Pixabay

Overal om ons heen woedt een “perfect storm” en onze wereld is zo dicht bij een complete en totale chaos dat zelfs de mainstream media erover praten. De afgelopen jaren zijn er meerdere grote oorlogen uitgebroken, hebben plagen de hele planeet lamgelegd, is de ergste wereldwijde voedselcrisis in de moderne geschiedenis losgebarsten en zijn we getroffen door een schijnbaar eindeloze reeks natuurrampen. Maar er is een groeiende consensus dat er nog moeilijkere tijden voor ons liggen. Tijdens een rondetafelgesprek in “Face the Nation” op zondag bekende CBS News-correspondent Catherine Herridge zelfs dat ze zich zorgen maakt dat “2024 wel eens het jaar van een black swan zou kunnen worden“…

CBS News’ “Face the Nation” hield op kerstavond een rondetafelgesprek waarbij verschillende gespreksleiders de kans kregen om voorspellingen te doen voor 2024. Hoewel de meeste voorspellingen relatief banaal waren, viel er één op die critici deed puzzelen over de mogelijke betekenis ervan.

Netwerkcorrespondent Catherine Herridge, de vrouw van een luitenant-kolonel bij de Amerikaanse luchtmacht, suggereerde dat “2024 het jaar kan worden van een black swan-gebeurtenis. Dit is een nationale veiligheidsgebeurtenis met een grote impact die heel moeilijk te voorspellen is.”

Ik ben het met haar eens, maar ik denk niet dat het slechts één “black swan-gebeurtenis” zal zijn waarmee we te maken zullen krijgen, schrijft Michael Snyder.

Herridge gaf verschillende redenen waarom ze het nodig vond om zo’n “duistere” voorspelling te doen

Herridge vertelde de andere panelleden van CBS News zondag dat er een aantal zorgen waren die meespeelden in haar “duistere” voorspelling, waaronder dat “dit soort blijvende verhoogde dreigingsniveau waar we mee te maken hebben, de oorlogen in Israël, ook Oekraïne, en we zijn zo verdeeld in dit land op een manier die we nog nooit eerder hebben gezien. En ik denk dat dat alleen maar vruchtbare grond creëert voor onze tegenstanders zoals Noord-Korea en China en Iran.”

  Het Prigozhin konvooi: "Alles verandert, alles blijft hetzelfde"

Hmmm…

Het lijkt erop dat ik dit allemaal ergens eerder heb gehoord.

Ik kan er alleen mijn vinger niet opleggen…

Natuurlijk heeft ze gelijk.

Er gaat zoveel gebeuren in het nieuwe jaar dat op het punt staat te beginnen.

CNN doet ook mee. Het volgende komt uit een artikel dat ze zojuist hebben geplaatst met de titel “Hoe 2023 het ‘jaar van de afgrond’ was en 2024 nog erger kan worden“…

Het had onmetelijk veel erger kunnen zijn. Maar door in 2023 van de rand van de afgrond weg te blijven, hebben we enorme crises gewoon doorgeschoven naar 2024. De post-Covid wereld is uitgeput, krap bij kas, maar uiteindelijk meer onder druk komen te staan dan in decennia.

Alles zal overschaduwd worden door een kwijnende hypermacht, in het beste geval afgeleid door presidentsverkiezingen, in het slechtste geval zichzelf verscheurend in stemgeschillen en politiek extremisme.

De waarschijnlijkheid dat de Verenigde Staten bezig zullen zijn met hun eigen trauma’s versterkt elk risico. Het geopolitieke gegeven van een antwoord van de VS zal afwezig zijn en autoritaire ambitie of een radicale omverwerping van de wereldorde aanwakkeren. 2024 zou 2023 rationeel en nuchter kunnen doen lijken.

Heel goed gezegd.

Als CNN artikelen begint te publiceren die klinken alsof ze door mij geschreven hadden kunnen zijn, is dat duidelijk een teken dat de tijd erg kort is.

Net als Herridge maakt ook de auteur van het CNN-artikel zich grote zorgen over de huidige staat van het conflict in Oekraïne

Het is waar.

Oekraïne zal niet overleven zonder westerse hulp.

En zelfs als de financiering wordt hersteld tot eerdere niveaus, zullen de Russen terrein blijven winnen.

Op een gegeven moment zal de regering in Oekraïne extreem wanhopig worden en dan zal het daar heel “interessant” worden.

Ondertussen blijft de oorlog in het Midden-Oosten zich verhitten.

Op dinsdag voerde het Amerikaanse leger een reeks aanvallen uit op door Iran gesteunde troepen in Irak

Op aanwijzing van president Joe Biden voerde het Amerikaanse leger de aanvallen uit in Irak om 1:45 GMT, waarbij waarschijnlijk “een aantal Kataib Hezbollah-militanten” werden gedood en meerdere faciliteiten werden vernietigd die door de groep werden gebruikt, aldus het Amerikaanse leger.

