Op 20 mei 2019 werd komiek en acteur Volodymyr Zelensky president van Oekraïne. Waarom? Wel, hij had beloofd dat hij een einde zou maken aan het conflict met Rusland en met de “Russische” regio’s in Oekraïne, schrijft Hans-Jürgen Geese.

Toen hij aantrad, vernam hij dat Oekraïne zich in een fase bevond van herbewapening door de NAVO en zich voorbereidde op een beslissende slag om de recalcitrante “Russen” in het zuiden van het land te vernietigen.

Deze boodschap was moeilijk over te brengen aan de bevolking; het volk had immers voor vrede gekozen. Dus moest Zelensky het volk in het gareel houden met een prikkelende belofte, een belofte die tegelijkertijd het door anderen gewenste conflict definitief op de spits zou drijven: hij verkondigde dat hij het lidmaatschap van de EU en de NAVO zou nastreven. Dit zouden zegeningen zijn voor het Oekraïense volk. Veiligheid en welvaart zouden dan in Oekraïne uitbreken, gelijk aan die in het Westen.

De truc werkte: het volk liet zich misleiden en zweeg. Poetin begreep het echter wel. Rusland herbewapende zich. Zo niet al eerder. Poetin realiseerde zich dat er een oorlog zou komen tussen Rusland en de NAVO.

Ondertussen sliepen de Duitsers rustig in hun warme bed, nadat ze hun volgende vakantie hadden gepland. Welvaart is als een drug. Je raakt eraan gewend. Dat er reeds in 2019 een oorlog tegen hen werd gepland, stond in geen enkele krant. Ook de Tagesschau deed geen waarschuwing uitgaan.

“Lieb’ Vaterland magst ruhig sein, Fest steht und treu die Wacht, die Wacht am Rhein!”.

(“Lief vaderland mag gerust zijn, standvastig en trouw staat de wacht, de wacht aan de Rijn!”)

Hoe gaat het aan de Rijn? Zo veranderen de tijden. Laten we het kort houden: nadat de Russen het gewaagd hadden zich te verweren, dachten de Amerikanen dat ze hun doel bereikt hadden. De propaganda draaide op volle toeren. De propaganda overdreef en loog en eiste feitelijk dat Poetin absoluut moest aftreden. Zo niet, dan zouden ze de onverlaat een lesje leren. Poetin en ook zijn weerspannige volk. De media in Duitsland stroomden over van opgewonden commentaren en zwelgden in de voldoening eindelijk aan de juiste kant van de geschiedenis te staan.

Poppenkast

Het ging in de eerste plaats nooit om Oekraïne. Oekraïne was niet meer dan een lokaas. Poetin had geen keus, stuurde zijn soldaten. De val sloeg dicht. En nu? Wat gebeurt er nu? Nu vecht Rusland voor zijn overleving, moet zich uit de val bevrijden. Vraag: zal Oekraïne de oorlog winnen? Vraag: zal Duitsland deze keer echt aan de goede kant staan?

Ik was officier bij de Bundeswehr. Als er één ding is dat ik als officier heb geleerd, is het dat oorlog een spel van aantallen is, als de kwaliteit van de wapens vergelijkbaar is. En qua aantallen is Rusland minstens een factor 7 beter dan Oekraïne. Dus Rusland zal de oorlog winnen. Geen twijfel mogelijk. Zelfs de NAVO kan Oekraïne niet redden. Ik ga zelfs nog verder: het zou in het voordeel van Rusland zijn als de Duitsers, de Polen en nog wat Amerikanen Oekraïne zouden binnenmarcheren. Dan zou Rusland voor zijn deur de lucht kunnen klaren. Geen zorgen, deze keer komen ze niet naar Berlijn. Waarom zouden ze ook? Er valt toch niets meer te halen in Duitsland.

De Amerikanen hebben hun oorlogsdoel al bereikt

De Amerikanen zullen hoe dan ook tevreden zijn. Wat er ook gebeurt in Oekraïne. Want ze hebben hun werkelijke doel bereikt: de definitieve vernietiging van Duitsland. Na drie pogingen is Duitsland eindelijk ten onder gegaan, rochelend en staat het op het punt te creperen. De drie pijlers waarop de grootsheid van Duitsland ooit rustte, zijn vernietigd: het leger, het onderwijs en de economie. Helaas staat de wacht aan de Rijn op de verkeerde plaats. En omdat het onderwijs in Duitsland zo beroerd is, heeft bijna niemand in Duitsland nog door wat er werkelijk aan de hand is.

