Simon Walker / No 10 Downing Street / Wikimedia / (CC0 1.0)

De kritieken op Zelensky’s laatste show zijn niet positief:

De top serveerde opgewarmde bullshit zonder noemenswaardige voedingswaarde. De belangrijkste punten werden niet eens besproken:

Arnaud Bertrand @RnaudBertrand – 8:48 UTC – 17 jun 2024

Echt verbazingwekkend hoe het slotcommuniqué van de Zwitserse “Top over vrede in Oekraïne” (link) in feite 6 van de 12 punten van China’s “Vredesplan” van februari 2023 (link) is, en alleen dat.

Kortom het is het Chinese vredesplan, zonder:

 • Een oproep tot het staken van de vijandelijkheden
 • Een oproep om vredesbesprekingen te hervatten.
 • Een oproep om “de Koude Oorlog mentaliteit te verlaten”.
 • Een oproep om de humanitaire crisis op te lossen.
 • Een overeenkomst om “unilaterale sancties” op te heffen.

Een overeenkomst om de wederopbouw na het conflict te ondersteunen

De enige punten uit het Chinese vredesplan die worden behouden zijn:

 • Punt 1: De oplossing van het conflict baseren op het VN-Handvest.
 • Punt 6: Vragen dat alle krijgsgevangenen en gedetineerden worden vrijgelaten
 • Punten 7 & 8: Oproepen om kerncentrales veilig te maken en stellen dat kernwapens niet gebruikt mogen worden
 • Punten 9 & 11: vragen om voedselveiligheid en toeleveringsketens te behouden en geen wapens te gebruikenWikimedia /
  De val van het Westen - Dr. Paul Larudee

En dat is bijna anderhalf jaar NA het Chinese Vredesplan, dat het Westen onmiddellijk van de hand wees en ironisch genoeg bekritiseerde als “vaag”, ook al is de uitkomst van deze Zwitserse top nu veel vager, in feite is het zo vaag dat het alle aspecten van het Chinese plan schrapte die daadwerkelijk een pad naar een duurzame vrede voorstelden …

Zo zie je maar hoe ver we nog van vrede verwijderd zijn, nu de oorlog al bijna 2,5 jaar bezig is … En het laat ook zien dat misschien, heel misschien, China’s voorstel toch niet zo slecht was 😏

Zoals Strana het samenvat:

De slotverklaring bevatte een clausule over de noodzaak om “alle partijen” bij de onderhandelingen te betrekken, wat geïnterpreteerd kan worden als een wens om de Russische Federatie bij toekomstige topontmoetingen te betrekken. Dit werd verklaard door veel deelnemers aan de top (voornamelijk uit de landen van het “Mondiale Zuiden”).

Zelensky zei ook over zijn wens om Rusland op de tweede top te zien en zei dat de aanwezigheid van Rusland daar zou betekenen dat het “vrede wil”.
Maar gezien de complete discrepantie in de standpunten van de partijen over hoe zij het einde van de oorlog zien, is het nog erg vroeg om over onderhandelingen te praten. Deze standpunten kunnen nader tot elkaar komen onder invloed van twee factoren – de situatie op het slagveld en/of gecoördineerde druk op beide strijdende partijen door hun belangrijkste internationale partners. En alleen als de standpunten nader tot elkaar komen, worden echte onderhandelingen mogelijk.

  Oekraïne - Nepnieuws helpt nog steeds niet om te winnen

De oorlog zal doorgaan tot de volledige vernietiging van de Oekraïense strijdkrachten niet langer kan worden genegeerd.

Via Bernhard.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Laten we de wereld met kernwapens bestoken over wie de Krim bestuurtVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe waarheid over Covid komt eindelijk naar buiten
Volgend artikelGrote studie: Covid-prikken veroorzaken psychiatrische bijwerkingen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. Intuïtie is de tegenhanger van stelligheid.

  Helaas voor de brullende ” ik heb gelijk ” typetjes die met geweld deze wereld aan wensen te sturen .

  Intuïtie is een aangeboren eigenschap van het menszijn, en doet tot twijfels nopen ten overstaan van het grote gelijk.

  Intuïtie drijft op de werking van de pijnappelklier, en die is door eeuwenlange onderdrukking door kerk en staat helaas nogal verschrompeld.

  Voeg daar nog wat vergiftiging aan toe om dat essentiële orgaan verder te vernielen, en je hebt het mensdom onderworpen.

  Covid-angst en naalden zijn daarvoor ingezet.

  De ‘gele hesjes’ waren nogal actief geworden, wat niets anders was dan ook intuïtie drijvend inzicht over kerk en staat. In feite was dat een helicopter -vieuw over het functioneren van dat spulletje.

  Dat kón natuurlijk niet……diende de kop ingedrukt te worden.

  Niét helemaal gelukt.

