2020 spande helemaal de kroon :
  – oncontroleerbaar brief-stemmen
  – computer software geschreven door d66 buro’tje
  – volkomen onlogische uitslag

  Rutte riep nu ook al : “deze verkiezingen gaan heel netjes uitpakken voor het kabinet”.
  Hij weet het dus. Zo claim je schaamteloos de macht.

  Wat minimaal nodig is :
  – sluitende identificatie
  – controle op bezetting stemlokalen
  – stembiljetten met persoonlijke controle-strook, zodat je je stem kunt bewijzen
  – geen computer-verwerking – was in de V.S. wettelijk verboden ! maar ……….
  – na een maand : openbare, notariële HER-telling van alle stembiljetten

 3. Nogmaals neen,
  https://www.frontnieuws.com/de-wereld-vergaat-riemen-vast/

  * 


  * Hans de Jonge maart 6, 2023 at 22:59 
Nog steeds geen enkele reaguurder dieet woord “elite” of “parasieten” vertaalt met de vrijmetselarij, een joodse organisatie die zowat overal geïnfiltreerd in burgerlijke en militaire structuren zoals de koning en door de koning benoemde burgemeesters en rechters, politieke partijen, gemeenteraden, wethouders, politiecommissarissen en officieren van justitie, directeuren van bijna alle grote bedrijven rn woningcorporaties. Bij elkaar vormen die vrijmetselaars zo’n formidabele macht dat ze met z’n allen, als broeders van elkaar Nederland kunnen injecteren met een dodelijke injectie tegen een niet bestaand “virus” of als afleiding een atoomoorlog kunnen beginnen. Gelukkig schijnt Rusland met de val van het communisme (ook een joodse organisatie net als het socialisme) gelijk alle vrijmetselaars onder leiding van Rot Shit het land hebben uitgeschopt. Ze schijnen nu allemaal in Israël te wonen. De enige oplossing is mijns inziens een verbod op de semi geheime vrijmetselarij, waar ook de koning toe gerekend moet worden. Dit is al eens geprobeerd in 1735 in de Republiek. Helaas kwam de vrijmetselarij ongevraagd weer terug in de macht met koning Willem de Eerste na de nederlaag van Napoleon bij Waterloo. Sindsdien zitten we in Nederland met de vrijmetselarij in de vorm van Willem Alexander en Mark Rutte. We moeten echt van die vrijmetselaars af omdat anders Nederland letterlijk en sociaal ophoudt met bestaan. De voortekenen worden opgenoemd in het artikel van Frontnieuws. Het lastige is dat bij de komende verkiezingen voornamelijk op vrijmetselaars wordt gestemd omdat ze zo geheim zijn. Ik stel dan ook voor dat iedere verkiesbare persoon moet openbaar maken of hij/zij vrijmetselaar is. Dat is het begin van een verbod.
  Hans de Jonge

  • Ik stem al 18 jaar niet meer omdat ik weet dat er op grote schaal geknoeid wordt met stemmen.

   Peilingen zijn in het leven geroepen om verkiezingsuitslagen te kunnen vervalsen !!!

   Peilingen worden heel eenvoudig op grote schaal gemanipuleerd WIE CONTROLEREN PEILINGEN….. NIEMAND.

   De vervalste peilingen moeten er voor zorgen dat de verkiezingsuitslag dicht bij de peilingen liggen.
   Zo ziet u telkens weer dat naar aanloop van de verkiezingen de peilingen altijd richting de gecorrumpeerde macht kruipen.

   De vervalsingen vinden plaats op het moment dat de tellingen in het excel bestand geplaatst worden.

   Ook deze verkiezingen zullen een grote gefraudeerde bende zijn.

   Democratie komt pas terug als het hele kiesstelsel helemaal op de schop gaat en er bindende referenda komen…… en juist DAT wil de elite niet .

  • Khazaren hebben talloze clubs opgericht, waaronder idd de vrijmetselaars. In het EU parlement zijn alle verraders lid van de jezuïetenorde. They are a club(s) and we are not in it.

 4. Zijn ‘onze’ verkiezingen te vertrouwen?

  Nee.
  Maar ga wel stemmen. Over enige tijd is dit nog de laatste methode waarmee je aan kan geven hoe je erover denkt zonder opgepakt te worden.

  • Misschien zijn de alternatieven de enige echte realiteit en is stemmen jezelf moedwillig in een fantasie houden….jezelf bedriegen is hetzelfde…..