Dit heet heimelijke oorlogsvoering. Het werkelijke doel is niet wat publiekelijk wordt verkondigd. Ter verduidelijking: de NAVO zou geen succesvolle oorlog kunnen voeren tegen Rusland, ook al zou ze dat willen. Waarom niet? Ze heeft niet genoeg wapens en vooral niet genoeg munitie. Rusland heeft beide in overvloed. Rusland is voorbereid op oorlog. De NAVO niet. Zo simpel is het.

De overschatting van intelligentie

De beroemde Engelse wiskundige G.H. Hardy zei: “Er is niet veel intelligentie nodig om grote dingen te creëren. Intelligentie is een kleine gave van de natuur.”

Er is dus meer dan intelligentie nodig om werkelijk grootse dingen te creëren. We zullen ons de moeite besparen om hier dieper op dit onderwerp in te gaan.

Het heeft Duitsland nooit ontbroken aan pure intelligentie. En toch bevindt het Duitse volk zich vandaag in een benarde situatie (in goed Duits: tief in der Scheiße). In het hedendaagse is het nu allemaal duidelijk, zij het te laat. Maar Hardy’s oordeel, toegepast op Duitsland, is nog duidelijker als we kijken naar de recente Duitse geschiedenis. Die u niet kent. Hoewel u intelligent bent. Want de Duitse geschiedenis kan niet worden benaderd met conventionele intelligentie alleen. Laten we ons daarom bezighouden met een alternatieve geschiedschrijving met een alternatieve intelligentie, slechts een klein deel, zodat u de manipulatie van de geschiedenis wat beter begrijpt en vanavond wijzer naar bed gaat dan gisteravond:

  Kiev's "vreemdelingenlegioen" commandanten "gedragen zich als maffiabazen": Door het Westen geleverde wapens worden gestolen en ex-gangsters dreigen vrijwilligers die geen "belasting" betalen dood te schieten

In 1935 ontwikkelde Sir Henry Tizard, een Engelsman, het radarsysteem dat Engeland zou beschermen tegen verrassingen bij luchtaanvallen. De man had natuurlijk in Berlijn gestudeerd. Berlijn was het wetenschappelijk centrum van de wereld. Tizard studeerde daar met zijn toekomstige grootste vijand, Churchill’s wetenschapsadviseur en goede vriend, de Duitser Frederick Alexander Lindemann (ooit van Lindemann gehoord?). De Britten waren de Duitsers voor met de praktische toepassing van radar bij het uitbreken van de oorlog.

Tizard was een echte wetenschapper die zich omringde met de elite van andere Engelse wetenschappers om een probleem op te lossen en zijn land te beschermen. Het was voor deze mannen duidelijk dat alleen een sterke luchtmacht, ondersteund door een geavanceerd alarmsysteem, Engeland in de toekomst zou kunnen beschermen.

Lindemann, een fanaticus en een machtszoeker, ging in zee met Churchill. Als Churchill in 1935 premier was geweest zonder Lindemann op sleeptouw, zou Engeland nooit het toenmalige radarsysteem hebben ontwikkeld. Want Lindemann was een slimmerik bij uitstek. En Churchill gaf hem de vrije hand. Churchill erfde later als premier wat Chamberlain hem had nagelaten. En schakelde toen over van verdediging naar aanval. De manier waarop hij het deed. De manier van de psychopaat. Churchill hield van oorlog. Houdt u van oorlog?

Wat de Duitsers aan het begin van de oorlog aan het denken had moeten zetten, was dat de Britten grote aantallen bommenwerpers produceerden. Waarom denkt u? De Duitsers hadden geen bommenwerpers omdat de rol van de Duitse luchtmacht erin bestond het grondleger te ondersteunen.

