Neel Nanda, een stand-upcomedian die te zien was op “Jimmy Kimmel Live!” en Comedy Central en die bekend stond om het beschimpen van ongevaccineerden tijdens zijn routines, is plotseling overleden. Hij was slechts 34 jaar oud.

Nanda’s manager, Greg Weiss, bevestigde zijn dood zondag in de media, bericht Thepeoplesvoice.

“Mijn cliënt van meer dan 11 jaar is overleden,” zei Weiss. “Neel was niet alleen een geweldige komiek, maar ook een goede vriend en een fantastisch mens.”

Nanda’s zus ging naar Reddit om de geruchten te ontkrachten dat de opkomende stand-up ster zelfmoord had gepleegd.

“We geloven echt dat dit een verschrikkelijk tragisch ongeluk was. Neel was ongelooflijk blij die dag. Mijn vader en hij waren zelfs op zoek naar vliegtickets 3 uur voordat we op de hoogte werden gesteld, zodat vader hem kerstavond of -dag kon bezoeken. Ik FaceTimde letterlijk met hem de dag ervoor en hij was echt op een geweldige plek in zijn leven.”

Nanda stond bekend om zijn pro-vaccin standpunt tijdens de Covid pandemie, waarbij hij regelmatig de ongevaccineerden beschimpte als onderdeel van zijn comedy routines. Zoals een Twitter-gebruiker opmerkte, is Nanda’s vaccin-activisme “niet goed in aarde gevallen.”

Via USA Today:

Nanda verscheen voor het eerst op “Jimmy Kimmel Live!” in 2017 voor een on-air set van vijf minuten. De komiek is meerdere keren op Comedy Central verschenen, onder andere op “Adam Devine’s House Party” en recentelijk voor “Comedy Central Stand-Up Presents” in januari.

  Een neurologie therapeute praat over de bijwerkingen van vaccins

De schrijver en acteur is gecrediteerd als een producent in de internet komedie horror serie “Garland: Anthology. Nanda verscheen voor twee afleveringen in de originele Snapchat-serie “Apocalypse Goals” in 2020 en speelde de hoofdrol in de komische horrorfilm “Deep Murder” uit 2019.

Volgens zijn biografie op IMDB begon Nanda met stand-up optreden in Atlanta. Hij verhuisde in 2013 naar Los Angeles en verscheen uiteindelijk op verschillende netwerken, waaronder Comedy Central, MTV, Viceland, IFC, Hulu en Amazon Prime. Zijn show in Los Angeles “Unnecessary Evil” werd uitgeroepen tot een van LA Weekly’s top 10 stand-up shows.

Volgens zijn website had de komiek eerder deze maand twee shows in Toronto rond zijn verjaardag.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

Artsen waarschuwen miljoenen patiënten voor “levenslang botverlies” één jaar na inentingVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelZelfs de mainstream media beginnen toe te geven dat de wereld balanceert op “de rand” van complete en totale chaos
Volgend artikelZal Biden gedwongen worden grondtroepen naar Jemen te sturen?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

26 REACTIES

 1. Hij ziet er als een levenslustige, vriendelijke vrolijke vent uit. Zo zie je maar hoe bedriegelijk dat is. Wees altijd op je hoede dus. Dat hebben we nu wel geleerd.

  • Ken ik er meer van, de “Gutmensch” altijd netjes doen wat gezegd wordt, helaas erg vatbaar voor propaganda en de verdere verbreiding daarvan.
   Allegische reactie op mensen die anders denken.
   Je moet wat voor je overtuiging over hebben, moest ik ook, niet meer voor verjaardagen uitgenodigt, mocht bij sommigen het huis niet in (die hadden panische angst voor de anti vaxxers) geen Bios, kroeg of Restaurant en iedere 2 dagen testen om naar je werk te mogen.
   Die ervoor “gekozen” moesten/hebben en me met rust laten, prima, die pushers sorry, weer een NSBer minder.

 2. beste manager Greg Weiss : ook al heb je aan deze grapjas veel geld verdiend.
  Maar mensen die anderen dwingen om een bepaald voedsel wel of niet te eten, dwingen om een bepaalde god wel of niet te aanbidden, dwingen om een vaccinatie wel of niet te nemen, etc etc…zijn geen leuke mensen !
  Grapjes over de rug van anderen ?
  Arme sukkel.

  • Kun je zien wat 0.5 graden opwarming doet, kan niet wachten tot het 0.75 graden is.
   En dan smelt ook al dat ijs nog in de Noordpool (wat dus geen ruk uitmaakt, zie wet van Achimedes).
   Lekker Biomassa kappen en in de centrale, gaat helemaal goedkomen.

 3. Naast mij woont ook zo’n slapend struisvogelschaap die niet meer met mij wenst te praten zolang ik in die onzin geloof zegt hij. Boven de 60 krijgt iedereen weer een oproep voor die gifspuit. Zal hij ook wel weer gehad hebben. Het aftellen is begonnen. Turbokankers, hartfalen, plotseling omvallen, een hele voorraad in die grabbelton waar hij in grabbelt. Altijd prijs, maar we weten niet wanneer en hoe.

 4. Grijns……..zou er een stand-up comedian grap over kunnen verzinnen……..maar dan moet je met van dat soort van flauwiteiten smijten waar enkel schapen niet om gapen.

  En dan de lachmachine….. whahahahaha!

  Tis altijd wat te zeggen met Neel
  Maar wattie nou
  weer zeggen wou
  bleef dit keer steken in zijn keel.

  Whahahahaha…!?

  Toch?

 5. Sucharit Bhakdi heeft verkondigd dat ALLE gevaccineerden zullen sterven.
  De ware slachting moet mijns inziens nog beginnen.
  we zien de eerste tekenen reeds: turbo kankers en veel jongeren die plots neervallen, dead by births gaan sky rocket….
  en wat zegt msm? Niets te zien hier mensen, doorwandelen aub?
  vorige week meldde HLN dat er een 58 jarige journaliste op haar werk achter haar desk dood zat.
  Van mij mogen alle pro clot shot hoernalisten hetzelfde ondergaan? elke journalist dood door de shot en die haathuizen sluiten!

  ik wacht op de dag des popcorns! elke dag zulk nieuws en een Kasteelbier naast men popcorn.

  cant wait to start

  sorry. heb het gehad met domme mensen die mij en mijn ongevaccineerd gezin naar het leven staan.

 6. Wat zijn het toch een stelletje klootzakken, die cejona”vaccin”pushers.
  Ze hebben geen idee wat er in dat fake-vaccin zit en wat de vele vaak fatale bijwerkingen zijn, maar willen ondanks dat feit verstandige weigeraars van die giftige troep verplichten om zich ermee te laten injecteren. Dus zijn het gewoon ordinaire moordenaars.
  Toch wordt Neel Nanda Nothing een fantastisch mens genoemd … terwijl hij vanwege zijn door luiheid veroorzaakte onwetendheid, het liefst zoveel mogelijk mensen de dood in wilde jagen!
  Het is daarom een grove schande om zo’n slechterik een ‘fantastisch mens’ te noemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in