Number 10 / Wikimedia / (CC BY 2.0)

Het heeft lang op zich laten wachten, maar eindelijk, onverbiddelijk, als een lek in een lab in Wuhan, lijkt de waarheid over COVID-19 naar buiten te sijpelen. Het lijkt veilig om te zeggen dat de anti-vaxxers en wappies onder ons (er zijn nog andere beledigingen beschikbaar van degenen die niets geleerd hebben van Brexit) het bij het rechte eind hadden over praktisch alles, schrijft Frank Haviland.

Dus, hoe wisten we dat – wij ‘kleine mensen’, die duidelijk geen wereldberoemde virologen zijn en daarom geen recht hadden op een mening over deze kwestie? Ik vermoed dat ik, net als de meesten van jullie, weet wat bullshit is als ik het ruik, een talent waarvoor we noch dank noch verontschuldiging krijgen van degenen die het vermogen missen. In mijn geval had ik een klein voordeel (omdat ik letterlijk het boek over bullshit heb geschreven), en ik zal herhalen wat ik in 2019 schreef:

Het minste wat oplichters, politici en regeringen zouden kunnen doen, lijkt me, is de intelligentie van het publiek niet beledigen met leugens die nog niet eens van een nablijver op de basisschool zouden komen.

Helaas waren in het geval van Covid de leugens van onze regeringen zo adembenemend amateuristisch, dat zelfs de meest conformisten onder ons geen andere geloofwaardige optie hadden dan ze in twijfel te trekken.

Bij mij viel het kwartje bij de rechtvaardiging voor de eerste lockdown – we moesten het doen om opa en oma te redden, zeiden de Tories. Dit deed onmiddellijk ernstige alarmbellen rinkelen. Afgezien van hun neiging om te stemmen, geeft geen enkele regering iets om iemand die de pensioengerechtigde leeftijd heeft bereikt. In feite zou het ideale scenario zijn dat we allemaal doodvallen op het moment dat we in aanmerking komen voor een staatspensioen. Anders is er altijd het gevaar dat ouderen de schatkist blijven uitputten, ziekenhuisbedden, woningvoorraad en ruimte in het openbaar vervoer monopoliseren en anderszins de infrastructuur verstoppen die beter geïnvesteerd kan worden in Mohammad en Abdul, vers van de nieuwste Uber-boot in Dover. In feite was de eerste reactie van Boris Johnson op Covid precies dat, dat het “de manier van de natuur is om met oude mensen om te gaan.”

  Ik zal nooit meer een dokter vertrouwen

Maar de meest voor de hand liggende aanwijzing dat er iets mis was, was natuurlijk het gedrag van degenen die de leiding hadden: de politici en wereldleiders die toegang hadden tot alle informatie en desondanks hun tijd doorbrachten met het overtreden van de lockdown, er niet in slaagden hun geslachtsdelen op een sociale afstand van twee meter (of zelfs twee centimeter) van elkaar te houden, hun eigen alcohol meenamen naar ‘werkbijeenkomsten’ en hun maskers afzetten zodra de camera’s stopten met filmen. Met andere woorden, degenen die het meest te verliezen hadden, wisten (of handelden in ieder geval alsof ze het wisten) dat ze geen enkel gevaar liepen door Covid.

Het was duidelijk dat de leugens niet voldoende waren om ons in bedwang te houden, dus moesten we gestraft en belasterd worden zodat we ons aan de regels hielden – of in de taal van Matt Hancock: “ons de stuipen op het lijf jagen.” En zo geschiedde. De good guys waren de werknemers in de publieke sector, die zich Netflixend hun weg baanden door 400 miljard pond aan verlofbetalingen. De slechteriken waren die gierige schoften in de privésector – niet alleen belast met het betalen voor alles zoals gewoonlijk, maar deze keer met een ongewone draai – om dat te doen terwijl ze het recht ontzegd werd om daadwerkelijk te werken.