Na de gebeurtenissen van Duinkerken mokte de oorlogszuchtige Churchill op zijn eiland. wat moest hij doen? Engeland had Duitsland tenslotte de oorlog verklaard. Maar de Duitsers weigerden Engeland binnen te vallen. Dat wist hij. Daarom stuurde hij ongeveer de helft van zijn tanks naar Egypte. Terwijl hij theatraal waarschuwde voor een invasie. Geweldige cinema. Maar van juni 1940 tot juni 1944 was er nauwelijks een Britse soldaat te zien in Europa. Het enige wat overbleef was de luchtaanval. Dus stuurde Churchill zijn bommenwerpers. De Luftwaffe reageerde uiteindelijk en kwam, zelfs zonder bommenwerpers, dicht bij het uitschakelen van de vliegvelden en radarinstallaties. Churchill was in groot gevaar. Hij gaf opdracht de steden in Duitsland, de woonwijken, te bombarderen. Hitler trapte in de truc en reageerde daarop door uit wraak de Britse steden te bombarderen in plaats van zich te blijven concentreren op de vliegvelden en radarinstallaties. Heimelijke oorlogsvoering. Hitler was een emotioneel persoon. Dat is een van de verschillen tussen de persoonlijkheid van Hitler en Poetin.

Poetin is een jurist en een judoka. Hij zal de domme fouten van Hitler niet herhalen. Hij kent ook het Westen, heeft zijn tegenstanders grondig bestudeerd. De Amerikanen daarentegen weten bijna niets over Rusland en zijn geschiedenis. Het gevolg: we zijn getuige van de zwanenzang van 500 jaar westerse suprematie, vandaag geregeerd door idioten. Er is geen andere manier om het te zeggen. Overal derderangs gruwelijke figuren die denken dat ze goden zijn.

De wereld ging van een concreetheid naar een abstractie

De zwanenzang begon ongeveer 50 jaar geleden. Het was alleen niet echt duidelijk in die periode. De beslissende dag was 15 augustus 1971, toen Amerika de goudstandaard verliet en vanaf dat moment naar believen geld kon drukken en opleggen aan de rest van de wereld. Deze op geld en macht beluste wezens voelden zich erg groot en beseften niet eens dat ze hun eigen graf hadden gegraven. Op een gegeven moment komt er een einde aan een Ponzi scheme, uiterlijk wanneer niemand het valse geld meer wil hebben. In een Ponzi scheme moet je altijd een dom iemand vinden die het “nepgeld” wil aannemen. De Russen, de Chinezen en vele anderen zijn daartoe niet langer bereid.

Om dit criminele systeem in stand te houden, schakelden de Amerikanen over tot een niet zo domme truc: ze probeerden van de concrete wereld een abstracte wereld te maken en de waarden van de abstracte wereld op te leggen aan de concrete wereld. Totdat ze de hele wereld hadden opgekocht. Dat was het plan.

Geld bestaat tegenwoordig niet alleen uit contant geld. Er zijn effecten, opties, warrants, derivaten op derivaten en duizend andere trucs van speculatie. Digitaal geld beheerst de wereld. Wereldwijd is er 8 biljoen dollar aan fysiek geld. Totale wereldgeldhoeveelheid: ongeveer 83 biljoen dollar. Er is geen maximumlimiet, want banken kunnen geld uit het niets creëren. Mensen kunnen vervolgens met het geld uit het niets gaan winkelen. Wie het meeste geld heeft, regeert de wereld. Zonder ervoor gewerkt te hebben. Hij heeft het gestolen. Niet op de manier zoals wij dat gewoonlijk opvatten. Het is legale diefstal. Hoe kan een man als Bezos anders 120 miljard dollar rijk zijn?

  Lees deze tekst, als u Europeaan bent zal zij u pijn doen, u zult lijden, maar u moet haar lezen - "Wat u nu ziet is de dood van Europa"

De realiteit doet er niet meer toe

Geld heeft niet veel meer te maken met de concrete wereld, maar het beheerst deze wereld wel. Het is gemakkelijk te zien dat we te maken hebben met een uiterst ongezonde situatie die voor de wereld slecht moet aflopen. Want de mens zelf is een concreet wezen en heeft concrete dingen nodig om te overleven. Als abstracte constructies deze concrete dingen overheersen, zullen veel mensen uiteindelijk sterven. Geld kan men immers niet eten. Maar de abstracten hebben de macht. Het gaat nu om hun controle over de concrete wereld. Onderweg moet de werkelijkheid opnieuw worden gedefinieerd. Wat je elke dag ziet:

De Amerikaanse rechter van het Hooggerechtshof Ketanji Brown Jackson weigerde te definiëren wat een vrouw is. Ze zei dat ze daartoe niet in staat was.