“Deze aanvallen zijn bedoeld om de elementen die direct verantwoordelijk zijn voor aanvallen op coalitietroepen in Irak en Syrië ter verantwoording te roepen en hun vermogen om door te gaan met aanvallen te verminderen. We zullen onze troepen altijd beschermen”, zei generaal Michael Erik Kurilla, hoofd van U.S. Central Command, in een verklaring.

Een Amerikaanse basis in Erbil in Irak waar Amerikaanse troepen zijn ondergebracht, werd eerder op maandag aangevallen door een eenrichtingsdrone, wat leidde tot de laatste Amerikaanse slachtoffers.

Door Iran gesteunde troepen hebben al meer dan 100 aanvallen uitgevoerd op Amerikaanse troepen in Irak en Syrië.

Of de regering Biden het nu publiekelijk wil toegeven of niet, de waarheid is dat de VS al in oorlog is in het Midden-Oosten.

Zouden we binnenkort ook in oorlog kunnen zijn met China?

De Chinese president Xi Jinping heeft zojuist een onheilspellende verklaring over Taiwan afgelegd…

  Bloomberg: Europa's ergste energiecrisis is nog maar net begonnen

President Xi Jinping beloofde dinsdag resoluut te voorkomen dat iemand “Taiwan op welke manier dan ook van China zou afscheiden”, meldde het officiële persbureau Xinhua, iets meer dan twee weken voordat Taiwan een nieuwe leider kiest.

China beschouwt het democratisch bestuurde Taiwan als zijn eigen grondgebied, ondanks de sterke bezwaren van de regering in Taipei, en heeft de militaire en politieke druk opgevoerd om zijn soevereiniteitsaanspraken te doen gelden.

De Chinezen zullen niet binnenvallen voor de komende verkiezingen in Taiwan.

En ik denk niet dat de Chinezen in de eerste maanden van 2024 zullen binnenvallen.

Maar een invasie zit er zeker aan te komen.

Al jaren dring ik er bij mijn lezers op aan om Rusland, China en Israël in de gaten te houden.

Nu breekt er een tijd aan van wereldwijde conflicten en velen geloven dat 2024 het jaar zal zijn waarin we eindelijk het “point of no return” passeren.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

ISRAËL CONFLICT DOSSIER

Dr. Coleman: De “Dodenfase” (Twaalf feiten)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelKlimaatveranderingswaanzin bereikt nieuwe hoogten als racistische studie beweert dat Afrikaanse bevolkingsgroepen de aarde meer opwarmen met hun adem
Volgend artikelNeel Nanda, komiek in Jimmy Kimmel Show die vaccins pushte en ongevaccineerden hekelde, plotseling overleden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

25 REACTIES

  • Juist!!!

   Bij mij in de straat is er nog steeds helemaal niemand wakker geworden. Ik gok dat dit pas gebeurt als er op straat mensen worden geëxecuteerd. Zo werkt demoralisatie… dom blijven vertrouwen op de mensen die hen kapot willen maken, omdat ze gehersenspoeld zijn.

 1. Point of No Return is volgens velen van ons hier op FN al een tijdje geleden gepasseerd.. maar laat ze nog maar even in de waan…🥶♥️🇷🇺🌹🤗

  • die voor 84% onder leiding staan van… de JewSA 84% met dubbel paspoort en ow Israel staat voor hun op 1 goh… en ze laten landen kapot gaan voor hun doelen (and ow, doorwie worden wij geregeerd? ah, vandaar), ze zijn beter dan ons (croma) zeggen ze zelf…

   moslims/christenen zijn allen 2de of derde rangs en zelfs voor Joden doden draaien ze hun handen niet om als het past in het plan 7 oct and so on.

 2. Ik hoop nog steeds dat als ik op 1 januarie wakker wordtdat het 2019 ipv. 2024 is. (bij voorkeur met alle kennis die ik de afgelopen jaren heb opgedaan)
  Maar ik zeg tegen iedereen ik hoop dat 2024 niet erg veel slechter gaat worden dan 2023.
  Hoop doet leven en dromen mag je nog wel.

  • In 2019 was de wereld al zoals hij nu is, maar de junks in het westen hebben/hadden dat niet door. Met de kennis van nu terug naar die tijd moet vreselijk zijn. Je bent dan echt als enige wakker.

   Ik droom van de dag dat ik wakker wordt en het kwartje blijkt ineens te zijn gevallen voor de mensheid… dat we massaal de media, politiek, ONDERwijs en alle meewerkende grote bedrijven de rug toekeren. Ik wil niet terug naar de oude corrupte en verrotte wereld, ik wil naar een fijne vrije wereld waar iedereen klaarwakker is. Alleen een Great Awakening kan de mensheid redden. Houd moed, uiteindelijk willen WIJ, de mensheid, allemaal hetzelfde.