   Been there, done that.

   Ik ga niet meer stemmen, enkel nog bij een volksgericht als de schoften op het schavot staan.

   Ik stem alvast voor pijn, veel pijn, moedwillig lijden en een langzaam sterven….en we gaan over tot de orde van de dag.

   • Je bent op de hoogte dat de doodstraf weer ingevoerd is in NL toen, BakEllende het Lissabon verdrag ondertekende, dus kan gewoon volgens de huidige wetgeving, maat ik zou special éénmalig voor de huidige misdadigers het radbraken terug willen halen, en ‘zonder’ genade klap.

    Misschien mogelijk als die paar op 21 maart voor de rechter komen. Zelfs de landsadvocaat heeft al valsheid in geschrifte gepleegd om die misdadigers te beschermen, niet gelukt. Maar ze zijn echt wel bang, want als het lukt dan geeft dat meteen precedent werking om de rest ook aan te pakken.

    Nationale Bond tegen Overheidszaken

  • En dan de éne slavendrijver inruilen voor de andere slavendrijver?

   Ben je wel goed bij je hoofd?

   Stemmen is misdadig.

   Lees bv : het meest gevaarlijke bijgeloof van Larken Rose Bij Bol.com of hier:

   achterdesamenleving.nl/wp-content/uploads/2014/09/Het-meest-gevaarlijke-bijgeloof-11.pdf

 5. Nog niet toegelicht antwoord: Absoluut NIET te vertrouwen. Ik kom er op terug vanwege een veel grotere samenhang.

  En mijn compliment NICCOS voor dit artikel, je hebt je hiermede gerevancheerd en had ik je kennelijk niet helemaal juist ingeschat, tenzij het een provocatie was van je, zijnde een gebruikelijke zaak in het leven en zeer frequent gebruikt bij alle partijen.

  Ook ik had/heb meer respekt voor Roemer en zijn partij SP omdat die eerlijk opkomen voor de burgers-belangen. De PVDA is altijd een NSB-partij geweest en zal dit altijd blijven. We hebben dat gezien met landverrader/volsverlakker Kok die ook nog na zijn pensioen heimelijk zeer eng werkte voor Beatrix en Shell en de Bilderberg-groep via een BV-tje zoals daarvoor.

  Ook met het AskeNAZI Bilderberg-manneke Samson als lakei van de Militaire Inlichtingen Dienst MIVD-puppet en dus CIA-puppet en dus Bilderberg-puppet en derhalve ook een ZioNAZI Bankster-puppet Timmermans (die erkende bij de jezuiten in Rome op school gegaan te zijn en daar tevens praktisch in de pedofilie ingewijd werd en hetgeen voor die RK-branche al verschrikkelijk lang zeer gebruikelijk is) heb ik nooit 1 cent vertrouwen gehad en zal dat nooit krijgen.

  We hebben dit helaas moeten ervaren met de bedriegende EU-referenda
  , de Lockeed-affaire, de Frieso-affaire en nu de CIA-NATO-Ukraine-oorlog.

 6. Hahahaha zijn verkiezingen te vertrouwen …. NEE…. die worden al meer dan 20 jaar vervalst.

  Niet voor niets gaat u stembiljet rechtstreeks de kliko in.

  Democratie is een illusie…. een fabel

 7. Ik kreeg pas een rood potlood van een paar SP’ers, en had daarna nog een gesprek over taboe, en over Baudet, die ik ook volg; de benadering van WEF bijvoorbeeld, kapitalisme, zou iets voor de SP geweest zijn maar dan was het een vooroordeel geweest van de communisten.

  • In mijn ogen is FVD het enige alternatief. Ik stem niet maar ben wel lid van FVD.

   FVD is oprecht alleen moeten ze Baudet vervangen. Ik zeg niet dat hij fout zit maar hij zijn manier van doen zit hem in de weg. Ik vind de hele FVD top geweldig goed en vakbekwaam maar Baudet komt te elitair over. Maar dat is mijn idee hoe ik er tegenaan kijk.

   • Baudet is zionist, dat waren zijn eigen woorden…En hij doet met opzet zo idioot zodat hij bij de normale burger niet meer geloofwaardig is, iemand waar je niet mee geassocieerd wilt worden….