Wie de Duitse media volgt, krijgt de indruk dat Oekraïne zou kunnen winnen van Rusland. Dit is volkomen absurd en kan snel worden weerlegd als u slechts naar een paar feiten kijkt.

Het is blijkbaar volledig open om te betwisten welk geslacht iemand bij zijn geboorte heeft. Zoals een expert in “genderwetenschap” zei: bij de geboorte gokt de dokter wat het geslacht van de baby is. Later zal blijken welk geslacht die persoon is.

Het Coronavirus veroorzaakte een dodelijke epidemie die naar verluidt bijna 7 miljoen mensen het leven kostte. We weten allemaal ( degenen die het willen weten) dat dit cijfer niet waar is. Maar wie wil de werkelijkheid kennen? De mensheid onderging een gigantische manipulatie. Corona was een bedrog.

De Verenigde Staten van Amerika beweren het beste land ter wereld te zijn. Dat hoor je elke dag. Ze zijn er behoorlijk trots op. Tot zover de theorie. Hier is de realiteit: in de Amerikaanse staat Ohio vond een paar weken geleden een van de grootste milieurampen plaats. Heeft u dat gehoord? Een trein met gevaarlijke chemicaliën ontspoorde. De spoorwegmaatschappij besloot de wagons in brand te steken. Kunt u zich voorstellen dat BASF, Bayer of Hoechst in zo’n geval de wagons in brand zouden steken? Toen kwam de grootse entree van de Amerikaanse minister van Transport, een man genaamd Pete Buttigieg. Hij kalmeerde de gemoederen door te zeggen dat er in de VS jaarlijks ongeveer duizend treinen ontsporen. Duizend treinen! Elk jaar! Dus doe maar rustig aan. Dat zei hij echt. De minister van transport van het grootste land ter wereld. De man is een idioot. Onze bondgenoot!

Bijna niemand is geïnteresseerd in wat er in de echte wereld gebeurt. Of het zin heeft om al die vluchtelingen het land in te laten wordt niet meer in twijfel getrokken. Het eindresultaat is de vernietiging van de westerse cultuur. Dat is het doel. Veel langer kan het niet duren. Duitsland was de grootste brok. De heersers van deze wereld waren verbaasd hoe makkelijk Duitsland te vernietigen was. Ze wisten natuurlijk dat intelligentie alleen niet veel waard is. Intelligentie wordt snel verlamd door een nieuwe logica. Want intelligentie grijpt naar logica. Die bewezen moest worden. Anders had de Corona-zwendel nooit kunnen werken. Helaas beschermen middelbare schooldiploma’s niet tegen domheid. Zelfs een doctoraat is niet genoeg.

De Duitse cultuurnatie is nu een lege huls

Duitsland is het verhaal van “er was eens”. De grootste fout die Duitsland na 1945 maakte, was de kant van de Amerikanen kiezen. Want Duitsland was een cultuurnatie. Amerika heeft echter niets met cultuur. Dat kon nooit goed gaan. Wat is er gebeurd? Let op:

De digitale Duitse wereld redt zich vandaag de dag met een woordenschat van duizend woorden. In meer geavanceerde teksten vind je een woordenschat van ongeveer tienduizend woorden. Goethe had een woordenschat van meer dan 90.000 woorden. De Duitse taal heeft meer dan 150.000 woorden.

Wat kan ik nog meer zeggen? Men is werkelijk ten einde raad. Niets toont de stultificatie van het Duitse volk duidelijker aan dan de catastrofale vermindering van de woordenschat en, daarmee samenhangend, de diepte en kwaliteit van de intellectuele/emotionele prestaties en vooral de precisie van de intellectuele/emotionele prestaties. We kunnen niet alleen geen vliegveld meer fatsoenlijk bouwen, we zijn ook slordig met taal. En we noemen het vooruitgang, omdat duizend woorden op Facebook aantrekkelijker lijken dan Goethe’s Faust.