Eerst waren anti-vaxxers alleen maar ‘egoïstisch‘. Toen werden we opgewaardeerd tot ‘gevaarlijk‘. Uiteindelijk zat er natuurlijk niets anders op dan ons te beschuldigen van ‘moord‘. Schuldgevoelens, bedreigingen, boetes en dan gedwongen om de prik te nemen – de ultieme keuze van Hobson. Het was ook niet de krankzinnige marge, maar de hoofdstroom. Uitgerekend Andrew Neil verklaarde openlijk: “Het is tijd om de vijf miljoen vaccinweigeraars van Groot-Brittannië te straffen.” Ik vraag me af hoe Neil zich voelt nu die “angstige”, “onwetende”, “onverantwoordelijke” en “domme” weigeraars gelijk hebben gekregen.

Gelijk hebben is een gevaarlijk spel, bijna net zo gevaarlijk als het in twijfel trekken van autoriteit. Maar de spot die werd gedreven met iedereen die ‘de wetenschap in twijfel durfde te trekken’ was ongelooflijk onlogisch – niet alleen omdat we allemaal een cocktail van vaccinaties hebben ondergaan voordat we kunnen lopen, maar meer ter zake, waarom zou iemand opzettelijk zijn of haar gezondheid in gevaar brengen als een modestatement? Het in twijfel trekken van ‘de wetenschap’ was onder geen enkele omstandigheid toegestaan, zelfs niet als de wetenschap niet klopte; zelfs niet voor degenen wier werk het is om ‘de wetenschap in twijfel te trekken’.

  Vaccinschade Narcolepsie bij Duitse minister van Volksgezondheid Lauterbach?

Ook hier hadden de alarmbellen moeten gaan rinkelen: de basis waarop de wetenschap rust, is om zichzelf in twijfel te trekken – en om een verdomd goede reden. Een eeuw geleden werd heroïne op de markt gebracht als hoestsiroop; in de jaren 1960 werd thalidomide op tragische wijze gebruikt om misselijkheid bij zwangere vrouwen te behandelen. De wetenschap heeft het per definitie al eens mis gehad en zal het ook in de toekomst mis hebben.

Maar voor echte gelovigen had dit geen probleem moeten zijn. Opnieuw was de leugen amateurisme: als de vaccins echt werkten, waarom zou je je dan druk maken over mensen die je veracht en die weigeren ze te nemen? Helaas werkten ze niet; ze verloren hun ‘100% werkzaamheid‘ sneller dan een 40 jaar oud OnlyFans-model.

Misschien wel het meest macabere aspect van de Covid-zwendel was de domheid waarmee de toename van het ‘sudden death syndrome’ werd gerechtvaardigd, toen duidelijk werd dat de gevaccineerden zonder waarschuwing dood neervielen. Hartaanvallen bij 20-jarige atleten kwamen vroeger zelden voor, maar nu niet meer – vrijwel alles kan een aanval van myocarditis veroorzaken. Dus als je van plan was om later in de tuin te gaan werken, tv te kijken of in hemelsnaam te gaan sporten na je 93e vaccinatie, kun je het beter overslaan.

De waarheid over Covid komt eindelijk aan het licht, ondanks alle pogingen van de autoriteiten om het te verbergen. Nooit kan er minder plezier zijn geweest in het zeggen van ‘We zeiden het toch’. Maar dat hebben we gedaan. En nu weten we het. De maskers werken niet en hebben ook nooit gewerkt, maar de autoriteiten hebben toch liever dat je ze draagt. Als je de MHRA (Medicines and Healthcare products Regulatory Agency) mag geloven, zijn zwangerschappen niet beïnvloed. Als je de gegevens daarover wilt zien, daar kun je naar fluiten. En de sociale afstandsregels? Die zijn verzonnen, net zoals anderen al jaren beweren.

  Massale fraude bij het rapporteren van vaccinatieverwondingen; achtergehouden gegevens, veinzen van "veilig en effectief

En de vaccins? Maak je geen zorgen – er is helemaal niets mis mee. Afgezien van het feit dat de FDA (U.S. Dept of Food and Drug Administration) 55 jaar wil wachten op verzoeken om vrijheid van informatie over vaccingegevens; naast AstraZeneca dat zijn eigen vaccin terugtrekt en eindelijk toegeeft dat het bijwerkingen veroorzaakt zoals ‘de dood’. En natuurlijk beweerden alleen idioten als Trump dat celebrity artsen aan de haal gingen met het promoten van Covid – het is gewoon zo dat celebrity artsen aan de haal gingen met het promoten van de vaccins.