   • @peterus,
    Baudet was eerst niet van de tv te krijgen en was hij een graag geziene gast, toen ging hij dingen zeggen over de corona en over de oorlog of Maurice de Hond zelfde verhaal, nu allebei nergens meer te gast.
    Baudet vind ik met zijn uitspraken dat hij een zoveel mogelijk blank Nederland wenst niet my cup of tea, maar over Kiev en de corona zegt hij moedige dingen.
    Ik vind het vreemd dat mensen zo hoog van de toren blazen als het over die prikken gaat, ik ben baas over mijn lichaam, maar je mag niet gemengd sex hebben of mannen met mannen, beetje krom denk ik dan, weet ook wel er is niemand zonder tegenstrijdigheden, het valt alleen op voor mij.

    • \ quote\ Baudet was eerst niet van de tv te krijgen en was hij een graag geziene gast, toen ging hij dingen zeggen over de corona en over de oorlog of Maurice de Hond zelfde verhaal, nu allebei nergens meer te gast.\ quote

     Niet opgelet de laatste twee jaar?

  • Ik was het niet zo eens met de massa-immigratie naar een land als Nederland. Toen Jan Marijnissen het had over heimat, een thuis, verliet hij kort daarna de politiek met hartklachten; hij werd op straat al geassocieerd met fascisme, en in een adem genoemd met Geert Wilders. Dit is een voorbeeld van de werking van taboe.

  • Meer dan de helft ofzo van politiek Nederland heeft een mediacursus gedaan, om de setups te vermijden. Dis zegt iedereen hetzelfde. Baudet heeft dat niet gedaan, dus hij zal wel weer karaktermoord nodig hebben. De fout ligt bij de lafhartigheid van de massa. Zonder psychologie kom je er niet uit om de eer te traceren die bij debielen het meest ontwikkeld is. Baudet is oké.

  • Bertrand Russel zei dat zijn bevindingen hem zouden moeten leiden tot erkenning van God, maar dat hij niet bereid is die stap te maken. Zo’n benadering is inconsequent, en politiek gezien verraad. Het draait me om de logische constructie, niet of Baudet God is. Dit soort onderscheid tussen hoofd- en bijzaak is het begin van logica 10-jarige, het vlak ook waarop de debiliteit begint, de zgn. setup.

  • Het begint nu al. (Ik zat half te azen om naar buiten te gaan, en hield het weer in de gaten.)
   Het draait er ook niet om of Russell (dubbel l) een Rus is.
   Correctie, ook bij Jan Marijnissen, hij had het geloof ik over ‘heim’, dat wordt heimat in de fobie.

 8. Ik vertrouw die peilingen niet. Hoe kan VVD 3 zetels erbij krijgen??

  de verkiezingen vertrouw ik ook niet, maar toch zal ik ik gaan stemmen. maar niet op een kartelpartij. als VVD weer de grootse word dan weet ik zeker dat er met de verkiezingen geklooid is

  • Lees verder naar boven hoe de gemanipuleerde niet gecontroleerde peilingen gebruikt worden om verkiezingen te vervalsen.

  • Omdat er ongeveer 1.8 miljoen mensen zijn die hun rijkdom niet kwijt willen.

   Nee meer is het niet nodig om de boel te belazeren. En er is nog steeds het partij kartel .

  • @Liek,
   Het Nederlandse volk stemt nou eenmaal zo, ben dus niet van mening dat er fraude of zo in het spel is, wel dat de media stemmingen heel erg beinvloeden, in sommige landen heb de dag van het stemmen gewoon geen peilingen en laten ze de mensen met rust, in Spanje gebeurd dit o.a., vind ik wel een prima idee, een dag om na te denken wat je eigenlijk wilt zeg maar.

   • Verkiezingsfraude hoe het werkt :

    De peilingen zijn een belangrijk tool voor de verkiezingsfraude.

    De peilingen worden op grote schaal gemanipuleerd, WIE CONTROLEREN PEILINGEN…. NIEMAND

    Je zal zien dat de peilingen naar aanloop van de verkiezingsdag steeds meer richting gaat van DE GECORRUMPEERDE MACHT.

    Op die manier heeft niemand door dat er op grote schaal gefraudeerd wordt met de stemmen. Want de verkiezingsuitslag is tenslotte in overeenstemming met de peilingen …. alleen …. DE PEILINGEN ZIJN EERST GEMANIPULEERD !!!
    Nadat de stemmen zijn geteld begint de fraude bij het invoeren van de stemmen in het excel bestand !!!!

    Zo werkt de stem fraude !

    Geen haan die er naar kraait en zo doen ze het al decennia lang.