  Nu vechten kerk en staat als datgeen wat ze zijn…. een duivel in een wijwatervat. Maar de Geest is uit de fles. Een groot deel van het mensdom mag intuïtief uitgeschakeld zijn, maar als er een kwart van het mensdom dat niét is, omdat ze hun intuïtie volgden……..dan spreek je tóch over miljarden mensen.

  Dat houden ze niet meer tegen. De alternatieve media is volwassen aan het worden, en ‘vadertje’ staat mag daar dan niet van houden……maar kinderen groeien op.

  Lastig héh?

  Grijns……!!

 2. De vraag is :
  Wat doen de overlevenden, die tegen dit alles zijn, wanneer ze na de apocalypse globalisten en verantwoordelijke politici tegenkomen ?

  Ze denken aan de dode mensen die ze lief hadden en…
  1: ze feliciteren de globalisten
  2: ze vragen of de globalisten een hapje bij hun komen eten
  3: ze informeren naar de aandelen
  4: ze worden ongezellig
  5: vrije keuze

  Zelensky kan eigenlijk niet stoppen.
  Eeuwige haat van met name de Oekrainers wordt zijn deel.
  Eeuwige haat van hen die vrienden en geliefden verloren zijn in dit onnodige conflict. (met zijn Russische taal afschaffen in de regio’s waar het grootste deel van de bevolking uit Russen bestond).
  De klappende westerse politici staan ook enorm voor gek als ze nu bijdraaien.

  Daarnaast :
  https://www.bnr.nl/nieuws/economie/10543267/miljarden-voor-wederopbouw-oekraine-bijna-niks-voor-nederlands-bedrijfsleven

  citaat :
  “Sommige landen dwingen opdrachten af. Zij geven geld aan Oekraïne, maar verwachten daar iets voor terug’, zegt Fransen. Hij vindt dat de Nederlandse overheid meer kan doen om het eigen bedrijfsleven te ondersteunen bij het binnenslepen van contracten”

  Hoe de westerse bevolking voor geld door het bedrijfsleven in een oorlog gesleurd wordt.
  “Vrije markt en privatisering” leidden tot einde democratie.
  Parenti had lang geleden al gelijk :
  https://www.bol.com/nl/nl/p/democratie-voor-de-elite/1001004005868313/

  En het is alleen nog maar erger geworden, nu ook in Europa !

  Rutte : “Oekraine is ook onze oorlog”.

  Dienstplicht moet komen zodat de rijken hun inkomsten kunnen verdedigen.

  The western way ! ——> doodlopend

 3. Bij de volgende ronde zullen Charkov en Odessa waarschijnlijk Russische steden zijn, mogelijk ook het grondgebied tussen Odessa en Transnistrië. Ik denk niet dat Rusland Kiev zal willen inlijven. Lviv al helemaal niet, dat is vragen om problemen in de toekomst, dat kan misschien zelfs beter een Poolse stad worden om de angel uit het conflict te halen.

  • Beste edo,
   Als wij mochten beslissen dan zou het waarschijnlijk zo gaan als jij zegt.
   De kustlijn en Odessa innemen tot aan transnistrië is de meest logische keuze.
   Oekranazïe moet worden afgesloten van de zwarte zee.

 4. Wat mogen we verwachten van politieke huichelaars?
  Oost en West, allemaal omarmen ze het Handvest en de ’territoriale soevereini van lande, maar wat DOEN ze?
  Hun z.g. ‘Vredesmissies’ bezetten soevereine landen voor een meer welgevallige regime change, uit eigen geopolitiek belang.
  Ze BEVRIJDEN landen ongevraagd van dictators en terroristen, verkrijgen daartoe zelfs een VN mandaat, gebaseerd op louter leugens (VS/Irak) en mogen hun gang gaan, zonder ooit ter verantwoording te worden geroepen voor de enorme puinhpen die ze achterlaten.

 5. Wat wij mogen verwachten van onze politieke huichelaars: verder timmeren aan een Europa dat een kloon is van de USA, een samenleving die geen normale Europeaan zich zou wensen.

 6. Het is toch onze oorlog zoals wef moordenaar Pedofiel Dictator Markje knudde zelf heeft verkondigt maar er zijn geen mensen meer die Markje knudde niet meer mee willen spelen in zijn eigenbelang en zelfverrijking

  • Denk dat Markje Rutte tot over zijn hoofd chantabel is…. Vele uren met de dochter van Bernhard in het torentje doorgebracht of was dat Petertje Zeeuwse knol Balellende?

   Op Forum Inside zag ik gisteren een korte clip die Rutte liet zien waar hij aan een paar hoernalisten liet merken hoe enorm belangrijk die landverrader zichzelf wel niet vindt…. TEILTJE

 7. De oorlog zal doorgaan tot de volledige vernietiging van de Oekraïense strijdkrachten niet langer kan worden genegeerd.
  misschien is dat enige redding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in