Met de verkiezingen in het Verenigd Koninkrijk voor de deur is het de moeite waard om te onthouden dat de politici die om je stem smeken, dezelfde Tory-parlementsleden zijn die de hele pandemie ofwel aan de pis hebben gezeten ofwel hebben genomen. Als je denkt dat Labour beter is, is het enige verschil dat Starmer je doodsbang wilde maken zodat hij je harder en sneller in lockdown kon plaatsen

De vraag die me echt bezighoudt is: wanneer komen er excuses en compensatie voor degenen die alles riskeerden om zich uit te spreken – degenen zoals Mark Steyn, die nog steeds zijn naam door Ofcom door het slijk wordt gehaald? En nog belangrijker, wanneer zullen er echte consequenties zijn voor degenen die betrokken zijn bij de ultieme scamdemic?


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Zullen ze ooit schoon schip maken over de vaccinschade die ze hebben aangericht?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelCOVID ‘vaccin’ is een systematisch euthanasieprogramma
Volgend artikelZelensky’s top is mislukt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

26 REACTIES

 1. Het is goed en belangrijk dat wij de waarheid allemaal weten, maar de massa heeft cojona alweer in hun onderbewustzijn gedrukt en de hele matrix zorgt dat dat zo blijft. De massa moet zn billen branden om wakker te worden. Het moet mis gaan. Het is wachten tot de satanisten een nieuwe crisis creëren. En er zitten er nog genoeg in de pijplijn.

 2. Het “kwartje” dat het niet klopt, kreeg ik al maar 2020. De afgelaste formule 1 race in Australie. Deze ging niet door, vanwege corona. Verslaggever vroeg in de rij van teruggave ticket geld aan man hoe of wat. Hij zei, we mogen niet 4 uur zitten op een tribune, maar wel halve etmaal in de rij staan, kijk om u heen. Het gaat nergens meer over, vertrouw het niet.

 3. Er is vanaf het begin gezegd dat na de prik jouw lichaam het spike eiwit zal aanmaken voor “bescherming”. Je hoeft geen arts te zijn om logisch te redeneren dat als jouw lichaam een onbekend, lichaamsvreemd eiwit aanmaakt, jouw lichaam daarop gaat reageren en je lichaamscellen die dat vreemde eiwit aanmaken door het immuunsysteem worden aangevallen, m.a.w. je krijgt een autoimmuunziekte. Dit geldt voor alle en toekomstige mRNA-“vaccins”.
  Helaas zullen de mensen, al hebben ze maar 1 prik gehaald, binnen 3 tot 5 jaar hieraan overlijden. Het is heel misleidend geweest dit middel een vaccin te noemen, waardoor enorm veel mensen heel naïef en teveel in goed vertrouwen in de overheid erin tuinden en de mouw opstroopten.

 4. Ik heb Rutte gelijk vervloekt toen hij in zijn “glorietijd” in het Torentje het plebs (wij, het Volk) toesprak over “het wordt nooit meer hetzelfde”

   • Die Almachtige Krankzinnige Oorlogsgod Rutte is er al mee weggekomen die oorlogszuchtige gek is nog met alles weggekomen en hij gaat gewoon verder zolang hij nog bestaat want hij gaat nu de ene na de andere oorlog verzinnen. Deze Krankzinnige zal aan die gifspuiten niet dood gaan want hij heeft er geen een genomen, er zijn er een hoop van het begin af vrijgesteld van dat gif had begrepen iets meert als 10 duizend alleen al in dit Netenland

 5. En het gevaarlijkste,de misdadigers van het hele vaccinprogramma, krijgen nu ook nog, banen waar ze hun krankjorume ideeën nog verder gestalte kunnen doen geven. Waarvan Rutte de meest invloedrijke krijgt, nee, deze man is op zo,n positie zeer gevaarlijk.En hij doet alles af met die vreselijke grijns. Deze grijns zal die nog op z,n gezicht hebben. Als we allen ten onder gaan nadat de eerste nucleaire bommen op Nederland zijn losgelaten.