 9. Als je naar die hooghartige rotkop kijkt van dat smerig stuk Rutte vreten, dan weet je genoeg. Dit is een stinkend stuk stront wat over lijken gaat. Zei ooit bij een WEF bijeenkomst: “ik heb nog niet genoeg macht…” Gezien zijn destructieve track record van de afgelopen 12 jaar kan je dan weten hoe laat het is…
  Verkiezingen zijn inmiddels verworden tot een klucht. Kijk naar dat achterlijke tuig in de 2e slaapkamer en al die corrupte graaiers op gemeentelijk en provinciaal niveau. Niet te vertrouwen.

  • Bas, Je zou kunnen (en ook moeten) weten dat de macht volledig in handen van de geïnfiltreerde vrijmetselarij ligt. Als je een beetje oplet en het gedrag observeert van de machthebbers zoals de premier, ministers, partijleiders, de burgemeesters, wethouders, officieren van Justitie, artsen, advocaten, rechters en rechtbankpresidenten, journalisten, directeuren van woningcorporaties, politiecommissarissen en leger-generaals, dan zie je een narcist met een beperking aan het werk. Die beperking is dan de afwezigheid van een geweten en een moreel besef. Toch blijven ze aan de macht in onze “democratie”. Al deze figuren zijn geholpen door de “onzichtbare hand” van de loge en niet gebaseerd op kennis maar op kennissen. Vrijwel allemaal zijn het onbekwame “bestuurders” en parasieten van de samenleving. Vandaar dat artsen rücksichtlos mensen op grote schaal inspuiten met een dodelijke injectie tegen een niet bestaand “virus”.

 10. Alle regeringen zijn niets anders dan handelscoöperaties, waar het managersteam de regering vormt. Al deze handelscoöperaties zijn in handen van zogenaamde Joden. Zij bepalen dan ook wie de handelscoöperaties moeten leiden. Daar wordt nooit de bevolking bij betrokken. Die worden gezien als hun werkslaven en ook zo behandeld. De bevolking heeft wel stemrecht, maar geen kiesrecht. Daarmee heeft het volk geen invloed op de officiële uitslag. Het is enkel een illusie voor het volk dat ze inspraak hebben, deze poppenkast wordt bewust zo opgevoerd om opstanden tegen deze club oplichters te niet te doen. Want zolang het volk in de illusie blijven, dat zij inspraak hebben en zo verstrikt raken in het spel van verdeel en heersmethodes zullen de bevolking nooit op 1 lijn komen met elkaar en zo kunnen de oplichters gewoon hun gaan blijven gaan om de bevolkingen te sturen waar zij heen willen.

  De regering met hun oppositie is eigenlijk niets meer dan dagelijkse grote toneel opvoeringen voor de bühne, de acteurs die we volksvertegenwoordigers noemen, spelen hun script voor de bevolking. De reguliere media zijn de cheerleaders om het verdeel en heers spel kracht bij te zetten. Zodat het net echt lijkt dat we in een democratie leven. Om de illusie hoog te houden voor het volk. De echte machthebbers zien het volk eigenlijk nooit, wat achter de gordijnen allemaal bekokstooft wordt. Het managersteam wat we in de volksmond de regering noemen krijgen hun opdrachten die zij moeten uitvoeren. Het is aan hen hoe ze dat gaan oplossen, falen is voor hen geen optie. Want daar staat voor hen een zeer hoge prijs op, net zoals uit de school klappen. Het is eigenlijk net als bij de maffia. Als eenmaal die keuze hebt gemaakt, kom je er nooit meer eruit anders dan tussen 6 plankjes. Falen is dan ook daar geen optie, slaag je volgens je opdracht, wordt je rijkelijk beloont. Op basis van deze werkmethode wordt de wereld beheerst door we we noemen in de volksmond The Deep State.

  Daar het voor de echte machthebbers het ideaal vinden dat er steeds meer verschillende zogenaamde politieke partijen bij komen. Want hoe meer verdeeldheid van het volk, hoe makkelijker zij hun volk kunnen beduvelen, zonder dat de bevolkingen dat door hebben. Maar eigenlijk heerst er maar 1 partij over het westen, die ook het monopolie geld uitgeeft. De andere speler in het spel is het oosten. Die spelen het wereld schaakbord op verschillende schaakborden met elkaar van de bad boy’s en de good boy’s. Het zogenaamde zwart/wit denken. Wat een steeds duidelijker voor iedereen wordt. Je bent er voor of je bent er tegen en er is geen tussen oplossing meer. Maar het zijn eigenlijk de zelfde kant van de medaille.

