Hoe lang heeft president Zelensky nog voordat zijn politieke steun verslapt, aangezien het algemeen bekend is dat hij door westerse elites vaak wordt weggewimpeld bij besprekingen met Rusland? Er ontstaat een zekere paniek binnen de Zelensky cabal, waardoor hij steeds grilliger wordt, tot het punt dat hij geen controle meer heeft, en waarnemers zich afvragen wat er achter de schermen gebeurt, schrijft Martin Jay.

De aanval op de Zwarte Zee was een paniekreactie. Hij dacht dat hij de media-agenda kon sturen in de richting van “hongerende Afrikanen” en dat Rusland dat zich terugtrok uit de overeenkomst met Turkije en de VN alleen maar zou bevestigen dat de Oekraïners de engelen zijn en de Russen de duivels. Een enorme terugslag toen Poetin niet alleen terugkwam, maar ook een aanbod deed om Afrikaanse landen gratis graan te leveren.

Dan was er het incident met de raketlanding in Polen, precies getimed om samen te vallen met de G20-bijeenkomst van wereldleiders. Gelooft iemand, zelfs Poetin’s vijanden, dat de Russische president achter een dergelijke stunt zat? Natuurlijk heeft Zelensky het georganiseerd. Deze obsessie om het Westen koste wat het kost mee te slepen in een totale oorlog in Oekraïne kent geen grenzen.

En nu zien we steeds meer van dit soort paniek, zoals blijkt uit het recente nieuws dat een door Rusland gecontroleerde kerncentrale wordt beschoten. Er kan maar één doel zijn voor degenen die de beschietingen uitvoeren: een nucleaire fall-out creëren die vergelijkbaar is met die van Tsjernobyl, waarvan dezelfde mensen die de bombardementen uitvoerden denken dat ze de NAVO in een oorlog binnen de grenzen van Oekraïne zullen betrekken.

  Europees energiebeleid: Van het ene probleem naar het andere slingeren

Je kunt het Zelensky eigenlijk niet kwalijk nemen dat hij zo denkt, want het was juist een valse vlag-aanslag in de zomer van 1995 in Sarajevo, zogenaamd gericht tegen moslims op een markt, die Clinton het vertrouwen gaf om luchtaanvallen van de NAVO te lanceren tegen de Bosnische Serviërs, waardoor de oorlog daar volledig veranderde in het voordeel van het Westen.

Zelensky gelooft dat het faken van een aanval of het creëren van een milieuramp de geschiedenis zal herhalen. Maar hij is even slecht geïnformeerd als onwetend. Er is niets dat de NAVO in een regelrechte oorlog met Rusland zou meeslepen. Zelfs de demente Amerikaanse president Biden weet dit en is ongelooflijk voorzichtig met het soort wapens dat hij naar de Oekraïners stuurt om geen grensoverschrijdende strijd uit te lokken. De recente aankondiging van het Europees Parlement om Rusland aan te klagen als sponsor van staatsterrorisme toont aan hoe onontwikkeld en dom de EU in het beste geval is. Zelfs Biden zou zo’n stunt niet uithalen, omdat het latere vredesonderhandelingen nog moeilijker maakt.

Maar het gaat nu om wapens, waardoor Zelensky in paniek raakt. De meeste westerse landen, ongeveer 20, die enorme hoeveelheden wapens leverden, trekken zich nu in een alarmerend tempo terug omdat hun eigen voorraden zijn uitgeput, waardoor ze over te weinig middelen beschikken om zelfs hun eigen land te verdedigen. Amerika is verreweg de grootste donor van militaire hulp, maar heeft deze de afgelopen weken zo zodanig teruggeschroefd dat het Oekraïense leger een tekort heeft aan Javelins, Stingers en de broodnodige 155mm houwitsergranaten die de ruggengraat vormen van het Oekraïense leger. Deskundigen in de VS zeggen dat het jaren, en niet maanden, zal duren om de voorraden aan te vullen, omdat het duidelijk is dat de hoeveelheid die met weinig of geen transparantie is overgedragen, veel te veel was.

  Eindspel Oekraïne; Poetin's strijdplan

Daarom is het onwaarschijnlijk dat de Republikeinen in het Huis van Afgevaardigden het laatste militaire hulppakket van 37 miljard dollar van Biden zullen steunen. Velen vermoeden dat er een zwarte wapenmarkt bestaat die door Zelensky of zijn trawanten wordt gecontroleerd en dat slechts de helft van wat de VS stuurt Oekraïne ooit bereikt.

En zelfs het ouderwetse contant geld dat Zelensky nodig heeft om de ambtenaren te betalen en de ministeries en het leger draaiende te houden – om nog maar te zwijgen van de overheidsdiensten – is erg schaars. Het is moeilijk om dit niet op te merken, met of zonder Rishi Sunak, de nieuwe Britse premier die in Kiev arriveert met maar liefst 50 miljoen pond om te doneren aan het oorlogsbedrijf van Zelensky. Dat is een hele 50 miljoen, luitjes.

Was het een grap? Was het gedaan om satirici te inspireren tot het plaatsen van tekstballonnetjes over elke leider, misschien met Sunak’s “Ik heb 50 miljoen pond meegebracht” en Zelensky’s “Maak je geen zorgen, wij betalen de lunch”?

In dezelfde week was het de vrouw van Zelensky die het laatst lachte. Lyse Doucet van de BBC hield een interview met de Oekraïense first lady dat zo kruiperig was dat het meer deed denken aan een walgelijke lesbische seksact dan aan een journalistiek interview. Doucets vragen waren gewoon te vriendelijk en maakten duidelijk deel uit van een plan om het imago van Zelensky’s vrouw, die gevraagd werd naar de blackouts, op te vijzelen. Zij antwoordde dat ze het “aan de Oekraïners had gevraagd en dat ze haar hadden gezegd dat ze er nog minstens een paar jaar mee konden leven.” De vrouw van de president heeft waarschijnlijk aan haar vrienden in de cabal van miljardairs gevraagd hoe lang zij het nog kunnen verdragen om stroomgeneratoren te gebruiken voor hun hoge, ommuurde herenhuizen. Hilarisch.

  Amerikaanse "Javelin" anti-tankraketten naar Oekraïne gezonden, zijn nu TE KOOP op het Dark Web

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Hoe het Westen nazi’s verdedigtVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelRusland bombardeerde een konvooi Turkse Kirpi pantserwagens en drie Britse, Poolse bases: Concentratie van krachtige Oekraïense troepen gericht op Svatovo (Video’s)
Volgend artikelWoedende vader aan Trudeau: “Mijn jongen is gestorven door jouw vaccin, fuck you!” (Video)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. Ja meneer Zelensky is geen mens maar een idioot die met levens van de burgers speelt, hij is corrupt tot op het bot en dat heeft ook nog zijn brein aan getast. Maar het volk over de gehele wereld die wapens opstuurt en dat goed vind behoren ook allemaal in een gekkenhuis zij hebben zich aan gesloten bij een moordenaar zij zullen wel trots op zich zelf zijn, maar wat gaan ze straks hun kinderen vertellen dat ze helden waren dat ze vele jonge mannen en kinderen hebben mee vermoorden toestemming aan Rutte en de rest van dat tuig hebben gegeven. WAT ZIJ WIJ EEN ZIELIG VOLK MAAR DAT WAS AL IN DE TWEEDE WERELD OORLOG DUIDELIJK GEWORDEN.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in