 6. Oh god, die foto is Boris Johnson, die gast die ook van koning David afstamt

  Wanneer gaat de wereld dit zien?

  Het zijn allemaal afstammelingen van koning David. Koning David en zijn nazaten kregen een goddelijke opdracht: HEERS EN ONDERWERP ALLE VOLKEREN DER AARDE….

  Alle koning Davod bloedljinen (vermengt met de DAN-stam) keurig door Het Vaticaan in alle Europese koninkrijken, USA-presidenten en UK-premiers ingetrouwd. Al 2.000 jaar wordt u bedonderd.

  De NAVO is een bondgenootschap van alle koning David afstammelingen, aangevuld met koloniale landen en wat gelukzoekers zoals Turkije

  zie https://www.facebook.com/share/p/zvXTb9ZVmQXX4H7e/?

  Source: https://www.facebook.com/Lamoraal

 7. Prachtig artikel, persoonlijk heb ik nog maar één iemand tegengekomen (een gevaccineerde) dat ik gelijk had, de rest lijkt het te weten omdat ik dat zie aan hun gedrag maar hebben niet de moed om zich openlijk te excuseren

 8. Niemand in mijn omgeving heeft het lef om toe te geven dat ik gelijk had. Ze denken dat ze met hun prikjes de wereld hebben gered omdat de pandemie ophield. Door ons duurde het onnodig lang volgens de fanatiekelingen.
  Ik heb mijzelf maar gedistantieerd van hun, ik kan er niet meer mee omgaan. Ik lees weleens de commentaren bij de msm als er weer een sporter jong overleden is en er een dissident reageert met 💉 …..daar lusten de honden geen brood van.

 9. Het is niet alleen de myocarditis als een van de bijwerkingen aan het hart (ontsteking hartspier) maar ook pericarditis (ontsteking hartzakje) komt zeer regelmatig voor. Bij ouderen/bejaarden maar ook bij mensen van veel jongere leeftijd.

  En je ziet het nu steeds meer en meer: (vooral jonge!)mensen en met name diegenen die een flinke lichamelijke inspanning leveren (atleten en andere sporters), vallen plots dood neer. Zo maar zonder aanleiding.

 10. Een paar weken geleden stond ik te praten met een jonge man en die waarschuwde mij voor een andere man over wie hij stond te praten. Ik vroeg hem waarom dan? Is die man gevaarlijk ofzo? Hij zei “nee, maar hij is niet goed bij zijn hoofd, hij is zo’n wappie figuur!”
  Ik heb maar niks gezegd maar dacht slaap lekker, ooit moet je het toch gaan zien dat jij de malloot al die tijd bent geweest?

 11. Ja, ik rook ook bullshit.
  Temeer omdat ik op het nieuws ambulances zag rijden en lijken in de straten zag liggen, maar toen ik buiten kwam, hier niets van opmerkte.
  Het was bijna zeer sereen, ware het niet dat iedereen die aan de bank met mondmaskers stond aan te schuiven me beloerde alsof ik melaatsheid had.

 12. Ik zie dat er ook hier nog een hele massa blinde bullshitverkopers reageert op wat er in het Frontnews geschreven word. Een massa die niet verder denkt dan z’n eigen voordeur, reacties gebaseerd op hun eigen verdwaasde droombeelden die vaak opgebouwd werden met een glas bier ’s avonds in het café. Moet ik dat als waardig denkwerk ervaren mensen?
  Kijk eens wat verder dan je voor -deur of -tuin en zo ook onze eigen grenzen en je bent al kilometers verder.

 13. Als je verder kijken wil dan je eigen voor -deur of -tuin lees dan ook de laatste reacties van het Frontnieuws:
  Een wereldleider bekend: De ongevaccineerden hadden gelijk, COVID19 is levensgevaarlijk.
  Dan kun je ook een beetje volgen waar Johan het nu eigenlijk over heeft. Want dat is precies wat hij wil: Het in beeld brengen van de WAARHEID! En die gaat ietsje verder dan het stompzinnige dagelijkse gepluk aan jullie geld en vrijheid.
  Gaat je interesse verder? Zie: http://www.onzichtbaremacht.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in