  • Verkiezingsfraude hoe het werkt :

   De peilingen zijn een belangrijk tool voor de verkiezingsfraude.

   De peilingen worden op grote schaal gemanipuleerd, WIE CONTROLEREN PEILINGEN…. NIEMAND

   Je zal zien dat de peilingen naar aanloop van de verkiezingsdag steeds meer richting gaat van DE GECORRUMPEERDE MACHT.

   Op die manier heeft niemand door dat er op grote schaal gefraudeerd wordt met de stemmen. Want de verkiezingsuitslag is tenslotte in overeenstemming met de peilingen …. alleen …. DE PEILINGEN ZIJN EERST GEMANIPULEERD !!!
   Nadat de stemmen zijn geteld begint de fraude bij het invoeren van de stemmen in het excel bestand !!!!

   Zo werkt de stem fraude !

   Geen haan die er naar kraait en zo doen ze het al decennia lang.

   • Beste Peterus,
    Peilingen zijn een instrument om ‘schapen’ te manipuleren.
    Mensen die peilingen volgen maken geen persoonlijke keuze, ze doen wat de meeste anderen doen (volgens de peilingen).
    Ik kijk slechts naar wat de huidige partijen voor mij persoonlijk hebben gedaan en baseer daarop mijn keuze.
    Dat die partijen hebben afgedaan in mijn ogen heb ik de voorkeur om andere partijen de kans te geven om e.e.a. te veranderen.
    Vooralsnog is het zo dat iedere partij in de afgelopen decennia je vóór de verkiezingen een duim omhoog houden, je na de verkiezingen van dezelfde hand een middelvinger krijgt.
    Als men blijft doen wat men deed, zal men zeker krijgen wat men kreeg.
    En ja, ik ben het met je eens dat fraude zeer aannemelijk is echter,
    als niemand meer zou stemmen hebben ze niet eens fraude nodig om de baas te blijven.

 11. Als de ontwikkelaar van de computersoftware, de D’66 een enorme donatie geeft, dan is het “in your face”.
  De code is geeneens openbaar.
  En ja, computers worden gebruikt om de stemmen te totaliseren. Er komen allerlei excelletjes van de stembureau’s en die worden in de computer gedaan.
  Handmatig tellen, 6 ogen, en gewoon geduld hebben voor de uitslag, da’s de enige manier.

  • Dat gebeurd hier ook, maar daarna gaat het totaal naar de gemeente in een database, voor de totalen, waar niemand zicht op heeft….

  • Hahaha… same here… Maurice de (Herders)Hond zorgt ervoor dat schaapjes keurig naar het juist hok lopen. En als dat niet werkt, vervalsen ze alles gewoon. We leven van geboorte tot graf in een leugen, inmiddels zelf voor de geboorte al via consultatie bureaus die moeder en foetus in doodsangst duwen met regels en richtlijnen. Ooit konden we (minstens 200.000jr) zelf bevallen, maar tegenwoordig moet je daar ook een studie voor doen. We leven in permanente stress, permanente angst en het hele systeem is doorgestoken kaart om ons in die angst gevangen te houden.

   • En vergeet niet de 22 weken vaccinatie bij zwangeren om het ongeboren kind te behoeden. Nou an m’n hoela, een vaccin om een kind gezond te houden dat bovendien nog in de moeder zit. Hoe gek wil je het hebben. Nog meer genetische voorbewerking?

 12. Nee ,maar de oppositiepartijen zullen erop toezien per provincie.
  Als je niet gaat stemmen doe het dan voor die ander, je medemens. Ja toch
  Feitelijke zou je in het stemlokaal het stemformulier moeten laten scannen
  Dan heb je een snelle digi exit poll en kun je het naderhand verifiëren met de hand getelde stemmen.

 13. Natuurlijk worden de verkiezingen gemanipuleerd. VVD is de moeder aller schandalen in onze geschiedenis maar ze lijken alleen maar populairder te worden. Dat kan natuurlijk helemaal niet.