Fast food. Alles is fast food: ongezond voedsel. Een ziek lichaam. Een zieke geest die niet meer helder kan denken en voelen. Laat staan zichzelf te verdedigen. Schaakmat.

Wij brave Duitsers met ons minderwaardigheidscomplex sinds 1945 wilden een superkopie van Amerika worden. Het is op de een of andere manier niet gelukt. Het kon nooit goed gaan. De waarheid is dat Rusland veel en veel dichter bij ons staat dan Amerika.

We zijn omringd door wapens en we zien ze niet

De Russische filosoof Nikolai Fedorov (1829-1903) zei al in 1891: “Tegenwoordig dient alles de oorlog. Er is geen ontdekking meer die de militairen niet bestuderen op haar nut voor de oorlog. Er is geen uitvinding meer die ze niet proberen te gebruiken voor militaire doeleinden.” Dat was in 1891! Vandaag zijn we getuige van de meest extreme uitwassen van militarisering, zelfs in de kleinste aspecten van ons leven.

  Zelensky een 'legitiem militair doelwit' - Medvedev

Zelfs voedsel is tegenwoordig een wapen. Water is een wapen. Onderwijs is een wapen. Politiek is een wapen. En nog veel meer. Wapens tegen u. Totale oorlog. En u weet het niet. U ziet het niet.

James Madison, een van de grondleggers van de Verenigde Staten, zei in een toespraak in 1787: “Ik geloof dat er meer gevallen zijn van inbreuk op de vrijheid van de mens door geleidelijke en stille beknotting van die vrijheid door de machtigen, dan door plotselinge, gewelddadige inbreuk.”

U wordt geacht deze inbreuken niet te herkennen, zodat u zich niet kunt verdedigen. Daarom probeert de propaganda in onze tijd het zichtbare voor u onzichtbaar te maken. Mocht u dit kunnen doorzien, dan bent u een vijand van de officiële “waarheid” en dus gediskwalificeerd voor een leven in de gemeenschap der gehoorzamen. U hebt nog steeds de keuze om de ene of de andere kant te kiezen. De generaties na ons zullen niet eens het besef ontwikkelen dat er een alternatieve wereld zou kunnen bestaan.

Historiografie is ook een wapen. Zoals hierboven aangetoond. In het geval van Duitsland is “geschiedenis” een bijzonder verraderlijk wapen. Toch moet de geschiedenis vrij toegankelijk zijn voor denkwerk en onderzoek. Natuurlijk moet eerbied worden gerespecteerd. Maar eerbied mag geen wapen worden.

Een land genaamd Zweden

Aangezien het vrije denken ons momenteel in Duitsland wordt ontzegd, is het misschien gepast om naar een ander land te kijken voor modellen van een betere toekomst. Een dergelijk streven wordt steeds meer bemoeilijkt door het feit dat die andere landen binnenkort niet meer zullen bestaan. Globalisering is uiteindelijk een one-size-fits-all benadering.

Maar laat ik het Zweedse model kort toelichten. Inspiratie uit een land dat in veel opzichten niet ver van ons Duitsers afstaat.

De Zweden hebben voor hun volk een model ontwikkeld dat gebaseerd is op de solidariteit van allen in de gemeenschap. Zij die veel kunnen, dragen meer bij aan het welzijn van de gemeenschap dan de zwakkeren. Maar iedereen draagt bij. Niemand wil hoge belastingen betalen voor mensen die niet willen werken.

In de afgelopen 10 jaar zijn er meer dan een miljoen vluchtelingen naar Zweden gekomen. Zweden heeft ongeveer 10 miljoen inwoners. Er zijn regio’s in Zweden waar 90% van deze vluchtelingen niets bijdraagt aan het welzijn van de gemeenschap, hoewel ze kunnen en mogen werken. De Zweedse regering gaat ervan uit dat het twee jaar duurt om een “immigrant” te integreren. Daarna kan hij voor zichzelf zorgen. Maar dat was pure theorie. Zelfs na twee jaar werkten ze niet. Het sociale systeem stortte in. Het klapte in elkaar. De vluchtelingen willen geen Zweeds leren. Ze willen vooral niet geïntegreerd worden.