   • Daar zit zondermeer wat in wat je zegt.
    Alle ellende van tevoren weten kan ongezond zijn, goed de bullshit had ik vrij snel door maar je wist nooit wat de volgende verassing zou zijn.
    Ik had me dan beter kunnen voorbereiden, heb het nu ongeveer 50% voor elkaar.
    Had tijdens de Corona nonsens wel op tijd bij mijn vader kunnen zijn VOOR zijn overlijden, wat nog steeds resulteerd in een ongekende haat tegen bepaalde mensen, zie Guillotine.
    Mijn zoon was de eerste die tegen me zei (4 dagen geleden) ja jij had het bij het rechte end, maar dat wist je toen niet zeker. (hij is 3 keer geprikt)
    Klopt zeker weten doe je niks maar de nonsense lag er gewoon te dicht op.
    We houden de moed erin, ik weet niet of de jongere generatie het gaat trekken.

    • @Rommelaar…
     ‘Ik had me dan beter kunnen voorbereiden, heb het nu ongeveer 50% voor elkaar.’

     Herkenbaar… tegelijk kom ik er steeds meer op uit dat voorbereiden ook niet heilig is. Kijk naar vluchtelingen die gewoon in hun alledaagse kleding duizenden kilometers lopen.

     ‘Had tijdens de Corona nonsens wel op tijd bij mijn vader kunnen zijn VOOR zijn overlijden, wat nog steeds resulteerd in een ongekende haat tegen bepaalde mensen, zie Guillotine.’

     Dat is een valide reden om de tijd terug te willen draaien. Ik denk regelmatig aan de aanloop naar WO2. De enige manier waarop we die oorlog hadden kunnen stoppen was om de gehele macht op te pakken en te executeren. Het is nu exact hetzelfde… de mensheid moet alle medewerking gaan weigeren. WIJ doen al het werk, zodra WIJ weigeren valt alles stil. Zonder soldaten geen oorlog, daarom vervangen ze soldaten nu voor machines, zodat niemand van ons nog een kans maakt. Het hele netwerk van psychopaten moet geëxecuteerd worden. Het is zij of WIJ… dat hebben zij heel goed door, maar WIJ nog niet.

     En voor de mensen die het haten dat ik in ‘zij’ en ‘WIJ’ praat… er is een team van verraders die ons willeb vernietigen ‘zij’ en er is de mensheid ‘WIJ’. Met zn allen zijn we één mensheid, maar ‘zij’ vinden dat ze boven de mensheid staan. Daarom zijn ZIJ dus ‘zij’, de elites die voor God willen spelen.

     • @LGsto, klopt, mbt. WO2 zie een aantal dingen die best wel parallel gelopen zijn met WO1, er is een boek “Margin of Victory” met dat in je achterhoofd een paar dingen van WO1 op WO2 reflecteren.
      Het verhaal had heel anders kunnen aflopen.
      “Zonder soldaten geen oorlog” ja, maar zonder “tanden” ook geen eigen land, denk ik niet zo eenvoudig.
      Ik vertegenwoordig het: maakt me niet uit of je rood, groen of geel bent, je bent een goed mens of een klootzak, dat hangt niet af van je kleur of nationaliteit.
      Met zo’n instelling zouden we verder komen, maar al duizenden jaren gaat het om bezit en macht, en dat is net als de Scorpion die de kikker steekt die hem over de rivier brengt (en ze allebei sterven) en zo zullen er ook van onze aard velen in de nabije toekomst sterven.

      • @Rommelaar…
       ‘Ik vertegenwoordig het: maakt me niet uit of je rood, groen of geel bent, je bent een goed mens of een klootzak, dat hangt niet af van je kleur of nationaliteit.’

       🎯 team mensheid, team liefde, team samenwerken. Iedereen die dat in de weg staat moet verstoten worden tot ze ook bij team mensheid willen horen.