 14. Do we have a secret society……If you think there is a better way to life than what we currently have, you are not alone. Surely, the system we have at the moment is not geared to a happy life. Have we all been manipulated? https://youtu.be/pbVfUl90P4Y Disruption of the Global Financial System = Disinformation = Sino-US Tech Competition = Post Pandemic Health = Fragmentation of Democratic Societies https://bilderbergmeetings.org/meetings/meetings-overview/2020 The epicenter of this event will be in Lisbon, Portugal. People will come there from all over the world. On that weekend, the Bilderberg Club is meeting in Lisbon, and the W.H.O. is also having a meeting at a different location. That’s why they chose this date. https://www.weareready.world

 15. bij de vorige 2e kamer verkiezingen hebben wij landelijk gemonitoord. Zowel op het platteland als in de steden. De uitslag was geheel identiek behalve bij D66,PVV en FVD, bij die laatste 2 weinig verschil maar het was er wel. Bij D66 een groot verschil echter werd dat 2x gecorrigeerd en toen werd het verschil een stuk kleiner, wel opvallend dat het alleen bij deze 3 partijen was. Dat er nog zoveel op de VVD stemmen verbaasde ons ook. Maar de officiele uitslag en onze bevindingen waren identiek.

 16. Dank voor de reacties. Wat betreft maurice.nl kan ik uit persoonlijke ervaring melden dat daar net als bij de social media gewoon censuur plaatsvindt.

 17. Ik stem niet meer op een partij maar op de persoon en ook niet op zijn naam (leeftijd tussen haakjes erbij), maar hoe hij eruitziet. (De norm van knap ligt bij mij anders, ik zie die vettige sfeer van ijdelheid, maya, die er vaak zo dik op ligt niet zitten. Op vrouwen stem ik niet en ook niet op buitenlanders, dat laatste is exoterie (= buiten, dat moet zo blijven). Ik geloof ook niet in gelijkheid, een leider moet opvoeden. En ik zie bijna niemand die niet met zijn ego carrière bezig is die afhangt van de onwetendheid en gierigheid waar hij aan moet appelleren.
  Mijn bedenking is dat niemand anders die hondenbaan wil, daarin ligt mijn respect.

 18. Het is ook de MSM (D666) die een grote rol heeft in manipulatie.
  Party x is extreem rechts … etc.
  Party y is goed voor klimaat blablabla.
  Party z wordt helemaal niet vermeld.
  Hier wordt al direct een richting gegeven aan het stemgedrag van veel schapen die
  nog steeds de MSM als heilig zien.

 19. Stemmen met de computer ???

  Dit is al 50 jaar achterhaald of zo

  In de jaren 70 maakte ik de cito toets,
  Doormiddel van meer keuze vragen aan strepen op een formulier.
  Werd ingescand en iedereen had binnen een week antwoord

  Jaren terug met kerst stuurde iedereen post, een ware zondvloed aan kaarten brieven en pakjes.
  Alemaal andere formaten en handschriften
  Ptt scande en sorteerde alles automatisch en het meeste kwam optijd bij de mensen aan.

  Nu als we gaan stemmen
  krijg je een stempas met beveiliging en
  ga je jouw stem invullen op een enorm vel pakpapier wat verder niet veilig is.
  Er staan wel 20 partijtjes op dat stembiljet en oude partijen zoals de ‘Vant werk’ en de ‘vrije dagen’ zetten er wel 40 a 50 kandidaten op.
  En daarom zou het gecomputerizeerd moeten worden

  Bullshit,
  stembiljet opschonen dus zonder dood hout,
  inscannen en uitsorteren maar – dat geeft een digitale uitslag per machine.
  Die je daarna kan controleren door het handmatig tellen en wegen en
  Het sorteren kan je optisch controleren.

  Wat denkt u is dit werkbaar, betrouwbaar en volgens de regels / wet?

 20. Vorige verkiezingen “was” Oost-Groningen helemaal D’66. Foutje bedankt. die zijn zo rood als wat. De uitslag ligt nu al klaar.
  Wat een tekst: “Ze gaan het karwei” afmaken. DENKEN ZE.

 21. Liegende slechte premier moet toch opgeruimd zijn….
  Hij kan nooit ongestraft zijn….
  Schiet op naar de tribunaal!!!

 22. Aansluiting gevonden bij de politici die even rot zijn als jijzelf , zie het graag aan , zelf als je denkbaar wint verlies je , als je verliest , verlies je je leven , bijvoorbeeld wat te doen als jullie plannetjes slagen , dan is er niets meer voor u te doen , u en vrindjes hebben door leugen en bedrog , heel veel kapot gemaakt , alleen genieten van ,, en dat met de vrindjes blijft over , robotjes zullen zelf u niet geven , waarnaar u verlangt , zij voelen geen pijn

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in