Het Zweedse model werkte in het verleden zo fantastisch omdat de Zweedse gemeenschap een van de meest homogene gemeenschappen op aarde was. Maar toen de Zweden op een dag beseften dat hun geld niet langer alleen aan hun eigen gemeenschap werd besteed, maar steeds meer aan vreemdelingen die niet in de gemeenschap pasten en er ook niet bij wilden horen, was het gedaan met de vrijgevigheid.

Hoe vocht de overheid zich terug uit het faillissement? De overheidsuitgaven, die ooit 65% van het bruto nationaal product uitmaakten, zijn nu nog maar 50%. Het wordt geprivatiseerd. De gemeenschap valt uit elkaar. 15% van de Zweden leeft nu dicht bij de armoedegrens. Dat was vroeger ondenkbaar.

Het is gemakkelijk te zien dat het Zweedse systeem onder een spanning is komen te staan die het niet aankon. De solidaire gemeenschap valt nu uit elkaar. Onthoud: elke gemeenschap heeft een stresspunt waarop ze uit elkaar valt. De vluchtelingen werden gebruikt als wapen om Zweden te vernietigen. Veel Zweden hebben dit nu ingezien. Te laat.

Als zoiets in Zweden kan gebeuren, kan het overal gebeuren. Op dit moment gebeurt het natuurlijk ook in Duitsland. Omdat de relatief grote Duitse samenleving en de ingewikkelde Duitse geschiedenis veel complexer zijn dan die van Zweden, is de vernietiging van Duitsland moeilijker geweest en was er een langdurig proces voor nodig. Maar uiteindelijk werden dezelfde wapens gebruikt. De familie, de directe gemeenschap en de samenhang in het land, in het volk, moesten worden weggevaagd. En zo geschiedde.

Tot slot wil ik het raadsel oplossen, zodat u de wereld begrijpt: Intelligentie is niets. Wijsheid is alles. We leven in een wereld zonder wijsheid.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Duitse politicus waarschuwt: “Europa is op weg naar een burgeroorlog”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelZijn ‘onze’ verkiezingen te vertrouwen?
Volgend artikelA.I. bewijst zichzelf als “demonische gevallen engel intelligentie” die gebruikt wordt om de massa’s te indoctrineren in een alternatieve “woke” realiteit
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. Dankjewel voor deze wijsheid.
  Ik zie het ook zo, maar nu kan ik het lezen.
  Dan komt het toch weer anders binnen bij mij.
  Succes met deze wereld…

 2. Dit artikel legt uit waarom ik het maagzuur krijgt als iemand tegen mij Inglish begint te spieken. Vooreerst omdat ik die klanken associeer met een mentaliteit en een cultuur die niet strookt met de mijne. Taal is een cultuurdrager. Het heeft invloed op onze levensvisie en stijl. Dat probleem voel ik niet met het Frans dat ik ook spreek of Spaans dat ik begrijp. Uw gesprekspartner geeft u dan ruimte, spontaan de moeilijkheid te begrijpen dat een andere taal te spreken een handicap is om uw zaak te verdedigen. Maar als je vier talen machtig bent en je moet discutiëren met een Engelssprekende die geen gebenedijd woord van een andere taal begrijpt plaats je u direct in een positie van een minderwaardige. Als ik geen Inglish kan woumelen wordt ik beschouwd als een onderontwikkelde allochtoon uit The Empire.

 3. Mooi artikel.
  Ik heb 2 opmerkingen 15% van de Zweden onder de armoedgrens, dat zullen in de meeste gevallen wel “Zweden” zijn.
  Wie niet werkt, zal ook niet eten.
  Verder over “de drie pijlers waarop de grootsheid van Duitsland ooit rustte, zijn vernietigd: het leger, het onderwijs en de economie. ”
  Er is een vierde pijler: het Christendom.
  Duitsland, voorheen, het Heilige Roomse Rijk is een van de Christelijke naties bij uitstek.
  Geen wonder dat Satan dat met alle mogelijke middelen (diverse oorlogen, massale import van aanbidders van een personificatie van de Antichrist, Mohammed) probeert kapot te maken.
  Als Duitsland valt, valt de rest ook, dus ook Nederlandje.