     • Let God sort them out december 27, 2023 Bij 12:52
      “Daarom zijn ZIJ dus ‘zij’, de elites die voor God willen spelen.”
      Juist. Maar gooi ONS niet op de stapel van de afgerichte apen die “zij’ manipuleren, want niet ALLEMAAL van ONS zijn afgerichte apen. Het is arrogant en beledigend om ONS (dat zijn WIJ ALLEMAAL) als stupide apen te betitelen. Constant mensen voor de voeten gooien in je reaguursels dat “ze” ONS in afgerichte apen hebben gemaakt (en soortgelijke lage opinies waar je steeds mee dreunt) heeft totaal geen toegevoegde waarde en geeft alleen maar ergernis. Ipv mensen te brainwashen dat WIJ ALLEMAAL (dat is ONS) afgerichte apen zijn onder de controle van die “ze”, doe wat moeite om mensen in te laten zien en moed te geven dat ze zich niet hoeven te laten koeieneren door niemand, en dat ze het recht hebben zelfstandig te kunnen denken. Dan geef je echte waarde mee en verhoog je dat bewustzijn waar je het ook zo graag over hebt. (Het is wederom jouw zelf-gekozen verkeerde term “haten”). Dit is slechts een tip, en voor de lezer is het een heel stuk aangenamer om de reaguursels te lezen als je het niet steeds over ONS hebt in de context van gehersenspoelde debielen en afgerichte apen waar je zoveel van af lijkt te weten, die niks anders kunnen dan zich te laten manipuleren door “ze”. Nogmaas, spreek voor JEZELF, en niet voor ONS als je beweert dat “ze” ONS in afgerichte apen hebben gemaakt en soortgelijke wan-opinies. Want ONS is WIJ ALLEMAAL. Duidelijk verzoek toch? Of ga anders bij het WEF preken waar ze dit soort denigrerende opinies wel lusten. Einde discussie. Groeten.

   • Ik zag van de week een hele club zwanen, met 1 stel zwarte zwanen ertussen. Ze zaten wel een beetje op een afstand, dus de integratie was niet volmaakt.

 3. Waarom schrijft men hier altijd over “door Iran gesteunde…”.Als men het over de nato oorlog heeft in oekraïne, zegt men toch ook niet “het nato huurlingenleger” , een leger dat door de nato bewapend, gefinancierd en geleid wordt, of bij de genocide van de Palestijnen “het door de vs gesteunde idf terreurbeweging”, een zionistische militantengroep, die zonder de massale levering van munitie door de vs al na een 10-tal dagen had moeten stoppen, omdat ze dan door hun voorraad heen zouden zijn.
  Trouwens, er zijn meer landen die de verzetsbeweging in Syrië, Irak, ..steunen tegen de bezettingstroepen uit een noord amerikaans land, die daar niets te zoeken hebben.

  • omdat ze bij de westerse schapen de toekomstige oorlog met Iran willen goedkeuren….het constant demoniseren van bepaalde landen, zoals Iran -Rusland N-Korea enz enz

 4. Over Hoerkraine gesproken; als er op FN niks over gezegd wordt is dat geen goed teken. Hoe pijnlijk het ook moge zijn de waarheid mag en moet gezegd worden. Hoerkraiene heeft Russische straaljagers neergehaald en gisteren op de Krim een groot oorlogsschip vernietigd. Onbegrijpelijk, men weet dat de havens van de Krim een doelwit zijn , toch gaat men daar met een groot oorlogsschip aanleggen. De F16s komen er overmijdelijk aan, nog meer strategische doelen zullen dus aangevalllen worden ! Zoals de zaken nu evolueren zouden de voorspellingen in bovenstaand artikel wel ns kunnen uitkomen in de vorm van een niets ontziende en totaal destructieve WO3, de kans daarop schat ik nu al op 70%.

  • Patrick december 27, 2023 Bij 12:15
   “(…) een niets ontziende en totaal destructieve WO3” – heb je daar iets lezenswaardigs over dat je kan delen? Zou het eea zo beraamd zijn om die Armageddon voor elkaar te krijgen…

 5. Ik stuurde net weer een paar mensen een verhaal, waaruit ze privé gegevens kunnen detecteren, het is een kwestie van des-integriteit je vinger erachter te krijgen; ik voel het aan de respons. Het is ook een vorm van verraad, om niet de strekking en de intentie te volgen. Het is een gebrek aan filosofie ontstaan uit zelfingenomenheid die de trant van redeneren bepaalt.
  Kijk goed uit met wie je spreekt maar spreek met mensen persoonlijk; de aanleiding mag wel op die manier als het sympathiek is/zonder betutteling. Ze dachten met internet iedereen te bereiken, maar het leidde ook tot fragmentatie, zowel mentaal als sociaal.

 6. Het “Poly-crises” scenario van de UN/WEF/WHO wordt binnenkort in werking gezet…

  Alle voorbereidingen van afgelopen jaren komen nu samen om de wereld op haar kop te zetten, met voorbedachte rade, zoals gebruikelijk in die satanische kringen!

 7. In 2024 zal de Economische Oorlog die al een paar jaar bezig de boventoon gaan voeren.
  De BRICS zullen Definitief hun producten dat vooral bestaat uit Grondstoffen leveren tegen valuta’s die Goud gedekt zijn.
  Met de Dollar en de Euro’s plus de Engelse pond is er in 2024 niet veel meer te krijgen, wordt dus op een houtje bijten.
  De economische OORLOG vergeet deze niet.!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in