  • marceluitnederland,

   De Rooms katholieke kerk was al vernietigd in de 16de eeuw, en overgenomen door satan.
   Toen is de vernietiging van het Christendom begonnen.

  • De massa-immigratie is geen zaak meer van menslievendheid, maar zwendel. De bezetenheid van de blanken met zichzelf is de oorzaak, vooral in landen als Nederland omdat ze daar soms nog blond haar en blauwe ogen hebben, dus fascisten zijn en daarmee de dump van de EU. Wat minder opvalt bij de ambtenaren zijn de nieuwe soorten discriminatie die hiermee zijn ontstaan, omdat die niet in het woordenboek worden behandeld. Voor een minder sterk ontwikkelde egoïst maken achterbakse roddelaars en manipulators met een minderwaardigheidscomplex het ondoenbaar.

    • John,
     Er bestaan maar 2 menselijke rassen in onze wereld. Dat zijn Ariërs en Joden. Mannelijk en Vrouwelijk. Verdiep je wat meer in Hitler, en ga niet klakkeloos uit van onze geschiedenis, die altijd wordt herschreven door de winnaar na een groot conflict (Oorlog)

 4. Citaat

  De eerste politieke daad van Maitreya na Zijn terugkeer in 1977 was het benaderen van de toenmalige bondskanselier van Duitsland, Willy Brandt, om hem te vragen een commissie te vormen, die bekend werd als de Commissie-Brandt. Willy Brandt was een derdegraads ingewijde en hij bracht ongeveer 40 mannen en vrouwen uit verschillende landen in de wereld bijeen die elke kleur van de politieke opinie over de wereldeconomie vertegenwoordigden. Zij kwamen uit elke politieke achtergrond, van uiterst links tot uiterst rechts. Zij werkten samen met al hun verschillende opvattingen en benaderingen en kwamen uiteindelijk tot een conclusie, die werd bekendgemaakt tijdens een conferentie in Cancún (Mexico). Iedereen was het met elkaar eens, ze kwamen tot één vaste conclusie: er was slechts één manier om de hulpbronnen van de wereld te verdelen en dat was door samendelen. Dat was de eerste keer dat samendelen werd genoemd als wijze van distributie van het voedsel en de hulpbronnen. Nooit eerder was iemand daar op gekomen. Maar zij kwamen tot die conclusie – een meerderheidsbesluit als de enige manier om de planeet te redden. Zij publiceerden hun bevindingen in Het Brandt-rapport: een overlevingsprogramma.

  Share Nederland

  • En nu het vervolg.

   Alle regeringen kwamen in Cancún bijeen en spraken erover en de ontwikkelingslanden van de wereld waren alle voor aanvaarding van de ideeën. Twee landen waren tegen: de VS en het VK. En met twee zulke machtige landen tegen kon niets de conferentie van Cancún redden en stierf het hele idee een zachte dood.
   De manier die de Meesters het beste achten is eenvoudig, maar van doeltreffende schoonheid: het samenvoegen van de overschotten van elk land tot een gemeenschappelijk fonds waaruit elk land naar behoefte kan putten.
   Dat is de manier die de Meesters voorstellen – de beste manier. Dat is het ideaal, maar er kunnen natuurlijk veel variaties of gradaties van dit systeem zijn die naar dat ideaal leiden.

 5. Oude school.

  Als je plezier in je werk de afgunst is naar hen die niet werken is dat werk vernietiging.
  Voordat het ‘wie niet werk zal niet eten’ wordt afgeschaft is iedereen verzekerd van de ondergang.
  Het enige werk dat geldt is dienst.

 6. Heel goed artikel !

  Het gaat de V.S. inderdaad vooral om de uitschakeling van Duitsland.
  en om het machteloos maken van West-Europa.

  Maar zelfs het blad ‘Foreign Affairs’ publiceert nu een artikel, waarin gesteld wordt dat
  de multipolaire wereld onafwendbaar is – en dat de huidige V.S. administration dat niet wil begrijpen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in